Mares de maig de 2019

gener, febrer, març...
Melmel
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dt. set. 04, 2018 7:41 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Melmel » dj. set. 27, 2018 7:09 pm

Holaaaaa!!! Que bé!! El grup va creixent!!!

Benvingudes marietes i mar_ia!!! Enhorabona a les dues! Segur que farem un grup súper maco! i més endavant podriem fer grup de wats, i tant!!

Marietes.... Que valenta amb el tercer!, i quina il.lusió explicar-ho a les germanes! Nosaltres també estem desitjant explicar-li a la nostra filla, s’emocionarà molt, li encanten els bebés i ja fa molt temps que demana una germaneta ( un nen té molt clar que no vol... jajaja)

Arya... quins dies tens eco tu? Aiii que bé! La setmana que ve en tenim vàries!!!! Quines ganes!!!!

Bon cap de setmana a totes! Petoneeeets!!!!
Alls
Entrades: 3
Membre des de: dc. set. 05, 2018 5:02 am

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Alls » dv. set. 28, 2018 7:03 am

Hola mamis!!
Jo també m’apunto! La meva data de part prevista és el 9 de maig.
Aquest és el meu segon embaràs i no se vosaltres pero jo a partir del migdia ja vaig ben cansada....Un petó ben gran a totes. Estaria be fernos un grup de whatsupp i coneixens mes endavant. Que us sembla? :-())
Annetaanneta
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dj. set. 20, 2018 5:14 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Annetaanneta » dv. set. 28, 2018 7:08 pm

Hola maques!!

Primer de tot benvingudes a totes les noves al grup, al final comencem a ser un bon equip!!!!

Doncs a veure nosaltres només ho hem fet un cop i no vaig sentir molèsties, però el ginecòleg ens va comentar que podia passar i que era normal, ens va donar l'explicació exacte però no la recordo ara mateix.

Jo des de la setmana passada (que vaig fer la setmana 6) he començat a sentir nàusees i moltes molèsties d'estómac i ja he vomitat dos cops. Cada dia m'ha anat a més, i em costa passar els matins, a més a més sóc mestra de P3 i no m'aguanto, he estat llegint i ara he fet anar a la meva parella a buscar càpsules de gingebre per veure si milloro una mica almenys als matins per estar a l'escola.
Alguna de vosaltres està igual? Alguna que ho hagi provat abans? aixxx... tothom em diu que el 1r trimestre és normal, però només pensar que em queda un mes i una setmana em desespero.

Vinga ànims a totes i bon cap de setmana, descanseu tot el que pugueu!!!
Alls
Entrades: 3
Membre des de: dc. set. 05, 2018 5:02 am

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Alls » dv. set. 28, 2018 8:18 pm

Hola a totes, marones.
Jo ahir vaig fer 8 setmanes, sóc de les primeres de març. Alguna també l’espera per principi de Maig?

Annetaanneta, sí és normal... jo amb el primer embaràs i també amb aquest estic amb nàusees i molta son. Per sort no he arribat mai a vomitar però, que deu ser mes xungo. Jo prenc la pastilla Cariban, recomanada per l’embaràs, no se si et sona. Alguna cosa fa :-)

Vinga petons a totes i bona niiiiit (ara que podem) jeje
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: lavida » dl. oct. 01, 2018 11:41 am

Noies jo si fem un grup de whatsapp millor, el pc no l'obro pràcticament i des del mòbil :ufs: .

Jo ja estic de 9 + 2 :-())

Abraçades!
Imatge
Melmel
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dt. set. 04, 2018 7:41 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Melmel » dl. oct. 01, 2018 12:10 pm

Hola hola!!!

Alls...benvinguda al grup i enhorabona!

A mi també em van receptar el cariban però una molt bona amiga que treballa amb teràpies naturals em va aconsellar amavel que és 100% natural i a mi em va genial!

Annetaanneta... jo també estic amb moltes nàusees tot el dia i em faig infusions de gingebre... entre això i l’amavel les tinc bastant controlades....

Aquesta setmana estem quasi totes amb ecos, aneu passant per comentar-les.... i si us animeu amb grup de whats l’obrim! De moment som 3 que ens sembla bé... ja anireu dient la resta!

Petonets i ens anem llegint! Que vagin súper bé les ecos d’aquesta setmana!!!
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Nata32 » dl. oct. 01, 2018 2:29 pm

Holaaaaaaaaa Guapesssssssssss :***:

MELMEL i LAVIDA Tema grup de whatsap com vulgueu... Jo prefereixo que sigui a aquí perquè el whatsap personalment m'agobia bastant i si una cosa m'encanta del sóc petit és tot el que he pogut llegir cada vegada que he tingut dubtes i he pogut entrar-hi de forma lliure i m'ha ajudat molt llegir el que altra gent escribia. Però igualment si voleu fer grup de whatsap m'hi afegeixo, sens dubte :ok: La idea de coneixe'ns més endavant m'agrada molt... :love:

ALLS Benvinguda al grup!!!! :-()-) Jo a partir del migdia també tinc molta son i em sento molt cansada... bàsicament sóc una ànima en pena...

MARIETES Benvinguda tu també!! >.-<: Nosaltres estem desitjant també poguer-ho dir a les germanetes (el meu home té 3 filles de matrimoni anterior) tot i que amb una mica de por a la reacció... jejejeejeje Respecte això del test no invasiu jo també estic pensant en fer-ho però encara no he anat ni al gine i li vull preguntar a veure què en pensa. Vinc d'un abor també. Això influeix ¿? Nosaltres en un principi ens ho plantejavem pel tema de quedar-nos més tranquils. En principi (tot i que mai se sap) només tindrem un fill i ens agradaria poguer tenir la seguretat de que tot anirà bé... (tot i que això tampoc mai se sap)


Tinc la eco divendres, ja estaré de 7+1... Quines ganesssssss >.-<: >.-<: >.-<: Estic súper nerviosa, necessito que em diguin que tot està bé i quedar-me tranquila. De moment he deixat de anar a còrrer, fins a la visita perquè tinc por de que em passi alguna cosa. Vosaltres tema esport feu alguna cosa ¿? Jo no vull deixar de fer-ne, però a l'altra embaràs (el de l'abort) la gine em va dir que els primers tres mesos millor estigués tranquileta, no per risc, sinó perquè si passava alguna cosa sempre pensaria que podria haver estat pel tema haver fet esport. Al final no vaig fer res d'esport, vaig estar tranquila, em vaig portar súper bé, i tot i així va acabar en abort, així que aquestes coses mai se saben... Per això ara no sé que fer...

Jo a partir del migdia em començo a sentir malament, moltes nàusees i ganes de vomitar. Em fan fàstic moltes coses. Però sobretot em fa fàstic el menjar. Això em preocupa una mica. Tinc gana però depèn de què començo a agafar molt de fàstic i se'm tanca l'estòmac. Ja he vomitat vàries vegades. De fet em fa mal la boca de l'estòmac de l'esforç que fa l'estòmac cadada vegada que tinc basques. Divendres li comentaré a la gine per veure si creu que hauria de prendre cariban o alguna altra cosa...

Anem parlant noies... Que acabeu de pasasr un bon dilluns... Espero que no molt cansades... :-()-)
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dc. oct. 03, 2018 5:33 pm

Hola! Com esteu?

Mar_ia, benvinguda! Ja et queda ben poc pel dia 8!

Nata, el divendres ja tens eco!!!! Quines ganes que et diguin que tot està bé oi? Jo el test no invasiu el vaig fer amb les bessones pq venia de molts anys de cerca i de molts tractaments i tenia un munt de pors... després amb la meva filla no el vaig fer. També tenia pors evidentment, però el risc va sortir tan exageradament baix, que el ginecòleg em va dir que el test no invasiu no valia la pena, i li vam fer cas. Aquest cop no sé què farem, suposo que esperarem els resultats del triple screening i a partir d’aquí decidirem.
D’altra banda, això que et trobis tan malament ha de ser un pal. A veure si et recepten alguna cosa i pots trobar-te millor. Jo la veritat es que no puc queixar-me, tinc molta son i alguna nàusea però res exagerat.

Marietes, ohhhh, esperant el tercer!! Quina il·lusió! A nosaltres ens hagués encantat ser família numerosa, però al final les coses van com van i no podrà ser. Sou uns valents!!

Melmel, segur que la teva filla s’emocionarà molt quan ho sàpiga, quina edat té? La nostra és tan petita que no en serà conscient.

Alls, benvinguda a tu també! La meva DPP també és a principis de maig, en concret el dia 10 (com que jo vinc de RA, no hi ha marge d’error).

Anneta, hi ha noies que desgraciadament es troben fatal el primer trimestre... has provat el cariban? A mi de moment no m’ha fet falta, però si em trobés molt malament, ni ho dubtaria a demanar-ho.

Tema whatsapp, a mi personalment m’agobia molt trobar-me el mòbil amb 100 missatges, i crec que aquí puc respondre més tranquil·lament i personalitzant. Però que si vosaltres voleu, endavant eh!

Jo ahir vaig tenir eco a la Dexeus que és on portaré l’embaràs i tot perfecte! I demà tornaré a tenir eco (sí, un altre cop!) al centre d’RA i si tot està bé, ja em donaran l’alta >.-<: Porto 7 anys desitjant no haver-hi de tornar mai més!

A les que aneu fent ecos, expliqueu!!
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Melmel
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dt. set. 04, 2018 7:41 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Melmel » ds. oct. 06, 2018 4:56 pm

Hola hola!!

Com esteu? No teniu novetats d'ecos?

Arya...que bé veure que tot evoluciona correcte! espero que ja tinguis l'alta!! La nostra filla té quasi 5 anys... crec que li direm a la propera eco que ja vindrà amb nosaltres, a la setmana 12.

Nosaltres vam tenir eco divendres i tot molt bé! Ja mesura 2,4cm i ja m'han programat l'analítica del primer trimestre per la setmana 10. Em faran les probes de triple escreening i depén dels resultats farem el test no invasiu o no.
Segueixo amb mil nàusees i moooolta son tot el dia zz:-) i avui he anat a comprar roba premama que no tenia res! Al menys ara vaig més còmoda perquè la roba d'abans ja m'apretava massa.

Que passeu totes un bon cap de setmana! petoneeeets!!!! :***:
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Nata32 » dl. oct. 08, 2018 8:28 am

Booooono Diaaaaaaaa Guapissimessssssss :-()-)

Com estàn aquestes panxolines ¿? :-())

MELMEL M'alegro que la eco hagi anat tant bé >.-<: Suposo que us moriu de ganes de dir-ho a la germaneta... Noasltres la veritat que també de dir-ho a les germanetes però esperarem a després de fer la eco de les 12 setmanes tal i com ens ha recomanat la gine.

ARYA82 Nosaltres també esperarem a la eco de les 12 setmanes per decidir lo del tema del test invasiu, en principi ni ens han comentat que existeix així que de moment aparquem el tema i més endevant ja veurem... :ok: Tema whatsap a mi també m'agobia bastant...em distreu molt a la feina i prefereixo conectar-me a aquí quan tinc un moment i em va bé....

Les altres què tal ¿? Com esteu ¿?

Nosaltres vam anar divendres a fer la primera eco i GENIAL >.-<: >.-<: >.-<: Tot PERFECTE, ens va dir la gine que estava just de 7 setmanes i el cigronet ja fa 1cm... veure la eco i sentir el cor va ser... ESPECTACULAR :love: Una barreja intensa d'emocions, ganes de plorar i nervis a parts iguals... Ens vam quedar molt tranquils la veritat. Diu que el risc de abort bioquímic ja no existeix, que evidenment el primer trimestre és el trimestre de més risc però que en principi ho veu tot molt bé i que fa molt bona pinta... Ara tenim pròxima eco a les 9 setmanes, aquest divendres no, el de la setmana que ve, i ja em moro de ganes.

Tema roba em continua agobiant moooooltissim... Tinc moltissima panxa, i ja no sé com dissimular-ho, el meu home no em para de repetir que l'amagui, que es nota molt, però és que no puc...no em sento còmoda amb res, tot apreta, tot marca, tot ensenya... no aconsegueixo fer-me amb la roba que em faci sentir bé. Només uns leggins que tinc de color negre que em van molt bé per anar a treballar, però clar tampoc me'ls puc posar cada dia... jejejejeje

Tema nàusees he millorat molt, ja no em trobo tant malament, de fet començo a trobar-me súper bé (toquem fusta). Al matí quan em llevo tinc una gana impresionant....i molta son, sento que vaig tot el dia arrossegant-me per tot arreu...

Bé noies, ja no us atabalo més... :content: A veure si aneu explicant cosetes totes... :-()-)
Annetaanneta
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dj. set. 20, 2018 5:14 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Annetaanneta » dl. oct. 08, 2018 5:43 pm

Hola a totes maques!!

Doncs jo us explico: nosaltres teniem eco divendres dia 5, però dimecres dia 3 estava treballant i em vaig notar molt molla i al anar al wc una desgràcia vaya, tot ple de sang. Ja us ho podeu imaginar. Volant cap a l'hospital i ja veia coll avall que l'havíem perdut. Ens van atendre em fan explorar i l'embaràs tot seguia bé, el vam veure i vam sentir-li el cor, això si Baixa directa a l'acta, repòs i cap a casa.
Divendres vam tornar al ginecòleg, que ja teniem hora i ens va tornar a revisar i tot correcte. Divendres estava de 8+4. El gine ens va dir que no podia fer res més que fer repòs. Cada cop que perdés 3 dies de repòs absolut i sinó repòs relatiu. Així doncs que així vaig fent.
La veritat que és un patir constant i cada cop que vaig al wc ja tremolo, però vaja confiarem i a esperar que passi ràpid aquest mes d'octubre i al novembre ja arribaré a les 12 setmanes.

Bé, ja us he fet 5 cèntims de la meva última setmana amb molts nervis. M'alegro que les ecos vagin sortint bé!!

Una abraçada a totes!!!
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: lavida » dl. oct. 08, 2018 8:41 pm

Bona nit a totes! :globus:
De mica en mica van sortint aquestes boniques ecos!

Melmel: jo amb la roba tb vaig bastant perduda, tinc 2 pantalons i vaig jugant amb aquests i samarretes doncs el que quedi més ample i més còmode. A la última eco el nostre cigró media el mateix que tu, 2'4cm jeje. :-D

Nata32: això és molt bona senyal! Si el metge n'està conençut que tot va bé transmet una calma i il.lusió important... :b-))) Les setmanes costen de passar fins que els tornem a veure... però no ens queda més remei que esperar que de mentra ell va creixent.

Anneta: quin susto... a mi em va passar el mateix, de fet estic de baixa i el metge ens va recomenar que de moment fins la setmana 12 continui amb una vida tranquil.la i estigui de baixa i que després ja en parlarem. Jo vaig haver de fer 10 dies de repòs pràcticament absolut (sense sortir de casa) i després de mica en mica vaig sortint i fent voltes curtes. Tu ves fent el que et diuen i tingues paciència que tot anirà bé. :-o00m



Doncs jo ara estic de 10+2, i demà vaig a fer el test no invasiu, el metge ens va comentar que si ho teniem en ment que com més aviat més tranquils i això farem... dimecres tinc visita al gine i veurem de nou el petit/a. Es fa llarga l'espera però segur que val la pena! Tema cansament també deu ni do...al matí sobretot... i l'estomac com remenat tot el dia. Però encantada de poder-ho suportar!

Fins aviat noietes! :-()-)
Imatge
Annetaanneta
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dj. set. 20, 2018 5:14 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Annetaanneta » dl. oct. 08, 2018 8:55 pm

Ai gràcies lavida pels ànims, ja pensava que era l'única que li passava.

Quina setmana et va passar que vas perdre? i ... has tornat a perdre des de llavors? és que ara és un patir constant, tinc unes ganes que passi aquest mes d'octubre...
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: lavida » dl. oct. 08, 2018 9:02 pm

Estava de 4 setmanes... i vaig estar uns 5 dies perdent en total. Venia d'un avort per tant em pensava que es repetia la història. A mi em van diagnosticar un pòlip que és el que em feia sagnar per tant repòs perquè cicatritzes i des de llavors que tampoc m'he excedit en caminades i no he perdut més. Estigues tranquil.la, tingues paciència perquè és pesat i aquesta por no ens deixa viure però confia en que el teu petit va creixent i agafant força. Molts ànims i si vols enviam privat. :-()-) :-()-)
Imatge
marietes
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: dl. des. 28, 2015 9:29 am

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: marietes » dt. oct. 09, 2018 9:33 am

Bon dia noies!

ostres Anneta! quin susto i quins dies deus haver passat!!!!! doncs a fer molt de cas! fes respòs, que et cuidin i mimin moltíssim i sobretot pensar molt en positiu, i ja veruàs com anirà tot bé. :ok:
És bona senyal que no hagis perdut més, i que el ginecòleg ho veiés tot be!!!
Quan tornes a tenir visita? de quan estàs ara?

Molts ànims i molta paciència bonica!!!!
Melmel
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dt. set. 04, 2018 7:41 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Melmel » dt. oct. 09, 2018 9:57 pm

Holaaaaa!!!!

Anneta.... ostres!!!! quin susto més gran que vau tenir!! Bufff !!! Però tot està bé, estiguis tranquil.la a partir d’ara i repòs!, que tot anirà genial, segur! Molts ànims bonica!
Jo també tinc unes ganes de passar el primer trimestre.... la veritat que estem totes desitjant passar la barrera de les 12 setmanes!

Nata, lavida.... quina emoció aquestes ecos! Fa una alegria immensa saber que tot evoluciona bé i sentir el cor és impressionant!

Jo dilluns vaig a fer-me l’analítica del primer trimestre, i per edat em toca o’sullivan.... amb l’altre embaràs no ho vaig tolerar i hi vaig haver de tornar un altre dia, no em va sentar gens bé... així que ja veieu les ganes que tinc....

En fi.... vaig a dormir que ja no m’aguanto de son....

Petooonets boniqueeees!!!
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dc. oct. 10, 2018 5:48 pm

Me n’alegro moltíssim que totes les ecos estiguin anant tan bé!!! >.-<: >.-<: >.-<:

Anneta, jo en tots els embarassos he sagnat. I ho he fet de totes maneres: sagnat d’implantació (en els 5 embarassos), tacats rosats, tacats marrons, tacats tipus regla... Per que et facis una idea: tan en l’embaràs de les bessones com en el de la meva filla vaig estar tacant (de forma intermitent i en diferents intensitats) tooooooot el primer trimestre. De fet, en aquest embaràs estava convençuda que també sagnaria i de moment només ho he fet per implantació (creuo els dits, no la liessim ara!). En l’embaràs de la meva filla estava tan i tan convençuda que l’havia perdut (i tan acostumada a les pèrdues) que ja ni em vaig molestar a anar a urgències, vaig esperar una setmana fins que em tocava la eco i vaig entrar demanant a la ginecòloga que em confirmés que allà dins estava tot net... i allà estava la meva filla ;-)))
Un dels cops hi tenia un hematoma, però en un altre cas no em van saber dir què passava: la ginecòloga em va dir simplement que les embarassades a vegades fèiem coses rares. Un sagnat espanta, però moltes vegades no passa absolutament res. I aquí tinc a la meva filla com a prova.

Tema roba, a mi també em molesta absolutament tot. Se’m nota molt la panxa i encara no vull que ho sàpiga la gent! Ahir em vaig trobar a la meva tieta i jo amagant-me darrera del cotxet per que no m’ho notés! Hehe

D’altra banda, la setmana passada vaig tornar a tenir eco al centre d’RA i ja m’han donat l’alta!! Tot estava perfecte i el petit o petita no parava de moure’s! Ara sí que m’he acomiadat de forma definitiva de la meva ginecòloga (espero!). I res, aquest dissabte aniré a fer-me les analítiques del primer trimestre i l’O’Sullivan, que per edat em toca.

Una abraçada a totes!!
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Nata32 » dj. oct. 11, 2018 10:29 am

Holaaaaaaaa Guapissimessssssss....

Ja esteu totes preparades per el pont ¿? :p-)

AnnetaAnneta Vaja... quin susto... Per sort tot està bé però quin ensurt!!!! Si la gine va dir que tot està bé i vau poguer sentir el cor i tot és que segur que si que tot anirà enial... Així que res, a reposar i a fer moltssima bondat :-()-) I molta paciència... :-o00m Pensa molt en positiu i en que si tot està bé ara ho continuarà estant també :ok:

lavida ja ens explicaràs que tal va el test no invasiu.. segur que tot sortirà bé :love: jo amb el tema roba també jugo amb un parell de pantalons que tinc i dos o tres samarretes i m'amago com puc a la feina.... jejejejeje

melmel que vagi súper bé l'analítica de dilluns i ja ens explicaràs si aquesta vegada ha anat bé l'o'sullivan, esperem que aquesta vegada si ho toleris...Sóm moltes ja em sembla que estem desijtant arribar a la setmana 12 per passar una mica tots aquests nervis.... Ja ens queda bén poquet!!!! :b-)))

Arya a tu també moltissima sort amb aquestes analítiques i esperem que aquest comiat amb la ginecòloga sigui definitiu :-()-) M'ha fet molta gràcia lo de la teva tieta perquè a mi em passa igual, em trobo a gent i intento amagar-me, posar-me una jaqueta lligada a la cintura per dissimular i de vegades penso que potser realment no més m'ho veig jo i els altres no... i que fins que no ho digui no ho sabré... jejejejeje

Jo ahir vaig tenir un còilc nefrític i bueno fatal. Vaig trucar de seguida al gine perquè no sabia realment que havía de fer ni on havía de anar i em van dir que havía de anar a urgències a l'hospital. Com que estic embarassada em van dir que millor no prengués medicació en plan ni nolotil, ni ibuprofeno ni buscapina així que vaig esperar a que pasés l'atac i el dolor i vaig prendre no més gelocatil. Avui ja estic recuperada :ok: A tot això li sumo que també em va sortir un herpes labial, i llagues a la boca, així que era el que vea ser un quadre... :content: No puc evitar però, estar neguitosa i nerviosa, i fins la setmana que ve que no tinc eco ho estaré perquè tot i que no hi té res a veure no puc evitar pensar que potser el cigronet no està bé...

Per lo demés em trobo estupendament... Ja no tinc nàusees... i el que tinc és mooooooooooltissima gana....

Que passeu totes un bon pont!!!! :-()-)
Ari1984
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dg. oct. 14, 2018 2:22 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Ari1984 » dg. oct. 14, 2018 2:37 pm

:-:) :love:

Hola a tothom! Jo tambe espero pel maig 2019!
En principi 28 de maig. Dimecres tinc eco per escoltar el cor i confirmar la dpp.
Em presento!!! Em dic ari, tinc 34 anys i estic esperant el meu 4 fill!!!!
Creia que mai mes tornaria a estar el socpetit. Ya que la primera vegada que vaig coneixel va ser per inscriurem a mamis gener 2009.. I imagineuvos! Una decada mes tard torno estar aqui! Per cert, que semprr he tingut un bon sabor de boca del socpetit pq tan amb el.Meu.Fill gran, com qmb els meus bessons vam fer un grup maquissim en el. Socpetit.
Tinc 3 nens, de 7, 7 i 9 anys. Tot homes.. Es Per Aixo que cada dia creuem dits perque sigui nena.. Ens Faria molta ilusio. Pero bueno.. El mes important es que mentres vingui sa.. Me lestimare igual! Jeje
Mi voleu???? Ueeee :love:
Melmel
:: puça
:: puça
Entrades: 23
Membre des de: dt. set. 04, 2018 7:41 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Melmel » dg. oct. 14, 2018 6:40 pm

Hola....

Entro per despedir-me.... ahir dissabte vam haver d’anar a urgències per unes pèrdues i molt dolor.... ens van confirmar el que ja imaginava... el cor havia deixat de bategar...Demà em fan el raspat i ja està... tenim una gran pena... la veritat que no m’ho acabo de creure....

Desitjo que us vagi molt bé a totes. Una abraçada !

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::