Part a l'Hospital de Barcelona

Experiències i pors del moment més desitjat.

AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: AnSa » dl. abr. 09, 2018 11:51 am

Hola noies!

Tot just estic de 19 setmanes però ja sabem que el part serà a l'hospital de Barcelona. He estat rebuscant per aquí i tots els temes que trobo (que tampoc són masses) són antics.

Alguna que hi hagi anat més recentment i vulgui dir la seva? Serieu de molta ajuda! :ok:
Imatge
jellwill2
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: ds. jul. 05, 2014 11:34 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: jellwill2 » dt. abr. 10, 2018 3:38 pm

Hola AnSa,

felicitats!! 19 setmanes!! Què bé!! Quins records!! Jo he tingut els meus dos fills a l'hospital de Barcelona. El petit acaba de fer tres anys, segurament busques alguna més recent. T'explico la meva experiència. Per mi, genials, n'estic molt contenta. I si en tingués un altre (que no serà el cas), repetiria. L'atenció a planta és excel.lent, només hi havia una infermera una mica secota. La resta són molt amables, molt pacients, molt dolces i ajudades. Són molt prolactància i a mi em van deixar el coixí de lactància mentre vaig estar ingressada.

No tinc cap queixa de pediatra ni de llevadora ni de res. Tenir habitacions individuals i que l'acompanyant tingui el dinar a l'habitació és una passada, com a mínim per mi, que tenia cesària i em feia mal. El meu home no haver de marxar només que per recollir el gran i portar-lo a l'hospital. Per mi és un punt molt positiu.

Ens van donar bolquers, tovalloletes, alcohol, gases, empapadors per canviar el nen, ... una pila de coses. De la llista que diu que has de portar a l'hospital, com a mínim fa 3 anys, la meitat no feia falta, igual que amb el gran, t'ho donen allí.

Com a anècdota, l'hospital et regala una foto amb el nen. Passa una fotògrafa i et fa unes quantes fotos i després ja tries una i te la regalen. Si vols, pots comprar la resta. Si no volguessis, la fotògrafa ni passa per l'habitació. Nosaltres tenim la que ens va regalar l'hospital, i ens fa molta il.lusió tenir-la.

Sobre el part, jo he tingut dues cesàries programades, ara no ve el cas el per què, necessàries. Així que no et puc ajudar massa sobre els parts, però tenen sales i estaven força preparats i sensibilitzats amb parts naturals i pla de part.

Si et puc ajudar amb alguna cosa més, envia'm un missatge.
Avatar de l’usuari
tallarina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dl. març 10, 2014 8:37 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: tallarina » dt. abr. 10, 2018 4:06 pm

Hola AnSa,
Felicitats per l'embaràs, gaudeix-lo molt!
Coincideixo molt amb el que t'ha explicat la jellwill2, és un lloc molt còmode tant per tu com per a l'acompanyant. Jo vaig tenir bona experiència quan vaig tenir la meva filla al 2015 (i si tot va bé repetiré a finals d'aquest any!). Abans de parir vaig fer una visita a l'hospital i em van ensenyar les sales de dilatació i em van comentar què calia portar i què no.
Com a "peròs", dues coses:
- En el meu cas, anava predisposada (si trobava recolzament) a fer part natural, sense epidural. No és que m'ho neguessin però m'ho van pintar difícil (em van dir que si no volia epidural això aniria per llarg i que potser m'enviaven a casa, i això és l'últim que vols sentir quan estàs de 41 setmanes i amb contraccions!!). M'hagués agradat trobar més facilitats en aquest sentit (que potser hagués acabat demanant la epidural a crits, eh? Però clar, tal com m'ho van pintar em vaig desanimar i ja vaig dir que ok, que endavant amb l'epidural i tot plegat). El part va anar bé i va ser curt, tota l'estona amb el bebè amb mi, pell amb pell, amb la meva ginecòloga durant el part (que sempre dóna més tranquilitat)... tot bé, en tinc un bon record.
L'altra dia vaig veure a la seva web que tenen una sala de part natural amb banyera, així que vull pensar que s'han posat les piles en aquest tema en els darrers anys!
- L'altra petita cosa que no em va agradar va ser una infermera que es va entestar en "enxufar-li" un bibe a la nena. És cert que era petiteta i que estava amb el sucre baix, però no tinc tan clar que fos necessari (havia llegit molt sobre lactància materna i estava molt convençuda, però potser una altra per aquesta tonteria tira la tovallola!). Em vaig passar la nit amb la nena enganxada a la teta perquè tenia por que li tornessin a repetir la prova del sucre i li volguessin donar un altre bibe...
Però dic "petita cosa" perquè la resta d'inferemeres eren un encant i em van ajudar molt amb aquest tema, això va ser una anècdota puntual (desagradable, això sí) d'una de les nits que vaig ser allà. En general em van ajudar a trobar les postures que millor anaven perquè la nena s'agafés i tot va anar genial (vam seguir 10 mesos amb la lactància).

Espero que t'hagi ajudat una mica! Acaba de gaudir de l'embaràs i qualsevol dubte ens dius! :-()-)
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: AnSa » dc. abr. 11, 2018 8:47 am

Moltíssimes gracies boniques!!

Les dues sou de Barcelona ciutat? Nosaltres som de fora (30 minuts en cotxe) i aquest tema m'estressa però suposo que si el tingués al costat de casa m'estressaría igual :-o00m

Tenim pensat fer la visita a l'hospital de cara al Maig o Juny, per tenir una primera impresió i ja anar amb coneixement de causa però les vostres opinions m'han deixat molt tranquila >.-<:
Imatge
Avatar de l’usuari
tallarina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dl. març 10, 2014 8:37 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: tallarina » dc. abr. 11, 2018 9:03 am

Nooo, per això tranquil·la!! Entenc "l'estrès" perque jo també tenia dubtes amb aquest tema, però (com suposo que et diu tothom), hi ha temps de sobres d'arribar a l'hospital!!! Jo visc a uns 50km, en cotxe entre 30' i 1h (en funció del trànsit). Pensa que les contraccions arriben poc a poc, no és de 0 a 100 en 20 minuts ;)
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: AnSa » dj. abr. 12, 2018 9:37 am

Jajaja si que m'ho diu tothom si però és allò que dius ai ....

A veure si un dia d'aquests hi truco i hi anem de visita!

Tallarina el teu nick em fa venir gana!!!! :sogra: jajaja
Imatge
JAD
:: papallona
:: papallona
Entrades: 106
Membre des de: dc. set. 21, 2016 7:58 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: JAD » dt. abr. 17, 2018 4:27 pm

Hola noies!

Felicitats a totes ! Jo estic de 20 semanes, primer embaràs i molt desitjat, que tenia una reserva ovarica catastrofica i em sembla que encara no s'ho creuen que m'hagi quedat embarassada !

Jo visc a suissa, però soc de barcelona i tb he escollit l'hospital de barcelona, però em fa por que no sigui pro part natural...
Tallarina, tu quan tens previst el part? Espero que tinguis rao i s'hagin posat les piles, encara que em sembla que tb dependrà de la ginecologa.

Jo estic mirant sino de fer dilatació a casa amb una llevadora i d'anar només la fase expulsiva al hospital.. mira que sóc metge, però vull evitar epidurals, oxcitocines, via, etc.. i em fa por que al hospital em posin pressa i pressió !
Avatar de l’usuari
tallarina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dl. març 10, 2014 8:37 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: tallarina » dt. abr. 17, 2018 5:57 pm

JAD, home suposo que sent metge i si tens la idea clara de fer part natural no tindràs problemes!
Jo estic de molt poquet, si tot va bé em tocaria parir al desembre, així que ja m’explicareu com us ha anat!
petipe
:: granota
:: granota
Entrades: 241
Membre des de: dj. set. 27, 2012 11:10 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: petipe » dc. abr. 18, 2018 9:07 pm

Hola JAD,

jo vaig tenir part natural a l'Hospital de Barcelona. Hi ha una habitació amb pilota, lianes, una butaca i una banyera per dilatar. Allà mateix hi ha també un llit, per tant, fas dilatació i part al mateix lloc. Crec q vaig estar-m'hi unes 7 hores. Estàvem el meu marit i jo, sense corretges, amb la pilota, escoltant la música que havíem preparat, xerrant i només de tant en tant, entraven a veure com estava. Jo vaig fer servir pilota tota l'estona i també la banyera.

La meva gine i la llevadora sabien q jo tenia molt clar q volia part natural i no era un primer part. Si el teu és primer part crec q ho has de deixar ben clar i si pots fer bona part de la dilatació a casa, millor.

Si truques a l'hospital et poden donar hora per veure la sala de part natural.

L'enhorabona per l'embaràs i que vagi tot molt bé!
JAD
:: papallona
:: papallona
Entrades: 106
Membre des de: dc. set. 21, 2016 7:58 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: JAD » dl. abr. 30, 2018 9:40 am

Gràcies PEtipe!

Qui era la teva ginecologa? Es que encara no estic segura de quin/a agafar...

que bé si et van respectar el part natural!
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: AnSa » dl. juny 18, 2018 9:12 am

Bon dia noies!

Aquest dissabte passat vam anar a fer la visita a l'hospital. Jo ja hi havia estat però com a visita, mai com a pacient!
Vam quedar amb la llevadora de guardia i em va semblar molt maca i amable, ens va ensenyar les sales de dilatació i també la sala de part natural. En principi jo li vaig dir que ho descartava tot i que ella em va dir que a tornar enrera i demanr epidural sempre hi era a temps; que depén de com ho vagi veient el dia clau puc dir una cosa o una altra. Això em va agradar, que estiguin oberts a totes les opcions. Que no imposin.
També ens van estar expliant que les que venim de fora (nosaltres som de Sabadell) ens ofereixen quedar-nos en el cas d'anar-hi abans d'hora. Ens van ensenyar la planta 6 que és la de maternitat i l'han fet nova fa menys d'un any. Quines habitacions!! El bany és més gran que el de casa nostra jajaja! Ja ens ho va dir "no voleu venir i després no voleu marxar" >.-<: i poca cosa més, fins i tot ens va donar el menú especial!
Imatge
Avatar de l’usuari
tallarina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dl. març 10, 2014 8:37 am

Re: Part a l'Hospital de Barcelona

EntradaAutor: tallarina » dv. nov. 09, 2018 9:30 am

Bon dia noies!

Ja em queden poques setmanes per parir i m'agradaria saber com us ha anat recentment a l'Hospital de Barcelona (especialment en el cas de part natural). He vist que tenen un document perquè facis el pla de part (cosa que fa 3 anys no tenien ni de broma), el vau fer?
Us agrairé molt que m'expliqueu com us va anar!

Torna a “El part”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::