Si dubtes, vés al metge! Urgències o on sigui!

Problemes durant l'embaràs.
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Si dubtes, vés al metge! Urgències o on sigui!

EntradaAutor: Flop » dt. feb. 20, 2018 1:13 pm

Hola!
He volgut obrir aquest post una mica com a conseqüència del que m’ha passat fa pocs dies.
Faig un resum breu dels meus antecedents i després us explico el motiu del post.
A finals del 2014 vaig tenir una ILE per espina bífida. Al novembre del 2015 va néixer la meva nena! I ara m’havia tornat a quedar embarassada.
Doncs bé, dijous passat, a les 6 setmanes i mitja de gestació, vaig començar a tenir pèrdues. Vaig trucar al 061 i em van dir que segurament era sagnat d’implantació. Que com que l’endemà tenia llevadora, que m’esperés a veure què em deia ella.
Doncs res, l’endemà les pèrdues havien augmentat i vaig anar a la llevadora. Ella també em va dir que eren sagnat d’implantació. Jo li vaig transmetre la meva preocupació i li vaig plantejar anar a urgències. Ella va ser força desagradable. Em va dir que era sagnat d’implantació. Però suposant que no ho fos, em va dir que total, si l’embaràs havia d’anar malament era igual que anés a urgències, que allí tampoc no m’ho arreglarien. Em va dir que me n’anés cap a casa i que si acabava tenint una regla doncs que ja estava, que seria un avortament.
Ho veieu normal? Pretenia que me n’anés tan tranquil.la cap a treballar tenint pèrdues cada vegada més abundants? I que anés pensant: ai mira, quin coàgul de sang acabo de treure. Dec haver avortat?
Evidentment vaig passar d’ella i me’n vaig anar a urgències. Allí em van atendre súper bé. Em van dir que es veia un saquet massa petit per les setmanes de gestació en què estava. Que pintava malament i que segurament el perdria.
Aquella mateixa tarda el vaig perdre. L’endemà al matí vaig tornar a urgències i amb la eco m’ho van confirmar: ho havia expulsat tot.

Per això he volgut fer aquest post. Perquè si estéu embarassades, teniu pèrdues o qualsevol altre dubte que us neguitegi, actueu. Si una persona no us genera confiança, aneu a un altre lloc.
Jo trobo que la poca empatia de la llevadora que em va tocar a mi clama al cel.
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Si dubtes, vés al metge! Urgències o on sigui!

EntradaAutor: Anna Maria » dt. feb. 20, 2018 3:17 pm

Ostres Flop!
Per desgràcia, moltes de nosaltres tenim el record d'una persona desagradable del personal sanitari, em sap greu que ho hagis hagut de passar, perquè a més de la pèrdua, et fan sentir el doble de malament.
Alguns de les persones que treballen amb persones, a l'estar en contacte en el dia a dia amb les seves malalties, els seus problemes, els seus dubtes, representa que ja ho han vist tot, tenen "el cul pelat" de veure coses. Aquests professionals, llavors, haurien d'utilitzar aquesta experiència per poder ajudar millor als usuaris i/o pacients. El problema és que perden l'empatia de posar-se al lloc del que està vivint el pacient en aquell moment.
Per sort, i com bé dius tu també, no tots els professionals són així, i a urgències et vas sentir ben atesa.
Em sap molt greu la teva pèrdua, ja saps que estem aquí perquè preguntis i escriguis sempre que en tinguis necessitat.
Abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: Si dubtes, vés al metge! Urgències o on sigui!

EntradaAutor: Flop » dc. feb. 21, 2018 12:02 pm

Gràcies per les teves paraules, Anna Maria.

Torna a “Quan les coses no van bé”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::