***---MARES OCTUBRE '18---***

gener, febrer, març...
Meia8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. feb. 06, 2018 7:23 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Meia8 » dl. feb. 12, 2018 7:28 am

Bon dia mamis :-())

Divendres ja vaig anar al gine. Em van mirar que no fos un embaràs ectòpic i nooo..... tot està perfecte i un saquet al lloc corresponent!!! que feliç!!!!

Torno a tenir hora d'aqui 2 setmanes....

El dolor continua a vegades però a vegades crec que potser ho barrejo amb còlics no ho se.... qualsevol sensació és diferent... però bé ara ja tranquil.la

VOsaltres bé???
Erika79
:: conillet
:: conillet
Entrades: 350
Membre des de: dt. jul. 11, 2017 8:33 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Erika79 » dl. feb. 12, 2018 10:39 am

Gràcies Flop, t’has explicat molt bé! :)

Meia8, que bé!!! Jo no tinc visita fins el 20 i ja en tinc ganes.

Ara he agafat un bon refredat i estic aguantant com puc només prenent coses calentes. Per sort avui teníem festa a l’escola, i demà ja veurem...
Ag-Oct'17: 2 IAD, negatives
Gen'18-FIV-Positiu!
Feb'18-Et sento!
Mar'18-Marxes...
Jul'18-FIV. 5 folis. Transfer d’1, bioquímic.
Set'18-Transfer de 2. Neg.
Gen'19-TSH regulada.Transfer cicle natural
Feb ‘19 ADE Beta 25/2: POSITIVA 1177,30
Oct'19 Benvinguts Biel i Luca!
Miya
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:30 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Miya » dl. feb. 12, 2018 11:45 am

Hola, noies! Primer de tot, enhorabona a totes :miko:

Dijous passat vaig tenir el TE positiu i us he anat llegint des de llavors però sense atrevir-me a escriure... És el meu primer embaràs i, segons els meus càlculs, demà estaré de 5 setmanes justes. Sé que és molt d'hora i poden passar mil coses però al final he pensat que m'anirà genial compartir sensacions amb vosaltres i, tot i les pors, la sensació predominant és una alegria immensa :b-))) Així que, a gaudir-la!

Suposo que entre avui i demà trucaré a la mútua, així em faran eco abans de les 12 setmanes, però crec que tb demanaré hora per la SS pq per ara la idea seria part a la pública. No sé si dir-ho obertament a la mútua pq tampoc voldria fer les mateixes proves dos cops... Alguna farà doble seguiment? Almenys tu patmp sí, oi? Sabeu com se sol fer en aquest cas?

Per la resta, poquets símptomes per ara. La panxa una mica regirada i els pits sensibles però res exagerat. Sí que em desperto un cop a la nit que no és gens normal en mi, jeje. El problema que tinc és q de moment no ho volem dir a ningú (només ho saben la meva germana i el cunyat) però m'esperen dos mesos intensos de vida social i sóc de les q sempre beu vinet, així que hauré de tirar de mentides pietoses.

Ja informareu les q aneu tenint visites. Deixo les dades:

NOM: Miya
DPP: 16/10/18 (crec)
Nºfills: 0
Imatge
Krla
:: puça
:: puça
Entrades: 40
Membre des de: dv. gen. 05, 2018 10:49 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Krla » dl. feb. 12, 2018 2:22 pm

Bona tarda a totes!!

Meia a mi també em passava al principi que tenia molèsties en un costat que suposo que es el que està la coseta :-)(-: però ara nomès ho noto quan estic molt cansada sinó sembla que no hi sigui... Els únics simptomes són pits una mica sensibles i molta son al vespre zz:-)

Jo ara estic de 5+1 i fins d’aquí 2 setmanes no he de tornar al gine. Quan hi vaig anar em va dir que no fariem eco perquè no es veuria... Tocarà esperar per veure algo :-o00m

Flop em va anar molt bé l’explicació que li vas fer a Erika79 sobre com contaveu lo de les setmanes i lo de calcular la data del part. Vaig buscar-ho pero a un lloc em surt el 12/10 i l’altre el 15/10 a veure quin dels dos ho encerta... ja us diré quant vagi al gine...

Vosaltres tot bé?
Meia8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. feb. 06, 2018 7:23 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Meia8 » dt. feb. 13, 2018 12:32 pm

Bon dia!!!

Oh Miya a mi també em passa això de l'insomni!!!! arribo al vespre just haver sopat i podria dormir dreta però a mtija nit em desperto i puc estar com 1 hora o 2h mirant el sostre.... jajajajajajaja (a mi mai m'havia passat tampoc)!

JO tampoc ser com funciona mutua - seguretat social..... demanaré que m'informin quan hi torni anar... i en funció de l'explicació decidiré.... és tot bastant emocionant i nou....

També em trobo amb el que dieu d'haver de dir "petites mentides" o tirar el vi a la meva parella en dinars familiars i/o d'amics sobretot ara amb calçotades! ;-)))


Que emocionant poder parlar-ne!!!!
Miya
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:30 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Miya » dc. feb. 14, 2018 7:23 pm

Super emocionant! A més, veig que tu Meia ja has anat al gine i tot bé. Me n’alegro moooolt, quina enveja, jeje. Jo ja tinc hora per la gine el 5 de març, que estaré de quasi 8 setmanes, i per la llevadora la setmana següent. Em sembla que se’m farà ben llarg però :-o00m i anar gaudint de tot el procés.

Com aneu les altres?
Imatge
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Flop » dj. feb. 15, 2018 3:22 pm

Noies,
com esteu? Espero que molt bé!
Jo molt preocupada. Estic tacant... Ara he trucat al 061 a veure què m’aconsellaven. M’han dit que podria ser sagnar d’implantació. Que vigili que no vagi a més. És com a marronós a l’eixugar-me. Demà tinc visita amb la llevadora...
Ai noies, tinc un mal pressentiment. En els altres 2 embarassos no n’he tingut de sagnar d’implantació... Vosaltres n’heu tingut? No sé si anar a urgències. Al 061 m’han dit que em podia esperar a la visita de demà... Estic de 6+1...
patmp
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dv. des. 22, 2017 1:42 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: patmp » dj. feb. 15, 2018 4:55 pm

Hola noies! Primer de tot perdoneu la desconnexió, hem estat fent canvis a casa (ja els teniem previstos, hehehe) i he estat molt liada, però us he anat llegint a diari. Ja he actualitzat el post d'entrada amb les vostres dades, però em falteu, si no m'equivoco: Meia8 i Erika79!

personalitzo una mica:
Flop: com et trobes? encara taques? Que bé que et puguin contestar al 061, però si ho necessites ves a urgències, no t’esperis pas a demà. Ens dius alguna cosa, segur que tot serà un ensurt, ànims!

Meia8 i Miya: us contesto a les dues alhora! doncs m’he decidit per fer doble seguiment per aprofitar-ho tot al màxim (tot i que hi ha gent que diu que es fa molt pesat tanta visita al metge) i també perquè no hem decidit on naixerà, i no vull tancar cap porta. De moment no he fet cap visita, ja us diré què tal. Jo també he d’anar passant el vi a la copa del meu company, jijiji...i la cervesa a les calçotades me la poso en un got d’amagat perquè no es vegi que és 0,0. De moment només li hem dit als pares i germans, no ens podíem aguantar més, però a la resta de gent els hi direm a les 12 si tot va bé! Com us trobeu?

Erika79: Enhorabona i benvinguda! Quina il·lusió fer grupet i que t’hagis quedat a l’octubre! Compartim cagada i felicitat alhora! Ets mestra? Ja et queda poquet per la visita!

Krla: benvinguda a tu també! Ja has fet la primera visita, quina sort! Quin dia fas la següent? Aquesta ja et faran eco, no?

Nelly2010: Familia nombrosa, t’admiro i intentaré seguir-te, sempre he dit que m’agradaria tenir tres fills/es! Benvinguda! Tú també ens podràs donar més consellets d’experta...

Ca nyella: diana total, no has tingut temps ni de pensar-ho, hehehe! Com et trobes? Gràcies per l’oferiment, crec que no he de fer gaire cosa, però si m’atabalo o no se què fer t’aviso, merci!

MODE EGO:
Demà entraré en la setmana 6, encara no m'ho crec! Símptomes: mooooolt mal de pits (he hagut d'anar a comprar sostens perquè no aguantava els que tenia), molta gana a totes hores, i de tant en quant alguna punxada als ovaris, la resta genial! He estat llegint sobre la toxo i la listeriosis, i en quant a alimentació hem queda bastant clar tot, però un dubte: com renteu la fruita i la verdura que mengeu crua? Jo passo de posar lleixiu o amukina ( que és=), raig d'aigua sota l'aixeta i un rentat més a consciència que abans. Un altre tema són les infusions, jo a l'hivern en prenc moltes, i he llegit que n'hi ha bastantes que no es recomana prendre'n, així com el julivert o l'orenga com a espècie al menjar. No em vull tornar paranoica així que he decidit filtrar bastant tot el que llegeixo a internet fins que tingui la primera visita. Això és tot per ara, i vosaltres, alguna novetat? Una abraçadaaaa >.-<:
Miya
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:30 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Miya » dj. feb. 15, 2018 7:47 pm

Hola!!

Ara que tinc una estona i estic al pc, aprofito a personalitzar tb.

Primer de tot, com estàs Flop? Jo no he tacat gens de sang però llegint por ahí hi ha moooltes dones que sí. N'hi ha que fins i tot taquen vermell i quantitat important però són hematomes i un cop marxen va tot com la seda. Als blogs de llevadores o gines solen dir que tacar una mica és normal però que si és molt i es té dolor, millor anar a urgències. O sigui que si creus que hi has d'anar, encara que demà ja tinguis visita, doncs per això són les urgències, només faltaria! Ja ens informaràs, ànims a tope!

Patmp Merci per la info! Em passa com a tu, no tinc 100% clar on voldré donar a llum. Jo tiro més a la pública i el meu marit més a la privada i veig avantatges en els dos casos, així que... Però no em ve massa de gust fer totes les proves dos cops. No m'apassionen les agulles peròel pitjor és q les hores de la SS no són les més compatibles amb el meu horari. M'havia plantejat dir-li obertament a la gine si em pot fer ecos i visites soltes i si li puc portar els resultats de la SS (q entenc q els deuen donar en paper) però vaja... Encara hi puc rumiar dues setmanetes ben bones.
Del q comentes de la fruita, tb he llegit de tot però he decidit com tu: aigua més a consciència q de costum però res de productes estranys. Al final ja m'atabalo que si certs peixos millor no, ni certs formatges o tes o infus tampoc... No em vull obessionar massa, tot i q una mica ja ho estic :-:) A veure les q vagin tenint visita a la llevadora què els recomana

Com portes les nàusees, Ca nyella? En canvi, que afortunada amb lo de la toxo, jeje. Enveeeeeja! I amb quedar-vos al 1r intent tb. Jo calculo q ha sigut el 4t (pq entremig per un esdeveniment q tinc a l'agost vam fer parón dos mesos) i ja se'm començava a fer llarg. Som molt impacients, pq realment si ens han dit q fins a un any és normal, hauríem de gaudir més però en fi.

Ja t'ha parat el dolor aquell, Meia8? Però en canvi per la resta veig q pocs símptomes, oi? I el tema nits segueixes mig zombie? Jajaja. Deu ser l'entrenament del cos pq mira q sóc dormilega, jo.

Erika79, què tal el refredat, ja t'ha donat treva? D'aquí a res tens la primera eco, que bé!!! >.-<:

Krla Crec q és amb la q anem més a la par de dates (si no ens recalculen a les visites), estàs d'un o dos dies més que jo, jeje. Però pel que dius tindràs la visita amb eco abans que jo. Quina emoció!!

Nelly2010 Super valenta i no vegis com ens ajudaràs amb els dubtes! Jo vinc de família numerosa i la veritat és q dona una vida que no vegis... Tb una setmaneta per l'eco, ja ho tens aquí mateix!!

MODE EGO: No ho havia dit però jo visc al Vallès, encara que ens estem plantejant mudar-nos al Bages, com tu Krla Per tenir la meva família més a prop i pels preus del pisos. Més canvis ;-))) La part bona és que ja tinc excusa per fer la part light d'una mudança!

No sé si voleu posar les nostres edats tb... Si és així, jo en tinc 32 i ell en té 35. No vegis la parrafada! :ufs:
Imatge
Erika79
:: conillet
:: conillet
Entrades: 350
Membre des de: dt. jul. 11, 2017 8:33 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Erika79 » dv. feb. 16, 2018 10:16 am

Noies, estic feta una merda...

Vaig avançar la eco a avui perquè estava tan fotuda de mal de panxa i costipat que em feia por que fos perquè alguna cosa no anava bé.
Avui estic de 6+2 se suposa i tot i que hem vist sac gestacional i vesícula vitelina ni rastre d'embrió, com si fos la setmana 5 vaja. La doc diu que ja s'hauria de veure i que pot ser degut a dues coses. Que l'embrió trigués més a implantar-se i vagi amb uns dies de retràs o que s'hagi aturat a la setmana 5 de creixement...

Hem quedat divendres que ve per repetir l'ecografia. I estic feta merda...
M'ha dit que hauria d'anar contactant amb la meva gine per si s'ha de fer algo... He intentat demanar hora a dos gines a les que vaig aquí. A una m'han posat en llista d'espera i l'altra no em donava hora fins els 28 de març amb MUTUA!!! :ufs:
Ag-Oct'17: 2 IAD, negatives
Gen'18-FIV-Positiu!
Feb'18-Et sento!
Mar'18-Marxes...
Jul'18-FIV. 5 folis. Transfer d’1, bioquímic.
Set'18-Transfer de 2. Neg.
Gen'19-TSH regulada.Transfer cicle natural
Feb ‘19 ADE Beta 25/2: POSITIVA 1177,30
Oct'19 Benvinguts Biel i Luca!
Meia8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. feb. 06, 2018 7:23 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Meia8 » dv. feb. 16, 2018 12:39 pm

Bon dia noies!!!!

Ostres FLop...... si està molt engoixada ves al metge que per això hi són.... és molt marró o vermell? no val la pena patir envà quan hi ha llocs on pots anar.....

Erika79.... quan vas anar-hi? quan es veu embrió? i pagant a un gine ho has mirat? potser és tan petitó que no es percep....

MOlts ànims noies estem aquí si ens necessiteu per parlar!!!!!!
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Flop » dv. feb. 16, 2018 12:40 pm

Noies, com esteu?

Entro per explicar-vos una mica la meva situació. Avui he anat a la llevadora i ja m’ha demanat analítiques, amb fet carnet d’embarassada... tot el protocol. Jo seguia amb pèrdues i ella també ha defensat la idea que era sagnat d’implantació. Però què voleu que us digui, ni m’ha inspirat confiança ella ni m’he quedat tranquil.la, així que me n’he anat a urgències.
Allí m’han fet eco i no m’han donat gaires bones esperances. M’han dit que es veu una bossa més petita del que hauria de ser per la setmana de gestació en què estic i que es mou... m’han comentat que és molt possible que tot acabi amb una regla/avortament. De fet, el sagnat va en augment i ara ja tinc dolor d’ovaris com de regla...
Que m’esperi una setmana fent repòs, però que vaja, que no sembla que hagi d’acabar bé...
Una merda noies!
Ja us diré com acaba tot plegat.

Una abraçada

Pd: perdoneu si us he generat mal rotllo, he escrit una mica per desfogar-me...
Erika79
:: conillet
:: conillet
Entrades: 350
Membre des de: dt. jul. 11, 2017 8:33 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Erika79 » dv. feb. 16, 2018 1:13 pm

Doncs Meia, se suposa que a la setmana 6 ja s'hauria de veure embrió i jo avui estic de 6+2... hi ha dones que el tenen ja a la 5 i altres apareix a la 7. D'aquí que em repeteixi l'eco divendres que ve que estaria de 7+2 a la clínica on em vaig fr el tractament.
I m'he demanat hora a la Teknon pel dilluns 26 tant si és per bé com si és per mal...


Flop, quin greu... tu fes el repòs que t'han dit ja que no podem fer res més.
Ag-Oct'17: 2 IAD, negatives
Gen'18-FIV-Positiu!
Feb'18-Et sento!
Mar'18-Marxes...
Jul'18-FIV. 5 folis. Transfer d’1, bioquímic.
Set'18-Transfer de 2. Neg.
Gen'19-TSH regulada.Transfer cicle natural
Feb ‘19 ADE Beta 25/2: POSITIVA 1177,30
Oct'19 Benvinguts Biel i Luca!
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Flop » dv. feb. 16, 2018 1:22 pm

Erika79,

no havia vist el teu missatge. A veure què et diuen a la eco de la setmana que ve. L’espera és eterna. Ells diuen: la setmana que ve ja veurem què hi ha. I tu penses: saps el calvari que passaré jo amb una setmana???
A mi m’han fet igual. Espera una setmana. I a sobre m’han dit que no hi havia hores i que me l’havien de donar pel 28. O sigui, m’he d’esperar fins al dia 28 per saber si ja he avortat o no?
Però per desgràcia, en aquests casos no hi ha una solució, alguna cosa que tu puguis fer per fer que vagi bé. En realitat, només ens queda esperar.
Molts ànims, maca!!

Petonets per la resta!
Miya
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:30 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Miya » dv. feb. 16, 2018 1:55 pm

Has fet molt bé d'anar a urgències, Flop, i dic jo q si durant els propers dies hi has de tornar, abans de la visita que tens, ves-hi i almenys saps el què. Jo de moment no he tingut cap mala experiència i se'm fa etern fins la visita de la gine, em preocupa tenir pocs símptomes i sé que quan arribi el dia estaré patint per saber que tot va bé. Així que t'entenc, la incertesa és molt fotuda. Però tens raó, també, que hauríem de gaudir mentre duri pq si ha de passar alguna cosa ens passarà igual però almenys l'alegria prèvia no ens la treu ningú. Desfoga't tot el necessitis amb nosaltres i creuem els dits per tu!

Erika79 Si dius que en algunes dones es veu a la setmana 7 encara hi ha esperança. Normal q estiguis feta merda però si t'han dit que podria ser que s'hagués implantat més tard és pq encara hi ha aquesta opció a la q agafar-se. Molts ànims per tu tb i dits creuats. Aneu-nos informant!

Una abraçada ben gran a les dues
Imatge
VLB30
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dv. feb. 16, 2018 2:46 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: VLB30 » dv. feb. 16, 2018 2:55 pm

Hola noies! Jo també m’apunto >.-<:
Sóc de Girona i aquest es el meu 3er embaraç!!
Ho portaré per el privat ( Dr. Querol) com el segon, ja que el primer vaig fer-ho per la SS i vaig tenir molt mala experiencia en el part.
Estic de 5 setmanetes i tinc gine el 15 de març i llevadora el 28 de febrer. Que llarg s’hem fa...
i.. no se que mes dir jajaja els noms ja els tenim triats sigui el que sigui :cnen: :cnena:
Krla
:: puça
:: puça
Entrades: 40
Membre des de: dv. gen. 05, 2018 10:49 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Krla » dv. feb. 16, 2018 3:56 pm

Hola noies!

Benvinguda VLB30!!!! Jo també aniré per privada perquè no em fio de la pública i m’agrada que la persona que em porti em pugui atendre també el dia més important, el del part! :ou:

Flop, creuem els dits perquè es vagi implantar mes tard!! I fes repòs tal i com t’han recomanat! Ja veuràs com tot anirà bé... molts d’ànims!! :-()-)

Erik79, molts d’ànims i a veure què et diuen a les pròximes visites... Si no ho veus clar demana hora per privat si es necessari!!

Patmp, la pròxima visita la tinc el dia 28 febrer! Ara tinc ganes ja de veure què hi ha aquí dins! :-())

Miya, si que aném bastant iguals tu i jo perquè he vist que tenies el DPP el 16 i jo estic entre 12-15!

Meia8, com va el dolor? Ha disminuït? Espero que si!!

Ca nyella i Nelly2010, com esteu vosaltres??

Modo ego: Jo últimament no noto gaire res del bitxo :-)(-: només pits sensibles, molta son al vespre i fa dos dies una mica de marejos al conduïr. També he notat que al vespre tinc panxa una mica més inflada... Ja tinc resultats d’analítiques i pel que jo entenc esta tot bastant en ordre però no puc menjar res cru perquè no he passat toxo... aixi que tocarà vigilar més i esperar que el gine m’hi expliqui millor!!

Jo de moment no he tingut tacat d’implantació... però no sé fins quan en pots tenir...
Meia8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. feb. 06, 2018 7:23 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Meia8 » dv. feb. 16, 2018 6:40 pm

Ostres noies quin greu.....és indignant quan et tenen amb espera sense poder fer res....i és cert mata.... Esperar que tot surti bé...descans i intentar distreure molt molt la ment i qualsevol cosa a urgències i almenys saps algu.... Estem aquí perquè us desfogueu també....

Una inmensaa abraçadaaa noies!!!!
Avatar de l’usuari
Neire
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. abr. 28, 2014 11:17 am

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Neire » ds. feb. 17, 2018 9:20 am

Hola noies!

Em dic Nira i soc de Papiol (baix Llobregat). Dijous vam Fer test d'embaras i patapam bingo. Com que tinc. Cicle de 25 dies les 4 setmanes les compleixo demà.

És el nostre 2n fill, tenim un Martí de 3 anys del desembte del 2014.

Ja he agafat hora de gine... Xo fins la setmana 8 res... El 23 de març... Crec que moriré de desesperació per saber que tot va b.

Us poso les meves dades:

Nom: Neire
Ddp: 28 d'octubre
Fills. 1. 3 anys (Martí)

Després contesto a tot el que he llegit de totes!

Nira
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: ***---MARES OCTUBRE '18---***

EntradaAutor: Flop » ds. feb. 17, 2018 9:37 am

Hola noies,
felicitats a les noves!
Jo m’acomiado del grup. Els pronòstics s’han confirmat i ahir vaig tenir un avortament. Ahir ja em va semblar que ho estava expulsant tot i avui a urgències m’ho han confirmat...

Molta sort a totes en els vostres embarassos! Penseu que la majoria de vegades va tot bé!

Una abraçada!!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::