*** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

gener, febrer, març...
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dj. feb. 01, 2018 5:53 pm

Hola a totes!

M'afegeixo a aquest grup i gairebé m'estreno al fòrum.

Sóc de Barcelona (zona Sagrera), tinc una filla de 4 anys i estic embarassada de 17+4 amb DPP el 8 de juliol, jo crec que no arribaré al julio perquè amb la primera es va adelantar un parell de setmanes... ja veurem.

Encara no sé el sexe, a final de febrer a la 2a eco espero que es deixi veure, porto un embaràs bastant tranquil, sense vòmits, marejos pero molt esgotada i amb molta gana! Ja vaig notant els moviments, començo a distingir-los amb claredat, pero son poc freqüents i la panxa ja és enorme!!

Abans preguntàveu pel tema mini cuna, amb la filla gran teniem una cuna del ikea sense una de les barreres enganxada al llit, super còmode i a vegades ens quedàvem adormits amb ella al mig del llit i mai he patit per aplastar-la, la veritat. Ara no tenim tant d'espai i posarem una mini cuna de colecho, el problema es que quan aprenen a seure poden caure perque les tanques són baixetes i llavors ja haurem de replantejar el tema.

Anem parlant!
carolina.bc
Entrades: 2
Membre des de: dj. feb. 01, 2018 5:21 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: carolina.bc » dj. feb. 01, 2018 6:06 pm

Hola noies! Sóc Carolina, mare de una nena de 4 i del petit de 23 mesos. Estic embarassada de nou, tot i que no era buscat, ja que prenia les anticonceptives i em meu home estava pendent de la vasectomia :-()). Ara estic de 16 setmanes i aquesta setmana m'han confirmat que serà una nena! De nom li posarem Leia. La veritat esque ja jo vam donat tot lo dels nens i ara estem adquirint de nou tot! Prou sort m'han donat el carro i algo de roba, també va genial les pàgines de roba de bebe de segona mà.
Fem una criança respetuosa amb els nens, també collit, estem distribuïts així : la gran dorm al llit individual, el petit al de matrimoni amb nosaltres de moment, ja que es desperta moltes vegades per la nit encara, quan neixi la bebé la gran dormirà amb una llitera, el petit al llit individual i la bebé amb nosaltres.
Aquest embaraç dintre de lo que CP ho estic portant bastant bé, excepte les primeres setmanes que tenia molts vòmits, nàusees i fàstics. Tot i que encara m'estic prenent el cariban, perquè amb els dos petits no puc quedar-me al sofà.... Ja començo not bastant cansament i amb dos petits corrent amunt i avall tot el dia encara més! espero compartir-ho tot amb vosaltres i donar-nos consells i suport >.-<: :-())
Ah! Ja noto moltíssim a la bebé. I això que només estic de 16s....la gran la vaig sentir sobre la setmana 16 i al petit a la 14. Ara si us dic la veritat amb auquest embaraç ja noto moviments desde la semana 10,els notaba una vegada a la setmana o dos, cada vegada els sentía més, fins ara que els sento ja diàriament! És molt moguda. :p-)
pesol
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2106
Membre des de: dl. juny 29, 2009 3:15 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: pesol » dv. feb. 02, 2018 7:54 am

Bon dia!!

Xiqueta3 benvinguda!! jo no sóc més gran de 35, però com que fa 5 i 7 anys dels altres embarassos, sí que noto que han canviat coses del seguiment

Respecte el que comenteu dels cotxets nosaltres tenim el Quinny buzz, l'he de recuperar perquè ha passat per 3 amigues des de que el vaig deixar de fer servir. Igualment tinc clar que el farem servir poc temps, intentarem passar-nos al a cadira de segona edat (alguna que es reclini del tot) i tirarem molt de fulars i motxiles, que en vam fer molt ús amb els altres dos nens.

Del tema dormir: moises / bressol... nosaltres amb el primer ens van deixar un moisès que no era de colecho i me'n vaig cansar ràpid. Va acabar dormint entre nosaltres dos i més còmode per tots. Pel segon vam comprar directament un bressol de l'ikea (dels de 120x60) dels que permet desmuntar una barana lateral. I el vam posar al costat del nostre llit. D'aquesta manera ens vam evitar la fase moisès. I el vam tenir allà fins que el nen va fer ben bé 2 anys. Aquesta vegada repetirem. Habitació per la nena i tal... ja la farem quan hagi de marxar de la nostra habitació. Per posar-li la roba buidarem una calaixera de la nostra habitació amb un matalasset canviador a sobre. Amb això ja tirem fins que la nena tingui 2 anys que ja farem ""moviment d'habitacions" a casa. Amb el primer vam preparar l'habitació amb antelació... ara anem en plan pràctic total :-D

iam nosaltres quan el primer tenia pocs mesos, un cop assumit que dormia entre nosaltres sí o sí, també vam comprar un llit més gran. De fet el segon, tot i tenir el bressol en sidecar, sempre dormia al mig nostre igualment. El sidecar servia per aprofitar l'últim pam de llit sense risc de caure, i també per anar-hi deixant coixins i coses... jeje

Benvinguda Soen tu també!! som unes quantes mames repetidores

Benvinguda i enhorabona Carolina!!! Segur que serà super guai tenir 3 fills!! Nosaltres sempre havíem tingut l'espineta de tenir el tercer i finalment ens vam decidir, no podem estar més contents!

Doncs jo no tinc visita fins el 22 de febrer, que serà la morfològica ja, quines ganes!! estaré de 19+1. Jo em trobo força bé, res de fàstics ni vòmits ni marejos. El que sí que vaig és suuuuper cansada. Tenia reducció de jornada però quan vaig saber que estava embarassada me la vaig treure per poder cobrar sencera la baixa. I clar, treballo el cos ho nota, entre l'embaràs i treballar més hores... i trobo a faltar molt poder anar a buscar els nens cada dia dia.
El que sí se'm fan les digestions suuuuuper pesades. Tinc gana però després em costa molt païr... em noto la panxa groooossa i no plena de criatura ;) . A més vaig deixar d'anar a córrer quan vaig saber que estava embarassada i ho vaig canviar per anar a nedar algun dia abans d'entrar a treballar. Però clar, només hi vaig 1-2 dies a la setmana, i nedar no és el mateix que córrer... trobo a faltar moure'm!!! necessito moure'm però ara treballant més hores tampoc tinc gaire temps... I el temps que tinc vull estar amb els nens que ja els veig prou menys... en fi... que complicat tot plegat!

Que tingueu bon divendres!!! Per fi divendres!! se'm fan llaaaargues les setmanes!
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dv. feb. 02, 2018 10:15 am

Bones!!!!

Com esteu??? jo ja com sempre! torno a tenir gana i em ve bé tot jejeje això sí, cada dia em trobo més cansada i em costa més arrancar... per "sort" ara no treballo i així vaig al meu ritme, tot i que amb tot el que ens ve a sobre també trobo a faltar un sou a final de mes! però bueno, no es pot tenir tot i l'embaràs m'ha agafat així sense feina...

Dilluns, just quan vaig complir les 16 setmanes, em sembla que ja vaig notar al peke!!!!!! van ser com unes pessigolletes a la part de baix de la panxa, que es van moure cap al costat dret! en el moment no vaig saber ben bé si era el petit o no, però igualment va ser súper emocionant!!!! tinc unes ganes de notar-lo de forma clara!

Moltes gràcies x tots els consells que m’heu donat, tant pel cotxet com per la cuna!!!! Anirem mirant a veure què trobem per les botigues, tot i que m'heu ajudat molt a aclarir-me.

Naleta que wai ja començar a parlar del part!!!! Jeje a mi me’n va parlar la llevadora a la primera visita, però moooolt per sobre. Suposo que a la pròxima visita (a les 21 setmanes) ja en parlarem una mica més... quines ganes!

Benvingudes a totes les noves incorporacions i felicitats a totes!!!!!! :-())

Un petunàs per totes! seguim en contacte.
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: sakura1410 » dv. feb. 02, 2018 4:39 pm

Hola! A mí tambié m'han sortit be les proves >.-<: >.-<:
Jo no m'he trobat gaire be, ara sembla que esto millor pero ja estic amb ciática...
No sé quant aguantaré a la reina, aguanto per la pasta que et treuen estantes de Baixa pero no sé si podré gaire mes...
Petons!
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dv. feb. 02, 2018 5:12 pm

pesol soposo que ja t'hauras informat bé sobre el tema de la mitja jornada, però justament aquesta setmana he estat llegimt Estatut del treballador, convenis i forums laborals per un altre tema i de casualitat vaig llegir sobre les reduccions i vaig entendre que tot i tenir una reducció de jornada, la baixa maternal te la calculaven sobre el 100% de la jornada. T'ho comento per si de cas, perquè val la pena... Però vaja, que potser no ho vaig entendre bé!

Jo ara estic en la situació de que m'han d'apujar el sou, en teoria retroactivament des del gener i com que la prestació quan estàs de baixa maternal te la calculen a partir de les tres últimes nòmines, no em puc agafar una baixa fins al maig per no cobrar per sota de la pujada... Per sort tinc feina d'oficina i de moment em trobo bastant bé... És tot tan complicat i ho has de tenir tot pensat per no sortir perdent!!
Xiqueta3
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dc. gen. 20, 2016 6:59 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Xiqueta3 » dl. feb. 05, 2018 9:21 am

Bon dia noies,

Benvingudes Carllina.cb i Soen. Quina activitat al grup, què bé!!

Nosaltres tenim Eco aquest dimecres, ja sabrem si la Rut tindrà germanet o germaneta.
Aquest segon embaràs m'està costant més. Al primer trimestre he agafat tots els virus escolars i fins i tot polls. Mare meva!! Aquest segon trimestre està sent més tranquil.

Pel que fa a la primera baixa de maternitat, vaig tenir problemes amb la retribució. No em quadrava res. Després de parlar-ho amb l'empresa i la TGSS em van confirmar que la base del càlcul és el Certificat emès per l'empresa que correspon als ingressos del mes anterior. Espero que la info us serveixi d'ajuda.

He agafat mania a l'olor de la crema antiestríes del Carreras. Algú coneix alguna alternativa?
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dl. feb. 05, 2018 1:09 pm

Xiqueta3 me'n alegro que ja estiguis millor. Molta sort per aquest dimecres!!! Ja explicaràs què t'han dit. Jo tinc visita el dijous, tinc unes ganes ja de tornar-lo a veure i que em confirmin ja al 100% si porto un nen! Són taaaaan emocionants els moments de les ecos! Ja podrien donar-nos hora cada setmana per veure'ls més sovint jejeje

Amb el tema de la crema em sap greu però no et podré ajudar, jo faig servir la mateixa que tu... si ho preguntes a la farmàcia que tinguis de confiança potser te'n donen una altra que també vagi bé i faci una olor diferent.

Petons!
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Gemma18 » dl. feb. 05, 2018 10:09 pm

Benvingudes a les noves!

Jo avui he tingut eco per la SS. Em van trucar dilluns passat per dir-me que hi anés avui... No em quadrava res, vaig fer preguntes però em va dir la doctora que em va trucar que ella ja és normal que faci més seguiment... Total, que he estat intranquil.la tota la setmana perquè jo ja tinc cita a finals de mes per l'eco de les 20 setmanes.
Total, que entrem a la visita i hi havia 4 persones. Tot era força estrany. Resulta que un d'ells és el cardiòleg que ve un dia a la setmana des de Barcelona. Però això no ens ho han dit fins que l'home ha vist tot el que havia de veure i ha marxat de la consulta.
Es veu que a l'anterior eco van veure el plec nucal dintre dels barems normals però tirant a alt (sense passar del màxim). Tot i així van voler fer seguiment i, com que ja sabíem que no hi havia problema cromosòmic per l'estudi genètic que ens havíem fet pel nostre compte, es veu que l'altra possibilitat és que aquest fet pugui influenciar en el cor. Per sort tot està correcte. Però tota la setmana patint. Imagineu-vos que us truquen i us diguin que és normal que us citin a la setmana 17, però que vosaltres sabeu que no és normal. I entrar allà i trobar quatre metges. I no saber de què va la història... Bufffff

Canviant de tema, jo tinc decidit el colecho pel costat del nostre llit. També heredem un llit de baranes. El que no sé és si al menjador normalment es posa el llit de baranes o un parque. Vaig perduda! Com ho veieu?

Tema crema antiestries, jo només conec la Suavinex, i l'olor m'encanta. És molt bo això d'agafar-li mania a l'olor de la crema antiestries hehehe

Seguim!!!
Xiqueta3
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dc. gen. 20, 2016 6:59 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Xiqueta3 » dt. feb. 06, 2018 2:15 pm

Gemma18 quin patiment. No m'ho imagino. Què bé que estigui tot bé. Heu de fer alguna prova més?
Quin és l'estudi cromosòmic que us vau fer?

Pel què fa al parc o bressol al menjador, nosaltres amb la Rut vam fer els primers mesos amb bressol i després vam possar el parc. Ens van deixar moltes coses i quasi no vam comprar res.
Una bona opció són els bressols de viatge, són un mix entre bressol i parc, i et pot servir per si féu alguna sortida.

Gràcies per la recomanació. Provaré la Suavinex.
M'han comentat que l'oli d'ametlles també va molt bé.
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Gemma18 » dt. feb. 06, 2018 7:06 pm

Hola Xiqueta3!
Doncs ja no hem de fer res més especial. Esperar l'eco de les 20 i prou. El que hi hagués pogut haver ja es va descartar ahir. Quin patir, i encara no ha nascut!

L'estudi és el de les malalties. Ens havíem fet el de Nim genètics. I gràcies a això ja van descartar cap problema cromosòmic (paraules textuals que va fer servir el metge). Per això ens van citar amb cardiòleg directament, si no potser m'haurien fet fer l'amniocentesi, no ho sé...

Amb el que comentes (com que heredo un llit de branes i un de viatge) potser faré al revés del que tenia pensat: potser deixo el de branes a casa els avis i jo m'emporto el de viatge pel menjador. I em servirà de llit i de parque. Merci!
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dc. feb. 07, 2018 12:57 pm

Bones!

Com aneu? no sé ara qui comentaba que havia agafat tot tipus de virus... jo estic passant un embaràs super tranquil, però agafant virus a tope també... el fet de tenir ja fills en edat escolar i amb la baixada de defenses pròpia de l'embaràs, influeix...

Xiqueta3 amb el tema de la crema, no tinc ni idea, sempre he sentit que l'oli de rosa mosqueta és boníssim per la prevenció d'estries. Jo tinc bona sort i només em poso oli hidratant normal després de cada dutxa i amb el primer embaràs amb 20 kg agafats no em va sortir cap ni una.

Gemma18 quin patiment amb aquesta eco sorpresa... que menys que t'informin amb claredat, em sembla molt greu. Aquest tema em fa reflexionar amb la sort que tenim d'estar molt controlades durant l'embaràs per detectar amb temps temes importants, però alhora, ens fan patir bastant, gairebé totes les embarassades pateixen per una cosa o una alta. Amb la meva filla, a la última eco li van trobar un tumor al cap i et diuen "no et preocupis que acostuma a reabsorvir-se" però per a mi va ser un ensurt i un estrès afegit, finalment va desaparèixer i tot be. I ara amb aquest embaràs, a la primera analítica em va sortir un dubtòs fals positiu del VIH (sembla que al segon embaràs la proteïna de la placenta que hi ha al corrent sanguini pot alterar el test) però també una setmana acollonida fins que es va aclarir el resultat negatiu.

Com aneu amb el pes? Jo vaig començar bastant be però desde Nadal m'he flipat una mica, de moment porto 7kg en 4 mesos. Tinc clar que no vull agafar els 20kg de l'altre embaràs i m'he possat a fer un canvi d'hàbits i menjar menys hidrats.
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Gemma18 » dc. feb. 07, 2018 5:55 pm

Mare meva Soen, entre el tumor i el fals positiu del VIH! Sort que finalment no hi ha haver res! Un patir ja de per vida ens toca z2:-)

Doncs amb el pes molt bé. Fa bastant que no em peso però no crec que hagi augmentat pas gaire de pes. La comadrona m'ha anat pesant però amb roba, i ha estat dies que anava amb roba ben gruixuda pel fred, així que no en faig massa cas :-o00m
I la panxa segons què porti es dissimula totalment. Per exemple amb els jerseis que tinc més gruixuts no es nota perquè són amplets . Si només anés amb samarretes de sota més fines ja seria una altra història.

I no sé a vosaltres però a mi el melic ja m'ha pujat bastant i està lilós. No sobresurt però ja no té la bona profunditat que tenia. Em fa una mica d'angúnia... Sort que és meu... :content:
Naleta
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: ds. des. 23, 2017 7:34 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Naleta » dj. feb. 08, 2018 6:53 am

Bon dia noies,
Quin patir tot el que expliqueu del tumor, l' VIH, la ecografia urgent... jo cada cop que em toca ecografia em poso dels nervis i fins que no el /la veig i li sento el cor no em relaxo. :-o00m

Jo crema també utilitzo la carreras però aquests últims dies mhe de posar-ne força seguit perquè em pica molt la panxa, em desperto fins i tot a mitja nit de les picors. Just ahir em van dir que provés amb la nivea blava de tota la vida. Provaré >.-<:

De pes vaig força bé, setmana 17 i 3.6kg. Tot i que porto 2 quilets extra de l 'estiu :***: Vaig començar amb molta gana i m'ho menjava tot però ara ja normal.
Avatar de l’usuari
Sindas
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: dc. ago. 17, 2011 1:38 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Sindas » dj. feb. 08, 2018 10:20 am

Hola!!!
Perdoneu, he estat una mica desconectada. A vere si me’n recordo de tot el que volia contestar.

Nenes quins sustos us foten no?? Amb lo sensibles que estem només falta que ens espantin d’aquesta manera.

Crema antiestries. En tinc una marca medela, però normalment faig servir oli després de la dutxa. Amb el 1r embaràs no vaig fer servir res especial, vaig pujar 15kg, i cap estria. Aquesta vegada ja ho veurem... de moment només hem peso quan tinc visita, fora preocupar-me :love:

Llitet de baranes, cunetes,... intentarem fer com amb la gran, minicunes al costat del llit i llitet de baranes o llit de càmping al menjador.

Tema reduccions i baixes. Jo també vaig haver de demanar deixar la reducció (per maternitat) per poder cobrar el 100% durant la baixa. Però només havia de treballar un mes així i ja tinc la baixa. Hem molestava la panxa, i l’estómac. Alguna també ha dit que tenia digestions pesades. M’han donat almax i de moment sembla que millor.

Ahir vam anar a fer una eco per privat, vam prendre a la nena perque ho pogués veure. I ja ens van dir què seran! Tindrem una nena i un nen!!! >.-<: >.-<: estem super contents!
Ara a esperar tres setmanetes més per l’eco morfològica. Però de moment ahir ens van dir que estava tot bé.

Hem sembla que no hem deixo res.
Va que ja s’acaba la setmana!!
Imatge
Imatge
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dj. feb. 08, 2018 12:47 pm

Naleta jo vaig passar unes setmanes amb uns picors insuportables! Tot el cos: panxa, esquena, cames, pit... La crema ajudava una estoneta. Van parar i ja estic bé.
Sindas que bé que la eco hagi sortir bé! I la vostra filla va flipar al veure'ls? Quina edat tenia? Jo vull portar a la propera eco a la meva filla que té 4 anys, crec que serà emocionant per a ella.
Xiqueta3
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dc. gen. 20, 2016 6:59 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Xiqueta3 » dj. feb. 08, 2018 7:17 pm

Noies quina activitat! Gràcies per les respostes de les cremes. Aquesta última setmana em pica força la panxa i me n he de posar constantment.

M'he començat a notar molt sensibles els mugrons. Començaré a posar-me la crema per anar preparant la pell. Al primer embaràs no ho vaig fer i la llevadora em va comentar que va bé començar uns mesos abans. Utilitzava la Purelan de Medela i repetiré.

Ahir vam tenir revisió i ens han dit que tindrem una nena. La Rut ens ha acompanyat a les eco's i des del principi ens deia que seria una nena jajajaja.
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: sakura1410 » dv. feb. 09, 2018 8:54 am

Hola noies! A nosaltres ens deixen el moisés, per tant el llit de baranes crec que fins d'aqui a un any no el necesitarem i estic tranquil•la. Que opineu? L'hauria de tenir?
Tinc molts dubtes respecte l'indispensable i el "sobre la marxa"... Tenim un pis molt petit i malgrat que ens poden deixar moltes coses no el vull emplenar de coses que no se si ens seran utils. Que opineu? No se si agafar-les i si no les utilitzem retornar o si anar demanant sobre la marxa i arriscar-nos a no tenir-les quan les necessitem i tenir que acabar comprant.

Us podria emplenar una parrafada de dubtes, aquí una futura mama indecisa! Jajajaja
Dimecres vam anar a una eco per la Mutua (em porten a Sant Joan de Deu) mes que res perqué ja que tenim aprofitar-la... I ens ha dit que es una nena!! Gairebe ens fiquem a plorar :love:
A la setmana 13-14 ens van dir que semblava un nen pero nosaltres preferiem nena, aixi que imagineu-vos. Es dira Arlet
El tema de les cremes... Buuuf! Un dia em va donar una neura, vaig veure que els parabens eren dolents i vaig llençar totes les cremes que tenia, TOTES portaven parabens... Aixi que m'he comprat la Nivea de tarro blau de tota la vida i una natural per anar cambiant
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dv. feb. 09, 2018 11:34 am

Holaaa wapis!

Ostres Gemma18 i Soen quin susto lo de la visita extra i el tumor de la peke!!!! A mi em passa alguna cosa d’aquestes i em sembla que m’agafa algo... me’n alegro moltíssim que tot acabés bé! Ens esperen una bona col·lecció de sustos i patiments em sembla...

Sobre el pes jo vaig al revés... jejeje encara no m’havia engreixat res i amb el constipat que vaig agafar fa unes 2 setmanes em vaig aprimar 2 kg i mig que encara no he recuperat. Per tant de moment peso menys que al principi de l’embaràs! :-()) A veure com avanço ara que ja estic bé i torno a tenir gana. Tot i així, m’ha donat per menjar moltíiiiissima fruita que, tot i tenir sucre, són aliments sans. Em feia por que em donés per coses més xungues però de moment només coses sanes >.-<: I amb la panxa igual, m’ha crescut una mica, però tampoc massa. Si vaig amb roba una mica ajustada sí que es nota, però estic acostumada a anar casi sempre una mica ampla i casi no se’m nota.

Ara no recordo a qui li he llegit, però el melic es torna lilós?????? Aixxxx amb l’angúnia que em fa!!!!! No m’ho vull imaginar!

Moltes felicitats a totes les que aneu sabent el sexe!!!!! Arlet és un nom preciós, sempre m’ha agradat molt! Les demés ja comenceu a tenir noms????

Nosaltres ahir vam tenir eco amb 17+3 i confirmadíssim! És un NEN!!!!! :cnen: z2:-) Es va deixar veure súper clar, que ja no quedi cap dubte jejeje ara hem de començar a pensar amb el nom, que sempre tothom m’havia dit que jo segur que tindria una nena i tenia una llista de noms de nenes, però cap de nen. Ens ve feina! Jejeje La ginecòloga ens va dir que està tot perfecte. A part, tenia bastants dubtes d’aquests “tontos” i me’ls va contestar tots, pel que vam sortir súper tranquils i feliços. >.-<: >.-<: >.-<: La única cosa que em va dir i que em va deixar una mica així així, tot i que ja em va dir que no hi havia cap problema pel peke, és que em va trobar la placenta molt avall, molt a prop del coll de l’úter, i em va dir que no puc fer cap esforç ni tenir relacions fins la pròxima eco perquè podria sangrar. Sort que no estic al final de l’embaràs, perquè tal com estic el nen hauria de sortir amb cesària perquè així li seria impossible sortir per abaix, però com que no tinc previst parir de moment... jeje té temps per pujar ella sola, però és una cosa que vol controlar a la següent eco (la morfològica ja, quines ganes!).

Doncs res wapis, ja he fet prou parrafada! Em sap greu, però és que em va súper bé i m’agrada molt parlar amb vosaltres i explicar-vos els meus dubtes i experiències.

Fins la pròxima!!! Petons per totes.
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dg. feb. 11, 2018 8:30 am

sakura1410 el meu pis també és molt petit... Si tingués més espai posaria bressol de baranes enganxat al llit modo colecho i d'aquesta forma tens per molt de temps, amb la nena ho vam fer així a un altre pis, però ara no m'entra i llavors em deixaran minicuna colecho i cap als 6 mesos muntare una llitera i em tocarà dormir amb el bebè a sota fins que dormi algunes hores seguides. No és ideal però la millor solució per mi. Fa molta il·lusió anar comprant cosetes al bebè, però et recomano ser conservadora i anar comprant a mida que et va sorgint la necessitat i si t'ho deixen, molt millor (amb excepció dels seients del cotxe, això és important triar be i estrenar).

pati-em tema noms sempre és complicat... La nostra filla es diu Ainara (pare Vasc, nom vasc) que significa Oreneta. Ara volem un nom català i m'he fet dues llistes (encara no sabem sexe) el pare s'ha de fer les seves llistes i després anirem descartant, però fins que no ens diguin què és (dia 21 tenim eco de 20 setmanes) no ens posarem de debò. Hem de triar un nom que ens sgradi als dos i que els meus pares, andalusos, no pronunciïn massa estrany XD de moment tinc de nen Cèdric, Jair, Aran (no tinc clar que sigui de nen aquest) i de nena Senda, Ivet, Gaia, Iona, Isona, Ares...

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::