Quan prefereixen el pare

Rabietes, gelos, egoisme..

Marga33
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 315
Membre des de: dc. gen. 01, 2014 11:41 am

Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Marga33 » dt. març 01, 2016 8:58 pm

Des d'ahir el meu fill de 15mesos mostra una clara preferència pel seu pare. Sembla que amb mi només vulgui estar per fer pit i prou. Em sento desolada, tinc l'ànima trencada... Vaig començar a treballar fa 7mesos i encara em sento culpable, de no passar suficient temps amb ell..quan no hi sóc està amb la meva mare però el pare treballa des de casa i passen estones junts, l'esmorzar, el dinar..fins ara estava molt apegat a mi, amb el pare poc a poc cada vegada més..però avui ja ha sigut tan evident..he aguantat les ganes de plorar però estic destrossada..
iPare
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dv. des. 18, 2015 12:38 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: iPare » dc. març 02, 2016 12:32 am

I si és la seva manera de dir-te que t'estima?
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: martina13 » dc. març 02, 2016 7:46 am

Perdona pero perque estas destrossada? A mi quan ma filla vol anar nomes amb son pare em sento super feliç!!! Ell es el seu pare! Que mes puc desitjar k vulgui estar am ell?
Nose no acabo dentendre aquest sentiment de desolacio que a vegades es mostra en aquest forum perque els nens volen anar am els pares.ells tb formen part dela familia no?
No estic criticant res ehhh nose si mhe explicat prou be
El que vull dir es que thas de sentir afortunada no desolada! A mi sem trenca el cor quam diu " no papa tu no"!! Pk em sap super greu pel.meu company.
La.meva filla ara sha passat com 2 mesos dient el seu nom i 1r cognom.jejej pues quan li preguntava i el cognom de la mama?e deia " no el de la mama no!!"
Doncs mho he pres super a broma.
Hem.de relativitzar mes les coses penso jo
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: iole » dc. març 02, 2016 8:17 am

Marga33 no t'ho has de prendre malament, els nens tenen epoques i inclus hi haura un temps que sera tant mama, mama, mama tot el dia que inclus agobia... I el pare que aprofiti ara que despres dira el papa no...
Marga33
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 315
Membre des de: dc. gen. 01, 2014 11:41 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Marga33 » dc. març 02, 2016 8:38 am

Hola,
Sii, fins ara era així, només mama-mama.. molt demandant a més..pero ha passat taaant, rapid...em van comentar q de cara als 2 començen a 'enamorar-se' del papa, pero amb 15 mesos nomes? Es normal o es sent més segur amb el pare perque hi és més a casa?
I em sento culpable per treballar tantes hores i no passar més temps amb ell..
Martina, em sembla molt bé el teu punt de vista, jo relativitzo moltes coses, pero hi ha d'altres q em preocupen, i aquesta n'es una
Ja ho he pensat, ipare, q sigui la seva manera de reaccionar..els dilluns s'ho pren fatal que marxi a treballar, no ho enten...i aquest dilluns vaig arribar a casa i passava de mi...
Uff..espero q sigui una fase i q passi rapid..
Ahir a la nit estava fatal..avui he decidit q m' ho prendré una mica diferent..
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Anna Maria » dc. març 02, 2016 9:27 am

Bones guapa!
Doncs és una prova més que s'està fent gran. Al principi només volen mama (sobretot si fan popa i es pot fer duret per les hores que els tenim enganxats), després se n'adonen que al costat de la mare hi ha el pare, i estan contents quan el veuen i tal. Hi ha la fase que quan veuen el pare només el volen a ell. Però, Marga, quan té son o té gana, o es troba malament, a qui va? A tu. Pot ser que més endavant també vulgui al papa per això, però la majoria de nens és la mare. Jo havia treballat amb nens a l'hospital, i moltes mares (de nens de totes les edats) és mostraven sorpreses de lo enganxats que els tenien aquells dies encara que no fossin molt de mama normalment. Pensa que el vincle hi és, Marga, no ho dubtis.
Ah! I quan sigui púber i adolescent pensa que pot ser que us ignori als dos, jeje!
Trencar el cordó umbilical costa, com quan els has de deixar per anar a treballar, quan comencen a l'escola, etc. A algunes ens costa més que a altres, però això és com tot, depèn.
Una abraçada i molts ànims,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Menudeta
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 541
Membre des de: dt. ago. 31, 2010 9:44 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Menudeta » dc. març 02, 2016 9:56 am

Es possiblr que ets sentis culpable o solament malament d'estar menys temps amb el nen del que tu voldries o creus que es bo per als dos, i que no té a veure tant amb el nen i menys amb el pare? Jo crec que pensant des de el que TU vols i creus que es bo per als dos trobaràs alguna sortida al teu patiment. Hi ha nens que estan poc amb un pare i quan el veuen es desviuen per ell, i altres que no. Pensa amb tu i segur q et sentiràs millor.
Boniqueta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dl. gen. 14, 2013 9:38 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Boniqueta » dc. març 02, 2016 12:03 pm

Passen per etapes!! La meva té 33 mesos i porta una temporada que només em vol a mi i no vol ni veure al seu pare. Tot ho ha de fer amb mi!! Pobre el seu pare ja no sap què fer.....Estigues contenta que vulgui estar amb ell! El que importa és que vulgui estar amb els dos, ara el papa, ara la mama i així van fent. Però no crec que sigui motiu de preocupació.
Imatge
Avatar de l’usuari
kabbisa
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1397
Membre des de: dc. feb. 23, 2011 5:33 pm
Ubicació: Barcelona / Cabrils

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: kabbisa » dc. març 02, 2016 2:16 pm

Seria motiu de preocupació si et rebutjés sempre durant una temporada llarga, però per un dia?

I respecte lo de treballar, no se, jo em sentiria més culpable si estigués tot el dia amb ell i no pogués donar-li de menjar o comprar-li sabatetes :(
02.feb.11: 1a eco: 2cm 9setm
05.set.11 : DPP : DPR

"Quiérele cuando menos lo merezca, porque será cuando más lo necesite"
rundi
:: gosset
:: gosset
Entrades: 460
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 10:04 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: rundi » dc. març 02, 2016 4:16 pm

El que a unes ens semblen tonteries, a les altres se'ns fa un món. Si a ella li fa mal, doncs ja està, cadascú vivim les coses d'una manera.
No crec que el que et posi tan trista sigui aquest fet puntual de 24 hores de preferir el pare sinó com apuntes tu mateixa la culpabilitat de treballar moltes hores fora de casa i sentir que et perds coses del dia a dia.
A moltes ens passa i jo encara ara em sento malament per no poder portar-los al cole o per no haver pogut, en el seu dia, allargar la baixa. Sembla que a la sala de parts ens regalin el sentiment de culpa de per vida...
Només et puc donar ànims. No tenim alternativa a treballar però sí podem dedicar temps de qualitat quan estem a casa i intentar aprofitar al màxim les hores que podem passar amb ells.
Marga33
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 315
Membre des de: dc. gen. 01, 2014 11:41 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Marga33 » dc. març 02, 2016 8:15 pm

Gracies pels ànims. Com tu apuntes hi ha coses que per unes no són res i per d'altres, es fa una montanya..També depen del moment en què ho vius, de com estiguis..
Bé, avui ha sigut diferent.. una tarda en que hem rigut i ho hem passat molt bé, i faré per que sigui com avui cada cop que estigui amb ell.
iPare
:: puça
:: puça
Entrades: 29
Membre des de: dv. des. 18, 2015 12:38 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: iPare » dj. març 03, 2016 11:21 pm

Jo crec que pot ser 2 coses:

1. que s'apropi més al pare no vol dir que s'allunyi més de tu. Potser simplement fins ara estava més lluny d'ell i l'ha "descobert" ara.

2. Que sigui la seva manera de dir-te que et troba a faltar... (llegeixi's que t'estima).

En tots dos casos, és un bon senyal. :)
Avatar de l’usuari
FloR
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1736
Membre des de: dl. maig 14, 2007 7:19 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: FloR » dj. març 03, 2016 11:42 pm

Marga jo t'entenc.. I molt!! El meu fill va passar una temporada (i llarga) que només volia al pare, si estava només jo doncs bueno bé, pero quan arribava el pare.. Es desfeia.. Va ser de l'any als dos aprox.. També va coincidir la meva tornada a la feina, que mai el vaig poder recollir de la guarde.. Vaig plorar moltíssim!
Quan va començar p3 vaig poder arreglar-me l'horari i recollir-ho jo, ens vam retrobar i va canviar del tot, ara esta bé amb tots dos, bueno em prefereix a mi jeje, pero no ha tornat a rebutjar-me a mi o al seu pare com ho feia, em trencava el cor t'ho juro..
Molts i molts ànims, jo intentava que no veiès que em feia mal, encara que de vegades era impossible, no l'insistia gaire si no em volia donar un petó i anar passant.. Una abraçada
DAVID
Imatge

IRENE
Imatge
MarionCole
:: papallona
:: papallona
Entrades: 120
Membre des de: dg. feb. 09, 2014 10:37 pm

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: MarionCole » ds. març 05, 2016 5:40 pm

Hola bonica, jo tinc un nen que quan va plegar del pit als 14 mesos va descobrir el seu pare i se'n va enamorar bojament. A mi aixo em fa molt feliç, estan super enamorats i ell NOMÉS demana el seu pare... i em va fer dos anys el 3 de febrer. Imagina't si en portem, de dies aixi.

Haig de dir que jo també tinc una nena més gran, per tant tinc alternatives.

Anima't, pren-t'ho d'una altra manera. Jo no crec que ens estimin menys, no ho he pensat mai. Vindran altres etapes i tu sempre seràs la seva mare. A més a més aixo demostra que vas tenir aquest nen amb l'home adequat. Jo més aviat et donaria l'enhorabona! >.-<:
Marga33
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 315
Membre des de: dc. gen. 01, 2014 11:41 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Marga33 » dc. nov. 01, 2017 7:18 am

Hola!!
Vaig crear aquest fil en un moment molt dolent per mí..ho recordo amb una angoixa terrible..i entro per dir que allò va ser una altre etapa, que va passar, que si alguna es troba en aquesta situació: tranquila, que passarà.
A dia d'avui tenim una connexió especial, la que només té una mare amb els seus fills, i la relació amb el pare és també molt bona i m'alegro moltíssim.
Us torno a agraïr les vostres respostes, guapes!!
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: Anna Maria » dc. nov. 01, 2017 8:51 am

Molt bé Marga, prova superada :ok: Sí, se't llegia molt angoixada, i estic contenta que estiguis millor, i ara tots tres formeu una pinya ben xula.
Abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
mymsi
:: rateta
:: rateta
Entrades: 158
Membre des de: dc. des. 02, 2015 11:23 am

Re: Quan prefereixen el pare

EntradaAutor: mymsi » dg. nov. 05, 2017 9:51 am

Hola noies, he llegit el fil, Marga33 vull agrair-te que hagis entrat per explicar que va ser una etapa i prou.

Jo em trobo en una situació similar. Tinc bessons d'un any nen i nena i sempre he tingut el malestar de no poder dedicar-me 100% a un, he hagut de deixar plorar, d'escollir a qui atendre, etc. I això és molt molt dur quan es tracta de bebès amb el mateix tipus de necessitats perquè tenen la mateixa edat. A tot aixó s'ha de sumar que van nèixer per cessària, no els vaig conèixer fins després de 24h i van viure els seus primers 14 dies de vida a la ucin. Jo vaig deixar de treballar per cuidar-los, i m'he tirat un any dedicada a ells. Doncs ara fa com 1 mes, la nena prefereix de molt lluny el seu pare. En un primer moment em feia gràcia, m'encantava aquesta passió, però hem arribat a un punt que quan cau, quan està malalta, quan és l'hora d'acomodar-se als bracets per dormir, sempre, vol el seu pare i a mi m'aparta. Em fa molt mal i no deixo de buscar-hi les causes; penso que potser és perquè a ella només vaig poder donar-li pit fins als 4 mesos (després no hi va haver manera) i en canvi al seu germà encara li dono, al ser dos bebès potser s'ha sentit "de costat" i ara ha trobat en el seu pare la figura "d'apego" que tot petit necessita. Quan no hi és el seu pare si que vol estar amb mi, però en quant ell apareix deixo d'existir; i no és perquè sigui la novetat perquè quan tenim varis dies d'estar tots junts, ella no se separa d'ell. Potser no hauria de pensar en tot això i és ridícul, però el meu malestar està aquí. Necessitava desfogar-me!
35 baixa reserva, 40 oligoastenoteratozoospermia
1ª ICSI 01/16
5/2: Punció 10 ovocits, 4 madurs, 1A, 1B, 1C
8/2: Transfer 1A+1B
22/02: Beta +++ 989!
8/03: hemorràgia, ucias, son 2! repòs per hematoma
17/03 7+5: embrions ok, repòs per hematoma

Torna a “El desenvolupament emocional”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::