~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

gener, febrer, març...
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » dc. oct. 04, 2017 9:37 am

SoniaB Quina Bona noticia!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Ja veuràs com el Pol està perfecte :-()-) Però si... jo em començo a fer a la idea que això de la tranquil·litat en el embaràs no existeix... Jo continuo amb les maleides pèrdues :sogra: , però tampoc vull anar a urgències pk l'última vegada em van dir que si no eren com una regla en principi no tornés. Són poquetes i de color marron però igualment no em fan estar tranquil·la :-o00m

Com aneu les altres? jo avui tinc hora al dentista i divendres anàlisi de sang !!!

Per cert... això que l'embaràs et fa guapa una mentida com una casa no? a mi m'estan sortint granets :ufs: i he agafat alguns kilets així que de guapa res de res jajajajjajaja

Vinga Mamis que tingueu un bon començament de setmana :-()-)
Avatar de l’usuari
useapril
:: puça
:: puça
Entrades: 48
Membre des de: dv. març 31, 2017 8:43 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: useapril » dv. oct. 06, 2017 2:33 pm

Bona tarda a tothom!!!

Estic embarassada de 12 setmanes, em vaig quedar embarassada a traves d'invitro, despres d'una invitro fallida varem decidir tornar-ho a provar de nou i ens varem posar dos embrions dels quals nomes ha avançat 1 embrio, ja estem contents.

Tinc molts de dubtes, sobretot amb el menjar ja que no m'han donat cap llista d'aliments prohibire o ha evitar.

Estic una mica espantada, suposo que es normal. Tinc un bon embaras, en el qual no tinc nauseas, ni malestars ni res, algun dia tinc cremors pr sense importancia.

Al que si que he notat, apart de que la panxa esta mes abultada, son tirons com petites punxades i el ginecoleg em va dir que em poses una faixa normal, tot i que no estic molt acostumada a portar-ho, la porto pr mho trec sempre despres de dinar.

M'agradaria que m'informessiu una mica, ja se que cada dona es diferent.


Moltissimes gracies
Gener 2016: embaras ectopic
Gener 17: 1a IA -
Febrer 17: 2. IA -
Febrer 17: decidim per la Fiv
Maig17: 5 embionets congelats.
Juliol 17: 1a transferencia amb cicle natural -
Agost 17: 2a tranferencia cicle artificial +++++!!
11/04/18: neix la petita, la meva felicitat
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dv. oct. 06, 2017 4:03 pm

Xènia lo de guapa és mentidaca jajajajaj, a mi amb Ivet em van sortir unes taque enormes a la cara que encara tinc :ufs: :ufs: i no em farè res fins al cap d'un temps que hagi nascut en Pol pq sè que ès hormonal i ara no en faria res de treure-ho,o sigui que lo dels granets tb pot se hormonal.

useapril benvinguda, no entenc exactament el que preguntes :-:) ;-))) , si vols omple això així la Narona et posarà a la primera pagina i t'afagirà de mama abrilera.

NOM:
TE+:
DUR:
DPP:
HOSPITAL:
1a ECO:
Nª DE FILLS:
EDAT PAPIS:
SEXE I NOM:
SEGUIMENT:

I les altres on sou??? Se'm fa raro que un grup de SP sigui tan inactiu, estic acostumada a molta activitat de les mames Abrileres 2014 :-D :-D :-D , si algunes us va millor i voleu per mi endevant a fer grup de watsap ;)

Ens parlem!!
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
Martonaaa_
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dl. ago. 21, 2017 10:10 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Martonaaa_ » ds. oct. 07, 2017 3:05 pm

Hola noies!!

Benvinguda Useapril!!! També estic de 12 i aquesta setmana la gine em va dir que és normal anar sentint punxades, aquesta última setmana ho he començat a sentir bastant.

SoniaB me’n alegro que tot hagi sortit bé i q bé que ja sàpiques que és nen!! Tens raó que això està una mica parat, jo la veritat que he estat una mica desconnectada i més aquesta última setmana amb tot el que ha estat passant...estic d’acord en fer grup de whatsap!

Xènia jo el que noto és que tinc la pell d la cara millor, tot i que tinc tendència que em surtin granets i de tant en tant me’n surt un ben maco! El que tinc pitjor de granets és l’esquena...a veure si començo a fer ioga i em relaxo una mica que també influeix.

Dijous vaig tenir la eco de les 12 setmanes i m’ha sortit tot bé, ni rastre d’hematoma i amb risc baix pel que fa a les proves de triple screening i de preclàmpsia, així que tot endavant!! Ara ja m’ho començo a creure!

Una abraçada per totes! Especialment per la Rutty, no em puc imaginar com de dur és el que ha passat, molts ànims!
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » ds. oct. 07, 2017 6:46 pm

SETMANA 10!

Doncs siiii noies això ho tenim molt parat!!!! és veritat que amb el què ha estat passant no hem estat gaire per la labor i m'imagino que les que ja sou mamis aneu de cul amb els vostres petits i us costa trobar un moment per escriure, així que si per vosaltres és més fàcil per wats som-hi! :p-)

Benvinguda useapril!!! aquest és un espai per resoldre dubtes i a més tenim la sort que aquí la majoria ja són experimentades >.-<: així que tu ves demanant tots els dubtes que tinguis ?-) .Per cert jo com tu... no tinc masses nàusees però paeixo el menjar fatal!!!

Jo ahir em vaig anar a comprar crema per estries ja que tothom m'ho ha recomanat i també em vaig comprar un sabó pels grans perquè començo a semblar una adolescent... me'n ha sortit algun de gordo, d'aquells que fan mal!!!! :ufs: però bueno no se si servirà de gaire això del sabó perquè com que surten pel tema hormonal... :-o00m Vaig anar a una entrevista de feina i em van preguntar quina edat tenia jajajjajaajjajajaj

A l'entrevista vaig voler ser honesta i el final vaig dir que estava embarassada així que... a veure què!

SoniaB si que havia sentit això de les taques, de fet tinc una amiga que li van sortir per les pastilles anticonceptives...

Martona tu faràs ioga? jo m'ho volia mirar... sóc una persona que m'agrada fer esport :-)(-: , feia molta escalada i muntanya, però clar ara res de res... i m'agradaria apuntar-me a fer alguna cosa d'esport una mica adaptada a la situació... he estat mirant i sobretot he vist el tema de ioga per embarassades...
Per cert Martona m'alegro que tot vagi viento en popa!!! i això de les punxades jo a vegades també en tinc... algun dia fins hi tot he pensat "vols dir que això és normal?" però si em dieu que siiiii ja em quedo tranquil·la!!!

Vingaaaa noies a veure si ho animem una mica que tenim moooolt a compartir :-()-)
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Halia » dl. oct. 09, 2017 8:46 am

Bon dia reines!
15 setmanes!

Què tal esteu? Jo de dilluns. Hem passat un capde intens i embarassada i amb una nena de 2 anys i mig, costa bastant... Però avui toca començar la setmana amb energia! :ok:

Useapril, benvinguda!!! Tema menjar... doncs bàsicament que tots els embutits de porc que més bons estan (pernil salat, fuet) els has de congelar (jo els deixo 5 dies) si no has passat la toxoplasmosis.
No has de menjar formatges no pasteuritzats, és a dir, no comprar formatges en mercats o fires, que solen estar fets amb llet crua.
La carn, també s'ha de passar molt, o bé la congeles i si te la vols menjar més crua, doncs perfecte. Però si surts a menjar fora, això: que te la facin bé.
I a mi, fins i tot, em van dir, que les amanides les comprés en bosses (tipus Florette) o bé netejar molt bé l'enciam. A l'igual que amb les fruites i verdures que mengis amb pell.
Això, també et dic que depèn molt del gine. Amb el primer embaràs en van remarcar coses que amb aquest no, però vaja, el que t'he dit és bàsicament el que faig jo. Espero haver-te ajudat!! :-()-)

Jo passo poc per aquí pel poc temps. Sí que és cert que el grup de whatsap el miraria més. Però com volgueu.

La setmana passada vaig anar d'urgències perquè em molestava molt abaix, notava com si des de dintre, la nena em fes pressió i era una ratllada constant.
Finalment, era infecció d'orina. La nena, està bé :-o00m :miko:
D'aquí dues setmanetes tinc eco per veure com van les meves artèries uterines... quines ganes!!! (+:-)

Passeu un dilluns tranquil i gaudint de les panxones!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dl. oct. 09, 2017 10:43 am

Entro rapid q vaig justa,

Qui esitgui interessada en fer watsapp que m'envii un privat i crearè el grup ;)
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
soniagoygo
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. ago. 31, 2015 1:30 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: soniagoygo » dl. oct. 09, 2017 12:03 pm

Hola a totes!

Fa mooolts dies que no entro, em costa molt trobar un moment per connectar-me i contestar.. potser sí millor fer un grup de whats, SoniaBanyoles, ara t'enviaré un privat.

Rutty, sento moltíssim la pèrdua, quan t'he llegit m'he quedat freda... espero que estiguis bé dintre de tot.

SoniaB, q bé que hagi sortit el risc baix! ara a veure si podem estar tranquil·les.

Xènia, esperem que parin les pèrdues ja!!!

Jo vaig tenir l'eco de les 12 setmanes la setmana passada, tot està bé, buf, quin pes em vaig treure de sobre... sembla que és nen, ens era igual el sexe però com tenim una nena també fa gràcia, bé, una altra nena tb hagués estat xulo, jajaja, q m'era igual, vaja!

Moltes petons a totes! no m'enrollo més que estic destrangis a la feina...

SoniaG
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » dl. oct. 09, 2017 1:34 pm

SoniaB jo ja t'he enviat el privat!!!

Felicitats SoniaG per aquesta eco >.-<: >.-<: >.-<:
uououooooo noies ja comencem a tenir la llista de sexe dels petits: dos nens i una nena :love: De moment guanyen els nens!!! tema noms només tenim el del Pol oi?
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dl. oct. 09, 2017 8:39 pm

Noies ja tenim en marxa el grup de watsapp >.-<: som 5 de moment, aneu passant-me mobil x privat qui li interessi :ok:
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Laura_Josu » dt. oct. 10, 2017 10:11 am

Bones noies!!!
Avui m'inicio en el bloc, per tant us explico una miqueta sobre mi. Sóc una catalana de 32 anys amb residència actual a Euskadi, ja que el meu xicot es vasc.
Fa cosa de mig any em van diagnosticar endometriosis en un dels ovaris i el mes de juny a la visita ginecològica em van recomenar que si volia fills ho comences a intentar el mes aviat possible, ja que per estadística trigaria més d'un any, i passat aquest període, al tenir una enfermetat diagnosticada em farien invitro per seguretat social. La nostre sorpresa va ser quan vam començar a buscar nens aquest juliol i el mes de Agost ja estàvem embarassats!!!! No us enganyaré, primer vam estar en estat de shock uns quants dies i amb por per el que passaria en la meva nova feina, pero ara mateix no podríem estar mes contents!!
En la eco i les proves de primer trimestre tot va sortir perfecte, així que no tinc una nova visita fins el 20 de novembre... es fa llarguíssima la espera...
En Josu vol saber si es nen o nena ja!! :p-)
M'agradat molt de llegir les vostres experiències!!
Per cert, enhorabona a totes!!!!
Una abraçada
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Laura_Josu » dt. oct. 10, 2017 10:49 am

Se m'oblidava!!! A les 14 setmanes i 2 dies d'embaràs puc dir que per fi he aconseguit vencer a les nàusees i als vòmits!!! >.-<:
Avatar de l’usuari
useapril
:: puça
:: puça
Entrades: 48
Membre des de: dv. març 31, 2017 8:43 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: useapril » dt. oct. 10, 2017 10:06 pm

Halia!! Moltes gracies pel tema del menjar, l'embutit com el fuet, el deixo congelar fins i tot una setmana, jajajajaj. Ara he començat a anar amb l'endocrina i mha limitat molt els menjars bona pero tot i aixo mhe aprimat 600 grams, jajajaja.

Una pregunta algu sha fet l'analitica prenatal?? El metge ens ha recomanat fer-ho a traves de laboratoris labco i ens farem la neobona avanced.
Alguna sho ha fet?? O heu fet l'ammio??

Com porteu l'embaras??


NOM: useapril
TE+: 25/08
DUR: 23/07
DPP: aprox 25 abril
HOSPITAL: Clinica del pilar
1a ECO: 30 d'agost
Nª DE FILLS: 0
EDAT PAPIS: tots dos 37
SEXE I NOM: si fos nena Arlet nen Jordi
SEGUIMENT: mutua i ss
useapril l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. oct. 11, 2017 3:40 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Gener 2016: embaras ectopic
Gener 17: 1a IA -
Febrer 17: 2. IA -
Febrer 17: decidim per la Fiv
Maig17: 5 embionets congelats.
Juliol 17: 1a transferencia amb cicle natural -
Agost 17: 2a tranferencia cicle artificial +++++!!
11/04/18: neix la petita, la meva felicitat
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. oct. 11, 2017 8:10 am

Bones Useapril,

Responent a alguna de les teves preguntes...
TE+: Dia test positiu
DUR: Dia última regla
Sobre l'analítica prenatal o la ammio, no et puc ajudar, no en tinc coneixement personal.

Com bona catalana, porto fatal el no poder menjar embotit. Les analítiques de primer trimestre em van sortir negatives en toxmoplasma. Gairebé ploro jajajaja.

Tan Arlet com Jordi son noms que a mi m'agraden molt

Alguna de vosaltres només fa consulta per SS??

Fa tres setmanes la ginecóloga em va canviar l'àcid fòlic+yode per el Yoduk. Potser es casualitat, però des de l'aleshores em pica molt el cap. En alguna de vosaltres li passa el mateix?
Avatar de l’usuari
useapril
:: puça
:: puça
Entrades: 48
Membre des de: dv. març 31, 2017 8:43 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: useapril » dc. oct. 11, 2017 3:44 pm

Moltes gràcies Laura_Josu, ja he posat les dades pendents!!

Se que hi han alguna medicaments, i no entenc el pq que causen picors els primers dies pr 3 setmanes?? Potser hi ha algun component que et va una petita reaccio??


M'encanta el fuet i el congelo. Avui he fet analitica 1r trimesttre i segur que anira be, jijiji serem positius!!

Divendres vaig a la llevadora per la ss. Quina es la funcio d la llevadora??
Gener 2016: embaras ectopic
Gener 17: 1a IA -
Febrer 17: 2. IA -
Febrer 17: decidim per la Fiv
Maig17: 5 embionets congelats.
Juliol 17: 1a transferencia amb cicle natural -
Agost 17: 2a tranferencia cicle artificial +++++!!
11/04/18: neix la petita, la meva felicitat
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dc. oct. 11, 2017 4:30 pm

Useapril envia'm privat amb el numero de mbl i així t'afageixo al grup q wats i resolts allà els dubtes :ok:
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
MoniiiM
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. jul. 14, 2017 10:57 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: MoniiiM » dc. oct. 11, 2017 4:39 pm

Hola a totes!

--12 setmanes--

SòniaBanyoles, moltes gràcies per crear el grup. Encara que no deixem de banda el socPetit, sempre serà més àgil un grup de Whatsapp. Ara t'enviaré un privat!

Noies, que bé que aquests resultats de les 12 setmanes estiguin sortint bé! I ja tenim 2 nens i una nena confirmats!! >.-<:

Jo tinc eco divendres i ja m'estic començant a posar histèrica. De totes maneres, ja tenim bastant clar que si el risc del triple screening no surt baix, farem test no invasiu (possiblement l'Harmony) abans de fer amnio o biopsia. Per la resta, segueixo amb algunes nausees però espero que ja quedi poc...

Useapril y Laura_Josu, benvingudes!

Laura_Josu, el meu xicot també es vasc (tot i que vivim a Catalunya) i estem valorant noms vascos pel petit/a. S'admeten propostes! Això del Yoduk pot ser una reacció al·lèrgica. Prova de canviar-lo. Jo tinc al·lèrgia als àcars i desde que estic embarassada se m'ha exagerat moltíssim, la llevadora em va dir que era normal durant l'embaràs que sortissin al·lèrgies noves o que se n'exageressin els símptomes.

Useapril, pel que he vist fins ara (soc primerenca) la funció de la llevadora es la de control i acompanyament durant l'embaràs i postpart. Et veu cada mes, li pots preguntar tots els dubtes, et pesa, et pren la tensió, et programa analítiques i ecos (per la SS), vacunes i a partir de certes setmanes escolta el bateg del cor amb un dopler. La diferencia es que intenta ser una figura més pròxima que no pas el ginecòleg. Si les analítiques les has fet pel privat, jo les portaría a la visita amb ella per comentar-les.
Winii
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dg. jul. 10, 2016 10:16 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Winii » dc. oct. 11, 2017 9:02 pm

Hola noies!!

Aquí una altra mama abrilera! Us he anat llegint però fins avui que no m'han fet eco 12 setmanes no m'he atrevit a escriure.
Us explico aquest és el meu tercer embaràs i no m'estic trobant massa bé: nàusees, acideses, molt de cansament... suposo que tenir dues criatures més deu tenir alguna cosa a veure! Jaja En principi la meva DPP és el 26 d'abril.
Veig que heu Creat un grup de wattsapp, si us sembla bé m'agradaria afegir-m'hi per compartir experiències i presentar-me millor.

Enhorabona a totes!!!!
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. oct. 11, 2017 9:08 pm

MoniiM, ara que ho dius podria ser una al.lèrgia nova. Jo tb sóc al.lèrgica als àcars, entre d'altres i sobretot pel matí estic ben tapada.

Quina casualitat!! D'on es el teu xicot??
Nosaltres hem decidit que li posarem nom vasc segur. Si es nena té molts números de dir-se Maddi o Haizea. Si es nen al meu xicot li agrada molt Kemen, pero en a mi no sé si m'acaba de convèncer.
Amets es prou maco...
Laura_Josu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dt. oct. 10, 2017 9:51 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Laura_Josu » dc. oct. 11, 2017 9:10 pm

Benvinguda wini!!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::