~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

gener, febrer, març...
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dj. ago. 31, 2017 8:44 am

Hola mamis!

Xènia no pateixis dona q si tenies ganes de ballaruga és millor fer-ho que no, jijiji clar q sí una alegria pel cos!

Halia que bé que el Natalben et vagi bé, jo havia pensat fer el Floradix o algo tb pq aguantar ritme nena, feina i embaràs m'esta costant.

Narona que guai que et sentis tan comode amb el gine >.-<: això és bàsic!! I que guai tb que hagis sentit el cor, es tan emocionant!

Jo fa 3 dies que vaig am el cariban i almenys no vomito, faig 2 pastilles enlloc de 4 i de moment al matí encara tinc una mica de nausea pero a la tarda vaig mes bé :ok: :-o00m . Ès que sinò era esta amb el vomit a punt ot el dia i jo soc Fisio i amb els pacients ho passava malament.

Com aneu a les nits? Jo hi ha nits que m'haig d'aixecar molt a fer pipi i tb tinc una mica insomni, em costa agafar el son tot i anar rebentada al vespre.

Vinga anem parlant!

Abraçades***
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
NaRoNa
:: puça
:: puça
Entrades: 21
Membre des de: dg. jul. 02, 2017 11:25 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: NaRoNa » dj. ago. 31, 2017 2:01 pm

Hola noies!!

6+4

SoniaBanyoles jo les nits de moment be...em costa trobar la posició perquè l'esquena em fa mal els primers moments de canvi de posició (de dreta a estirada) però la resta be! quam agafo el son de moment tiro milles!

Rutty avui visita oi? si encara no l'has tingut que vagi mooolt be!!

Jo ja he comentat a la coordinadora de la feina que estic embarassada perquè ara començarem horaris nous i ho hem de tenir en compte, ja que sóc Monitora d'Activitats Dirigides en un gimnàs i hauré de baixar ritme i hi ha coses que no podré fer, però s'ho ha agafat prou bé,,,és a la primera persona que li he dit que "estic embarassada" a part del gine, i m'ha fet il.lusio! :love: és ben bé que es reviu tot un altre cop com si fos la primera vegada!!! :))

Vinga flors, ens anem parlant!!! una abraçada!!
Avatar de l’usuari
Rutty
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: ds. abr. 25, 2015 8:56 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Rutty » dj. ago. 31, 2017 3:39 pm

Hola noiess!! Explicacio rapida!
Finalment avui no tenia hora... és la setmana que be :ufs: estava super comvençuda de que era avui i quant arribo alla ale! Torna cap a casa! I res estic esgotadissima i tinc una panxa que deu nido!! Sembla que estigui de 4 mesos ja....es ben rar! Les que aneu pel segon se us nota més la panxa que amb el primer?Perque jo amb jerseys basics que apreten un xic ja no ho puc dissimular!
Bueno espero que estigueu totes genial! Petonss.
Martonaaa_
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dl. ago. 21, 2017 10:10 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Martonaaa_ » dj. ago. 31, 2017 4:29 pm

Hola noies! Em vaig presentar fa uns dies però després vaig marxar i he estat una mica desconnectada.
Benvingudes a les noves incorporacions! Jo tinc la propera eco el dimecres vinent que estaré de 8+5 (tot i que penso que em canviaran les setmanes ja que vaig ovular més tard).
Us volia plantejar una cosa que m'ha passat aquests dies...he passat uns dies fora amb uns amics, als que els hi hem dit que estava embarassada ja que al compartir tantes hores i jo sempre sóc de fer-me una cerveseta si anem a prendre algo, doncs cantava molt i preferiem dir-ho. Sóc la primera del meu entorn que es queda embarassada, però la meva amiga té altres amigues que han estat mares fa poc...així que s'ha passat els 5 dies que hem estat junts parlant-me de coses que necessitaré, de com puc fer l'habitació, del part, el postpart, del que puc menjar, etc...fins el punt que m'he agobiat una mica bastant. De cop és com si hagués deixat de ser jo per ser l'embarassada...i de moment, no sento la necessitat de parlar d'això continuament. Nose si és que estic més susceptible pel tema hormonal! Quan vau tenir el primer fill o les que també sou "primerizas", us heu sentit algun cop així???
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Halia » dj. ago. 31, 2017 4:50 pm

Hola reines!

Rutty, quin despiste! :content: Doncs res, la setmana que ve!!! Això que comentes de la roba, jo estic igual... no sé com dissimular-ho. Treballo a una oficina i em posi el que em posi es nota... al final aniré en roba rapera :content:

Sònia, a mi també em passa: em costa horrors dormir a la nit... vaig cansada durant el dia i a la nit, no dormo.

Ahir per la nit vaig tenir punxades molt heavies a la panxa i vaig recordar que feia un parell de dies que no anava al wc.., ja sabeu... Amb el Natalben, prenem ferro i entre que ja de x si em costa anar al WC, el ferro i tal... deuria tenir l'intestí bonic.
Fixeu-vos si em fa mal que he anat a demanar la baixa per avui i demà perquè es que no puc amb el mal de panxa, les nàusees que m'han vingut, etc...
Sort que tinc l'àngel sounds de l'anterior embaràs i puc escoltar el cor... sino em ratllaria.

Marta, guapa, cadascuna viu l'embaràs com pot. Si tu sents que de moment no et vols agobiar parlant de la logística, no en parlis.
La gent acostuma a pressionar molt i ratllen una mica.
A mi ara, les àvies ja em miren la panxa i LA TOQUEN. Odio que la toquin perquè és una part del meu cos... però bueno... es lo que hi ha... :ufs: :ufs:
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dj. ago. 31, 2017 8:00 pm

Rutty aquests despistes son normals en embarassades jajajaja. Jo en tinc cadaun ja! : lasito : I a casa teoricament la que te memoria soc jo. Tema panxa, als vespre ja sembla que estigui de 5 mesos, estic hiperinflada.

MArtona ui siiii la gent ès molt pesada, i em fa gràcia que t'hagi atabalat tan una noia q no és mare : lasito : : lasito : imagina't quan ho sigui! Amb el primer embaràs vas una mica perduda i escoltes més a la gent i t'arriben a atabalar molt pq clar no saps massa el que tu voldràs, com serà el nen/a, com seràs tu com a mare, etc....mil dubtes. Però és que realment per mès que et diguin fins que t'hi trobis moltes coses ni te les plantejaràs. Intenta que t'entri per una orella i et surti per altre, tot i que t'entenc eh pq les hormones et fan esta més sensible a tot.

A mi ara m'atabalen amb la frase "ui ja veuràs ara amb dos i la gossa (que tenim una de 1 any molt juganera :-:) :-:) :-()-) )

Halia mira amb el cariban jo tb estic amb restrenyiment, això q jo soc de cada dia regular. I aquestes punxades segur que son del moviment de l'intestí q està intentant eliminar, si beus més aigua igual ajudes.

LEs que teniu altres nens/nenes quan els hi direu? Nosaltres pensavem esperar a que sigui força evident, cap a les 20 setmanes més o menys pq sino pensem que potser se li farà moooolt llarg. La nostre te 3 anys i ja tenim molts amiguets amb germanets i veus que li fan una gràcia i els vols agafar i de tan en tan deixa anar "jo quan tingui un germanet el cuidare taaan :love: :love: " i meu home li voldria dir aviat tot i que penso q serà massa llarg.

Ui vaia rotllo he fotut avui jijijiji

Una abraçada maques*
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » dv. set. 01, 2017 10:48 am

Bon diaaa Marones!

Rutty jjajajajaj que bona que ets!!! pobreta amb d'il·lusió que et deuria fer anar a veure el cigronet... bueno la setmana que ve arribarà ràpid :-()-)

Marta la gent és molt pesada... i quan tinguis el petit ja ni t'explico... que si va massa abrigat, o massa poc... jo a vegades no tinc masses problemes per tirar un moc i dir que jo faig les coses com em semblen ajajajjajjajja

SoniaB jo a les nits no se què em passa que em desperto cada dia a la mateixa hora i m'estic com 10 minutets desperta i després em torno a dormir... és estrany! i l'altre dia vaig tenir un malson de que anava a la gine i la eco sortia buida :ufs: espero que només sigui un malson... jejejejej

Jo noies amb això de no dir res... sóc horrible... no em puc aguantar. Ja d'entrada les meves amigues al no beure birreta ho van veure de seguida i a la família no vaig poder aguantar-me..... Així que no sóc el millor exemple de discreció.

Jo avui estic contenta... em vaig fer una analítica de de sang el dimecres i una avui i les betes han doblat en 48h... i això és un bon senyal! tot hi que el nivell de betes em surt com si estigués d'una setmana menys del què jo creia... noies quines ganes que sigui dimarts que ve i anar al gine :-o00m :-o00m

bueno us he escrit ràpid que avui tinc convidats a casa!!! molts petonets boniques!!!! i a seguir gaudint de cada moment del panxu :-()) :-())
soniagoygo
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. ago. 31, 2015 1:30 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: soniagoygo » dv. set. 01, 2017 1:30 pm

Hola noies!

Com anem??? Ja he llegit que la Narona ha tingut eco i tot ha anat bé!! Me n’alegro molt! I també me n’alegro que t’hagi donat tan bon rollo el doctor, així tot serà més fàcil.

Rutty, quin despist, no? Bé, penso que és força normal ara... jajaja, jo també em trobo més despistada, bé, de fet aquesta sensació la tinc més des que sóc mare més que des que estic embarassada... La meva nena és del 27 d’octubre, així que es porta ben poc amb el teu! El que deies de si se’ns notava l’embaràs... a mi encara no, però bé, només estic de 8 i amb les nàusees estic menjat poc. Tinc una amiga que està de 12 i també és el segon, i té un panxot que déu n’hi do. És ben normal que el segon embaràs es noti abans, els músculs s’adapten abans.

Ànims amb les feines, Rutty i Xènia! És una temporada de canvi ens molts sentits, força!
Halia, jo moltes tardes també estic sola amb la nena i em falta una mica d’energia, sobretot em falta una migdiada de 20 minutets que feia quan estava embarassada per primer cop, m’aixeco a les 6 i ara tinc molta son, però ja no hi ha possibilitat de becaines... jajaja

Soniabanyoles jo també he d’anar al lavabo algun cop a la nit, això més els cops que es desperta la nena... déu n’hi do quines nits de vegades. Sobre quan dir-ho als nens, la meva és més petita que el teu, així que encara no té aquesta consciència de germanets... ara quan veu un nadó diu “bebè” i poc més, suposo que faré com tu, quan sigui evident i comenci a preguntar li explicarem, també havia pensat comprar algun conte que ho expliqui però com tu dius, més endavant, que sinó es farà molt llarg.

Martona, jo també em vaig agobiar en el primer embaràs, la gent et comença a atabalar (normalment amb bona intenció, però) i com no saps com anirà tot plegat se’t fa una muntanya, no sé, si notes que t’agobies intenta canviar de tema, és que hi ha gent molt plasta també i el que t’han dit, quan tinguis el nen/a encara serà pitjor perquè la gent es fica en tot, però hem de passar i fer la nostra, amb respecte però passar del que ens diguin i no agobiar-nos, que segur que ho farem molt bé.

Jo continuo amb les nàusees però ja van a la baixa, estic molt millor que fa una setmana, a veure si continuem així. Encara falta molt per la primera eco, se m’està fent molt llarg, no arriba mai el dia 13 de setembre!!

Molt bon cap de setmana a totes!

SoniaG
Avatar de l’usuari
Rutty
:: puça
:: puça
Entrades: 32
Membre des de: ds. abr. 25, 2015 8:56 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Rutty » dv. set. 01, 2017 3:35 pm

Hola boniques!! Com van aquestes panxonetes??? Avui si que he tingut temps de llegir-vos!

Xenia jo com tu! Hem costa molt callar-me aquestes coses, de moment ho saben les persones més properes i les que ja sabien que buscavem! i això de somiar a mi hem va pasar molt amb l'Alex...somiava coses molt rares...paranoies tu!!

Sonia B amb tema memoria normalment tambè sóc jo la que ho porto millor... ara callo perque sembla que vaig despistada jajaja per cert jo tambè tinc un gos, pero el meu te un anyet! i que més.. a si! el tema de dir-li al peque jo ja li vaig diguent compte amb la panxa de la mama que hi ha un bebe (perque és un bestia) :-)(-: i ell diu (germanet) jeje el que amb 21 mesos no es gaire conscient encara.

Halia Visca les panxetes no? A mi la gent hem diu que si ni han dos!! ?-) i res espero que estiguis millor de les punxades i les nauseas i que bè que tinguis l'angel sounds aixi el pots escoltar sempre que vulguiss! :love:

Marta com diuen les companyes sempre és la mateixa historia, tothom és creu amb el dret d'opinar i dir-te si necesites tal i pascual!! ja hi haura temps per preparar-ho tot! Pasa perque sino et rallaras molt i t'ho dic perque a mi hem pasava i més quant ja habia nascut el peque que sobretot la meva sogre hem tenia negre! pero saps que? MOC al canto i tan panxa :-D funciona!

Narona si que fa ilu donar la noticia!! nosaltres el que hem fet ha sigut com un gift, els hem grabat (pares, sogres i germans) per separat, i amb els ulls tancats els hi hem dit AUMENT FAMILIAR! I hem fet allo de moltes fotos seguides per veure la reacció. I ara tenim el gift i si volem doncs fem tipo collage! :b-)))

SoniaG com dius si que a vegades una no pot estar per tot! al final necesitarem una agenda!jaja i sisi si que és porten poquet els nostres peques ni un mes de diferencia! i el tema panxa jo estic de menys (7 setmanes) i deu nido, però clar suposo que cadascu és diferent!


Hem sembla que no hem descuido de res! Jo vaig fent, continuo super cansada i amb moltes ganes de que torni a ser dijous per la verdadera ECO! quin cap! Ah i jo m'estic prenent el yodocefol que es el que hem va receptar la llevadora i de moment bè, tambè m'ho prenia amb el primer. I tema dormir.. el que pateix insomni és el peque que ara de cop és lleva dos cops per menjar (portava ja un mes amb nomes un bibi per la nit) però bueno una s'acostuma! :-o00m

Santa parrafada que he fet avui!! Petons i cuideu-vos!!
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » ds. set. 02, 2017 10:09 am

Boniques entro ràpid perquè encara tinc convidats... només us volia fer dos preguntetes....

Halia què és això de angel sound? és per escoltar-li el cor sempre que vulguis??? que guay no??? jo també ho vull :love:

I segona pregunta.... alguna de vosaltres és propensa a tenir fongs vaginals? jo sóc molt propensa i ara n'acabo d'agafar :ufs: i estan embarassada nose com ho he de fer... tinc hora el gine dimarts, però aquesta nit he tingut bastants picors... alguna de vosaltres n'ha tingut estan embarassada?

petonets maques i a gaudir d'aquest super cap de setmana :-()-)

Per cert Rutty m'encanta l'idea del collage amb les fotos :lfantrose:
Sandraaaaa5
Entrades: 1
Membre des de: ds. set. 02, 2017 12:51 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Sandraaaaa5 » ds. set. 02, 2017 12:58 pm

Bon dia!
És la primera vegada que entro al foro, m'he animat a registrarme :)

NOM: Sandra
TE+: 8 d'agost
DUR: 7 de juliol
DPP: Segons una aplicació 13 d'agost, falta cofirmació
HOSPITAL: Dexeus
1a ECO: 30 d'agost
Nª DE FILLS: 0
EDAT PAPIS: 34 pare i 29 mare
SEXE I NOM: No ho sabem
SEGUIMENT: mútua

Veig que la Martonaaa_ i jo tenim moltes coses en comú, encara parirem a la vegada :-())

Jo em trobo genial, només tinc una mica més de son i moltes ganes d'anar l w.c.

Estem en contacte!
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » ds. set. 02, 2017 4:06 pm

Bones mamis!!

Xènia quin rotllo q tinguis fongs, jo amb embaras Ivet vaig estar tooot embaras pq tb soc propensa i al final em va anar ve el biomagnetisme. Aixo q em vaig posar iogurt, ovuls i de tot. Jo crec q els ovuls te'ls podries posar, pregunta.

Sandra benvingudaaaaaa, una altre mami abrilera mb!!

Halia la meva nena a la nit tb es desperta encara un cop i ve a la nostre habitacio, pero x mi aixo ès gloria amb el q s'havia arribat a despertar ella, nomes espero q aquest o aquesta surti una mica mes dormilega, jijiji

Nenes una cosa, vosaltres teniu molt flux i alguna vegad pujat de to? Groc mes fort ?

Altre dia inclus em va sortir marro despres de tenir relacions i em vaig espantar una mica. Pero he llegit q es normal a vegades al primer trimestre.

Vinga maques bon dissabte!
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
Martonaaa_
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dl. ago. 21, 2017 10:10 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Martonaaa_ » ds. set. 02, 2017 5:55 pm

Gràcies noies per les vostres respostes! M'ho estic intentant prendre amb més filosofia...jejeje

Benvinguda Sandraaa!! Quina casualitat que coincidim amb les dates i l'hospital!

SoniaBanyoles, jo dijous a la nit vaig tenir de cop pèrdues però la sang era marronosa, vaig anar pitant a urgències i em van dir que estava tot bé, que eren restes de sang de la vagina, potser pel fet d'haver tingut relacions però que era una cosa normal.

Ànims amb la tornada a la rutina!
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » dg. set. 03, 2017 9:56 am

OOOOEEEE una altre mamiiii benvinguda Sandra :b-)))

ufuf noies jo amb això de les pèrdues tinc molta paranoia, perquè l'avortament que vaig tenir va començar així... i aquest cop vaig molt sovint al w.c per mirar tema pèrdues. Però això sóc jo que sóc una mica obsessiva després d'haver tingut una mala experiència, però diuen que tenir pèrdues pot ser molt normal, que hi han dones que poden tenir una mica de pèrdues durant tot l'embaràs. De totes maneres SoniaB jo faria com la Marta i aniria el metge per assegurar-me de que tot està bé.
Tema relacions jo ara els primers mesos intento anar amb compte i suavitat jajajajaj ho se... em preocupo massa... però és que fins que no el vegi ben agafat i el cor que batega ben fort .... intento anar amb compte amb tot!

Amb el que em faig una mica un embolic és amb el tema alimentació... mai se el què puc menjar i el què no, sobretot amb tema formatges a vegades no se quins són els que puc menjar... ahir demanant pizza estava feta un embolic :-:) ajajajaj
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Halia » dg. set. 03, 2017 9:12 pm

10 SETMANES!!! :-())

Bona nit reines, com esteu?
Benvinguda Sandra!!

L'Angel sounds és un doppler que vaig comprar per Amazon que et permet escolta el cor del bebè :ok: El vaig utilitzar molt amb la Dafne i ara també l'estic fent servir bastant.

Tema donar notícia: jo tampoc sóc d'estar-me callada. Encara no ho he dit a la feina per si de cas passés algo, però vamos... que a mi no m'importa donar la "bona nova".

Tema fluxe: és normal tenir més i de color. Jo a l'altre embaràs al tenia més rollo mucós i em va sobtar molt. Ara, el que no m'agrada gens és l'oloreta del fluxe d'embarassada :ufs: :ufs: estaria tot el dia en remull...

Tema relacions sexuals: no tingueu por que no passa absolutament res per tenir sexe! :love: :love: No cal anar amb peus de plom. Jo amb la Dafne recordo que vaig sagnar un xic (vaig mullar lleugerament el paper de WC d'un to rosat) i em va dir la gine que era normal i que el sexe ajuda molt en tot l'embaràs, a no ser que tinguis un embaràs de risc.

I tema menjar: tot el formatge és bo, sempre que el compris al súper. És a dir, si el compres en un mercat doncs ja no tant... perquè no saps si està curat, etc.
I bueno el pernil, fuet i tal jo els congelo només comprar-lo :ok: :ok:


Que vagi molt bé el dilluns !
Imatge
Imatge
soniagoygo
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dl. ago. 31, 2015 1:30 pm

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: soniagoygo » dl. set. 04, 2017 11:02 am

Bon dilluns!!

Com anem?? Què tal les nàusees i demés molèsties?

Rutty, que xulo això els giff! M’ha agradat molt la idea! Nosaltres no sabem quan ho direm ni com, bé, segur que ho direm tal qual perquè amb la Mar vam juntar les famílies a un bar i no va ser com ens ho esperàvem, ho vam dir com indirectament i no ho pillaven i un sector ni sentia què dèiem perquè hi havia molt de soroll al bar, jajaja, un desastre!! No tenim un record especial ni tan sols fotos, tenim un cutre record del moment, jajaja

Això de la panxa, no sé si tindrà res a veure, ara tinc dubte i potser dic una tonteria, però jo vaig fer hipopressius després de tenir la Mar, potser que es noti menys per això o no té res a veure?? Res, ara em picava la curiositat...

Halia, m’encanta això de l’angel sounds!!

Xènia, ni idea d’això dels fongs, a veure què et diuen demà i si es calma una mica fins llavors...
Benvinduga Sandra!!! Doncs jo una mica com la Marta i tu, compleixo el 12 d’abril (en teoria) i també el/la tindré a la Dexeus que és on vaig tenir la primera, l’experiència va ser molt positiva. Potser ens trobem allà res tres!!

Puf, tema dormir... porta uns dies la meva nena que dorm fatal i jo amb una son... Ella dorm mitja nit al seu llit i després ve cap al nostre però porta uns dies que molt malament, no descansem res, no sé si s’ensuma la tornada al col·le...

Bona setmana!!!

SoniaG
Avatar de l’usuari
SòniaBanyoles
:: conillet
:: conillet
Entrades: 363
Membre des de: dt. jul. 30, 2013 11:29 am
Contacta:

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: SòniaBanyoles » dl. set. 04, 2017 1:53 pm

Bones mamis!

soniagoyo doncs sí que pot tenir a veure els hipopressius, pq vas endurir faixa abdominal segur potser no la tens tan donada com tocaria

xenia el formatge ha de se pasteuritzat, ès a dir casi tots els de super ho son, hauries d'anar en compte si el compressis a mercats d'aquests naturals per exemple.

Jo continuo amb mil nauseas tot i el cariban, pero enlloc de vomitar a cada moment vomito 1-2 al dia, tot i aixó em fa estar amb malestar constant.

Avui he anat a fer analisis primer trimestre i m'he deixat la mostra d'orina : lasito : : lasito : ara a la tarda em trucarà doctora capçelera a veure si demà matí puc anar, ais aquestes neurones d'embarassada.

Vinga noies ens anem llegint! :ok:
Creant vida!

Imatge

Post Del Part de la Ivet http://momentsminis.blogspot.com.es/201 ... -ivet.html

Imatge
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Halia » dl. set. 04, 2017 8:38 pm

Hola boniques,

Jo estic amb uns fastigejos... :ufs: :ufs: :ufs: Menjo per vici, perquè no tinc moltes ganes...
I el que està fent "mella" en mi és el restrenyiment... uff... quin rotllo...

Avui ha començat la nena la llar! Aviam si tornem a la rutina ja i estem tots més tranquils... :-o00m

SoniaG, m'has recordat que tinc que fer-me l'anàlisis abans del dia 20!! Ni m'enrecordava... :content:
Just avui m'he trobat amb dos conegudes pel carrer i he hagut de dir que estava embarassada, bueno... era evident, amb la panxona que tinc. Avui he treballat des de casa, demà ja no sé que em posaré per anar a la feina ?-) ?-)
Crec que passaré i que sigui el hagi de ser...

Una abraçada a totes!! :love:
Imatge
Imatge
XèniaAP
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: dj. març 16, 2017 10:31 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: XèniaAP » dt. set. 05, 2017 12:25 pm

Bon dia mames guapes!

Halia cada matí per esmorzar un kiwi o una pruna... o sinó també diuen "fruta y leche que aproveche, leche y fruta cagarruta" jajajjajajaja

Jo avui molt espantada... ja us vaig dir que tenia moltes paranoies amb les pèrdues... doncs aquest matí m'he llevat he anat de ventre i al eixugar-me PAM el paper tacat de marronet :ufs:

estic bastant espantada a més estic de 6 setmanes igual que quan el vaig perdre l'altre cop.... tinc molta por noies... per sort tinc hora a la gine aquesta tarda... així que ja us diré que m'ha dit!

petons a vosaltres i als vostres panxus :-()-)
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: ~^~^~ MARES I PARES D'ABRIL 2018 ~^~^~

EntradaAutor: Halia » dt. set. 05, 2017 2:33 pm

Jaja he rigut molt amb el teu post, Xènia :content:
Prendré nota!!!

Si dius que has anat a fer de ventre i has tacat, segurament sigui sang de l'anus i no de la vagina. Aviam que et diu la gine! Passa parte!
Imatge
Imatge

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::