Mares i Pares agost 2017

gener, febrer, març...
Avatar de l’usuari
Inda
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 545
Membre des de: ds. gen. 08, 2011 11:02 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Inda » dt. juny 20, 2017 5:49 pm

Bona tarda!

Estic esperant pel gine i aprofito per entrar!!

Laure! Doncs quin somni!! Ostres tant de bo sigui un part tant bé, oi? Com a mínim el somni és esperançador, pel fet de ser un part fluit, sense intervencions i en intimitat. Jo de moment no tinc inflor, així que no faig res especial! Però si arriben els peus d'elefant tindré en compte les vostres recomanacions!!

Cristina Molts ànims també amb els efectes físics de la calor. Mira que 17 anys sense tenir aquesta temperatura en aquesta època i ens ha tocat :-:)
10 kg està bé, oi? A mi no em diuen res i penso que vaig fent. Dec portar uns 9kg, tot i que em semblen molt perquè amb el primer vaig fer un total de 10,5kg...i si ja porto 9 i queden 2 mesos...jejeje. Però després de 5 anys el cos tampoc és el mateix!!

De sostenidors, jo diria que els que em vaig comprar a l'embaràs em van servir per la lactància. I aquesta vegada espero que també. Potser els primers dies estan més inflats, però a mida que la lactancia s'estableix ja no és tan exagerat.

Per la posició del petit, té temps per donar voltes!! T'ho dic per experiència que és del tot cert!! El que el gine et veu haver dit és de fer la versió externa. Si vols busca i informa't, però abans d'això pots provar tècniques menys invasives, per dir-ho d'alguna manera. Jo estic amb l'ai al cor perquè la meva petita estava transversal fa 3 setmanes i a veure avui. L'altre vegada no vaig voler fer la versió externa (té els seus riscos, com tot) i amb la moxibustió es va posar de cap. Però a la 38 va tornar a les natges (quan deien que ja no tenia espais!!!) I aquí ho vaig deixar.

Però ara si em tornés a passar crec que sí optaria per la versió externa! Tot és molt personal.

Boniques!! Per les que tenim petits l'escola s'acava!! I estic contenta de tenir més temps amb el petit...que aviat tothom li dirà el "gran", però per mi sempre serà el petit de la casa!! De fet, la germana serà la petita :r)
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Laure
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3416
Membre des de: dv. març 07, 2008 12:35 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Laure » dt. juny 20, 2017 9:50 pm

cristina_82 ha escrit:31+4
Laure, crec que la fruita també va molt bé. Si vius en un poble de mar, doncs passejar per l'aigua i sino, fer piscina és molt recomanable. Quant vagis a dormir, fes servir un coixí per els peus.
Jo porto uns peus per flipar!! potes d'elefant!!! i el gine m'ha receptat unes pastilles que és diuen daflon 500mg.

Tot bé. El nen ja pesa 2.050kg!!! :content: i ens han dit que naixerà pelut jeje (per cert, no he tingut apenes ardors o reflux, algun aillat....)
Ja estic vacunada de la tos ferina i Rh i en principi no he tingut cap reacció.
Pes: peso 66,5kg, aquest mes m'he engreixat 2,300kg. En total porto 10,5kg de més.
A dia d'avui el nen està al reves :miko: el cap cap a dalt i les cames a baix, al cantó dret, m'ha dit el gine que no sé a quina setmana si no s'ha col·locat bé em faria no sé que amb les mans. A veure com va la cosa.

- Estic molt cansada per culpa d'aquestes calors, els peus, mans inflades.. tinc el cos agarrotat per la retenció de líquids... però bueno tot dintre de lo normal :-()) Faré unes sessions de drenatges.

Pregunta:
- Amb l'embaras, he hagut de comprar sostens. Quant donem el pit, en necessitaré de talla més gran?


Hola Cristina, diiii visc just davant del mar, lo únic que l'altre dia vaig anar a caminar per la vora de l'aigua i al cap de uns metres ja no podia amb la meva ànima :-D :-D és que em canso molt pel tema pressió pelvis, no puc caminar gaire :-:)
He començat piscina i vaig notar que em baixava la inflor, no és que nedi massa però només el fet d'estar en remull i moure les cames a dins em va relaxar molt i alleugerar.

Així que ja fa més de 2 quilets?? déu n'hi do, doncs jo estic del mateix que tu, a veure què deu fer el meu!!
jo dec portar uns 14 quilets de res... :-o00m

En Quim està cap per avall, però no encaixat així que tampoc és segur que no es pugui girar.

Tema llet, no ho recordo, si que s'inflen una mica més però no recordo haver augmentat més talla la veritat....
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: crunchi » dc. juny 21, 2017 12:18 pm

Noies, jo us recomano moltiiiiissssim els sostens del H&M, son sostens de lactancia, que et venen en un pack de 2, sense aros, un es rosa i l'altre gris. Es un pack que val 25euros per si ho voleu mirar a la web. Ara fa unes 3 o 4 setmanes , que els meus sostens em molestaven, i em vaig passar a aquests, i oh que be!!!!! No me n'he comprat cap especial durant l'embaras perque no ho he necessitat fins ara, i aquests van molt be, no apreten gens i son de lactancia, que també aniràn bé per quan fem LM. I si la LM no va be, subjecten prou be, rollo top.
El tema se la talla Cristina jo gasto una 90 i en aquests m'he agafat la M, per si et serveix de referencia. :-()-)

Molts anims a totes que aquesta calor és infernal!!! :***:

Ens llegim boniques!!!! Cada cop va quedant menys jejejje :ok:
Imatge

Imatge
Pucca
Entrades: 4
Membre des de: dc. juny 21, 2017 1:56 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Pucca » dc. juny 21, 2017 2:35 pm

Hola noies! Sóc nova al forum, tot i que porto un temps llegint-lo, però no sabia si l'utilitzaria o no, i últimament entro molt per consultar així que per fi m'he decidit a registrar-me.. :-()) en principi tenia dpp a setembre però per la mida de la nena em diuen que potser em vaig quedar una setmana abans i aleshores seria 25 d'Agost, però jo segueixo contant com si fos per l'1 de setembre.. tot i que penso que serà per Agost (potser aquestes temperatures m'ho fan dessitjar :***: )
Bé, tot i que m'afegeixo un pelin tard ja al tercer trimestre, adjunto les meves dades :)

Dpp: 1 setembre / 25 Agost (incògnita)
Hospital previst: Hospital de Barcelona
Num fills: aquesta serà la primera
Edat pares: jo 30 i ell 35
Sexe i nom: Laia :cnena:

Doncs res, tot i ser novata al forum miraré de seguir entrant i posant-me al dia! <:-)
Marinettis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dl. gen. 23, 2017 11:56 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Marinettis » dv. juny 23, 2017 8:52 am

32+3

Bon dia noies!

Benvinguda Pucca! Qué bé! Espero que estigui tenint un bon embaràs i gaudint a tope de l'aventura!

Q? Com porteu el caloret? Jo ja de baixa des del dia 16! (Quin canvi!) m'he comprat un ventilador i de moment, el vaig movent per la casa amb mi tot el sant dia :S
Això de tenir temps és la òstia! Tot i que de moment encara no m'he posat gaire les piles estic amb temes burocràtics (arreglar padró municipal, fer pla de part, concertar visites guiades als dos hospitals que tinc en ment...) i he començat la canastreta i a mirar la robeta dels primers dies. Queden 8 caps de setmana! Què bèstia!
Ahir vam tenir ECO 3er trim i tot en ordre! Roc pesa 2kg i té cabell! Es veia a la eco com una cresta jaja (Roc Star!). Ara es mou moltíssim i sobretot als costats. Està en posició cefàlica de fa temps i espero que li hagi pillat el gust i s'hi quedi! Aquesta setmana, com a novetat tinc una presió al pubis i a la pèlvis bastant bèstia. Ho noto molt quan camino. M'han dit que es normal, que els ossos estan ara un pèl més laxes i es van preparant pel que ve. A part d'això tot dins la normalitat. No he tornat a tenir còlics ni contraccions de Braxton regulars. Tinc sempre durant el dia, pero esporàdiques i molt espaiades. Sobretot al vespre.
I res més cuques! Seguint amb el gim per prenyis 2 cops a la setmana! Apuraré fins al final si em trobo bé!
Tema sostenidor, jo des del primer trimestre que ja vaig haver de comprar-me'n i vaig agafar un parell daquests de lHM que comenteu que em van quedar petits de seguida... ara ja en tinc un parell una mica mes bons tipo top d'alletament també. I un de lHM més 'sexy' i amb el tirant mes primet per segons quins vestits i samarretes. Espero que amb la pujada de la llet encara els pugui aprofitar tots!
Bueno guapes!
Suposo que la majoria ja coneixeu DONA LLUM (podeu buscar al facebook i al web). A mi m'està anant de conya per estar ben informada i preparar-me per un part espero que el més respectat possible. També pengen articles científics molt interessants i fan xerrades. Vaig anar a una del Pla de part i va ser molt interessant. Si no n'estaveu al cas, us animo a a entrar-hi, trastejar i llegir consultes i experiències d'altres mares!
Petonarros i que passeu bona revetlla!

Muaaaa
Gat.xan
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 62
Membre des de: dt. gen. 31, 2017 11:06 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Gat.xan » dv. juny 23, 2017 1:24 pm

Hola noies! Llegint-vos veig que jo porto un embaràs ideal (de moment)! Se m inflen poc els peus, no tinc contraccions i segueixo treballant! L'única cosa és una mica de pressió quan em poso a caminar però amb 5 minuts enllestit! El que porto malament serien els canvis d'humor... quines ploreres m'agafen... tot se'm posa malament... I el dormir amb aquesta calor... però benu crec que és un mal comú extensible a gairebé tota la població! Ah i també l'encetat de les cuixes... quin mal!!! Això em passa per gorda... crec que porto 12 o 13 kg...

Per fi m'he posat en tema bossa per l'hospital!!!! Aquest cap de setmana ja ho deixaré enllestit! >.-<:

Passeu una bona revetlla! Jo com els gossets em quedaré tancada a casa hehehehe
madame3
:: papallona
:: papallona
Entrades: 148
Membre des de: dt. set. 22, 2015 3:35 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: madame3 » dl. juny 26, 2017 8:14 pm

31 + 4

Hola noies!!!

Com us va? Veig que moltes heu estat passant uns moments durets amb la calor… Aquí també han fet uns dies super calorosos i déu n'hi do…

No sé què es pot fer pel tema inflor, toco fusta pq no em passi. Algú té idea de perquè passa? Esteu actives les que us passa? Jo ho estic força, no estic que em surto d'activitat però al matí i al vespre sempre surto a fer un bon passeig a la gossa. També faig exercicis iòguics, una mica de força per a braços i cames… però sense exagerar, que la calor no contribueix a tenir-ne moltes ganes.

Tema sostenidors que comenteu. Sí, vaig veure'n uns al HM peeerò… a mi em sembla que els pits poden engrandir-se més amb el tema lactància, sobretot al principi, així que no me n'he comprat encara… Però bé, me n'hauré de comprar abans d'anar a l'hospital, no veig al meu marit anant a comprar-los i encertar la talla… jajaja

Tema bossa de l'hospital: no trobava cap bossa que m'agradés fins que he trobat una web super xula, confeccionada a Bcn, i mira… he dit, vale, és algo carillo, però tinc més gent volent-me regalar coses que coses que he comprat, i m'he comprat dues bosses i un canviador de viatge. Molt xula, la marca es diu babyshower.

Ja tinc cadireta de cotxe! Algú de vosaltres va recomanar la Recaro Zero i aquest dissabte la vam anar a comprar, gentilesa dels meus pares. Vaya cadirot més molón! i guai perquè ja m'oblido de comprar coses de cotxe fins que pesi 18 kg!

Escolteu, això de que el nen ja pesa X kilos, és una aproximació, que no sigui ni per espantar-vos ni per desanimar-vos, però la informació aquesta l'agafeu amb pinces i ja està, no poden saber el pes que fa el bebé. Com tampoc us heu de preocupar en excés en el tema augment de pes. Jo n'he posat 12 i m'és igual, no sé si és molt ni poc, però jo em sento estupenda i cap metge em farà sentir culpable d'estar en un moment especial de la meva vida. L'important és nutrir-se bé, no menjar guarrades -o les menys possibles-, exercitar-se una mica, prendre el sol, banyar-se al mar qui pugui, i viureeee!!! Que nenes primerenques, això d'estar sols se'ns acabaaaa!!! què foooort!

Jo com a novetat explicar que m'estic medint la glucosa en sang abans i després dels àpats, i en dejú de 14 hores. És per demostrar que menjo correctament i que el meu cos assimila super bé el moment en què pugui menjar algo més de carbohidrats. És divertit veure l'efecte que fa el què mengem sobre la glucosa… El dia que vaig dir, va, ara vaig a desafiar als carbohidrats, em vaig fer unes torrades de pa d'espelta de massa mare amb sobrassada i un cafè fluix amb llet de coco, i vaig donar 126 mitja hora després. Però bé, el normal quan no menjo això és que estigui a 104 i en dejú o abans de menjar entre 80 i 90. És entretingut…!

Sí Marinettis, conec la web…! som de la mateixa filosofia, i justament tinc un llibre del Michel Odent que m'ha prestat la meva doula i t'obre els ulls de com és de lògic, animal i instintiu parir… m'encanta…

Pel tema pla de part, també haig de quedar amb la meva doula per confeccionar-lo, hem de quedar encara, però potser que no demori el tema… per si de cas…! jeje

Tiroiditis de Hashimoto 2011. Reviseu TSH <2, no tothom ho sap
Febr'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Nov'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Des'16 - Cicle natural amb clomifeno. Punció a les 37,5h. En surten 2. ICSI. Transfer el 3/12; 13/12 POSITIU! N'és un, és un nen!

Agost 17. Ja et tinc en els meus braços… =0-0-)
Avatar de l’usuari
Laure
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3416
Membre des de: dv. març 07, 2008 12:35 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Laure » dc. juny 28, 2017 6:40 am

Bon dia!!

Avui sembla que refrescarà una micona :b-))) :b-)))

Com esteu ??

Madame, doncs això de la inflor la llevadora m'ha comentat que és pel mateix pes de la panxa, que fa que la circulació no sigui tan fluida, i aleshores tenim rampes i ens inflem de cames i peus. Sí que ens recomana caminar , sobretot per l'aigua!

No sé vosaltres però jo tinc molta panxa i ja de fa temps força pressió a baix. Si vaig a caminar empitjoro, així que opto per anar a nedar. No sé si és per la cicatriu de la cessària anterior , em dóna la sensació que em tiba molt, però em diuen que tot està OK, així que.....

Lo del pes dels bebès que comentes, és veritat és aproximat, jo crec que sí que encerten si serà més aviat gran o petit, en el meu cas em deien que era gran i va pesar 3,980 kg. Crec que en Quim va pel mateix camí, no sé per què la veritat perquè menjo bé, però sí que siempre he sigut de menjar força quantitat, tinc gana sovint i saque :r) i imagino que clar això fa que s'alimenti més. :-:)

I jo em noto molt pesada, vaig començar l'embaràs amb uns 8 kgs extres que arrossegava d'haver deixat de fumar fa 2 anys i mig, no me'ls vaig arribar a treure. I clar, no és el mateix començar amb 56 kgs de base que amb 64 :miko: ..... jo crec que ara dec pesar uns 77 i estic que no puc , per sort he frenat una mica els dos últims mesos.....

I , què picarols, que no té res a veure un embaràs amb 28 anys que un amb 37 :-D :-D :-D

bé guapetes, espero que passeu una bona setmana, un bon final de juny, i que ens agafem el juliol amb moltes ganes! aviat veurem els nostres petits >.-<: >.-<: una abraçada a totes
Avatar de l’usuari
Laure
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3416
Membre des de: dv. març 07, 2008 12:35 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Laure » dc. juny 28, 2017 6:43 am

Pucca ha escrit:Hola noies! Sóc nova al forum, tot i que porto un temps llegint-lo, però no sabia si l'utilitzaria o no, i últimament entro molt per consultar així que per fi m'he decidit a registrar-me.. :-()) en principi tenia dpp a setembre però per la mida de la nena em diuen que potser em vaig quedar una setmana abans i aleshores seria 25 d'Agost, però jo segueixo contant com si fos per l'1 de setembre.. tot i que penso que serà per Agost (potser aquestes temperatures m'ho fan dessitjar :***: )
Bé, tot i que m'afegeixo un pelin tard ja al tercer trimestre, adjunto les meves dades :)

Dpp: 1 setembre / 25 Agost (incògnita)
Hospital previst: Hospital de Barcelona
Num fills: aquesta serà la primera
Edat pares: jo 30 i ell 35
Sexe i nom: Laia :cnena:

Doncs res, tot i ser novata al forum miraré de seguir entrant i posant-me al dia! <:-)


Benvinguda, Pucca! :-()-)
Avatar de l’usuari
cristina_82
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 96
Membre des de: ds. des. 17, 2016 10:53 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: cristina_82 » dj. juny 29, 2017 8:20 am

setmana 33

Bon dia!

Ahir vam tenir visita a l'hospital i el nen segueix al reves :miko: , em van tornar a dir (com em va dir el privat) que si vull a la setmana 36 puc anar a la sala de parts de l'hospital i fan unes maniobres manuals per intentar que el bebè es col·loqui correcte... m'he d'informar a veure que decidim.... també em van comentar que moltes dones decideixen no fer aquesta pràctica i passar directament a cesarià. Alguna experiència o recomanació??

Us volia comentar si heu comprat aspiradors nasals o quin sistema fareu vosaltres?

I vosaltres que tal aneu?
Imatge
Marinettis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dl. gen. 23, 2017 11:56 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Marinettis » dj. juny 29, 2017 10:20 am

33 + 3

Bon dia noies!

Cristina! Et recomano molt que t'apuntis al grup de Dona Llum al facebook. Allà he llegit vàries consultes recentment sobre el tema. Pel que tinc entès hi ha tècniques que pots anar fent com caminar a 4 grapes i fer acupuntura que funcionen en bastants casos. Per les setmanes que estem encara hi ha temps que es giri i té espai per fer-ho. Després, tens la maniobra de la Versió Externa que consisteix en girar el nen des de fora amb un especialista. Aquesta maniobra té el risc que et pots posar de part, pel que segurament encara hauries d'esperar a fer-la una mica més endavant. Moltes dones opten per provar la Versió Externa abans de passar per una cessària. Tinc una amiga que està de 38 i porta un nen molt gran i assegut des de fa molt (no li ha funcionat l'acumlpuntura pero segurament perquè el nen sembla que es molt gran). Ella va mirar-se lo de la versió externa però resulta que també porta volta de cordó i això ja li complica la cosa, pel que al final li han programat cessària. Això a Sant Joan de Déu. També tens opció de informar-te de part de nalgues, crec que es fan a l'hospital de Sant Pau.
Penso que encara es aviat i pot ser que es posi bé per ell solet, però informa't bé de les alternatives i si pots, prova l'acupuntura abans de res.
Jo sóc del parer d'evitar una cessària sempre que sigui possible. Però això és molt personal.
Mira d'unir-te al grup de Dona Llum i fes la consulta allà, és un grup molt actiu i contesten molt ràpid. Tindràs altres mamis que t'explicaran experiències similars i les administradores del grup q sempre aporten estudis i resposta més científica i experta.
Sort guapa! Ja ens diràs!

Aprofito per explicar-vos que ja ens hem decidit per parir a Sant Joan de Déu, amb el Programa MARE (Maternitat Respectada). A veure com ens va! A la 35 tindré visita per parlar del pla de part i com m'agradaria que fos i he de portar tota la documentació del seguiment que he fet a la privada. Optarem per a provar part natural (dic 'provar' pq és el primer fill, no tinc clar com serà la meva reacció / tolerància al dolor i m'agradaria que no m'apretin i aguantar el maxim que pugui el treball de part en moviment i anar decidint sobre la marxa). Sona molt utòpic però seria l'ideal que si tot va bé i no es complica em respectessin!
Aixxx... 7 caps de setmana! Jajaja això ja s'acosta i molt!
Ja tinc la bossa de l'hospi preparada casi. Em falta comprar-me o que em deixin un parell de camisons aptes per alletament, rentar tota la robeta del Roc i llestos!

Quines ganes de veure'l! Us vaig dir que a la última eco se li veia pèl al cap i tot? Jaja!

Ànims marones! Remulleu-vos molt i feu el massatge perianal!

Muaaaaa
madame3
:: papallona
:: papallona
Entrades: 148
Membre des de: dt. set. 22, 2015 3:35 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: madame3 » dv. juny 30, 2017 12:25 pm

32+1

Hola guapessss!!!

Laure, això de les rampes no crec que sigui pel pes, que jo també n'he tingut a les mans… Des que prenc magnesi se m'han reduït dràsticament. Abans m'havia inclús de llevar quan em picava durant la nit perquè només de peu se'm passava fent els pertinent estiraments. Per les que tingueu aquest tema, que em sembla que és generalitzat, preneu citrat de magnesi abans d'anar a dormir. Té molts més beneficis que només per les rampes, sinó per a evitar contraccions, vaja, que el magnesi intervé en tot procés cel·lular i ara tenim més requeriments.

Cristina, tot el que et diu la Marinettis et pot ajudar. Jo afegiria que agafis un moment de relax i estiguis només amb tu i el teu nen, estirada i amb les mans a la panxa, respirant profundament i només connectant-te amb ell. Pensa tu també en el teu estat emocional, com estàs, si tens motius per 'estar de cul' i què pots fer per a no sentir-t'hi. Tot el que sentim ho viu també el nostre bebé, no ho oblidem. També he llegit que serveix posar música clàssica relaxant a la zona del pubis perquè representa que el bebé escolta algo per allà baix i vol anar-ho a buscar.

Jo tinc la sensació que el meu nen està creuat, i també jo estic una mica creuada. Així que m'haig de descreuar… Faré aquestes sessions a partir d'avui. També m'ha començat a molestar la zona del sòl pèlvic, un dolor com similar a quan et colpeges i quan t'ho toques et fa mal. Només em molesta quan faig cert moviment. M'ha dit la meva doula que deu ser que tot s'està acomodant per al moment… uuuuuhhhh!!! La veritat que ja tinc ganes de veure'l, però també penso… ooohhh que després no tindré ni un minut per mi…!!! jajajaja

Com esteu la resta…?

Tiroiditis de Hashimoto 2011. Reviseu TSH <2, no tothom ho sap
Febr'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Nov'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Des'16 - Cicle natural amb clomifeno. Punció a les 37,5h. En surten 2. ICSI. Transfer el 3/12; 13/12 POSITIU! N'és un, és un nen!

Agost 17. Ja et tinc en els meus braços… =0-0-)
Avatar de l’usuari
Laure
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3416
Membre des de: dv. març 07, 2008 12:35 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Laure » dt. jul. 11, 2017 7:23 pm

35

Eoooo!

desaparegudes!

deveu estar totes al wasap menys jo :-D :-D :-D

com aneu amb aquestes calors!!

Nosaltres bé, ahir vam anar a la clinica del pilar a conèixer la llevadora, que ens va agradar força.
Hem commençât amb el massatge perineal també.

Ara tinc el nen bastant encaixat i forces contraccions de Braxton ! Així que confio en posar-me de part aquest cop ;-)

I , res, que ara ja em sembla que tot s'acosta, i prepararem ja la bossa de l'hospi :p-)
També tinc ja totes les coses, me les ha passat la meva germana i ho deixarem tot llest, no sigui que en Quim es vulgui avançar!

Jo vaig fent exercicis de pilota....
Estic molt butifarrona, però bueno, ja queda menys!! :p-)

un petonet guapes, a veure si expliqueu cosetes per aquí ! neukiss-)
Marinettis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dl. gen. 23, 2017 11:56 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Marinettis » dc. jul. 12, 2017 10:09 am

35+1

Bon dia marones!

Ahir vaig escriure des del mòbil però veig que no es va publicar! :(
Just comentava també el llarg silenci que hi havia al foro! suposo que al whats si que hi ha moviment!
Espero que estigueu totes bé i que trobeu algun momentet d'avorriment per treure el cap i enviar novetats! sobretot quan vagin sortint aquests petits i petites!

Laure! estem del mateix temps? quina gràcia! quina dpp tens? jo el 15... tot i que espero que no surti aquell dia... massa festiu jajaja. Amb una mica de sort la lluna plena ajuda a activar el part una mica abans jejeje (crec que és entre el dia 8, 9 i 10 d'agost). :p-)

Espero que estigueu totes ja de baixa/vacances, descansant molt i ultimant detallets!
Jo porto ja un mes de baixa i quin canvi! era molt necessari!
Just ara torno de les últimes analítiques (espero!). Ara només em queda una visita dilluns a Sant Joan de Déu per parlar del part i que m'obrin historial i el dijous que ve visita amb la meva gine pel privat... la veritat és que des del 22 de juny que no he vist al petitó i ja se'm fa llaaaaaaarg! (he tingut un seguiment de l'embaràs molt seguit fins les 32 setmanes, i ara em sento desemparada jajaa). Diria que després ja només em queda la prova de l'estreptococ i poc més... esperar!

Tret de la calor insoportable i la panxota que fot el doble que jo... déu ni do! ho porto prou bé! si que és veritat que tinc un dolor ara al pubis/pelvis bastant heavy, sobretot quan m'estiro i m'aixeco... sort del coixí de lactancia i la pilota de pilates. Quins dos grans aliats!
Segueixo fent gim per prenyis 2 cops la setmana i això també m'està salvant molt, la veritat.

També hem començat els massatges perineals. Me'n vaig fer un jo, que no em va acabar de fer el pes perquè no m'arribo bé. Però amb la parella molt millor! és bastant incòmode i molest al principi però espero que serveixi d'alguna cosa!!!

I res més boniques! desitjar-vos un molt bon final d'embaràs i que tot surti rodó!

Vaaa! treieu el cap i explique quelcom!

Petonarros!

Marina
Avatar de l’usuari
Inda
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 545
Membre des de: ds. gen. 08, 2011 11:02 pm

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Inda » dc. jul. 12, 2017 10:24 am

Hola!!

Jo tampoc estic al wasapp...uff...però estic passant uns mals dies de calor....Això que ha refrescat una miqueta, però estic bé i de cop i volta em poso a suar moltíssim!! Pero tot arreu, i al cap d'uns minuts es passa. Ufff...ahir en un d'aquets moments de sofoco extrem em vaig mirar la febre i tot, perquè és exagerat! I li preguntava al meu fill si tenia calor i deia que no. La calor la porto dins!!

Pucca benvinguda!! Amb aquestes calors esperem que els petits no s'ho pensin gaire per sortir!! Si és així serà agostero total! Mireu les de juliol, de moment no es fan esperar i això segur que s'agraeix >.-<:

Cristina_82 com va tot? Amb el meu fill vaig provar tot perquè es girés (moxibustió, exercicis, parlar, etc) i a la 38 es va posar de cap. Ja no calia la maniobra però ooohhh!! A la 39 va tornar a posar-se de cul i no vaig voler fer la maniobra. Així que a la 41+5 cessàrea programada per natges. En aquell moment és el que vaig creure convenient. Amb aquesta experiència, si ara es donés el cas, no passaria a cessàrea directament. Intentaria la versió externa (recolocar al bebé des de fora) i inclús plantejar un canvi d'hospital on facin parts de natges. És molt molt personal!! Lo més important és que tingueu tota la informació i decidiu el que millor us faci sentir. Com a recomanació? Si ha de ser cessàrea intenta esperar a posar-te de part. Jo vaig lluitar per aquesta opció fins que per pressions no vaig poder més i vaig programar. Però crec que tot el que desencadena que el cos estigui de part, pot ajudar al petit i a tu a tenir una millor recuperació! I recordem que es poden girar fins l'últim moment!! Molts ànims!!

Marinettis jo també espero que la lluna plena faci efecte. La meva DPP és el 13, però com el gran es va fer esperar i esperar...doncs no ho tinc tant clar...jaja..si fos que sí seria una agradable sorpresa!! I pel dia de festa no ens ha de preocupar. Crec que a SJDD estaru mooolt bé. I lo bo és que en ple agost i dissabtes o festiua, no trobarem cotxes i arribarem aviat als hospitals!!

I ara ja sí que hem de tenir les bosses preparades o encara estem a temps? :r) Perquè jo vaig amb una calma que ja no és normal, jajaja. Però no, ja la setmana vinent començaré a rentar robeta i comprar bolquers, etc. Suposo que com penso que fins la 42 encara em queda (tenint l'experiència del gran) doncs diumenge ens plantem a la 36 i queda molt per fer. Alguna igual? Sí, oi? Jejeje
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Eina
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dj. gen. 26, 2017 8:05 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Eina » dc. jul. 12, 2017 10:55 am

34+5

Bon diaa!!!

Si que és veritat que estem molt apagades pel fòrum.... Jo que ja no he de fer feina de l'escola, em fa una mandra obrir l'ordinador amb aquesta calor! jiji... El whats està més on fire, si... Suposo que resulta més pràctic.

Marinettis, jo divendres vaig començar amb el massatge perineal però no m'en vaig sortir... Avui ho tornaré a provar a veure si li enganxo el truquillo. Alguna recomanació de web que ho expliqui bé gràficament? Tiraré de youtube a veure què trobo... Realment tinc moltes ganes de posar-m'hi per evitar mals majors al part, així que intentaré esforçar-m'hi!

La setmana passada vam fer eco tercer trimestre, i ens van dir que la nena venia petita, a la setmana 33+4 pesava 1,900kg. Tot i que la gine no va dir que fos alarmant, m'ho vaig agafar un xic malament d'entrada pensant que no li pogués passar res... Però penso que si hi hagués hagut algun problema ja haguessin pres mesures. També és veritat que la genètica és la que és, jo faig 1'60 i el meu home, 1'72, així que miracles a Lourdes i ja ni aquí... :-D :-D
Dilluns que ve visita de les 35 setmanes, que crec que ja fan la prova aquesta que dieu de l'estreptococ.

I anar passant la calor i el mal d'esquena com podem, anar a fer piscina cada matí em va genial i el ioga per embarassades també, només em caldria tenir un fisio a casa per fer un massatge fort cada nit que em calmés!

És veritat que caminar pot accelerar el part? O són llegendes urbanes? Si és així, quan compleixi la setmana 38 m'hi poso a saco! :-D :-D

Que passeu la calor el millor possible, diuen que avui torna a pujar la temperatura! Bufff...
Marinettis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dl. gen. 23, 2017 11:56 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Marinettis » dc. jul. 12, 2017 12:44 pm

Uooo!

Quin èxit de convocatòria! hahaha!

Inda, lo de la calor és mortal... i si, hi ha vegades que em venen uns fogots que no sé d'on però jo que no sóc especialment calorosa, flipo.
Jo ja tinc lo de l'hospital llest, suposo que al ser primerenca tenia mil dubtes i m'he motivat abans. Ja tinc la bossa del Roc i la meva. Falten 4 coses de l'últim moment.
També he fotut les rentadores de toooota la roba que tinc o m'han deixat. Norit bebé i tota la pesca jajaja, semblo una psyco. jaja
Però tens temps! i segur que tu ja ho tens més per la mà.

eina!
Després d'haver-ne mirat varis, al final m'he quedat amb aquest tutorial de youtube pel massatge perianal, on s'explica bastant clar i hi ha 5 exercicis clars a seguir:



Espero que t'ajudi!

Teniu rao que si algo tenim bo a l'agost és que hi haurà poc cotxe i arribarem ràpides a puesto!
Aixxx! :camio:

A veure si la Cristina82 té novetats de la posició del bebè! s'ha girat? has decidit alguna cosa? jo noto el moviments molt més raros aquesta setmana, em surten uns bultos a la panxa molt bèsties, a vegades un a cada costat que em fot por que s'hagi posat transversal o algo... cert és que ara tenen menys espai i es nota per tot arreu però... a veure què em diuen la setmana vinent i si segueix en cefàlica com tot l'embaràs... sinó... ja li val a l'últim moment! ;)

Petonassos!
Gat.xan
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 62
Membre des de: dt. gen. 31, 2017 11:06 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Gat.xan » dc. jul. 12, 2017 1:29 pm

Hola!!!

Sí que estava silenciós això... però quin èxit!

Jo a l'últim post deia que no sé minflava res... doncs ara porto uns peus que fan por... m'he engreixat 5kg en un mes i ja us dic jo que no tot ha anat a la panxa... I la calor... insuportable... aquesta nit fins i tot m'he posat a plorar de desesperació... però això s'acaba noies!!! I a la feina tinc aire condicionat, així que gairebé estic millor que a casa!

Jo també em noto el nen que se'm clava pels costats... espero que no s'hagi girat tampoc!

No he passat per juliol a fer el xafarder! Però com dieu espero que siguin igual de puntuals! Ara hi passaré a veure què expliquen!

La bossa de l'hospital del nen sí que ja la tinc... la meva no... hehehe em fa mandra i ho trobo tot car: pijames, sabatilles...m'he posat "modo garrepa" total... però si haig de córrer a última hora serà pitjor... a veure si aquesta setmana enllesteixo!
Avatar de l’usuari
cristina_82
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 96
Membre des de: ds. des. 17, 2016 10:53 am

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: cristina_82 » dj. jul. 13, 2017 10:07 am

35 setmanes

Hola maques!
Gràcies per preguntar per mi :ok: , el nen segueix igual, cap a dalt i quant es mou, es mou de costat a costat, no va cap abaix....
La setmana passada a la visita del gine, em va descartar la versió externa, vaig entendre que de la manera que estava tot col·locat no era convenient, per tant, en principi si no canvia la cosa m'han programat la cesarià 10 dies abans de la meva DPP. A la operació estarà el meu gine més un company seu veneçolà que el vaig conèixer l'altre dia i em va encantar!! Estic bé, no estic gens preocupada per a que no sigui part vaginal, si he de ser sincera. L'únic important és que tot vagi bé i em tractin el bebe lo millor possible :-o00 Sino, ja m'encarregaré de fotre un parell de crits jejeje
No hi penso gaire, potser perque ara tinc els pintors a casa i ja tinc ganes de posar els mobles nous i acabar de col·locar tot lo del trasto.
El que sigui, serà.

Gatxan, jo segueixo igual amb els peus i turmells súper inflats i formigueig a les mans, en principi quant parim ja sens anirà.
Crec que va ser al 7 mes que em vaig engreixat 4kg de cop, no et preocupis. Intenta cuidar-te i ja està. Molt és per la retenció de líquids i per aquesta calor.

Eina, si que he escoltat que caminar pot accelerar el part, jo et puc dir, que al menys a la meva cunyada, no li va funcionar. Va fer de tot i més, i la va tenir a la 42.

Com esteu les altres?
Imatge
Avatar de l’usuari
Laure
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3416
Membre des de: dv. març 07, 2008 12:35 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Mares i Pares agost 2017

EntradaAutor: Laure » dj. jul. 13, 2017 11:16 am

Marinettis ha escrit:35+1

Laure! estem del mateix temps? quina gràcia! quina dpp tens? jo el 15... tot i que espero que no surti aquell dia... massa festiu jajaja. Amb una mica de sort la lluna plena ajuda a activar el part una mica abans jejeje (crec que és entre el dia 8, 9 i 10 d'agost). :p-)

Tret de la calor insoportable i la panxota que fot el doble que jo... déu ni do! ho porto prou bé! si que és veritat que tinc un dolor ara al pubis/pelvis bastant heavy, sobretot quan m'estiro i m'aixeco... sort del coixí de lactancia i la pilota de pilates. Quins dos grans aliats!

També hem començat els massatges perineals. Me'n vaig fer un jo, que no em va acabar de fer el pes perquè no m'arribo bé. Però amb la parella molt millor! és bastant incòmode i molest al principi però espero que serveixi d'alguna cosa!!!

Marina


Hola!! La meva DPP és el 15 també, el que passa és que si fos cessària me la farien una miqueta abans ?-) :-:) perquè marxen de vacances, però jo aquest cop confio en posar-me de part jo soleta!!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 5 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::