::::**Mares i pares desembre 2017**::::

gener, febrer, març...
Saraialbert
Entrades: 2
Membre des de: dg. maig 07, 2017 11:33 am

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Saraialbert » dg. maig 14, 2017 10:06 am

Hola Puça!!

Doncs a veure si la percepció de la Doctora Huguet va millorant... xo de moment no explica gairé res i si li fas alguna pregunta sembla que la molestis...
Jo tinc un mioma que m'ha crescut i em va contestar que no hi penses. Sense cap explicació de res, i clar vulguis o no hi penses... alguna té mioma?
La setmana vinent ja ens fem els analisis premium aquells que es fan pagant ja que des del principi ho teniem clar ja que descarten moltissimes coses, i també podrem saber el sexe en dirs setmanes...
Jo estic a la setmana 10 i de moment em trobo força bé, algun mal de panxa puntual però bé!

Espero que totes aneu millorant amb els dies, aquest primer trimestre diuen que es el pitjor!
Olgatenea
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. maig 12, 2017 7:22 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Olgatenea » dg. maig 14, 2017 10:48 pm

Bones a totes!!!

Estic de 5+3 i és el primer embaràs, en principi la previsió de dpp és l'11 de gener, però com que encara no ho sé segur m'apunto amb vosaltres al desembre :-) sé que és molt aviat però us he llegit i em fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres aquesta gran experiència!! El dia 19 tinc la primera eco, a veure si puc saber cosetes.... :-()) quines ganes que tinc!! De moment em sento genial, la panxona diferent i ja amb una miqueta de forma, però ni marejos ni nàusees (creuo els dits jajaja). Escric dades....

NOM: olgatenea
DPP: 11/01/2018
Hospital: Hospital Sta.Caterina (Girona)
Nª de fills: 0
Edat pares: Mare 42 Pare 43
Sexe i nom: Sorpresa!

Una abraçada molt gran a totes i que vagi molt bé les proves i ecos d'aquests dies!!!
June87
:: papallona
:: papallona
Entrades: 109
Membre des de: dv. juny 26, 2015 3:01 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: June87 » dl. maig 15, 2017 8:27 am

Hola boniques!

Com esteu? Com aneu de sintomes?

Olgatenea enhorabona per la panxu bonica! :-()) A mi tambe em toca per gener però potser s adelanta i tambe em quedo per aqui. Una altra gironina que be :love: Ja queda menys pel 19!

Saraialbert aviam si la doctora et va agradant però sino jo et recomano que en busquis un que t agradi mes. L embaras es una època preciosa però en que estas molt dubtosa i preocupada i si la gine no et respon els dubtes malament anem. Jo em desplaço 30 minuts de girona per anar al meu gine de sempre perquè es tant pacient i esta sempre pendent de tot. Es un home que t escolta i et treu les preocupacions.

Sonietpiruleta jo tampoc he pujat de pes però em noto la panxa molt inflada... Jo ja tinc sobrepes però es que ara sem nota mes la panxona. No se si es cosa meva pero si va creixent no podré amagarho gaire mes :-:)

Carlacarrins enhorabona per la panxona doble! :-()) No patexis que al principi costa escoltar el cor però ja veuras que a la propera eco el sentiu!

Llacuna enhorabona bonica! :-()) Ja veuras que anirà be l eco i et quedaràs mes tranquil.la! Jo també tinc una son a mitja tarda i una gana constant. Nàusees sobretot al mati al llevarme i de moment no vomito aviam com continuo.

Xirrimirri maca gràcies per les felicitacions! Que tal la teva experiència en els embarassos? I amb recent nascuts d hivern? Els meus grans son de ple estiu o sigui que tot els consells que em poguis donar seran benvinguts >.-<:

Modo ego: divendres vaig tenir eco i li vaig poder veure el cor a tope al meu petit/a! Em vaig ben emocionar quina passada! Feia 7 mm i estaba ben posadet al seu lloc i ben enganxadet. Va medir el sac viteli tambe i em va donar el carnet d embarassada. Em va dir que tot estaba correcte que no patis i que ens veiem el 21 de juny per l eco de les 12 setmanes. Sembla que vaig ovular aviat i potser em mou la data de part però de moment em manté el dia 4 de gener. De moment no ho hem dit a ningú però en tinc ganes! Vosaltres ho heu dit? Em costa mantenir el secret... Pero el primer trimestre es tant delicat que fins el 21 crec que no ho dire. Tema sintomes en tinc menys que la setmana passada però les nàusees del mati encara hi són. I la panxona que em sembla que la tinc mes inflada...

Petons boniques!
Imatge

Imatge

Imatge
Olgatenea
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. maig 12, 2017 7:22 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Olgatenea » dl. maig 15, 2017 10:44 pm

Bona nit guapissimes!!

Espero que totes us aneu trobant bé i que tot vagi evolucionant ok >.-<:

Quina ilu llegir-te June87 només ens portem una setmaneta :-()-) quina passada haver-li escoltat ja el cor!! a mi em costa fer-me a l'idea encara jajaja a veure divendres tant de bo pugui veure i sentir alguna coseta :-()) que wai que entre totes ho poguem anar compartint!!!
Jo de moment a la familia no ho he dit a ningú, esperaré a les 12 setmanes. Però si que no m'he pogut resistir a compartir-ho amb cinc amigues intimes, i ha sigut genial, encara que és molt aviat no me n'he pogut estar!!
De moment no he tingut cap simptoma, només em noto la panxona més plena :-())
Me n'alegro moltissim June87 per les bones notícies de la primera eco!!

Petonets dolços!!
Olgatenea
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. maig 12, 2017 7:22 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Olgatenea » dl. maig 15, 2017 10:51 pm

ARI83 i Dansalvent que vagi molt i molt bé demà la visita!!! ja explicareu com ha anat, molts ànims que tot anirà genial!!

Petons!!
Avatar de l’usuari
llunabretona
:: rateta
:: rateta
Entrades: 192
Membre des de: dl. jul. 28, 2014 6:44 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: llunabretona » dt. maig 16, 2017 10:55 am

Hola!!!

Em fa molta il·lu poder escriure aquí!!! Tot i que jo tinc dpp el 15 de gener del 2018, però mentre no hi hagi grup escric en aquest per sentir-me més acompanyada!!

Estic just de 5 setmanes, i m'he llevat amb dolor a les lumbars i no em marxa. Li ha passat a alguna? Creieu que és dolent, que potser alguna cosa va malament? Ai tu, és que això és un patir tota l'estona, jejejeje

Moltes felicitats a totes les panxus!!
Imatge
June87
:: papallona
:: papallona
Entrades: 109
Membre des de: dv. juny 26, 2015 3:01 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: June87 » dt. maig 16, 2017 8:02 pm

Hola boniques!!

Com us trobeu? Jo amb un mal de cap que tela...

Olgatenea moltes gracies bonica!! :love: Ja veuras que la teva eco va perfecte i t enamoraras del teu pesolet :content: De quan estaràs divendres? Jo quan hi vaig anar estaba de 6+1 segons els meus calculs i es veia be el cor bategar. A vegades a la primera eco no es veu perque estem de menys dies aixi que no patiu. Ja ens explicaràs reina!

Lluna bretona enhorabona bonica!! :-()) Aixi tambe seras mami de gener! Ja ens som unes quantes! No pateixis per el dolor de lumbars. A mi em va donar la setmana passada i es completament normal bonica!

Aixi som unes quantes esperant al post de gener! Noies animeu-vos a obrirlo >.-<:

Petons precioses!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
ARI83
:: papallona
:: papallona
Entrades: 108
Membre des de: dt. maig 31, 2016 11:45 am

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: ARI83 » dc. maig 17, 2017 11:54 am

Hola!!

ahir varem anar a la visita i varem veure el nostre petit/a, ara estic de 10+5 i ja està tot formadet, el nas, la boca, les cames i braços, va ser molt emosionant.

No sé com us trobeu vosaltres, però jo ho passo fatal. Em prenc dos caribans a la nit, i em passo el dia enguniosa i no em senta res bé de menjar. Segons el ginecòleg solament em queden unes dues setmanes i llavors ja marxen aquests malestars, a veure si és veritat.

El dia 30 em toca la següent visita on farem la prova del triple screening, ja us aniré informant.
June87
:: papallona
:: papallona
Entrades: 109
Membre des de: dv. juny 26, 2015 3:01 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: June87 » dc. maig 17, 2017 12:31 pm

Hola boniques!

Ari83 felicitats!! >.-<: quina alegria veure al pesolet tant ben format! Es una pasada com creixen en tant poques setmanes.

Jo cada vegada vaig a mes amb les nauseas... Llegint el diari de l embaras del nen vaig començar a vomitar la setman vuit o sigui que ja he comprat el cariban per si vomito. El cariban et dona son? Diuen que costa llevarse al mati si tel prens a la nit...

Per cert la sakura, la noia que va obrir el post no ha tornat a entrar no? Crec que tenia Visita la setmana passada. Espero que entri i ens doni bones noticies!

Espero que estigueu be boniques!

Petonets!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
L_Estel
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 580
Membre des de: ds. oct. 25, 2008 2:55 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: L_Estel » dc. maig 17, 2017 6:46 pm

Hola a tothom!!!

M'he decidit a entrar! Estic de 10+1 setmanetes!

NOM: L_Estel
DPP: 07/12/2017
Hospital: Clínica Corachan (Barcelona)
Nª de fills: 1 nena de 6 anys
Edat pares: Mare 37 Pare 41
Sexe i nom: Encara ni idea, hehe...

Tinc una nena de gener de 2011, i llavors ja vaig compartir tota l'experiència al Socpetit. Aquesta vegada, fins que no he vist que la cosa va ben encaminada (de moment i espero que continui així...) no m'he atrevit... Al setembre de 2016 ja em vaig quedar embarassada, però la cosa ja va començar malament, i a la setmana 10 em van haver de fer un legrat. Al gener ens van donar via lliure, i just al mes següent, el mateix dia que va sortir una ratlleta al TE vaig tenir un bioquímic... I després d'un mes de descans, la vam tornar a "encertar", i per sort, sembla que tot està anant molt bé! Ja m'han fet 3 ecos i tot perfecte >.-<: >.-<:
El 30 de maig em fan el triple screening. Estem força convençuts de fer-nos l'analítica genètica, però volem esperar a veure els resultats del triple screening...

En quan a símptomes, sembla que aquesta setmana m'estic trobant millor ja, en quan a nàusees, però continuo amb mooolt de cansament, qualsevol cosa que he de fer em costa la vida...

Bé, espero que podem anar compartint aquesta emocionant etapa, totes plegades!
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: sakura1410 » dj. maig 18, 2017 10:51 pm

Hola noies, sento haver desaparescut.
De moment seguim igual, la eco del dilluns dia 8 nomes veien el sac gestacional i el viteli. L´únic que es va atrevir a dir-me és que "s´intuia" embrió pero no el veia del tot bé. I m´ho va dir quan va veure que em vaig enfonsar i vaig dir "otro huevo huero no por favor"!! Bastant poca informació i eco en una setmana. Vaig passar la setmana horrorosa, i quan vaig plegar el divendres vam anar a la maternitat d´urgències. Allà si que vam veure l´embrió que media 3,4mm, em vaig quedar una mica més tranquil·la.
Dilluns dia 15 vam tornar a la vista de Sant Joan de Déu, tornaba a estar la mateixa Dra i una altre que fins llavors no recordaba haver vist (hem anat molts cops perl tema de la IA...) l´embrió medeix 6,5mm però no aconsegueixen escoltar el batec. * Aquí he de dir que tant el meu marit com jo vam veure l´embrió perfectament a la maternitat i aquí no veiem una mer** l´equip deu ser antic. Notícia bona: ha crescut desde el dilluns anterior (i desde la visita a la maternitat que no comento en cap moment). Notícia dolenta: de les setmanes que calculem que puc estar per la data de l´inseminació no correspon l´embaràs.
Així que segueixo igual de neguitosa, sense saber si la cosa tira endavant o si està aturat. Em van preguntar si tinc sagnat, no en tinc gens ni mica però m´estic prenenet el progeefik, per la qual cosa no sé si té res a veure. He de seguir amb aquests òvuls i visita de nou el proper dilluns, aquí ja si que hem de veure/escoltar quelcom sino...
Tant el meu marit com jo hem preguntat que pot ser, ens van dir que pot ser no m´he quedat de la inseminació sinó de forma natural uns dies més tard amb una altre ovulació. Jo no havia escoltat mai de 2 ovulacions en un mateix mes, menys amb la medicació que em feien punxar que se suposa que provoca l´ovulació. A més a més, em vaig fer un clearblue el dia 26 d´abril i sortia "embarazada de 2-3" així que les dates no em quadren per cap lloc.
Tenia mútua però la vaig donar de baixa perquè estaba molt contenta amb el tracte a San Joan de Deu, però la veritat es que ara em penedeixo. Suposo que no em volen donar falses esperances, tampoc dir-me que va malamanet perquè creix, així que la solució és esperar, però jo ja no espero, em desespero.

Ho sento per la parrafada, em passaré més sovint encara que no tingui gaire ànim :P
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: sakura1410 » dv. maig 19, 2017 9:15 am

Per cert, ahir vaig actualitzar la portada amb la info de les embarassades, pero em falteu algunes!! Copieu i pegueu amb les vostres dades que aixi ho actualitzo com cal.
L'estel molt be de ser precavida, pero aquesta vegada te molt bona pinta. Entenc que vulguis fer l'analitica genetica, jo me la faria si no fos per la pasta que val. Ja queda res pel 3 sceening
June87 anim amb les nausees, a veure si marxen aviat
Ari83 em deixes alucinada amb el que canvia el cigronet en tan poques setmanes. Va ser super emocionant, no?
Apa noies, que es divendres!!
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Olgatenea
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. maig 12, 2017 7:22 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Olgatenea » ds. maig 20, 2017 11:36 pm

Hola boniques!!

June87 jo ahir vaig tenir la visita amb el gine i també estava com tu quan hi vas anar, de 6+1 però tal com em va dir el gine, realment estava de 4+1 ja que la concepció va ser 2 setmanes després de la regla (això ho sé segur). Em va fer una eco intravaginal, esperava veure l'embrionet encara que fos molt petitonet..... però només em va dir que es veia el sac i que es trobava correctament a la matriu, de moment no es veia res més. Creieu que és normal? Vaig sortir de la visita amb una sensació ben estranya....
Comptant l'última regla estic de 6+2 però realment seria de 4+2 o 3, així que em va dir que era molt aviat i que em fés una altra analítica i així podriem veure si està evolucionant.
A les dues hores podia consultar el resultat per la web però..... no vaig ser capaç :-( suposo que quan ho desitges tant i l'edat apreta... es fa tant llarg els intents i cada mes és un....ooohh tampoc.... i una FIV negativa....

Crec que necessito un parell de setmanes més pensar que tot va bé..... potser esperaré a tornar de visita cap a la primera semana de juny que estaré d’unes 9 setmanes…. ARI83 la teva eco de les 10+5 va ser la primera?

Però m'espanta el fet que no tinc ni nausees, ni mareigos....ni simptomes com els que llegeixo que teniu la majoria, em sento una mica més cansadeta però res més.... aiiiixxx em costa no donar voltes al cap!! Pot ser normal que no tingui símptomes??

ARI83 quina il·lusió veure-ho tot tant bé  ànims amb els símptomes, segur que disminueixen aviat!!

L_Estel benvinguda i moltissimes felicitats guapa!!

Fins aviat, petonets!!
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Vannion » dg. maig 21, 2017 8:25 am

Olgatenea ha escrit:
Però m'espanta el fet que no tinc ni nausees, ni mareigos....ni simptomes com els que llegeixo que teniu la majoria, em sento una mica més cansadeta però res més.... aiiiixxx em costa no donar voltes al cap!! Pot ser normal que no tingui símptomes??

!!


Estic de 24+5 setmanes. Només vaig tenir més son de l'habitual. Com tu, estava preocupadissima! Però cada embaràs és un món! I tenir molts simptomes O no, no indiquen res!!

Enhorabona a totes!!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: crunchi » dg. maig 21, 2017 11:09 am

Enhorabona a totes noies, el grup de desembre es va fent gran, que be!!! >.-<:

Olgatenea, jo coincideixo amb la Vannion, tampoc vaig tenir cap simptoma!!! Potser una mica més de gana a l'hora d'esmorzar i ja al segon trimestre baixada de tensió i ardors a l'estomac. Pero el 1r trimestres a part de la gana, res de res. No et preocupis, jo també ho estava i mira.... A mi tb em va preocupar molt que no m'engreixava. Fins les 16s no vaig guanyar cap kilo!!! Ara en porto 8kg.

Anims a totes i moltissima sort boniques!!!!
Imatge

Imatge
Olgatenea
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dv. maig 12, 2017 7:22 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: Olgatenea » dg. maig 21, 2017 11:51 am

Bon dia boniques!!

Vannion i crunchi mil gràcies pels vostres missatges!!

Intentaré pensar només en positiu i esperar cap a la setmana 9 o 10 a veure si la eco ja es veu tot una miqueta més clar!! com costa tenir paciència en això jajaja

Abraçada molt gran a totes i que tingueu un bon diumenge!!
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: sakura1410 » dl. maig 22, 2017 6:24 pm

Hola noies, avui he anat al control a sant Joan de Deu i 'embrio esta parat, aixi que dema m'ingresen per provocar l'avort. El meu marit i jo ens hem vingut avall, normal, pero a mes a mes ens hem quedat amb mal gust perque no volia pasar per un altre legrado, ho he comentat i no m'han donat cap altre opcio. Avui hauria d'estar de 8+1 i no s' escolta batec, pero no ens han dit ni quant medeix, ni quan s'ha aturat... Aixi que ens ho hem de creure i prou. En situacions aixi em penso que l'unic que ens queda es rebre tota la informació possible i païr-ho, pero en aquest aspecte ens hem sentit molt desatesos.
Ara estic a la maternitat d'urgencies, al menys vull una segona opinio abans de que dema em fiquin el ovuls i comenci tot el proces sense retorn.
Si la meva experiencia pot ajudar a qualsevol aqui estic.
Ara seria interessant que alguna altra noia s'encarregui de seguir actualitzant el post, suposo que entendreu que no seguire gaire aquest post.
Petons a totes i molts i molts anims! Desitjo que tots els embarassos vagin com han d'anar
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Avatar de l’usuari
L_Estel
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 580
Membre des de: ds. oct. 25, 2008 2:55 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: L_Estel » dl. maig 22, 2017 7:55 pm

Ostres Sakura, quin greu..., no hi ha paraules. Jo vaig passar pel mateix al novembre i és ben normal que us vingueu avall. Crec que feu bé, de demanar una segona opinió, jo també em quedaria més tranquil·la, o almenys si us poden donar una mica més d'informació...
Molts i molts ànims, si necessites res, ja saps on som. Una abraçada plena d'energia!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: crunchi » dl. maig 22, 2017 8:16 pm

Sakura em sap molt de greu, no tinc paraules. L'altre dia vaig entrar aqui rapidament i no vaig llegir el que comentaves, em sap greu. T'envio una abraçada ben forta i molts anims per aquests moments tan durs.
Imatge

Imatge
sonietapiruleta
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dj. abr. 27, 2017 2:24 pm

Re: ::::**Mares i pares desembre 2017**::::

EntradaAutor: sonietapiruleta » ds. maig 27, 2017 9:48 pm

Sakura t'envio envio molts ànims per aquests moments, em sap molt greu...sé que no hi ha res que pugui dir k et faci sentir millor però bé, una abraçada ben forta

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::