Antipaternals, sí o no?

Tractaments, clíniques, medicaments..
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Gustineta » dj. ago. 11, 2016 9:33 am

Hola!
Enceto aquest post per compartir inquietuds sobre els anticossos antipaternals. Encara que la meva parella i jo, ja hem pres una decisió sobre aquest tema, penso que pot ser interessant que se’n parli.

Primer de tot, cal dir que és un tema que genera certa controvèrsia. Això vol dir que no se n’ha de fer cas? Doncs hi ha opinions per a tot. Pel que jo sé els centres privats de RA i la SS no ho tenen en compte per falta d'evidència (de moment és un camp experimental). Al CIMAB recomanen fer-se l'anàlisi i diria que el Dr. Alijotas ho té en compte i recomana la vacuna (corregiu-me si no és així).

Molt resumit, això és el que jo entenc sobre les antipaternals (perdoneu si dic coses bàsiques):

Quan es produeix un embaràs, el que passa és que, en termes immunològics entra un “element aliè” al cos de la dona. El sistema immunitari, en principi, lluita contra elements aliens que entren al nostre cos. Però, es clar, en el cas de l’embaràs això no ha de passar. En un embaràs normal, el cos el que fa és el contrari: protegir l’embrió. Encara no se sap ben bé quins són els mecanismes que fan que el cos reconegui l’embrió com a propi i no l’ataqui. Fa un temps es va veure que els anticossos antipaternals estan relacionats amb la protecció de l’embrió, però avui dia no se sap ni per què ni si aquests anticossos són prou rellevants.

El nivell d’anticossos antipaternals es pot comprovar mitjançant una mostra de sang dels dos membres de la parella. Aquest nivell s’expressa en percentatge de lisi cel·lular. Es considera que el valor ha d’estar per sobre del 20%. Si està per sota, es recomana una vacuna.

Particularment, nosaltres ens hem decantat per no fer-ne cas pels motius següents:

-La interpretació dels resultats és confusa. Els nostres resultats són 15% de lisi cel·lular. A la nostra anàlisi (Labco Sabater) hi surt això:

Anticuerpos Linfocitotóxicos antipaternales: 15% lisis celular [<20]
Límites de referencia indicativos: Negativo: <20% lisis celular, Positivo: >20%lisis celular

Jo entenc, que “[<20]” és el valor de referència perquè surt al costat, com a totes les anàlisis. Per tant, si jo tinc un 15% d’anticossos antipaternals i el valor de referència és inferior al 20%, estic bé, oi? Doncs llavors, com interpreto els límits de referència indicatius? Què vol dir “negativo” i “positivo”? Quin és el valor bo? Hi ha un error en el símbol “<” i hauria de ser “>”? Vaig trucar al laboratori i no es van mullar gaire. Em van dir “està bé, però es clar ho ha de dir un metge, perquè si és molt baix es posa la vacuna…” Total, que tot plegat ens va confondre molt i això ens va fer ser escèptics.

- No trobem informació que ens sembli prou sòlida a Internet: en català només trobo el que han dit altres companyes del SP. En castellà només hem trobat fòrums i un article que diu que és experimental. En anglès, articles i estudis clínics que sí que diuen que és un paràmetre que es pot tenir en compte, però que l’èxit del tractament no és destacable. Al final vénen a dir que es necessita investigar més.

-Només he llegit un cas que digués que els antipaternals li van sortir bé (però no diu el valor). En la majoria de casos que he llegit, tenien valors similars als meus i em fa sospitar.

-La vacuna pot tenir efectes secundaris, és cara i crec que té una durada massa limitada.

-He llegit casos d’èxit de la vacuna, però també molts casos que només se l’han posada per si de cas (i entenc per què).

-La immunòloga que vam visitar, i que ens ha inspirat confiança, diu que no hi ha prou evidència i que no s’ha publicar cap estudi sobre les antipaternals des de 2005.

Per tant, de moment, deixem aquest paràmetre aparcat.

Això és només la meva valoració i la meva conclusió. L’he volguda compartir perquè puguem intercanviar opinions.

Us animo a fer-ho!
Gustineta l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. ago. 12, 2016 11:06 am, en total s’ha editat 1 vegada.
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Arya82 » dj. ago. 11, 2016 11:10 am

Em sembla molt interesant aquest tema. Penso que hi ha moltes opinions al respecte i poca evidència, i al final crec que la parella es veu obligada a decidir sense saber ben bé si pren la decisió correcta o no.

Nosaltres al final vam decidir no mirar-nos els antipaternals pq vam tirar de donants però vam tenir un dilema semblant. El Dr. Alijotas (no el recomano a ningú) em va dir que a l’introduir un element aliè (com és un embrió de 2 donants), el meu sistema immunològic l’atacaria i per tant, em va oferir medicació per a que això no passés. És a dir que és la mateixa idea que amb els antipaternals. Nosaltres no li vam fer cas.

El nostre raonament va ser el següent: el tractament amb donants és el tractament amb més % d’èxit d’RA i és evident que els embrions són elements molt estranys per al nostre cos. Jo mai he tingut contacte amb els donants, seria lògic pensar que el meu cos no reconegués aquell embrió. Però tot i així, és el tractament amb més èxit de tots! Per mi no tenia sentit. I crec que amb els antipaternals ve a ser el mateix.

Quan arribes a RA portes anys buscant un fill. I això vol dir que el teu cos ha estat en contacte amb els bitxos del teu home molt sovint. Després de tant temps, el sistema immunològic no s’hi ha acostumat? Vull dir que després de tant temps, ja no ho hauria de veure com un element aliè no? I si la gent es queda embarassada amb donants, pq ha de ser un problema un embrió provinent de la nostra parella? Pq l'hauria d'atacar el nostre cos?

Però bé, el problema dels antipaternats és que no hi ha prou evidència i al final decideixes el que millor et sembla. A mi el Dr. Alijotas em va dir que era impossible que em quedés embarassada d’un embrió provinent de 2 donants pq el meu sistema immunològic l’atacaria i al mes següent m’hi vaig quedar. Potser si no hagués funcionat, hagués pensat que havíem sigut burros de no haver-li fet cas. O sigui que entenc perfectament els “per si de cas”.

En tot aquest món, a vegades vas a cegues i és difícil prendre decisions. La resta què penseu?
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Avatar de l’usuari
Rosita15
:: peixet
:: peixet
Entrades: 295
Membre des de: dj. jul. 09, 2015 6:34 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Rosita15 » dj. ago. 11, 2016 4:03 pm

Quin post més currat sobre les antipaternals! :ok:

Gustineta, la immunòloga que vas anar era la doctora Sílvia Sánchez, oi que si?
Doncs per mi, dubte resolt sobre posar-se les antipaternals. Si la prestigosa immunòloga Sánchez Ramón diu que, no hi ha prou evidencia, per mi ja està tot dit.
A més, per tot el que expliqueu Arya82 i tu, trobo que és reafirma el "NO".

Aviam que diuen altres companyes sobre el tema!
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: manyaga » dv. ago. 12, 2016 11:54 am

Hola boniques,

en primer lloc gràcies gustineta per obrir aquest post, i a més tant ben fet! :love: :love:

Jo he demanat hora per posar-me la vacuna perquè els antipaternals ens han sortit a menys de 10, i com la Gustineta ha dit, al Cimab em van recomanar posar la vacuna si sortia per sota de 17%.

Però com que tenim visita amb la inmunologa de Madrid abans de la vacuna, li volia comentar a ella. Gustineta, si dius que ella no hi confia massa, doncs potser em decantaré per no posar-la, perquè com dieu, genera molts dubtes i no trobes informacions clares de la seva eficàcia...Com que estem fent moltes altres proves, crec que esperarem a tenir més informació, si trobem alguna altre causa evident que justifiqui el problema de fertilitat i d'avortaments, crec que ens decantaríem per no posar-la...masses dubtes i la vacuna és massa cara com per fer-ho sense tenir-ho clar, tot i que si no trobes cap més explicació, com dius Arya el "per si de cas" agafaria pes...
Avatar de l’usuari
Laira2015
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dj. juny 18, 2015 9:28 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Laira2015 » dj. set. 08, 2016 9:17 pm

hola boniques!

jo vaig dir "SI" a la antipaternals, portavem 4 positius (2 bioquimics, 1 diferit, 1 sac buit) i 3 anys de desesperació, abans de fer FIV amb DGP (era el que ens havien recomanat la majoria de gines...) varem anar a alij. (no se si es poden posar noms sencers... i personalment ens va agradar molt aquest home...

La lisis la teniam a 15, la portavem feta d'un dels molts gines que ens han vist (3 anys i pico dona per molt...) i ell ens ho va recomanar...varem meditar i pensar... que entre 4XX euros de la vacuna (i donar la oportunitat a tot aixo que explicava aquest home tant serios d'entrada) i 9XXX de fiv i dgp (que era el que tooots els gines ens deien) vem dir.. pq no? total com a molt perdrem 4 mesos mes i els diners de la vacuna... si no va be doncs de cap a la fiv+dgp...

Ens vem quedar despres de la vacuna als 4 mesos de cerca natural (aixo si, amb heparina i adiro per primer cop desde el dia 1 de la cerca) i ara mateix estic de 34 setmanes.... espero que tot acabi bé i d'aqui res tinguem al fi al nostre fill tant tant desitjat entre braços!!!

ha sigut la vacuna? no ho sé potser va ser la desesperació i el ... total ja no ve d'aquí... pero de moment estic de 34 setmanes i tot l'embaras ha sigut normal, nomes espero que arribi ja la data de part i poder dir que hem aconseguit el nostre somni :-)
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Gustineta » dg. set. 18, 2016 11:24 am

Hola Laira,

Moltes gràcies per compartir la teva experiència. Està bé que hi hagi un "sí" a les antipaternals i no només "no".

Jo tampoc sé si es poden posar noms o no... però el cas és que ho he vist i jo ho faig. Penso que mentre se sigui respectuós...

Un pregunta: per què us recomanaven el DGP? Imagino que abans us devien fer un diverses proves, més enllà de les bàsiques vull dir. És que si no trobaven res i us deien DGP directament em semblaria molt fort...

De fet, veig que volent donar la meva opinió, em vaig decantar mooolt per la banda del "no". No et pensis, hi vam donar les nostres voltes. El "no" també va venir motivat pel fet que sembla, en el nostre cas, hi ha un factor masculí molt clar.

Molta sort en la recta final de l'embaràs!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Avatar de l’usuari
Laira2015
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dj. juny 18, 2015 9:28 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Laira2015 » dg. set. 18, 2016 1:25 pm

Hola Gustineta!

Doncs mira en el nostre cas la clinica de FIV ens va fer toootes les proves "habidas y por haber"... i clar dues persones sense causes aparents que portaven ja 4 positius fallits... era algo raro com un repte que ni ells entenien... ens quedavem facil pero els perdiem també (els bioquimics facilement, els altres 2 ja no tant pq varen haver de fer legrats etc... ).

Llavors la ginecologa (que no creuen en la inmunologia normalment) ens deia que posats a fer FIV s'havia d'escollir "al millor" per intentar q no tornes a pasar pq embarasarme ja ho feia! per aixo deien que la DGP amb ICSI (cariotip marit i espermiograma normal.. pero ja et dic, era per descartar, alguna cosa nova haviem de fer no?) potser seria la nostra solució.

Aquesta mateixa gine, va deixar caure el nom de alij i va dir que ella no es que hi cregui molt pero sap de bona tinta que dones que d'altres maneres no, amb inmunologes pel mig han aconseguit els fills.... va ser molt raro pq nosaltres vem arribar a casa en plan "pfff no anem... anda ja, que es aixo de la inmunologia?... pfff" pero finalment despres de tot... posats a gastar mes de sis mil euros en fiv amb dgp no ens venia de cent i pico de consulta amb alij.... aixi va ser...

moltes gracies per desitjar-me sort, tinc moltes ganes de tindre el nostre fill en braços, es un cami molt molt dur i que per desgracia es tabú... sembla q tothom te una vida perfecte i embarassos perfectes i no és així... aquests foros són molt enriquidors perque realment veus que no estem soles en aquest camí llarg i dur... una abraçada bonica!
cirera77
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dj. feb. 11, 2016 9:31 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: cirera77 » dj. set. 22, 2016 10:57 am

Bon dia! És la primera vegada que escric per aqui. Nosaltres després de implantacions fallides i un bioquímic ens van recomenar l'inmunòleg dr. Alij. ens va fer els antipaternals i ens sortia una lisis del 13%, com que ja estem en un punt de desesperació si hem fet la vacuna (entre juny i juliol) i el resultat és que hem pujat a 50%. hem canviat de centre de reproducció també, perquè on anàvem van fer amb mi alguna que altre "cagadeta" i hem dit prou. Així és que hem fet un trasllat d'embrions d'un centre a un altre (teniem 5 congelats encara) i ara començarem al nou centre, on m'han donat molta confiança. a veure què passa i si la vacuna realment ha servit o no.... Salutacions!!!!!
Avatar de l’usuari
Laira2015
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dj. juny 18, 2015 9:28 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Laira2015 » ds. set. 24, 2016 3:31 pm

Cirera molta sort amb la nova clinica, al final has d'anar provant.. es aixi de durillo... jo quan vaig començar amb la vacuna vaig trobar pels foros 2 noies que despres de la vacuna es varen quedar, una amb transfer i l'altre naturalment, les dos venien de casos "mala sort" (es ironic no hi crec en tantes males sorts...) com el meu i el de moltes més ....
En el meu cas també es va afegir amb el positiu prednisona, progesterona i des de la cerca amb adiro i clexane (les vitamines ni les menciono es dona per fet).
En fi, molta sort i endavant que segur que es pot, falta saber quina tecla hem d'acabar de tocar!!! :ok:
Avatar de l’usuari
Laira2015
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dj. juny 18, 2015 9:28 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Laira2015 » dc. nov. 02, 2016 10:19 am

noies actualitzo la meva situació,

he sigut mare ara fa 2 setmanes d'un nen! despres de 4 abortaments i sense cap expicació ginecologica varem confiar en alijotas i al quart mes de cerca natural (amb heparina i adiro en la cerca) varem fer el positiu definitiu....

no sé si ha sigut la vacuna... pero no cal dir que per mi aquest home es un crack i que no em cansare de recomanar-ho a tothom.... (portava 4 anys de guerra que dona per a molts metges i cap va encertar la tecla)

una abraçada a totes i molts anims que tot i que sembla que mai ens ha de tocar... al final també ens arriba el moment :ok:
cirera77
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dj. feb. 11, 2016 9:31 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: cirera77 » dj. nov. 03, 2016 9:10 am

Laira2015 però quina boníssima notícia!! quina alegria!!!! a mi em fan transferència d'embrions dimarts vinent, he fet la vacuna amb el Dr. Alij, a veure si tinc sort!! disfruta moltíssim aquest moment!! a veure si a mi m'arriba algun dia, lo més important és que em sento molt positiva! Una abraçada!!
LIA1980
:: rateta
:: rateta
Entrades: 189
Membre des de: dt. des. 17, 2013 6:28 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: LIA1980 » dt. feb. 07, 2017 3:43 pm

Bona tarda,
a les que us heu fet la vacuna o les analítiques antipaternals us volia preguntar si finalment heu fet la vacuna o no, si us ha funcionat i quin era el motiu per fer-la.

El meu cas no es d'avortaments de repitició, no m'he quedat embarassada en la vida...el cas és que hi ha factor femení i masculí i abans d'iniciar la 3FIV ens han parlat dels anticossos i les natural killer , que tot i ser molt experimental encara ens recomaven mirar-ho.
La primera FIV era amb dos embrions de DGP i no van implantar i la 2FIV era un embrió molt dolent i hagués estat un miracle que s'implantés. Pel que només porto tres transferències en total....no sé si són sufiscients com per plantejar-me la vacuna.

Aquí ve el meu dubte, estic al CIRH . El nostre resultat és del 15% i amb menys de 20% tinc entès que cal fer la vacuna així com m'informen en els laboratoris Sabater, però la doctora del CIRH hem diu que un 15% és pràcticament normal, tot i que el límit es va estipular en 20% i la decisió és meva de fer-la o no.
Les natural killer hem surt valor dintre dels límits.

I ara no sé que fer?????

Opinions? experiències?

Moltes gràcies
Clínica=IVF Barcelona
Agost 2014 1a FIV+DGP
20/08/2014 Transfe 1 embrió
28/08/2104 Beta Negativa
09/10/2014 Criotransfer 1embrió
23/10/2014 Beta Negativa

24/09/2015 Clinica IVI
29/09/2015 transfe 1 embrió
09/10/2015 Beta -----

12/05/2017 3A FIV CIRH 6 óvuls 1madur 0embrions
Gener 2018 4A FIV VH 3ovuls 0 madurs

Jo 41/Ell 47
myca
:: peixet
:: peixet
Entrades: 259
Membre des de: dc. des. 16, 2015 5:27 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: myca » dg. març 25, 2018 7:35 pm

Hola noies!
recupero aquest post per saber la vostra opinió sobre aquest tema.
No sé si hi ha algú que com jo, quan no troben cap motiu de la infertilitat i anem sumant negatius en unes quantes FIV's, si us han plantejat o us heu posat aquesta vacuna.
Voldria saber si alguna li ha anat bé, o si per el contrari no us l'han recomanat.
Moltres gràcies!
Llunact
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dl. abr. 25, 2016 4:46 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Llunact » dt. abr. 10, 2018 11:04 am

Hola myca! Jo també estic buscant noies amb experiència en aquest tema.
Només et puc dir que jo sí m`he posat la vacuna, justament ahir va ser la última dosis, i el valor ha pujat d`un 15% a un 50% (i encara ha de pujar més segons el Dr. Alijotas).
El valor de la compatibilitat entre la parella es fa mitjançant un anàlisis; si és per sota de 20%, s`ha de fer una vacuna amb la sang de la teva parella, que posteriorment et posaran a tú en quatre dosis.
No sé si això realment funciona o no, fins a meitat de maig no tinc la transferència del meu embrionet, desitjo de tot cor que sigui positiu, però em costa confiar en aquests tractaments tan rebuscats.
Nosaltres estem fent la quarta fiv, en principi tot apuntaba a factor masculí, però després de cinc transferències, amb un sol positiu que va acabar en bioquímic, ens va aconsellar el nostre ginecòleg de RA anar al Dr. Alijotas pel tema immunologia. Així ho hem fet, i ens va sortir alterat la compatibilitat, i altres paràmetres com que rebutjo l`embrió..., tot molt estrany. Ahir ens va donar la pauta de medicació, i estem bastant espantats, m`he de pendre i punxar moltes coses, i ens fa por, però hem decidit probar-ho, ja t`explicaré com va l` evolució...
A veure si hi ha més noies i ens expliquen les seves experiències!

Una abraçada!
myca
:: peixet
:: peixet
Entrades: 259
Membre des de: dc. des. 16, 2015 5:27 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: myca » dt. abr. 10, 2018 9:21 pm

Hola Llunact! moltes gràcies per la teva resposta! Espero que us serveixi perquè aquest transferència sigui tot un èxit! Espero que ho aconseguiu aquesta vegada!!!!
La veritat és que a nosaltres no ens l`han mirat la compatibilitat, crec! i això que vam anar a Madrid amb la immunóloga, però jo diria que no ho tenim. jolines quin follón.
També portem vàries transferències i nomès un positiu que va ser un ectòpic.
Una abraçada! Estem en contacte
Llacuna
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 95
Membre des de: dj. abr. 28, 2016 10:41 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Llacuna » ds. abr. 14, 2018 9:51 pm

Hola myca,
Després d'una transferència que va acabar en avort a la setmana 9+3 id'una transferència que no va implantar, em.van recomanar fer-me la.prova d'antipaternals. Va sortir menys del 20% i em vaig vacunar seguint el.consell del.
meu metge. Després de les dues dosis el.resultat va ser de menys del 20%, però després de la transferència vaig veure el desitjat positiu!!
Ara tinc una.nena preciosa de tres mesos i mig!
Espero que la meva experiència et serveixi i vegis aviat teu positiu!!
Molta.sort a totes!
Llunact
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dl. abr. 25, 2016 4:46 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Llunact » dt. abr. 17, 2018 11:48 am

Hola noies!

Moltes gràcies Myca pels teus ànims, t`aniré explicant, tinc prevista la transfer més o menys per la setmana del 7 de maig, a veure qué tal...,

Gràcies Llacuna per compartir la teva història! em carrega les piles i em dona esperança de cara al positiu (em fa por fins i tot pronunciar: positiu..., ufff)

Ànims i molta sort lluitadores!
myca
:: peixet
:: peixet
Entrades: 259
Membre des de: dc. des. 16, 2015 5:27 pm

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: myca » dj. abr. 19, 2018 1:52 pm

Hola noies,
finalment ens hem fet la prova d'antipaternals, i ha sortit <10%, pel que he anat llegint entenc que és molt baix, i ja posats a fer de tot em sembla que ja no em vé d'una vacuna.
On s'ha de trucar? oi que nomès hi ha un laboratori a Bcn que ho fan? merciii
Espero que Llunact tinguis ben aviat el positiu i gràcies Llacuna per explicar la teva experiència!!
Lia1980, no sé que dir-t'he, això que comentes dels natural killers sé que també la dra. de Madrid ens va comentara que hi teniem un valor alterat, però que només s'havia de controlar en cas d'embaràs... no sé.
Llunact
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dl. abr. 25, 2016 4:46 am

Re: Antipaternals, sí o no?

EntradaAutor: Llunact » dv. abr. 20, 2018 8:58 am

Bon dia noies!

Myca, et deixo la informació del centre on me l`han fet a mi, la veritat, no tinc ni idea si ho fan a altres llocs.
Laboratori: Labco Sabater Bonanova
Direcció: Passeig Bonanova, 67/69
Telf. 93.253.01.49
Perguntar per Eli (enfermera del doctor Ribera, és qui prepara la vacuna)
Preu: primer pagament 481€ i segon pagament 176,40€

Molta sort!!! I gràcies per les teves paraules!!!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 15 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::