Pensant en un segon fill...

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Halia » dl. nov. 07, 2016 9:28 pm

Bona nit reines,

Què tal esteu? :-()-)
Us explico el motiu de l'obertura del post. Sóc mare des de fa gairebé 17 mesos. Tinc a la meva petita flor i me l'estimo amb bogeria.
Quan va néixer ho vam passar bastant malament perquè no era el que ens esperàvem: ella volia més braços del que jo mai hagués pensat, no podia fer res, la relació amb la parella va canviar dràsticament... vaja, lo típic!!! Però ho veig ara, amb el pas del temps com a testimoni.

Ara bé, la meva felicitat a dia d'avui és plena. La nena dorm 12h des de fa molts mesos, s'adorm sola al bressol, menja molt bé, fa dues hores de migdiada... i podem tenir temps per nosaltres.
Quan està desperta, molts cops em sento esgotada, ho dóno tot i se'm fa un món quan no puc amb la meva vida i són les 17.00 de la tarda. En aquests casos, penso que tenir un segon fill deu ser lo pitjor per a mi.

Les mares que teniu dos fills, podeu ser sinceres i dir-me què és el que li diríeu a una família que des de sempre han volgut un fill? Tenir dos ens pot allunyar més? Crec que entre la pasta que és un fill, puc entendre que tenir dos sigui ja mortal..., però el que em fa por es estar esgotada a nivells estratosfèrics....


Gràcies!!!!!!!!!!!!!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Bacilos
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1827
Membre des de: dt. abr. 07, 2009 4:00 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Bacilos » dt. nov. 08, 2016 8:20 am

Hola Halia,

tot depén de amb quin ulls t'ho miris.

La meva història és que tinc un fill de 3 anys i porto 2 anys lluitant pel segon. Però acaben de dir-me que la beta és negativa i ho deixem estar, per dur que em sembli. És cosa de dos.
A mi no em fan pena les dones que diuen estar mega cansades per tenir dos fills perquè és el què jo hagués desitjat amb bogeria i no ho puc aconseguir.

El què veig és que els fills amb 2'5 anys ja comencen a ser més independents, per tant, quan tenen aquesta edat et sents una mica més lliure.

I m'alegra llegir totes les bones coses que fa el teu fill. El meu, amb 3 anys, encara té 2 despertars a les nits i encara no som capaços de fer la nit sencera. Ni menja bé i ja no fa migdiades jejeje.

Aquesta és la meva visió.

Salutacions!
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: numa1982 » dt. nov. 08, 2016 8:43 am

Halia, recordo el teu postpart i m'alegro que ara tot vagi tan bé. Nosaltres tenim dos nens i esperem el tercer: vaig moooooolt cansada, però és una fase que passarà, i no tornaria enrera. És veritat que cansen, que el cansament passa factura a la parella, però es tracta de trobar nous equilibris, o això penso jo. Els nostres sovint es desperten, només hem sortit una nit a sopar els dos des que som quatre a casa i no ho canviaria. Ara, els sopars romàntics els fem a casa, comprem alguna cosa especial per sopar i llestos. No anem al cinema, però amb el que val tampoc hi anàvem massa. Tema diners: nosaltres hem optat per una escola pública i la despesa més gran és el menjador. En roba, gastem el que necessitem, i pots gastar mooooolt o molt poc. Per jo la qüestió és establit prioritats. Penseu què us compensa més, I també podeu valorar què significaria un germanet o germaneta per a la vostra nena. A mi m'encanta veure'ls jugra junts, o empaitar-se o fer el pallasso perquè sí (però també hi ha crits i baralles, no et pensis que tot són flors i violes!).
Imatge

ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: charito » dt. nov. 08, 2016 8:53 am

Hola! Doncs primer de tot els meus fills es porten 3 anys i 9 mesos i tot i que per una banda es força diferencia per altra banda s'agraeix molt que el gran ja era força autonom,es vestia sol, esmorçava, dormia tota la nit.... Jo personalment que es portin poc ho veig una matada per tots.

La meva experiencia es que el cansament no es duplica per dos, realment el pas de 0 a 1 es el mes pesat pero de 1 a 2 el portes molt millor perque el ritme ja el tens i el petit s'adapta a la rutina de la familia.

Obviament tambe depen molt de la sort que tinguis i com surti, el meu gran era de dormir horrible i tenia panic a tornar a començar pero la peque es un sol per dormir aixi que es una loteria!

Pero ara veig com s'abracen i s'estimen i juguen i no ho canvio per res del mon, val molt la pena.
ninguins
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dt. abr. 01, 2014 12:57 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: ninguins » dt. nov. 08, 2016 4:43 pm

Hola,

Doncs jo t'animaria. En el meu cas, el pas de 1 a 2 ha estat molt fàcil. El petit dorm moltíssim des del primer dia i sembla que vagi sol. Ha estat molt més fàcil que amb el primer. Suposo que deu dependre del nen, però molta gent ho diu. Amb el segon, ja estàs tan acostumat a les nits en blanc i totes aquestes coses que va tot més rodat. M'he adonat que s'adapta molt bé a totes les rutines familiars. També és veritat que ara som més família i que les rutines, els hàbits, etc., els tenim molt més per la mà.
Amb el primer recordo que cada cop que li sortia una dent, plorava i tenia febre i era una tortura. Doncs amb el petit, l'altre dia em va somriure i em vaig adonar que ja en tenia vuit! En fi, perquè te'n facis una idea de com de diferent és!

En fi, és la meva experiència! Si en teniu ganes, crec que està molt bé. A nosaltres també ens va costar tenir el segon i estem molt contents i agraïts amb l'experiència.
Avatar de l’usuari
jllt
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 326
Membre des de: ds. feb. 04, 2012 9:03 pm
Ubicació: Pirineu

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: jllt » dt. nov. 08, 2016 6:08 pm

Ostres, penso que, com en tot, hi haurà tantes experiències i sensacions com persones que opinin! :-)
Aquí va la meva experiència, per si et pot servir.
Vam tindre el primer fill, un nen, i ens va sortir molt intranquil i nerviós i de mal dormir fins que als cinc mesos va començar a encadenar alguna nit seguida; quan ell tenia vuit mesos ens vam quedar embarassats. Teníem clar que volíem tindre un altre fill i vam dir que no programaríem quan, sinó que vingués quan toqués. I vam fer diana a les primeres de canvi. Quan el nen tenia 16 mesos ens va néixer la nena, encara més intranquil·la i nerviosa i mal menjadora que el nen. A mi em va ser impossible continuar amb la feina que feia, tenia molt clar que havia tingut fills per criar-los jo i no per deixar-los ja en una llar d'infants als quatre o cinc mesos gaires hores al dia, i vaig decidir deixar de treballar, fent equilibris amb el meu home per no disparar la despesa quotidiana. Em vaig estar a casa amb els nens fins que la nena va començar P3 a l'escola del poble, el nen ja feia P4, i vaig començar a treballar a mitja jornada, de manera que m'ho he pogut muntar bé i estic molt contenta.

Els anys que vaig estar a casa amb els nens van ser durets, no t'ho puc pas negar. Sobretot perquè abans de tindre fills jo era una persona que no em sentia lligada a res, que feia el que volia, anava on volia i quan volia, i amb el meu home també anàvem molt al nostre aire. L'arribada tan seguida de dos criatures ens ho va capgirar tot però volíem ser pares, i per tant t'acabes adaptant a la nova situació perquè és la situació que tu has volgut i que t'omple en tots sentits.

A vegades sí que trobo a faltar més estones d'intimitat amb el meu home, però quan els nens són a dormir i nosaltres ja anem també al llit, rendits, podem parlar amb tranquil·litat i fer plans, però està clar que els plans sempre inclouen la canalla. Encara són petits (sis i set anys) i ens encanta fer coses amb ells. Penso que ja tornarà a arribar, el temps en què ells creixeran i voldran anar al seu aire i el meu home i jo tornarem a tindre moments per sortir a sopar, per anar a passejar tranquil·lament tots dos. Per tant, cada etapa té les seves coses i ens hi adaptem tan bé com podem.

També alguns cops amb el meu home comentem la diferència que hi hauria si tinguéssim només un fill. Penso com ha dit algú altre més amunt que amb dos fills no se't multiplica la feina per dos sinó per més, i per tant tu com a mare ho acuses, físicament i anímicament.

A nivell ja molt personal, sí que a vegades reconec que per ser mare vaig deixar una feina que m'agradava, que m'omplia, que em feia feliç... però la que tinc ara em genera les mateixes sensacions. També he passat etapes en què ho he vist tot molt negre, sobretot per cansament, perquè no pares ni un minut, entre els nens, la feina de casa, altres responsabilitats que m'ha tocat assumir... però ara que ells ja van molt al seu aire, si miro enrere no em penedeixo en absolut del que vam fer ni de la decisió que vam prendre. Al contrari, estic segura que si tornéssim enrere, faria el mateix. La pediatra que tenien de més petits m'ho va dir molt clari és la que em va fer decidir: només són petits una vegada, mai et penediràs de deixar la feina per passar els seus primers anys al seu costat. I amb el temps li he donat la raó, sens dubte.

Per desgràcia, penso que tal com està muntat el nostre món, val la pena pensar-hi una mica, en quants fills ens agradaria tindre.
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: neuetes » dt. nov. 08, 2016 7:16 pm

Jo tinc dues filles, es porten 5 anys. El que m'ha ensenyat la segona maternitat es a relativitzar les coses i tenir una criansa mes realista, serena, madura i no tant hipocondriaca com la que vaig tenir quan nomes tenia la primera. Es cansat? Si, no t'enganyare, pero tot depen de com to miris.
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Halia » dt. nov. 08, 2016 8:56 pm

Moltes gràcies a totes!!!!!!!!!!!!!!!

La veritat és que teniu raó, cada família és un món.
El problema de la nostra és que el meu home no veu un segon a la nostra vida... últimament diu que bueno, vale. Quan la peque vagi a fer tres anys a veure... i jo ja ho veig bé així, però encara em fa por... no arribar a fi de mes, no poder donar-li a la meva filla certes coses... no sé, ratllades varies....
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Halia » dv. nov. 11, 2016 9:11 pm

Però, ara pensava... heu notat molt de canvi econòmicament?
Imatge
Imatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Náyade » ds. nov. 12, 2016 2:11 pm

Hola amiga!! :content:

Ja saps en quina situació estic, així que res... esperant a la primera filla i de moment no penso si en tindré més o no. Suposo que es normal. Penso... provarem amb ella, i ja decidirem! Tot i que la idea principal sempre ha estat tenir 2 fills <:-< <:-<

Penso que la Dafne es petita encara, i que tenir fills seguits pot tenir molts avantatges, però deu ser molt i molt dur i em consta... Però cada bebè i cada família és un món i mai se sap, si anirà millor que amb la Dafne, o pitjor, o si ho notaràs molt econòmicament o no...

Ja tens ganes de buscar-ho?? Perquè sino, et diria que esperis i quan arribin les ganes, ho parleu seriosament el marit i tu. Si ja tens gana... doncs crec que hi ha poc que et podem aconsellar, perquè continuaràs volent tenir un altre! I llavors... ànim i a por ello!!

Crec que agafis l'opció que agafis tindrà pros i contres, però has de plantejar-te sempre quin tipus de vida vols dur, una vida tranquila amb una filla, o una vida una miqueta més ajetreada amb dos fills. Has de contestar-te aquesta pregunta i llavors ja decidir :ok:

Petonets! :-()-)
Imatge Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: crunchi » ds. nov. 12, 2016 11:28 pm

Jo crec que el tema economic depen molt de cada familia, pq depen dels vostres ingressos i depen de com viviu. Quin nivell de vida porteu o quins gastos fixes teniu o quins capricis teniu.... aixo ho sap cadascu. Crec que si ja tens una nena, saps mes o menos els gastos d'inici que hi ha, et pot servir de guia.... hi haura coses que podras aprofitar i cosetes q no.... Però si la pregunta es si es el mateix tenir 1 o 2 fills economicament, doncs suposo q a 1 de sol li pots donar mes capricis que a 2, pero depen molt de cada parella. Que entens per donar-li certes coses q la teva filla??? Portar-la a un cole privat o un concertat?? Pagar-li l'Erasmus? Marxar de vacances tots els estius?? Viatjar molt? nose, tot es molt relatiu.... crec q nomes tu i la teva parella sabeu quins plans teniu, quin estil de vida teniu, quines idees en general teniu sobre l'educació dels fills, etc.

Hi ha gent que viu amb molt i hi ha gent que viu amb menys, no sé. Hi ha de tot. Però si de moment la teva parella no ho vol ara en un futur inmediat, no t'agobis dona.... ja es veurà que passa. :-()-)
Imatge

Imatge
lavidaesbonica
:: granota
:: granota
Entrades: 233
Membre des de: dg. oct. 12, 2014 7:21 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: lavidaesbonica » dt. gen. 24, 2017 9:12 am

Hola mares! Reprenc el fil perquè em sembla molt interessant..i és que nosaltres aviat ens hi posarem amb el segon i sí que sorgeixen molts dubtes.. El que per a mi és fonamental és esperar que el primer/a tingui certa autonomia en tots sentits. La meva filla que té 2 anys i 1/2 em busca molt tot el dia i per sort he pogut conciliar la feina i la familia de tal manera que he estat i estic moltes estones amb ella, ho necessita molt! I penso que si hagués tingut un segon molt seguit no hagués anat gens bé... ni per la nena ni per a nosaltres, ja que jo tinc un caràcter que m'atabalo fàcilment i he preferit passar els anys més "dificils" amb un sol fill. Ara que farà 3 anys ja veiem que és un bon moment! Dorm tota la nit, no porta bolquer, aviat no necessitarà anar en cotxet, i cada vegada és més autònoma. No obstant, quan penso en tenir segon, tot i estar il•lusionadíssima, també penso que marcarà un abans i un després per a la nena... Mai més podrem dedicar el temps que fins ara li hem estat dedicant, i d'això ella se'n ressentirà! Ja sé que a llarg termini és un regal per a ella ja tindrà un germà/ana, però amb 3 anys i mig penso que l'únic que notarà és que la mama ja no pot estar tant per a ella...
Respecte al tema econòmic jo penso molt en el fet que si surt nena ens estalviarem MOLTS diners en roba, etc.. malgrat que sempre he intentat comprar colors mixtes, però no és el mateix..clar. Penso com la majoria quan dieu que el major canvi és passar de 0 a 1..!
Pel que fa al tema de quedar-se embarassada, amb la nena m'hi vaig quedar a la primera, i ara amb el segon pot passar que em costi molt més? De què depèn? Jo ara tinc 31... Espero que no canvïi massa la cosa pel tema edat.. ?-)
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: airuni » dt. gen. 24, 2017 1:52 pm

Aprofito aquest fil, nosaltres tambe ens estem plantejant el segon, haviem parlat de començar aquesta primavera i ara que arriba el moment em venen tots els dubtes.
Em fa molta por el tema economic i de feina, al ser el segon ja sabem la despesa que suposa tenir un fill, em fa por amar massa ofegats amb tots els gastos.
I tambe esta el tema feina, vaig començar aquest estiu a la feina on estic ara i em fa por el que pugui passar, a mes en el cas de quedarme embarassada demanaria un canvi d'horari i no se si ho veurien bé, estic feta un lío i cagada de por :-D
Lavidaesbonica no et puc ajudar gaire perquè en el meu cas es portarien molts anys pero m'hagues agradat que es portessin menys diferencia, contra menys anys es portin mes jugaran i mes coses compartirán
Imatge
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Halia » dt. gen. 24, 2017 10:00 pm

Us entenc tant... Nosaltres hem decidit que cercarem aviat!!
Tot és un canvi molt gran però jo també crec que té més coses bones que dolentes. Suposo que a totes les edats i a pros i contres i com deien més a dalt tot és trobar el moment precís.

Aviam qui serà la pròxima!! :)
Imatge
Imatge
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: numa1982 » dc. gen. 25, 2017 9:12 am

Bon dia!!!!!

Ara he repassat el fil i crec que si en teniu ganes, endavant. El moment perfecte no existeix; a la feina, al cap i a la fi, tots som prescindibles i el temps no cal que es reparteixi amb els fills, potser es tracta més aviat de compartir-lo. Quan va néixer la nostra nena, en Pau tenia 17 mesos. El que intentàvem fer és tenir-la al costat mentre jugàvem amb en Pau, i ell mai la va rebutjar ni va fer cap estirabot. El més que ve na Júlia farà 2 anys, en Pau en tindrà gairebé 3 i mig i el març naixerà el seu germà petit. Ells han anat veient amb els cosins, els companys de l'escola i tot que els nadons ploren, que volen braços, que dormen molt... i jo crec que ho van entenent (ja veurem com és la trobada amb la realitat).

El tema econòmic jo crec que el que pesa més és l'escoleta-escola bressol, depenent d'on viviu i de les hores que hi hagi de passar la criatura surt més o menys car. Nosaltres per la roba intentem aprofitar-la bastant i no gastem massa; els bolquers tard o d'hora es deixen enrere i amb el menjar sempre es pot fer de més i de menys, Conec persones que per a fer purés gastaven filet de vedella (uns 30 euros el kilo) mentre que nosaltres els preparàvem amb bistec. Crec que tothom s'acaba adaptant, així que, animeu-vos!!!!!!
Imatge

ImatgeImatge
lavidaesbonica
:: granota
:: granota
Entrades: 233
Membre des de: dg. oct. 12, 2014 7:21 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: lavidaesbonica » dc. gen. 25, 2017 10:50 am

Holaaa! Sisi, està clar que hi ha pares que prefereixen comprar el bo i millor pel seu fill i no tenir-ne un segon per poder continuar amb aquest nivell de despeses... Això ja és més personal, tot i que opino que voler comprar sempre "el millor" als nostres fills pot resultar contraproduent a la llarga ja que estàs donant un missatge subliminal de "si no tens el millor no pots ser feliç"... si els acostumes a un nivell de vida després no es conformaran amb menys.
Estic d'acord que depèn molt de com ens comportem amb el primer fill de cara a minimitzar "l'impacte" del nouvingut, sempre s'ha dit que una de les claus és implicar al germà/ana gran en la cura del petit.
Penso com la numa que la major despesa està amb l'escola. En el nostre cas aquest setembre la nena ja anirà a l'escola "gran", i apostem per la pública per varies raons, però l'econòmica n'és una i molt important! I és que s'ha de tenir en compte que arribarà un moment en que hauràs de pagar escola+llar d'infants!!! I prefereixo que ens sobrin € per poder fer una escapadeta a l'estiu... Evidentment que el primer és l'educació, però això de considerar per defecte que serà millor una escola concertada en la que pagaràs 300€/mes en comptes que una pública..doncs no estem d'acord. Hi ha de tot!!! A mi definitivament el factor que temo més és anar atabaladíssima i estressada, no podent dedicar el temps suficient als nens...és a dir,.la conciliació laboral-familiar!
Avatar de l’usuari
Inda
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 545
Membre des de: ds. gen. 08, 2011 11:02 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Inda » dc. gen. 25, 2017 11:25 am

Hola!! No havia vist aquest post i mira que m'hagués anat bé!! Perquè sempre hem tingut clar que voldríem més d'un fill, però van anar passant els anys i mai era el moment. Jo ara farà dos anys que tinc feina, tot i que temporal, i aleshores no era plan de quedar-se. Però després passa el temps i passa...i a finals d'agost vam dir endavant!!! I al mes de novembre a mi em van tornar les pors (la feina, ara el petit és més autònom i tornar a començar, ara que estem els 3 bé ains no sé) i m'ho vaig voler rumiar una mica més...

Doncs sort que el meu cos havia decidit no donar-me més temps :-D i ja estava embarassada!!! Quan ho vaig saber em vaig quedar ben plantada. Però de seguida ja totes les pors van marxar i només veig lo bo!!! El petit és bastant independent i tal i com és ens ajudarà i segur que ens farem tots 4 novament. La feina??? Millor tornar a l'atur ara que no més endavant, econòmicament? Com dieu, ja farem de més i de menys!!

Si el cos ho demana i surt des del cor...a vegades, i si no hi ha res realment greu o preocupant, ens hem de deixar anar.
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
oli
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: dt. feb. 25, 2014 3:01 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: oli » dj. gen. 26, 2017 11:34 am

Que bé em va aquest post!! Jo també tinc el cap fet un embolic.... Nosaltres tenim clar que volem un altre fill, ara la nostra primera filla té 14 mesos, el que no tenim clar és el quan. El meu home diu que el quan no té importància, que el que per una banda és inconvenient per l'altre és avantatge i que al final tot es fa. Jo però hi penso més. Penso en que m'agradaria que es portessin poc però que al principi serà una feinada, penso que no em veig amb una panxa enorme i canviant encara els bolquers a la gran (és un petit monstruito i pesa moltissim!!!) o portant els 2 a la llar d'infants... tot i que si ara em quedes embarassada entre maternitat i altres la nena aviat començaria l'escola... aixxx no se pas!!! també he canviat de feina fa poc precisament perquè en l'anterior el fet de tenir la nena i l'embras no va ser fàcil... no se soc un mar de dubtes, però les ganes i son totes i tenim una nena tan bona!! és porta bé, dorm bé, menja bé... que més puc esperar?
Avatar de l’usuari
Maryla
:: granota
:: granota
Entrades: 201
Membre des de: dj. març 31, 2016 7:00 pm

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Maryla » dj. gen. 26, 2017 12:05 pm

Hola!!

Jo de moment no puc parlar des de l'experiencia de tenir 2 fills, ara només tinc un nen i al març neixerà la segona. Els meus es portaran 2 anys i mig, sempre he tingut clar que volia al menys 2 fills (per mi seria perfecte tenir 3 però el meu marit no el té tant clar) i a mi m'agrada que es portin poc temps.

Cada familia es un mon i es difìcil opinar des de fora però si voleu tenir 2 fills, endavant!! Per mi és el millor regal per ells, un company de jocs, l'amor i el odi a la vegada de dos germans no és pot equiparar amb rés.

Que hi haurà esgotament? Segur, pero quan passin els primers anys tot anirà més rodat i ells es criaran junts. Respecte al tema economic depèn molt de la vostra situació però es pot viure sense tants de luxes si el que voleu es aumentar la familia. Els nens no necesitan tenir molts regals o roba cara per creixer feliços.

És una decisió important i n'hi ha molts factors a tenir en compte però, al final, de tot es surt i tenir un altre fill que es desitja està per sobre de temes econòmics, laborals,... abans tenien molts fills i vivian amb menys.

Molta sort en la cerca!! ..::··
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Eri84
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 301
Membre des de: dt. gen. 15, 2013 5:26 pm
Ubicació: Vic

Re: Pensant en un segon fill...

EntradaAutor: Eri84 » dl. gen. 30, 2017 10:27 am

Hola guapes, jo tambe estic en la busqueda del segon fill. Tinc una nena de 3 anys i mig, que desde fa un temps no para de demanar un germanet, de imaginar-se que en te un i montar-se pelicules que el germanet a fet una o altre cosa pobreta ajajja. A part d'aixo, ja fa temps que pensavem en tenir-ne un. Jo com vosaltres, sempre he tingut molt clar que voldria mes de un ja que jo he sigut filla unica i be, se el que es passa, i poguer tenir sempre algu amb qui jugar, barallarte, fer travesures ajajaj (deixant a part que amb una ja et deixes els nervis amb dos... pero be penso que al portarse 3 anys i mig (creuem dits que m hi quedi aviat) la patufa ja sera mes gran quan el petito pugi fer alguna de les seves i crec que m ajudara en aquest sentit .)be guapes espero que ens vagi be a totes aquesta busqueda i aviat poguem disfrutar de les nostres panxolines petons
Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::