Plors nado 5 setmanes

Tria el pit o el biberó.

Avatar de l’usuari
layla_82
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dc. abr. 20, 2016 2:57 pm

Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: layla_82 » ds. ago. 27, 2016 5:17 pm

Bona tarda!
El meu nado te 5 setmanes i des d'ahir que a l'hora de mamar, ho fa durant 3-4 minuts i despres es posa a plorar pero d'una manera desconsolada.
Li faig que tregui el roter, li canvio bolquer. Tot... Pero durant una bona estona es pot estar Aixi. Pero alhora no deixa de demanar pit i es fica les mans a la boca com si tingues gana.
M'han dit que pot ser la crisi de les 6-7 setmanes (q se li hagi adelantat una mica) .
Pero una noia hem va dir que pot ser intolerant a la proteina de la llet??? I li surt ara a les 5 setmanes? Es possible o si fos intolerant seria des del primer dia?
Estic una mica amoinada i agobiada doncs s'em trenca el cor cada cop que el veig aixi
Moltes gracies x la vostra resposta
Silvia
Avatar de l’usuari
ariun
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1241
Membre des de: ds. ago. 23, 2008 12:11 am
Ubicació: LLEIDA
Contacta:

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: ariun » ds. ago. 27, 2016 5:31 pm

Hola Layla,

En primer lloc...felicitats per aquest nadó!!
i ara en quant al teu dubte, sense saber gaire mes de la lactancia del teu fill, si fins a dia d'avui ( bé, ahir) tot estava be, sembla clarament una crisis de lactància. Per la meva experiencia personal ,i la compartida amb moltes mares de l'edat dels meus 3 fills, t'informo que cada 6 setmanes aproximadament hi ha uns dies que et tornes boja perque el nadó plora com si li fes mal tot, i et desesperes, es posa el puny, rebutja el mugró, quan l'agafa fa tres xupades i l'escup enrabiat com si d'allà no en surtis res de bo.... ho he passat moltes vegades, i recordo ben be la primera, i la segona, i la tercera....pero a ala que fa 9 ja em passava pel forro els comentaris... i amb la tercera filla feia meditació per no posar-me mes nerviosa del compte... pero crec que el mes dur no es la crisis de lactancia en si mateixa, sino els comentaris de les persones mes properes.
Jo ara mateix soc un escrit en una pantalla de ordenador, i per molt que et digui que les crisis de l'actancia existeixen i que no es pot fer res mes que paciencia i en 2-4 dies tot tornara a rutllar, la persona que t'ha dit lo de alergia a la proteina de la llet es algú real que t'ho ha dit cara a cara, i suposo que realment t'estas plantejant que el que li passa no es normal.
En 5 setmanes ja fa dies que pren llet, jo descartaria alguna intolerancia alimentaria, intentaria descansar el maxim possible perque t'esperen un parell de nits en blanc i en uns dies espero que tot estigui solucionat.

Molts ànims i endavant amb aquesta maternitat!!!!!
Imatge Imatge Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
layla_82
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dc. abr. 20, 2016 2:57 pm

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: layla_82 » ds. ago. 27, 2016 6:06 pm

Moltes gracies ariun! Doncs fins ahir si que la lactancia un exit. Vam haver de fer durant els 10 primera dies mixta perque va perdre molt de pes a l'hospital pero ara anava tot la mar de be. Cada 2-3 horetes a la nit aguantaba i durant el dia si que hem demana mes sovint (suposo q tb per la calor), i tot va començar ahir al vespre... Per aixo lo de la intolerancia no hem cuadra perque no he menjat res de nou i crec q no vindria de cop no??
Moltes gracies per la teva resposta!
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2125
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: Anna Maria » ds. ago. 27, 2016 10:41 pm

Bones!
perquè hi hagués una possible intolerància hauries de veure altres coses, com moltes glopades (que també en fan sense cap intolerància) pèrdua de pes, caques lletges, etc.
I pel que fa a les crisis.... moooooooooooooooooolta paciència guapa, potser ben bé que el teu bebè estigui enganxat tot el dia al teu pit. Ves-lo calmant com puguis, canta cançonetes, posa-li música, passeja'l, posa-te'l en un fular per estar més còmoda, i a la popa!
Molts ànims!
abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
cargol1
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dv. jul. 03, 2015 6:42 am

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: cargol1 » dg. ago. 28, 2016 7:52 am

bon dia,
no sóc cap experta, però al meu fill se li va manifestar la intolerancia a la proteïna de vaca als 5 mesos, fins abans tot bé. el meu pare tota la vida prenent penicilina i als 54 anys ara és al.lèrgic. No dic que hagi de ser el teu cas, però en el meu no va ser desde neixer.
salutacions i ànims.
Avatar de l’usuari
layla_82
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dc. abr. 20, 2016 2:57 pm

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: layla_82 » dg. ago. 28, 2016 9:53 pm

Moltes gracies noies per la vostra resposta.
Aquesta nit l'hem passat força be, pero a la tarda tornem a estar mes o menys igual.
Intento tenir molta paciencia, que crec q la tinc, pero a vegades hem supera la situacio i hem poso jo tambe a plorar, soc aixi de bleda!
Un dubte que tinc es que si estem en una crisi de lactancia, pot ser q no a totes les preses es posi a plorar? I que la "crisi" li afecti mes a la tarda que al mati x exemple? O en una crisi de veritat estaria tot el dia igual??
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2125
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Plors nado 5 setmanes

EntradaAutor: Anna Maria » dl. ago. 29, 2016 10:18 pm

Bones de nou guapa,
doncs a veure, és difícil dir-te una pauta d'una crisis, cada bebè farà una cosa diferent, tot i que hi hagi trets similars com els que designen que és una crisi al voler més popa, més aviat et diria que això ho aniràs veient tu a mesura que passin els dies amb allò que es repeteix i allò que no.
Pel que fa a les tardes, heu descartat els còlics del lactant? Hi ha nens (tant de LM com de LA) que a causa de la immaduresa del sistema digestiu tenen aquests còlics, que són com uns espasmes, com un mal de panxeta, el remei que hi ha llavors és sobretot sobretot calma i intentar fer-li freguetes, posar-lo amb la panxa arropenjada a les cames i bressolar-lo, també havia sentit a parlar d'una banyera en la que queden en posició fetal i els ajuda... És totalment natural però fan patir molt, i solen desaparèixer cap als tres mesos. Si no té còlics, el que sol passar a la tarda-vespre és l'anomenada "hora bruixa" (no, res de nom clínic, jeje) a la tarda, sobretot si no han dormit massa durant el dia, estan més irritables, més cansats, i crec que és el que està passant al teu bebè, perquè si tingués colics ja haguessis comentat el tema de què es posa rígid de sobte.
Pel que fa a plorar com una bleda... ni ets bleda ni t'has de renyar perquè plores. Primera, són uns dies durs per tu, segona, estàs molt cansada, i tercera, pensa que les hormones les continues tenint alterades i "no ets tu", no se si m'explico, ara ets la mateixa persona amb la "funda" de mare, i t'has d'acostumar a aquesta situació, molts canvis, i la popa que és el millor que li pots donar al teu bebè però que costa una mica i s'ha d'anar fent com es pot. Des d'aquestes línies, molts ànims, tot i que ara ho vegis tot negre, s'anirà millorant.
Una abraçada,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?

Torna a “La llet”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::