Guix al braç amb 26 mesos

Alèrgies, otitis, problemes..

jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: jaruma » dg. ago. 21, 2016 7:02 pm

Hola,

El meu fill de 26 mesos s'ha caigut del llit i s'ha fet una petita fractura al canell. A l 'hospital li han posat un guix que li cobreix tot l'avantbraç i pesa una barbaritat! Ens han dit que en dues setmanes li treuran, que no pot mullar-se ni res.

M'agradaria escoltar experiències. És normal que els posin un guix que pesa tant? De moment el meu fill s'ha volgut rascar la cara amb el braç i s'ha fet mal. I no para quiet però no controla gaire el braç ni l'equilibri, i em fa patir. Aix! No m'atreveixo a treure-li l'ull de sobre ni un segon! :ufs:
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: jaruma » dg. ago. 21, 2016 9:09 pm

Per si algú respon, afegeixo dubtes: com ho fèieu per banyar-los? El meu avui m'ho demanava però no l'he banyat perquè no sé com fer-ho sense que se li mulli el guix.

I anar a la platja impossible, no?

De moment sembla que s'hi va adaptant, fins i tot li fa gràcia :-o00m
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2125
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: Anna Maria » dg. ago. 21, 2016 10:52 pm

Ostres jaruma, quina mala sort, mira que la canalla cauen i cauen...a una nena de l'escoleta de l'Isaac també li van enguixar el braç, ara no recordo que tenia, però li van posar de colze en avall. El tema de si ha de pesar molt o poc ho desconec, però suposo que si li han posat és amb motiu, jo recordo que quan jo era joveneta s'enguixava tot, fins i tot els esguinços, i ara no es fa tant, és a dir que suposo que hauran vist que no hi havia més remei...
Pel que fa a la banyera, suposo que banyar així tipus deixar-lo a l'aigua que jugui no, però per dutxar-lo i refrescar-lo podries provar d'embolicar-li el guix amb el plàstic film dels aliments que quedés ben tancadet per a què no li entrés aigua?
Molta paciència i ànims!
abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
clod
:: papallona
:: papallona
Entrades: 134
Membre des de: dc. maig 30, 2012 7:26 am

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: clod » dl. ago. 22, 2016 8:13 am

el meu es va trencar el braç amb dos anys i mig també... tres setmanes de guix (a ell li agafa tot el braç, colze inclòs!!) i s'hi va acostumar ràpidament. al principi es donava cops sense voler (o en donava als altres nens) però al cap de dos dies ja dominava el braç super bé. sí, el guix pesa molt... i ell no volia cabestrillo.... però crec que als pares se'ns fa més muntanya que als nens. tema bany, jo el dutxava de cintura cap avall i prou. era hivern, així que tampoc suava massa i no hi havia cap temptació de piscina/platja... ànims, que tot passa i els nens són super adaptables a tot. el meu era el braç dret i fins i tot va aprendre a dibuixar i menjar amb l'esquerre ;-)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nienna
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2082
Membre des de: dt. set. 14, 2010 7:58 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: nienna » dl. ago. 22, 2016 8:39 am

Jaruma quin ensurt, només donar-te anims i paciència! A la meva filla li van posar guix a la cama sencera per una contusió al genoll i hi va estar així 15 dies. Els primers dies ni es movia i després ja amb ajuda anava fent. Per banyar-la ho feiem amb aigua i sabó i una esponja i prou, també era a l'hivern i no suava tant però ens havien dit que ho podiem fer amb paper film també per no mullar el guix.

Anims :-()-)
Avatar de l’usuari
mamlaboni
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2394
Membre des de: ds. ago. 02, 2008 7:43 am
Ubicació: manresa

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: mamlaboni » dl. ago. 22, 2016 2:33 pm

Per banyar lo se que hi han una mena de fundes que van molt be. N'hi ha diferents marques i preus però la marca blocs l'ha provat la meva iga i va molt be. https://www.bloccs.com/es/products/103/
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Guix al braç amb 26 mesos

EntradaAutor: jaruma » dl. ago. 22, 2016 3:10 pm

Moltes gràcies, noies!

Es veu que el guix li van posar perquè, al ser tan petit, és impossible que no mogui el canell. És una manera d'immobilitzar-li, suposo que d'adult no te l'enguixen per això.

Sí que va ser un ensurt, sí! Però al moment no, crèiem que plorava de son i es va adormir al pit. I quan es va despertar dues hores més tard, seguia ploraner i s'agafava el canell, i va ser quan vam veure que el tenia imflat :-o00m

Avui li he embolicat el braç amb paper film, després li he posat una bossa i ho he assegurat amb gomes de cabell (pobre! Però no s'ha queixat) i així s'ha banyat. De totes maneres el braç li hem aguantat perquè no el fiqués a l'aigua, però per si un cas.

Els protectors aquests estan molt bé! El que passa és que per dues setmanes surten cars. Però m'ho plantejaré, perquè precisament la setmana que ve tinc vacances, i pensàvem anar a la platja :-:)

Moltes gràcies a totes :-()-)

Torna a “La salut”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::