MARES I PARES AL GENER 2017

gener, febrer, març...
juditcugi
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. juny 27, 2016 9:51 am

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: juditcugi » dt. ago. 02, 2016 1:40 pm

Nonsense83, em sap molt de greu bonica, sé el que se sent en aquests moments, i per desgràcia no hi ha cap paraula que pugui paliar el sentiment que tens ara mateix.
Molts ànims i molta força! Ja veuràs que amb el temps ho aniràs portant millor. Descansa molt, deixa't mimar i veuràs com d'aqui uns mesos tornaràs a trobar -te en un foro d'aquests explicant que tornes a estar embarassada.
Un petó gegant!
Avatar de l’usuari
aliena55
:: gosset
:: gosset
Entrades: 416
Membre des de: ds. abr. 18, 2015 10:57 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: aliena55 » dt. ago. 02, 2016 1:41 pm

Nonsense m'has deixat sense paraules... T'han donat alguna explicació? Mare meva no vull ni pensar en el que has passat...

Estic en xoc, només puc dir-te que ploris, t'emprenyis, facis el que necessitis... Molts petons i molta força.

Serem aquí pel que necessitis...

Molts, mols petons...
Nurieta81
:: granota
:: granota
Entrades: 214
Membre des de: ds. gen. 30, 2016 9:24 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: Nurieta81 » dt. ago. 02, 2016 1:44 pm

Ostres nonsense83 m'has deixat de pedra... Pensava que ja una vegada arribats aquí podíem estar més tranquil·les, però veig que no. No sé molt bé què dir-te, deu haver sigut un cop ben dur, només donar-te molts ànims i una abraçada ben forta!!!
Avatar de l’usuari
krmencit4
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. ago. 19, 2014 3:05 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: krmencit4 » dt. ago. 02, 2016 3:13 pm

nonsense83 uf… ho sento molt moltíssim... penso que no puc imaginar q ha de ser passar per una cosa així, vinc de RA i he viscuts mils moments... i realment cap paraula penso q et podria ajudar a una cosa com aquesta. Només donar-te mil petons i molts molts ànims.
_____________
Avatar de l’usuari
krmencit4
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. ago. 19, 2014 3:05 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: krmencit4 » dt. ago. 02, 2016 3:22 pm

18+3

Nurieta81 aiiix mha agradat el que m'expliques de mamafit! He parlat amb uns q son de gràcia i penso q al setembre em passaré per provar !!! gràcies per la info!!!!
Lo del sucre NIDEA... soc mega" novata" en tema proves, quan toquen o tot això... a mi el q em diuen i apa! Però, si q la primera va sortir malament, la línia tb... i ara a repetir de nou. Està sent dur no menjar gelats o xocolata jejeje

lamaia: ooohhh!!! Q be!!! Quina alegria sisi jeje el meu germà tb te bessons, i es una experiència molt maca. Ja t’aniré fent miiil preguntes jaja tema sucre perfecte q et donés b!!!! Segur q a la 20 està igual de b!

jo tot molt re-be! em sento super be!!!!!! i aprofitant ara del estiu !!! >.-<: :***:
Felicitats a les q ja sabeu el sexe i les proves que han donat tan b!!! :cnena: :cnen:

Per cert... ja els començo a notar... jeje es una sensació estranya i preciosa alhora... =0-0-)

Petons!!!
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: cositina » dt. ago. 02, 2016 10:15 pm

Nonsense83 ho sento moltisim. Les perdues d embaras son sempre terribles pero quan estas ja avançat son terribles. Espero que us puguin donar respostes i ben aviat hp puguis tornar a intentar. T animo a donar un cop d ull al subforo de Quan les coses no van be. A mi em va ayudar moltisim.
Una abraçada
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
begui
:: granota
:: granota
Entrades: 249
Membre des de: dg. gen. 10, 2016 12:25 am

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: begui » dc. ago. 03, 2016 2:43 pm

Hola boniques!!!
Feia dies que no entrava a llegir-vos, a veure si em poso al dia!!! Es que no paro aquests dies...amunt i avall.
Nonsense83 ostres quina mala pssada, no recordo de quan estaves però deu ser horrible...jo em cago quan veig el que ens pot passar...T'envio molts ànims, petons i abaraçades. Ho sento de tot cor...
cositina , aliena55 i demés noietes que em preguntaveu, lo de la placenta posterior vaig escoltar que ho deia el gine mentre em feia la eco i ho apuntava i jo després li vaig preguntar a la llevadora.
juditcugi felicitats per aquest nen!!!!
clariana87 felicitats per aquestes dues boniques nenesss!!!!

Jo segueixo amb el cariban pero estic una mica millor. Durant dos nits quan m'estiro panxa amunt noto al pubis com si em donessin copets. Suposo que deu ser el bebé!!!Fa cosa i tot eh!!!
Vinga nenes ens parlem!!! :-)(-:
4 IA fetes, tres negatives i una positiva però amb avortament BQ
2016 Iniciem Primera FIV
Febrer 2016 1ª FIV beta negativa
Març 2016 2ª FIV beta negativa
Abril 2016 3ª FIV beta positiva de a dia 12 post transferència!!!(3/5/2016)
miabr85
Entrades: 4
Membre des de: dc. jul. 20, 2016 10:21 am

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: miabr85 » dj. ago. 04, 2016 10:47 am

16+3

Bon dia a totes!!

Primer de tot, nonesense83 em sumo a les paraules de les altres per donar-te ànims i força en un moment tan dur, no puc dir-te res més perquè les paraules no consolen. De tot cor una abraçada forta. En llegir-te m'ha donat un no sé què al cos.

Gràcies noies per contestar-me les preguntes que feia. He llegit també per internet sobre la eco de les 20, la veritat que va avançant l'embaràs i miro cosetes però en d'altres estic ben peix. Avui he tingut llevadora i ha buscat el cor de la criatura. Hi ha un moment en què, per molt que ets conscient que costa trobar-lo i has de tenir paciència, et neguiteja poder-lo escoltar i saber que tot va bé. Ara feia tot un mes que no tenia cap visita i sempre tens el dubte de comprovar que realment no passa res dolent. Ara fins primers de setembre no sabré res més.

Gaudiu si teniu vacances i cuideu-vos molt mamis!!
Avatar de l’usuari
aliena55
:: gosset
:: gosset
Entrades: 416
Membre des de: ds. abr. 18, 2015 10:57 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: aliena55 » dv. ago. 05, 2016 1:23 pm

17

Bon divendres a totes!

miabr85 que cert això que dius, tant de temps sense saber com van les coses és una angoixa...

Begui que ve que ja et vagis trobant millor! I qeu bé que ja el notis! A mi tothom em diu: no el notes encara? I em vaig començar a emparanoiar. La llevadora em va dir que fins les 20 era normal no notar-lo si era el primer, així que no em vull ratllar... Clar que noto coses, però jo que se si es el nen, un pet o que se m'estira la panxa!

krmencit4 ja comentaràs que tal el mamifit a gràcia! Jo treballo allà, així que si ho recomanes... Tot i que havia pensat en fer ioga per a embarassades, que obren un grup on fa ioga m'ha germana...

cositina gràcies per tota la info de la eco de les 20 setmanes! Realment és una data clau, esperem que tot ens vagi bé. Nosaltres hem decidit que si surt bé ja començarem a comprar coses, fins que no passi aquesta eco no comprarem res (tot i que ja tinc mil coses heredades de ma germana)...

Clariana87 dues nenes!!! Que xulo!!! Felciitats! Que bé que ja et trobis millor també... Jo tinc mutua, i tinc eco cada mes, i se'm fa llarg igual... L'àngel sound el faig servir de tant en tant, no vull abusar, jejeje.

Nurieta81 que bé que la eco anés bé!!! A veure si a la propera ja "s'espatarra" i acabes de confirmar, però vaja, quina mala sort que a tu també et toqués el mínim percentatge d'error!!! Jo avui li he vist la pirulina! jajaja

Mon.Iam, què tal estàs? Fa dies que no et llegeixo!

Modo ego: avui he anat a fer-me la eco, i tot perfecte! El Gerard medeix 15 cm i el cor li batega fort. Jo vaig agafant pes, però dins del que és normal, així que estic tranquil·la. La setmana que ve m'he de fer un anàlisi d'orina del segon trimestre. Ara ja fins el dia 1 no hem fan la morfològica, perquè la meva doctora està de vacances. M'han dit que te la pots fer fins els 22 setmanes límit, així que cap problema, estaré de casi 21 setmanes...

Bé, em deixo a moltes, però és que és difícil seguir-nos a totes perquè som una bona pila! Hi ha d'altres grups que fan grup de whats o de facebook, no sé com ho veieu...

Molts petons a totes, i un fortíssim per la nonsense83, no se si segueixes entrant, no ho crec, però estàs amb nosaltres... Recordo que l'any passat, quan vaig perdre el meu primer embaràs (ectòpic) al post de mares van fer un apartat que posava algo com "mares de cor", per tenir present a les que ens quedàvem pel camí, però que estaven amb nosaltres de cor... Ho trobo maco, podríem fer alguna cosa així... Com ho veieu?

Petons a totes i bon divendres! :-()-)
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: cositina » dv. ago. 05, 2016 2:32 pm

15+6

Hola!
No us agobieu massa x no notarlos encara. Jo soc el 3r embaras i encara no elnoto per molt q la sogra mho pregunti cada día!
Riscos hi ha fins al final xo si q normalmente s diu de no comprar res fins pasada la eco morfológica. Jo amb el 1r embaras vaig correr massa i tenia Ja coses comprades i va ser molt dur desmuntar tot. X sort ben aviat va arribar el nen i espero q totes les q han deixat el post tinguin la mateixes sort. Em sembla molt bonic el raco de mares del cor. Quan jo vaig haver de deixar el post d octubreres 2013 les noies van ser molt maques i mesos despres em seguien aviam com m anava el nou embaras.

A mi pels antecedents abans de la morfológica de la semana 20 me'n fan una altra a la 16, es a dir la semana vinent, tant a la ss com a la mutua. Confiem que tot segueixi be perqué al día següent ens marxem de viatge a Italia

Les q sigue de BCN ciutat a molts centres civics fan activitats z emnarassades (i tambe moltisimes x fet despres amb els nadons) i molt be de preu. Al setembre son les inscripcions
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Nurieta81
:: granota
:: granota
Entrades: 214
Membre des de: ds. gen. 30, 2016 9:24 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: Nurieta81 » dv. ago. 05, 2016 6:38 pm

17+5

Hola marones!!! Escric des del mòbil així que rapidet ;).

krmencit4 a on de Gràcia?? Jo al Juliol vaig anar a un lloc que es deia Lamamavaca perquè era l'únic que estava obert al juliol, ara al setembre em canviaré al poblenou que el tinc més a prop. Allà les noies que van són molt maques i la profe també :).

begui encara estàs amb molèsties doncs??? A mi depèn del que mengi tinc una mica de malestar, però res de nàusees ja!! Bueno a no ser que olori alguna cosa que no m'agradi que ho passo malament ;). Que bé que ja el notis tu també!! Em feu enveja!! Tinc ganes de que això em passi a mi.

miabr85 m'alegro de que hagi anat bé la visita, ara una mica de tranquil•litat fina al setembre :).

Aliena a quina hora tens la eco el dia 1???? Perquè jo també la tinc el mateix dia (jo estaré més al límit de quasi 22...) potser ens trobem allà i tot jejeje. I a mi em passa igual, que em pregunten si el noto i quan dic que és massa aviat em miren amb cara rara... Sí que noto de vegades com gasos en la zona però no sé si és ell o no.

cositina ja explicaràs que tal la eco de la setmana que ve!! Segur que va tot bé! Jo també he pensat esperar a fer la eco morfològica abans de comprar res...

Lo del facebook o whatsapp per mi perfecte!! El que vagi millor a la majoria!! Potser és mès còmode que per aquí i podem veure ecos i fotos nostres :).

Ah i lo del raconet de marones de cor em sembla molt bé, a mi també em van posar al de octubreres 2016 quan em va passar al març. Així queda en el record.

Petonets i bon cap de setmana!!
Avatar de l’usuari
xoxoneta
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dj. set. 17, 2015 5:21 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: xoxoneta » dv. ago. 05, 2016 7:47 pm

Bona tarda noies!11
Estic totalment desconectada, porto uns dies molt dolents, amb la calor i la feina, em va donar un desmaig i he hagut d'agafar la baixa i fer repos.
He llegit per sobre, pero no puc personalitzar perque no m'enrecordo de gaire, disculpeu....
Nonsenonse, no se que puc dir-te kuka, et desitjo de tot cor que et recuperis aviat d'aquets mal trangol i que el teu somni de tenir un petit es fagi realitat , molt petons i abraçades.
Enhorabona a les que ja sabeu el sexe, ara agafare paper i boli i apuntare per poder actualitzar la llista
Jo fins el 25 no tenim eco, aixi que encara no sabem res... l'altre dia vaig anar a la llevadora, tot ok, vam poder sentir el cor i quina emocio, despres de pes vaig molt be, per ara m'he emgreixat 3kg i sembla tot panxa...jeje
He llegit algo d'un grup de facebook o *, jo m'apunto, encara q personalment penso que per wsp hi ha mes privacitat que per el facebook..com volgueu..
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: cositina » dv. ago. 05, 2016 8:32 pm

Nurieta81 en quin horari son les classes de la mamavaca? Jo tb visc aprop d poblenou.
A quins hospitals porteu l'embaras?
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Nurieta81
:: granota
:: granota
Entrades: 214
Membre des de: ds. gen. 30, 2016 9:24 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: Nurieta81 » dv. ago. 05, 2016 9:18 pm

Ostres xoxoneta quin ensurt!! Et vas trobant millor?? Fins quan has de der repòs?? Molts ànims i a cuidar-se molt!!!

Cositina lamamavaca era a gràcia... El de poblenou és un altre, però pel que vaig veure ho fan sobre les 19h. Fins setembre no estaran els nous horaris. Jo vaig a la CIMA. Tu??
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: cositina » dv. ago. 05, 2016 9:36 pm

Ah val es q a poblenou tambe hi ha o hi havia una botiga mamavaca jeje.
Jo ara de moment doble seguiment a dexeus i al clinic. Per domicili em tocaria hospital del mar xo vaig canviar de cap amb l adreça de la feina x fer seguimenr al clinic q em dona mes confiança.
Xo el meu nen va neixer a sant joan de deu i si tot va be m agradaria tornarhi
Anteriors embarassos vaig fer seguiment a quiron i a vall d hebron. Vamos q he passat per mig barcelona :-D
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
krmencit4
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 66
Membre des de: dt. ago. 19, 2014 3:05 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: krmencit4 » ds. ago. 06, 2016 1:48 pm

Hola!!! Entro amb el movil ! Aixi ràpid!
Doncs siiiiii es allà a la mamavaca!!! Q be q tagrades!!!!!!!! Ancara no se q faré ... Pero aquest estiu estic fent piscina al gim i si q es mes paradet.... NO-SE!

I totes les propostes q heu dit em semblen genial!
Tema whatsap millor tb, per lo q comentes q es mes privat q face.

No personalitço q amb el movil es mes complicat !!!

Bon cap de setmanes x totes !!

Per cert avui entrem a la setmana 19!!!
Avatar de l’usuari
aliena55
:: gosset
:: gosset
Entrades: 416
Membre des de: ds. abr. 18, 2015 10:57 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: aliena55 » ds. ago. 06, 2016 2:08 pm

Jo també entro des del mòbil. Per mi també millor whatsapp pq no tinc facebook! Jajaja

Si voleu m'envieu per privat el nom i el num i faig un grup...

El que si q demanaria, a risc de sonar borde, q sigui un grup per parlar de l'embaras, lactancia, etc. I no per enviar frases i fotos de gatets... Enteneu el que vull dir,oi? No penseu q sóc una antipàtica, please!

Bé, si vol fer el grup una altra, o alguna no vol no passa res!

Petons de dissabte!
Avatar de l’usuari
xoxoneta
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dj. set. 17, 2015 5:21 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: xoxoneta » ds. ago. 06, 2016 9:22 pm

Holaa!, doncs estic de repos una setmaneta mes o menys, encara que aviat agafare l'alta per poder optar a la prestacio per riscos..
Aliena ara t'envio un mp amb el num.., q per cert estic d'acord amb aixo de que dius, nomes per coses d'embaras q amb lo altre es colapsa el mobil jejjee
Nurieta81
:: granota
:: granota
Entrades: 214
Membre des de: ds. gen. 30, 2016 9:24 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: Nurieta81 » dg. ago. 07, 2016 12:22 pm

T'envio jo també un MP amb el meu telèfon!! I tranqui que no sembla borde, jo també opino lo mateix!! :)
Avatar de l’usuari
aliena55
:: gosset
:: gosset
Entrades: 416
Membre des de: ds. abr. 18, 2015 10:57 pm

Re: MARES I PARES AL GENER 2017

EntradaAutor: aliena55 » dg. ago. 07, 2016 5:51 pm

Marones de gener, animeu-vos, que ja som 4 al grup de whatsapp!!!

Com aneu? Que tal el cap de setmana? Jo tinc la panxa una mica regular, he tingut diarrea, però no se si és pq he passat molta calor o que... A veure si no va a més...

Petonets de diumenge!!!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::