Legoland

De vacances amb els nens !!
Avatar de l’usuari
terrassa5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 183
Membre des de: dt. nov. 16, 2010 9:05 pm

Legoland

EntradaAutor: terrassa5 » dt. març 31, 2015 11:35 pm

Volem anar de vacances a Legoland aquest estiu, som dos adults i la nostra filla de 6 anys.

Per diferents motius no podem anar en avió, així que la idea és anar en cotxe.

Ens plantegem fer el viatge fins a Dinamarca en 5 dies, conduint unes 4 hores al dia i aturant-nos a descansar i veure coses pel camí. Estaríem allí 3 o 4 dies i una altra vegada 5 dies de tornada. És una pallissa, sobretot per la nena, i tenint en compte que no tenim dvd ni res semblant al cotxe.

Una altra opció és anar al Legoland d'Anglaterra, el viatge és molt més curt, però no sabem si es molt més petit que el de Dinamarca o són comparables.

Algú ha visitat algun d'aquests dos parcs? Heu fet algun viatge tan llarg en cotxe amb un nen d'edat semblant? Opinions? Estem bojos?
Avatar de l’usuari
nienna
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2082
Membre des de: dt. set. 14, 2010 7:58 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Legoland

EntradaAutor: nienna » dc. abr. 01, 2015 12:36 am

Hola!!


Hi ha un altre a Alemanya que us quedaria molt mes a prop en cotxe i es gairebé igual de gran que el de Dinamarca.

Gaudiu molt!
Avatar de l’usuari
terrassa5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 183
Membre des de: dt. nov. 16, 2010 9:05 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: terrassa5 » dc. abr. 01, 2015 12:13 pm

Ja vam anar de vacances a Alemanya fa un parell d'anys, per això volem anar a algun país que no coneguem. A Alemanya vam anar al Playmobil Fun Park, és genial pels nens!
Avatar de l’usuari
Takita
:: dinosaure
Entrades: 5344
Membre des de: dl. feb. 22, 2010 11:58 am
Ubicació: L'Anoia

Re: Legoland

EntradaAutor: Takita » dc. abr. 01, 2015 1:48 pm

Nosaltres viatgem molt en cotxe amb els nens i la veritat és que trobo molt pallissa, tot i que aneu fent parades, fer el viatge en 5 dies. Va a gustos, però nosaltres preferim fer el viatge d'una o dos tirades (depenent dels Kms), fent paradetes curtes i després gaudir de les vacances i no haver d'estar conduint després tots els dies varies hores. D'altra banda, no podeu anar en tren, per exemple, i llogar un cotxe a destí?
Lau
:: poltre
:: poltre
Entrades: 627
Membre des de: dc. nov. 11, 2009 4:27 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: Lau » dc. abr. 01, 2015 2:11 pm

Jo si feu el viatge consierant que tota la ruta en si ja es viatge, no ho trobo tan descabellat....es tracta de muntar la ruta de manera que pugueu visitar coses... per exemple els castells del Loira, etc...(ara mateix no m'he mirat el mapa i no se si els castells venen de camí, pero vamos... ja m'etens...buscant coses aixi)
Potser em plantejaria viatjar de vespre... en el nostre cas, el nostre fill a partir de les 9 del vespre en cotxe s'adorm... doncs potser seria interessant conduir de 9 del vespre a 12 de la nit cada nit... anar reservant els hotels per tal que quan arribeu a lloc ja pugueu anar a dormir de dret. La nena ni s'entera del viatge i no "perdeu" dies... ja que cada dia visiteu coses i no les perdeu de camí.
Avatar de l’usuari
eia84
:: papallona
:: papallona
Entrades: 120
Membre des de: dl. feb. 16, 2015 2:46 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: eia84 » dj. abr. 02, 2015 11:52 am

Hola! Jo encara no he fet cap viatge amb nens tant llarg però des de que tenia precisament 6 anys fins els 17 vaig estar viatjant en cotxe amb els meus pares per europa i precisament un any vam anar a Dinamarca i al Legoland d'allà (que per cert, recordo que em va encantar).

Fer el trajecte en 5 dies i anar visitant coses és una bona opció, però depen de com val la pena fer-lo en tirades més llargues fent mini parades perquè la nena jugui una estona... Nosaltres ho feiem aixi i no ho trobava gens pesat, sobretot perquè al cotxe anava jugant, llegint, cantant... De totes maneres fins a dinamarca són unes 20/21 hores de trajecte i depen de la ruta que trieu us podeu parar a visitar ciutats com Paris i passar-hi un dia o mig dia, que sempre està molt bé!!! Una bonissima opció és fer l'anada més directe parant del tot només per sopar i dormir i la tornada en més dies i visitant altres coses, o al revés. Aixi descobrireu què us va millor per propers viatges, què us agrada més i com respon la nena a una opció o a l'altra!!! ;) Sigui com sigui, que gaudiu molt de les vacances!!! >.-<:
Imatge
<a href="http://www.sellamara.com/nombre/oriol">
<img src="http://www.sellamara.com/widget/nombre/oriol.gif" alt="significado de Oriol"/>
</a>
Mar80
:: granota
:: granota
Entrades: 219
Membre des de: dl. jul. 21, 2008 2:42 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: Mar80 » dv. jul. 10, 2015 9:30 am

Nosaltres vam fer un viatge en bus sense nens i era una eternitat, amb avió son 2hores i mitja
pucpuc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1394
Membre des de: dc. maig 21, 2008 6:51 pm
Ubicació: catalunya

Re: Legoland

EntradaAutor: pucpuc » dt. set. 22, 2015 1:19 pm

Pujo post per si algu ha estat a legoland d'alemanya. Estem mirant allotjament a fora el parc perque surti mes economic. Algu que hi hagi estat em pot recomanar apartament o hotel etc aprop? gracies
Avatar de l’usuari
MONTSERRAT
:: tigre
:: tigre
Entrades: 787
Membre des de: dv. des. 16, 2005 2:23 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: MONTSERRAT » dj. gen. 21, 2016 12:32 pm

Hola noies!

Les que tenieu previst anar-hi, podeu aportar la vostra experiencia si us plau. Tenim previst anar-hi aquest agost + Copenhague...

Merci!
pucpuc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1394
Membre des de: dc. maig 21, 2008 6:51 pm
Ubicació: catalunya

Re: Legoland

EntradaAutor: pucpuc » dv. gen. 22, 2016 10:19 am

hola nosaltres farem legoland d'alemania i selva negra!
Avatar de l’usuari
terrassa5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 183
Membre des de: dt. nov. 16, 2010 9:05 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: terrassa5 » dt. juny 14, 2016 10:40 am

Hola,

Feia molt temps que no entrava al fórum i avui m'he trobat amb comentaris a aquest post que vaig obrir jo ja fa un any.

Finalment l'any passat no vam anar al Legoland de Dinamarca, ens semblava molta pallisa per fer-ho en cotxe. Vam anar al d'Alemanya i va ser genial. Ens ho vam prendre amb calma, dormint dues nits de camí a França, i la tornada la vam fer per Austria i Italia, així que vam visitar 4 països en dues setmanes. Mai feiem més de 4 hores de cotxe al dia i la nena s'ho va pasar genial, no es va queixar mai del cotxe, va aprendre un munt de coses durant el viatge i al Legoland va disfrutar moltíssim, encara que només hi vam anar al parc un dia, però vam poder veure-ho gairebé tot.

Si algú té qualsevol pregunta, estaré per aquí. Recomano Legoland per qualsevol que tingui nens entre 6 i 10 anys, sobretot si están tan bojos pel Lego com la meva filla.
soqueta
Entrades: 2
Membre des de: dl. nov. 04, 2013 10:32 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: soqueta » ds. juny 18, 2016 10:32 pm

Nosaltres hi anirem aquest estiu amb els nens un de sis i l'altre de nou...Vareu menjar al parc? Vau ver moltes ques? No saben si anar-hi dos dies o amb un ja fem....perqué tambe anem al playmobil parcm
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: garota » dg. juny 19, 2016 5:12 pm

Nosaltres tb hi anem aquest estiu!!!! Quines ganes!
Avatar de l’usuari
terrassa5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 183
Membre des de: dt. nov. 16, 2010 9:05 pm

Re: Legoland

EntradaAutor: terrassa5 » dl. juny 27, 2016 9:45 am

Nosaltres vam dinar al parc. Hi ha uns quants restaurants, però ens vam ficar al primer que vam trovar perquè començava a ploure i no teniem ganes de donar voltes.

El restaurant on vam dinar era una pizzería on les pizzes es fan com a una linia de muntatge d'una fàbrica, és a dir, el noi posa la masa a una cinta transportadora i va passant per una màquina que "escup" el tomàquet, una altra li posa una altre ingredient, etc... i tota la linia es visible des de la cua perquè només hi ha una paret de vidre de separació. Als nens els fa gràcia veure tot el sistema.

Algunes atraccions tenien bastanta cua, però molta menys que a Port Aventura, el que passa és que com no feia bon temps suposo que molta gent ja no hi va anar, segurament els dies de bon temps hi haurà molta més cua.

Es podia comprar un ticket express per estalviar cues, n'hi havia de dos o tres tipus, però els preus eren desorbitats, així que no el vam comprar.

Nosaltres en un sol dia vam pujar a gairebé tot el que podia la meva filla de 6 anys, ens van faltar 3 o 4 atraccions, en part per culpa de la pluja.

Dos dies seria perfecte, però en un ho pots veure gairebé tot.

Soqueta, per parc de Playmobil sí que amb un dia en tens prou. El teu fill petit s'ho pot pasar molt bé, però no sé si al de nou anys ja se li pot començar a quedar una mica just. La meva filla va anar amb gairebé 4 anys i s'ho va pasar genial.

Torna a “Viatges”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::