Què feu quan es desvetllen?

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Què feu quan es desvetllen?

EntradaAutor: Clara13 » dg. abr. 24, 2016 4:57 am

Hola noies! Tinc un petit de 20 mesos que porta una setmana desvetllant-se a la mateixa hora (4.00h) i triga un parell d'hores a dormir-se! Jo m'aixeco a les 6h per anar a treballar, o sigui que us podeu imaginar...mai ha estat de dormir bé, però si és cert que ara feia una temporada que dormia molt acceptablement. Li estan sortint dents i fa bastanta migdiada però he constatat que en faci molta o poca es desvetlla igual. La veritat és que ja no sé què pensar. A algú li passa que el seu fill es desvetlli a mitjanit? Què feu quan us passa?

Merci!
Gimmy&Anna
:: papallona
:: papallona
Entrades: 109
Membre des de: dg. oct. 23, 2011 11:59 am

Re: Què feu quan es desvetllen?

EntradaAutor: Gimmy&Anna » dl. abr. 25, 2016 5:05 pm

La nostra té 18 mesos i algunes nits també ho fa que es desvetlli un cop. Jo li dono una mica el pit i torna a dormir-se. De vegades també i va el seu pare i amb el xumet i 5 minutets de braços també se li acaba dormint.. lo important crec jo es aconseguir si es pot! que no es desvetllin del tot perquè sinó si que costa que tornin a agafar el son...
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Què feu quan es desvetllen?

EntradaAutor: jaruma » dl. abr. 25, 2016 9:36 pm

Jo crec que, com tot, són temporades i d'aquí uns dies deixarà de fer-ho (clar que mentre duri, no vegis quin pal!).

El meu això de desvetllar-se del tot li ha passat un parell de cops només. Com que es calma molt veient vídeos, n'hi posava i m'asseia amb ell a veure'ls. Si no també li proposava de mirar contes, i li oferia pit sovint, a veure si accedia. Els dos cops va estar vora 2 hores també. Però els cops que no s'ha desvetllat del tot he seguit el mateix mètode.

El que li passa al meu és que, com a mínim un cop per setmana, es posa a plorar desesperadament de cop i volta. Normalment triga una estona a acceptar el pit i calmar-se, però quan no l'accepta l'hem d'acabar despertant nosaltres, i llavors és quan pot desvetllar-se.

Has mirat que no tingui fred ni calor? De vegades amb les hores l'habitació es va escalfant i llavors pot ser que es desperti de calor. O si són les dents... poc es pot fer, a part de donar-li Apiretal abans d'anar a dormir i comprovar si dorm millor o no.

En resum, que molts ànims i espero que canvi d'hàbit aviat!
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Què feu quan es desvetllen?

EntradaAutor: Clara13 » dt. abr. 26, 2016 7:33 am

Gràcies noies!

Jo el que faig és no obrir llums i mantenir un ambient tranquil, li poso una mica de dibuixos tipus Mic i generalment s'adorm, però al cap d'una bona estona. Ara portem dos dies que dorm del tirón i em coincideix amb dos dents que li han acabat de sortir. Diria que li passa quan les dents estan trencant-li la geniva...


Merci igualment!

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::