Camping Joan (Cambrils)

Càmpings i caravàning
Boniqueta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dl. gen. 14, 2013 9:38 am

Camping Joan (Cambrils)

EntradaAutor: Boniqueta » dv. març 11, 2016 8:15 am

Bon dia,

Aquest estiu volem anar de càmping en Bungalow. Havíem estat mirant el Càmping Sangulí que ens agradava molt però es dispara de preu. Per altra banda per internet hem trobat el Càmping Joan de Cambrils. Té bon pinta i és més econòmic que el Sangulí. Algú que hi hagi estat em pot aconsellar si és bona opció? També ens agrada perquè està molt a prop de la platja i anant amb una peque de 3 anys (amb dermatitis atòpica i que millor que no vagi a piscines amb clor) doncs és perfecte.
I ja de pas, algú que hagi estat en algun dels seus bungalows em pot dir si està bé??

Gràcies.
Imatge
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Re: Camping Joan (Cambrils)

EntradaAutor: iole » dv. març 11, 2016 1:54 pm

Es un camping familiar, hi ha força animacio infantil i els bungalows estan força be, jo he anat als junior i l'unic problema que veig es que n'hi ha alguns que estan a l'inici del camping i la platja esta al final de tot!! Aquest any repetim i anem a un dels nous que hi ha, els confort tenen barbacoa i millor situacio.

La platja no es la millor del mon pero es gran i esta neta, hi ha un passeig maritim tot i que per arribar a Cambrils hi ha mes de mitja hora a peu!

Un consell, sortint cap a la platja a l'esquerra a 50 metres hi ha un super mes gran que el del camping i amb mes coses!

Torna a “Càmpings”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::