Al•lergia a fruits secs

Comenta les teves experiències, alegries i dubtes.
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: iole » dg. març 06, 2016 11:43 am

Hola! Al meu fill li han retirat temporalment els fruits secs de la dieta, ja que va fer una reaccio alergica important i no saben si es per una vacuna, per berenar nutella o pel dalsy que va prendre.

He trobat que la xocolata kinder no te fruits secs, ni els dinosaurus ni les principe xocolata..i tambe tinc en compte que moltes xocolates porten fruits secs, pero alguna mare amb experiencia hem pot dir si he de vigilar algo mes que no siguin dolços?

Gracies!
Avatar de l’usuari
Patufeta83
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dg. ago. 19, 2012 10:07 am

Re: Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: Patufeta83 » dg. març 06, 2016 8:56 pm

Hola! La meva filla la té a l'avellana, com que sempre li hem dit que no agafi xocolata de ningú és bastant prudent i ara no en vol quasi ni si li donem nosaltres. Pot menjar ous kinder (els d'hivern, els d'estiu no!), les tauletes aquelles kinder, principe, etc. Normalment el que diu pot contenir traces no li fa res. Ella un dia va fer reacció amb una vinagreta d'un restaurant, l'amanida no era de fruits secs i no deia res i resulta que en portava. Tambè la salsa dels calçots, alguna picada... Al final t'acostumes a mirar etiquetes! ;)
sugar
:: papallona
:: papallona
Entrades: 137
Membre des de: dc. oct. 22, 2008 12:00 pm

Re: Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: sugar » dl. març 07, 2016 9:04 am

Les xocolates solen portar fruits secs i les salses també.

Jo t'aconsello que sempre sempre miris els ingredients, perquè potser que un dia no porti i a la setmana següents si, normalment estan en negreta els allergènics.
sugar
Avatar de l’usuari
ragi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1665
Membre des de: dg. oct. 11, 2009 5:56 pm

Re: Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: ragi » dt. març 08, 2016 10:58 am

La meva sol ho es al cacahuet! li vam fer les proves i sol va sortir al cacahuet! PEr sort el xocolata i bombons no en porten pero sempre miro etiquetes i ella abans d'agafar alguna cosa m'ho pregunta...està molt mentalitzada!!
A veure si a la llarga li marxa!
Imatge
21/03/14 - Un estel brilla al cel.
Imatge
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Re: Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: iole » dt. març 08, 2016 12:10 pm

Gracies!! Dilluns li fan proves alergia pobret...a veure que surt! He trobat una crema de xocolata sense fruits secs a veure si li agrada perque em demana nocilla...
Avatar de l’usuari
nienna
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2082
Membre des de: dt. set. 14, 2010 7:58 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Al•lergia a fruits secs

EntradaAutor: nienna » dt. març 08, 2016 7:34 pm

Hola!

El que diuen les companyes es cert, amb el temps t'acostumes a mirar etiquetes i de mes grans ho miren sols... Jo tinc un fill de 8 anys amb alergies multiples entre les quals fruits secs, fruita, enciam, tomaquet, alguns cereals, etc... Les primeres alergies se li van manifestar als 3 anys i amb el temps li han sortit de noves i d'altres les ha superat.

En el vostre cas veig que parles de Dalsy i es important ja que els AINEs com ara l'ibuprofé son intensificadors de les reaccions alergiques, així com l'esport o l'alcohol. Per exemple hi ha gent que el marisc només li fa alergia al sopar de nadal per acompanyar-lo amb alcohol. De vegades hi ha alergies que un no sap que te i li surten prenent in antiinflamatori o sortint a correr quan en condicions normals es tolera bé l'aliment. Això es tot un mon.

Et recomano un grup de FB que es diu alergicos a frutos secos on posen fotos de productes aptes, va genial per coneixer productes nous o que no pensaries que no tenen fruits secs.

I llegeix totes les etiquetes, et trobaras traces als productes menys esperats com pa de motlle, pasta seca,calippos!!

Molts ànims, espero que les proves surtin el millor possible!

Torna a “General”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::