Només vol bressol i ho critiquen...

Els hàbits de dormir.
Avatar de l’usuari
Halia
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: dg. des. 29, 2013 11:18 am

Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: Halia » ds. feb. 20, 2016 3:22 pm

Bona tarda a tothom!
La meva entrada potser és un xic rara... però es que la meva filla només vol dormir al bressol.
Per a mi no és cap crim i sempre la posem a dormir allà, dorm 12 hores, fa siesta de 15 a 17... tot genial. Tot i així els caps de setmana quan anem a dinar a ca els sogres i ella no ha dormit en tot el matí es posa fúria perquè té son i no pot dormir enlloc.
Em sap greu per ella i molts cops a les 15 ja estic a casa posant-la al bressol. És posar-la i pam! Ja s'ha adormit sola.

Tot i que pugui semblar que em queixo per vici, no és el cas. Em queixo per tenir gent al voltant que em diu "se tiene que acostumbrar", "no va a dormir siempre en su cuna"... i em posen NEGRA. Doncs sí, dormirà a casa meva sempre fins que ella vulgui. Si sé que no vol dormir a cap altre lloc que al bressol (i al cotxet també, quan sortim a fer una volta) no la posaré ara, que té 8 mesos i està en fase de demanar més atenció que mai, a dormir sola al llit d'algú que tot i que coneix des de que va néixer no és ni son pare ni sa mare.

A alguna més li passa o li ha passat?
Imatge
Imatge
lavidaesbonica
:: granota
:: granota
Entrades: 233
Membre des de: dg. oct. 12, 2014 7:21 pm

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: lavidaesbonica » ds. feb. 20, 2016 8:50 pm

Sí... a mi m'ha passat i encara passa sovint. La nostra ja té 20 mesos i des de ben petitona que ja van veure que ella era de rutines, i les necessitava, per això volia el seu llitet per dormir i si probavem de fer-la dormir en un altre llit o inclús al cotxet, era un drama... Al cotxet s'adormia mentre passejavem, però si la hi posavem expressament per adormir-la, es posava a plorar nerviosa. Doncs molta gent ens deien que "l'haviem d'acostumar". Com?? Deixant que plorés i plorés..clar. Nosaltres encara ara hem d'organitzar-nos de manera que si hem de dinar fora, ella ja hagi fet la migdiada abans o dinar aviat per poder arribar a casa per la migdiada.. De més grandeta sí que ha començat a adormir-se en un altre llit però amb mi al costat..tot i que li costa. En fi, ella és així i li respectem, i la gent que digui missa, ells què saben?! I el pitjor és que molts no són ni pares, i penso que el dia que ho siguin potser ens entendran més i no criticaran tant..
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: Anna Maria » dg. feb. 21, 2016 7:11 am

Halia... SEMPRE hi haurà algú que et critiqui allò que fas, i jo he arribat a la conclusió que hem d'intentar passar de l'assumpte. Això sí, costa, sobretot quan aquesta classe de comentaris vénen de gent del nostre entorn més proper. Molta paciència, guapa.
Sí aquestos que et diuen això sabessin com dorm la migdiada el meu fill s'esgarrifarien: després de fer popa o mentra fa popa a les meves cames amb un coixí a cada costat. I què?
Abraçades,
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
marta_mum
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2129
Membre des de: dt. feb. 24, 2009 8:32 pm
Ubicació: Sant Boi

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: marta_mum » dg. feb. 21, 2016 9:41 am

A mi em passa el mateix, que només dormo al meu llit!!! Ha ha ha!
Em sembla ben normal
Avatar de l’usuari
June
:: granota
:: granota
Entrades: 224
Membre des de: dl. maig 28, 2012 11:55 am
Ubicació: Barcelona

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: June » dl. feb. 22, 2016 7:20 am

Halia,

Una de les meves millor amigues, mestra, em va dir:

Em fan molta gràcia els que diuen que les criatures s'acostumen a tot. Jo sempre els dic "Les criatures sobreviuen, no s'acostumen. Eh que tu prefereixes dormir al teu llit, en silenci, amb les persianes baixades, net i còmode? Doncs ja tens la resposta sobre el que pensa el teu fill d'acostumar-se a tot". :content:

Nosaltres ens organitzem el dia perquè el nostre fill pugui fer la migdiada i la pugui fer a casa. I molta gent ens ha donat la seva opinió sense que els la demanem. Al final, sempre penso: nosaltres el coneixem millor que ningú i que el nen segueixi dormint més de dues hores vol dir que li cal. Ja deixarà de dormir quan trobi coses millors a fer. Ara per ara, si vol dormir, que la dormi al seu llit. Durant la setmana ja dorm a la llar d'infants, amb altres 20 i escaig nens...doncs els caps de setmana que la gaudeixi a soles al seu llit, que jo també ho faig neujor:-)
Avatar de l’usuari
FloR
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1736
Membre des de: dl. maig 14, 2007 7:19 pm

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: FloR » dl. feb. 22, 2016 9:12 am

Que cert june.. Me la guardo!
DAVID
Imatge

IRENE
Imatge
Avatar de l’usuari
DarthVero
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dj. març 28, 2013 9:01 pm

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: DarthVero » dl. feb. 22, 2016 10:09 am

Com t'entenc!! la meva filla és i ha sigut sempre així. S'adorm super bé des de petita però al seu bressol, i ara que té tres anys, al seu llitet. Mai s'ha adormit a qualsevol altre lloc. I sempre estic sentint allò de s'ha d'acostumar... em fot moltíssim. Ara, com que és gran, molts dies directament no fa la migdiada, però fins fa poc el seu pare i jo organitzavem el dia per que pugui fer la migdiada al seu llitet. Tú ni cas, que la gent opina molt i després ja veuriem que fan ells.
Avatar de l’usuari
June
:: granota
:: granota
Entrades: 224
Membre des de: dl. maig 28, 2012 11:55 am
Ubicació: Barcelona

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: June » dl. feb. 22, 2016 10:55 am

FloR ha escrit:Que cert june.. Me la guardo!


:-()-)
Alesta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1034
Membre des de: dl. març 21, 2011 6:55 pm
Ubicació: Al peu del Montseny

Re: Només vol bressol i ho critiquen...

EntradaAutor: Alesta » dv. feb. 26, 2016 10:44 am

Com li agrada a la gent criticar-ho tot! A mi aquestes coses m'encenen... és com si als nens, per ser nens, els haguéssim de sotmetre a una tortura diaria per tal que no facin res del que els agrada! Què cruels poden arribar a ser aquests comentaris! :ufs:
Els meus per tot el contrari, que mai han volgut bressol i tb he sentit mil crítiques.
Un dia em vaig plantar amb ma mare i de bon rotllo: "a veure, a quin lloc del sofà seus tu? I quin és el teu lloc per seure a taula? I quin és el teu costat del llit? Oi que si t'ho canvien no t'agrada? T'adaptes però no t'agrada, oi? I això que tens 60 anys i had tingut tota una vida per acostumar-te a que no et deixin fer el que a tu t'agrada... doncs bé, a la meva filla encara li queden 59 anys per seguir sent igual de maniàtica que tothom, ja ens podem anar acostumant nosaltres!" I em vaig quedar tan ample... el mateux vaig fer amb algunes altres persones i van callar una temporafa, aixó si, a la mínima ho tornen i jo els recordo totes les seves manies ;-)))

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::