Adopció i embaràs

Fills del cor.
lanit44
:: granota
:: granota
Entrades: 211
Membre des de: dl. feb. 18, 2013 4:15 pm

Adopció i embaràs

EntradaAutor: lanit44 » dc. feb. 17, 2016 9:57 pm

Bona nit,

després de gairebé 4 anys fent-nos tractaments de reproducció assistida, ens estem plantejant l'adopció.

En principi no volem seguir amb els tractaments però podria passar que em quedés embarassada durant el procés d'adopció. Sabeu què passaria?

A la reunió informativa de l'ICAA ens van dir que es para, es valora la nova situació i se segueix, però preguntant preguntant sí que mig m'han dit (que tampoc no sé per què no ho diuen clar!) que tornes a començar, així que si per exemple portes 5 anys d'espera i et quedes embarassada, aquests 5 anys no serveixen per a res...

És així?

Si algú m'ho pogués dir em faria un gran favor.

Moltes gràcies!
Mare de 3
Avatar de l’usuari
ner
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 575
Membre des de: dt. abr. 17, 2012 4:15 pm
Ubicació: Girona

Re: Adopció i embaràs

EntradaAutor: ner » dj. feb. 18, 2016 12:14 pm

Hola Lanit44,

En el cas d'adopció nacional et puc dir que si que és així, en el cas d'internacional no ho sé.

T'explico el nostre cas a veure si queda més clar. Després de varis tractaments de reproducció assistida, vàrem anar a la reunió informativa de l'ICCA i vàrem presentar sol·licitud d'adopció d'infant nacional de fins a 3 anys. Això era a finals de 2012 i en aquells moments ja hi havia molta llista d'espera per aquest grup d'infants i la tramitació de nous expedients parada, el que anomenen "suspensió transitòria de valoració". Tot i no avançar el procés, ja teníem número de registre d'entrada.

Nosaltres vàrem continuar amb els tractaments de reproducció assistida i el 2014 vaig quedar-me :-()) . Llavors vàrem presentar a l'ICCA una carta en què informava que estava embarassada, i quan va néixer una altra carta també informant-los. Setmanes després vàrem rebre resposta de l'ICCA on se’ns comunicava el tancament de la nostra sol·licitud d’adopció i la possibilitat de reobrir l’expedient en el període comprès entre els sis mesos i l’any després del naixement de la nostra filla. Així ho vàrem fer i hem reiniciat el procés.

Com t'he explicat el nostre cas és per adopció nacional i estava en situació de suspensió transitòria per tant no ens havíem fet valoració inicial ni teníem el certificat d'idoneitat. Potser si tens el procés d'adopció més avançat és diferent.

Ànims que aquest camí és molt dur però ho aconseguireu. :-()-)
Imatge
lanit44
:: granota
:: granota
Entrades: 211
Membre des de: dl. feb. 18, 2013 4:15 pm

Re: Adopció i embaràs

EntradaAutor: lanit44 » dv. feb. 26, 2016 9:25 am

Moltes gràcies per la teva resposta Ner.

Pel que he sentit i llegit, en adopció internacional és el mateix... així que crec que de moment esperarem una mica en començar els tràmits i a veure si amb l'últim intent de RA m'hi quedo...
Mare de 3

Torna a “Adopcions i acolliments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::