LM nocturna i dejú per fer una prova

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
gusiluz
:: conillet
:: conillet
Entrades: 375
Membre des de: dt. juny 25, 2013 11:39 am

LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: gusiluz » dj. jul. 02, 2015 10:54 pm

Hola,

No sabia on penjar aquest tema, finalment m'he decidit per la nit.

El cas és que d'aquí 15 dies li han de fer a la nostra filla de 17 mesos la prova de la intolerància a la lactosa.El problema és que li he de portar en dejú (mínim 6 hores), i ella pren pit cada cop que es desperta a la nit per tornar-se a a adormir, i també és el primer que fa quan la desperto. No sé que farem quan arribi aquella maleïda nit i li hagi de negar, com adormir-la, i llevar-la al matí, vestir-la etc i portar-la a l'hospital per fer la prova que dura 4 hores. Només de pensar-hi em ve mal, serà dràmatic perque ella ja que no entendrà perque li nego.
Alguna s'ha trobat en una situació semblant? Com gestionar-ho??? aaaaggghhh :-o00m
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: jaruma » dv. jul. 03, 2015 6:46 am

Ostres, que difícil, el meu fill fa el mateix, i no sé com m'ho faria. Com que el que més em costaria seria dir-li que no quan em demanés el pit, se m'acut una solució una mica extrema: no pot passar la nit i principi de matí només amb el pare, o algú que no siguis tu? Així ni se li acudirà demanar llet, i li poden donar aigua a canvi. No sé, pot ser com una aventura, anar a passar la nit amb els avis, per exemple.
Com a solució és una mica radical, però bé...
I si no, jo intentaria explicar-li i li donaria aigua, però és difícil que ho entengui.

En tot cas molts ànims!
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: garota » dv. jul. 03, 2015 6:51 am

Hola gusiluz!

Al meu petit amb 14 mesos el van operar. Em van dir 6 hores en dejú, però al final en van ser 4. Va fer la última presa a les 4 de la nit, perquè a les 8 haviem d'estar a l'hospital, i en teoria se l'enduien a quiròfan a les 8:30. Al final se'l van endur a les 11...... I entre l'operació, reanimació... Etc, no va estar amb nosaltres altre cop fins la una o les dues, i em van deixar donar-li pit de seguida.
Amb tot aquest rotllo vull dir-te que jo no dormia pensant en aquest maleït dia, en com li faria entendre sense que ho passés malament, ... Ho portava fatal jo. I ell al final es va conformar amb tot, pobret. Em buscava però vaig intentar estar tranquila i el vaig tenir acurrucadet sense oferir-li el pit ( em vaig posar una samarreta bastant tancada perquè no ho tingués tan a l'abast). La veritat és que aquesta part va anar millor del que esperavem.
En fi, ànims, mima-la molt aquell dia i explica-li que ho entendrà. I en un no res haurà passat tot.
Ànims!
Avatar de l’usuari
glorieta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1497
Membre des de: dc. abr. 01, 2009 10:03 am

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: glorieta » dv. jul. 03, 2015 7:07 am

Hola,

Serè una mica seca però no vull que us ho prengueu malament, és que no sé com dir-ho més suau.

En un cas com a aquest, el millor es posar-s'hi de cara I no de cul. Vull dir que si s'ha de fer si o si, doncs pensant en la maleïda nit I que sera un desastre I que el nen ho passarà taaaant malament..... I tot això que he llegit doncs si, sera un desastre, ho passareu fatal I tot això.

A en Jan li han fet moltes probes des de ben petit en que ha hagut d'anar-hi en dejú, i mira, cap d'elles ni ha sigut un desastre, ni ha tingut un trauma.
Sempre m'he intentat abançar a tot, vull dir, si fem pit i no en pot fer x hores abans, doncs li dono fins a no poguer més les x hores abans i des de llavors, li explico (tingués l'edat que tingués) i el distreurc amb alters coses. Que ja no feia pit, doncs un bon sopar i explicar-li i distreure'l amb altres coses, que .... doncs anar fent. I en tots els casos ha anat força bé, no en tinc cap gravada al cap com a un trauma per ell o per mi. I en cap cas m'he plantejat de no fer nit a casa.
Imatge
El post d'en POL: viewtopic.php?f=50&t=13495" onclick="window.open(this.href);return false;
Imatge
El post d'en Jan: viewtopic.php?f=115&t=32447" onclick="window.open(this.href);return false;
Imatge
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: garota » dv. jul. 03, 2015 7:25 am

Glorieta jo estic d'acord amb tu. No vaig plantejar pas no fer pit ni tenir-lo a casa ni res. Jo patia lògicament com a mare, per l'operació, pel dia en sí, per tot, suposo que és normal. I ells s'adapten a tot. No podia fer pit i és el que hi havia, més no podia fer... I va anar molt bé la veritat.
Avatar de l’usuari
PetitPrincep79
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2004
Membre des de: dt. nov. 29, 2011 3:09 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: PetitPrincep79 » dv. jul. 03, 2015 7:46 am

Jo et plantejaré una altra cosa: és totalment imprescindible fer-li ara aquesta prova? És a dir, una operació segurament no ho és i llavors es passarà la nit com es pugui i s'està preocupat perque és quiròfan, però una prova determinada és absolutament necessaria? Si és així, doncs la nit anirà com anirà, us en sortireu segur i sobre la marxa aniràs fent. I si la prova pot esperar, doncs pots deixar passar el temps i fer-la quan entengui més.
http://www.fertilityfriend.com/home/395bd9

http://deaquialamaternidad.blogspot.com.es/

Inici de cerca Setembre 2011
Gener 2012: TE+ Abort espontani
Gener 2013: 1a IA Positiva!!
Setembre 2013: Neix la petita.
Juliol 2015: TE+ Abort espontani
Desembre 2015: 1a ICSI 2 òvuls/1 fecunda i s'atura.
Juliol 2016: 2a ICSI 1 òvul/fecunda i s'atura.
gusiluz
:: conillet
:: conillet
Entrades: 375
Membre des de: dt. juny 25, 2013 11:39 am

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: gusiluz » dv. jul. 03, 2015 8:26 am

PetitPrincep79 ha escrit:Jo et plantejaré una altra cosa: és totalment imprescindible fer-li ara aquesta prova? És a dir, una operació segurament no ho és i llavors es passarà la nit com es pugui i s'està preocupat perque és quiròfan, però una prova determinada és absolutament necessaria? Si és així, doncs la nit anirà com anirà, us en sortireu segur i sobre la marxa aniràs fent. I si la prova pot esperar, doncs pots deixar passar el temps i fer-la quan entengui més.


Hola, això ja m'ho havia plantejat, no és pas que sigui cosa de vida o mort, però des de fa temps que no s'engreixa i té problemes de panxa, i esperar un temps podria suposar esperar mesos, un any, qui sap...

Si dic que serà un desastre és perque quan es depserta a la nit si no li dono de seguida ja és un drama, imagina't tota la nit i adormir-se sense pit...no ho ha fet mai. La idea és donar-li fins l'hora que tinc "permesa" i després a veure si la pot adormir el pare (amb mi sense pit impossible). El pitjor serà al matí al llevar-la i la sortida de casa fins l'hospital...
Avatar de l’usuari
Cayena
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1235
Membre des de: dl. oct. 10, 2011 1:54 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: Cayena » dv. jul. 03, 2015 8:28 am

Gusiluz
Al meu nen amb 18 mesos li van haver de fer una biopsia d'intesti per veure si era o no celíac i també havia d'estar en dejú complet 6 hores la nit d'abans.
Vaig obrir un post amb aquest tema perquè estaba molt preocupada, òbviament preocupada per la prova en si, amb anestèsia general i preocupada també pel tema pit, perquè ell mamava (i ara a punt de fer 2 anys encara ho fa) mínim dos o tres cops a la nit. Però va anar molt be, molt millor del que jo em pensava.
Nosaltres el que vam fer és calcular l'hora màxima a la que podia donar-li el pit a la nit, (cap a les 2 de la matinada) i a aquella hora mig adormit el vaig enxufar, va mamar el que va voler i llavors jo vaig marxar de l'habitació (fem collit) i es va quedar el meu home amb ell.
Quan es va tornar a despertar i va buscar-me el pit, no em va trobar a mi sinó a son pare i no li va agradar gens, va protestar amb plors una estona (que a mi que el sentia des d'altra habitació se'm va fer eterna) i després es va quedar adormit tranquil·lament. Fins l'endemà que el vam haver de despertar per portar-lo a fer la prova.
Va ser complicadillo perquè ell al matí si em veu demana pit, i s'hi està molta estona, no tant menjant, que també, sinó en plan mimitos.... Aquell matí el va atendre son pare i jo a certa distancia perquè no tinguès cap temptació. També vam esmorzar abans de despertar-lo per evitar que veient-nos menjar també volguès ell...
A l'hospital es va portar com un campió, li van posar la via molt ràpidament i després va estar tota l'estona amb mi (per traslladar-nos em portaven a mi amb la cadira de rodes amb el nen amb la via posada a sobre) i només ens vam separar en el moment de fer la prova, que va ser el moment més dur, quan el vaig deixar a la camilla plorant i cridant mama... jo també vaig plorar molt (de fet, vaig estar tota la prova plorant...)!!!!
Després de la prova vam pasar al box de reanimació amb ell dormidet i el vam anar despertant poc a poc, llavors si, mig adormidet, pit a la boca i au, a la cadira de rodes de nou cap a l'habitació.

Es passa malament, perquè el veus tan petit i indefens... però el meu nen va ser un supercampió, va marxar d'allà caminant dient adéu a tothom, va fer una amigueta a la que també li havien fet la prova... un valent!!!
La teva nena segur que també ho será

Anims bonica, es dur, però pensa que és per la salut de la teva filla i ja veuràs com sortirà tot bé :-()-)
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: garota » dv. jul. 03, 2015 10:17 am

Nosaltres també vam plorar un munt... Quan se'l van endur per operar-lo, cridant com un desesperat mamaaa, l'estona de l'operació.... Uf.
Però tot passa i mires enrere i dius, va ser un campió valent i els pares, patint molt també.
Ànims gusiluz, feu la prova i us hi treureu de sobre. Tindreu resultats i tot anirà bé. I si aquella nit o matí és un drama... Serà un dia i prou.
Ja ens explicaras com ha anat...! Una abraçada i ànims!
gusiluz
:: conillet
:: conillet
Entrades: 375
Membre des de: dt. juny 25, 2013 11:39 am

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: gusiluz » ds. jul. 04, 2015 1:53 pm

Gràcies noies.
Veig que per algunes ha estat molt pitjor perque el dejú era per una operació o per una prova més complicada. Per sort la nostra filla estarà amb mi tota l'estona (que jo sàpiga), l'únic que el seu pare no hi serà per evitar la temptació...
Ja explicaré com ha anat.
Avatar de l’usuari
eternitat
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1406
Membre des de: dt. juny 05, 2012 9:46 pm
Contacta:

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: eternitat » dg. jul. 05, 2015 11:26 pm

Fa mil anys que no entrava a escriure!

Tinc un fill de 4,5 que encara fa teta a demanda, i demanda bastant… (a prat de les vegades que és per propia iniciativa, cada vegada que veu a la seva germana de 21 mesos a la teta, ell s'hi enganxa!). La primera vegada que el van operar tenia 22 mesos i estava molt enganxat, es despertava cada 2-3h i necessitava fer teta per adormir-se. Haviem de ser a l'hospital a les 7h perquè en teoria a les 8h l'operaven. Finalment no hi va entrar fins a quarts de nou, i fins a les 17-18h no em van deixar que li donés res per menjar, i tampoc teta. Quan van venir a portar-li un iogurt, i em van dir que millor que no li donés teta encara, els vaig dir que ni pensar-ho, que la teta li sentaria millor que el iogurt! El cas és que com ja t'han dit altres companyes, vaig passar moltes nits i dies sencers angoixada per com passasria la nit, necessitava 8h de dejú. Al final vam optar per el dia abans deixar-li fer menys migdiada, vam sopar aviat i el vam distreure com vam poguer fins a 23:30h. A aquella hora li vam donar per menjar galetes de les que més li agradaven i vam deixar que se n'afartés (ell flipava que li deixessim menjar-ne tantes!). Després va fer teta i es va adormir. I va dormir fins a les 6h, que el meu home el va agafar adormit i el va posar dins el cotxe mentre es despertava. Vaig tenir la cura de no agafar-lo jo, perquè no enflairés la teta. Un cop al cotxe, amb el DVD va anar distret i al arribar a l'hospital, tot era novetat i ja el vam entretenir fins a la intervenció. Després de la intervenció va ser més durillo mantenir-lo en dejú, perquè és un nen de molta vida, però ho va aguantar com un campió. La segona intervenció, ell tenia 27 mesos i vam tornar a repetir la tàctica, i va resultar igual d'efectiva (suposo que entre el cansament i l'estomac ple, dormia millor!). La dificultat va tornar a ser mantenir-lo en dejú després de la intervenció fins les 21h, però no tant dificil com esperava (i això que pràcticament va acabar fent 24h de dejú).

En el nostre cas, la primera vegades que se'l van endur no va ser gens traumàtic per ell. Les dues vegades ens van deixar entrar entre bambalines, just fins a la porta del quiròfan. La primera, va venir l'anestesista i li va injectar quelcom (no us sabria dir què) que li va entrar un bon rotllo impressionant, va començar a riure i a dir tonteries, amb una veu pastosa que semblava que anava begut! I va marxar en braços del propi anestesista encara despert. La segona va ser el zelador qui se'l va endur, sense cap farmac previ, i va plorar un xic, no exagerament perquè li haviem explicat moltes vegades, però ens vam quedar amb més mal rotllo que en el primer cop.

En el teu cas, que és per una prova i no una intervenció, i no hi ha risc de broncoaspiració perquè no s'ha d'intubar, també tens la opció de si se't desperta a la nit donar-li aigua. Obviament no és el mateix, però almenys si té set se la podrà fer passar. L'aigua no interfereix en aquest tipus de prova.

Que tingueu sort!
El meu blog: http://cosesdemare.blogspot.com.es (gaudint la maternitat)
gusiluz
:: conillet
:: conillet
Entrades: 375
Membre des de: dt. juny 25, 2013 11:39 am

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: gusiluz » dc. jul. 15, 2015 12:35 pm

Hola a totes,

Per fi ha arribat el dia i ja ha passat, i la veritat no ha estat tan com pensàvem.
Finalment el meu home s'ha agafat festa a la feina per a poder-me acompanyar, llevar la nena ell etc. i així ho hem fet.
Teníem hora a les 8:30h, per tant a les 2:30 m'he posat el despertador perque fes l'última i no es despertés al cap d'una hora reclamant. Llavors ja he marxat a dormir a una altra habitació i s'ha quedat dormint amb el seu pare (fem collit). Pensava que es despertaria i seria un drama, però la veritat, ho ha fet i ha rondinat una mica però no el drama que jo esperava, i s'ha adormit de seguida amb el seu pare, suposo que el no veure'm hi ha ajudat. Al matí l'ha canviat el pare també mentre jo era fora de l'habitació, llavors l'he agafat jo i sorpresa! estava ben tranquil.la. L'hem posat al cotxe i ha anat ben tranquil.la fins a l'hospital, on ha passat 4 hores bé i entretinguda. Algun cop m'assenyalava el pit, però jo li deia que ara no podia ser i sembla que ho ha entès perfectament.
Al sortir li he donat el pit, que ha deixat ben aviat (em pensava que la tindria enganxada tot el dia) i hem tornat cap a casa feliçment. S'ha adormit pel camí i de fet encara dorm, està molt cansada, no està acostumada a llevar-se gaire d'hora...
En fi, que tot ha anat molt bé!
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: jaruma » dc. jul. 15, 2015 2:19 pm

Me n'alegro molt! De vegades el pitjor és l'anticipació.
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: garota » dj. jul. 16, 2015 6:51 am

Me n'alegro molt! Són coses noves per a tots, per sort! I patim! A veure què surt als resultats! Espero que tot bé!
Avatar de l’usuari
Cayena
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1235
Membre des de: dl. oct. 10, 2011 1:54 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: Cayena » dj. jul. 16, 2015 10:14 am

M'alegro moltissim Gusiluz!!! >.-<: >.-<: >.-<:
gusiluz
:: conillet
:: conillet
Entrades: 375
Membre des de: dt. juny 25, 2013 11:39 am

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: gusiluz » dj. jul. 16, 2015 2:33 pm

garota ha escrit:Me n'alegro molt! Són coses noves per a tots, per sort! I patim! A veure què surt als resultats! Espero que tot bé!

El resultat és negatiu, nomes te la flora una mica alterada, farem tractament i a menjar de tot.
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: LM nocturna i dejú per fer una prova

EntradaAutor: garota » dv. ago. 07, 2015 9:49 pm

Oh que bé! Prova superada!

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::