Collit quan gateja adormit

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: jaruma » dg. juny 28, 2015 10:09 am

Hola,

El meu fill té un any, i de tant en tant, adormit, s'asseu i gateja. Sempre ho ha fet cap a mi, però em fa por que ho faci cap a l'altra banda i caigui.
A part, acostumo a anar a dormir amb ell, així que màxim passa 15 min sol al llit mentre sopo, però és un patir pensar que pot caure en aquesta estona.
Tenim el bressol en sidecar, però alt per tal que tingui la mateixa alçada que el nostre matalàs, i clar, això també és perillós, perquè si es posa de peu pot pujar a la calaixera que té al costat, o caure a terra.

El pare opina que l'hem de posar al bressol i ja baix, perquè és perillós. Però està acostumat a dormir amb els braços oberts i amb espai, i crec que estarà incòmode, a part que es desperta cada 2 hores a la nit, i l'he d'agafar per donar-li pit. Em deixaré l'esquena! També està el fet que em fa pena no dormir al seu costadet.
He mirat la possibilitat de posar un llit individual enlloc del bressol, i posar-li baranes, però no ens hi quep amb la calaixera.

Què em recomaneu que faci? Cap idea?

Gràcies!
Koaleta
:: papallona
:: papallona
Entrades: 130
Membre des de: dg. abr. 19, 2015 7:58 am

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: Koaleta » dg. juny 28, 2015 10:26 am

Potser és una mica radical, però el millor crec que seria treure el llit i posar els matalassos a terra. Jo faig collit i tinc el bressol en sidecar però el meu llit és baix i el bressol té el matalàs a l'alçada més baixa. El meu fill també gateja adormit però si jo no hi sóc poso els intercomunicadors i al mínim soroll hi vaig corrents. A veure si et serveix o si algú té una idea millor.
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: iole » dg. juny 28, 2015 12:08 pm

Per quan esta solet nosaltres tenim intercomunicador amb camara i es fantastic aixi si fa soroll mires i ja veus si esta de peu o si esta gatejant, el nostre dorm a la seva habitacio ja pero de vegades ve al nostre llit a mitja nit i llavors com q el meu marit marxa molt d hora a treballar el que vem comprar es una barrera protectora i llestos!
EMAMI
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 508
Membre des de: dt. nov. 22, 2011 5:56 pm

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: EMAMI » dg. juny 28, 2015 1:49 pm

Bones!
Nosaltres dormim tots a terra!
La veritat és que dormo molt tranquila perquè no em preocupa si cau.
El meu petit té 8 mesos i es mou molt quan dorm i fa la croqueta. Tot i així jo li faig de barana per un costat i a l'altra banda hi té la barana.
Però ja et dic q mentre el petit no dormi sense caure dormirem a terra!
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: garota » dg. juny 28, 2015 4:11 pm

Nosaltres també tenim el llit alt i el seu bressol alt en collir, i quan està sol, poseml'i tercomunicador amb càmera, com t'han comentat i genial!
0blanca0
:: rateta
:: rateta
Entrades: 199
Membre des de: dv. jul. 25, 2014 10:57 pm

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: 0blanca0 » dg. juny 28, 2015 4:42 pm

Hola Jaruma!
És difícil aconsellar-te perquè cada casa té els seus problemes d'espai, però aquí tens una altra que ha posat tooots els matalassos a terra i ara dormim tots super tranquils i feliços :-) Clar, tenim una habitació petitona a on només hi ha matalassos, un de 1.35 i un altre de 90 junts (no hi cap RES MÉS), així que tots tenim espai per dormir i el petitó no pot caure :-)
Imatge

Imatge
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Collit quan gateja adormit

EntradaAutor: jaruma » dt. juny 30, 2015 7:57 pm

Gràcies per les respostes! Dormir a terra no és una opció (tot i que m'encantaria!), perquè tenim un llit de fusta amb grans calaixos a sota, i no sé pas on el ficaríem, a part que el meu home diria que estic boja hehe

De moment segueix al llit i li poso barreres de coixins, però potser n'hi compraré un parell de veritat, o acabarem provant el bressol baix (tot i que amb la de voltes que fa adormit, no së jo...).

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::