kids and us

Comenta les teves experiències, alegries i dubtes.
Avatar de l’usuari
MONTSERRAT
:: tigre
:: tigre
Entrades: 787
Membre des de: dv. des. 16, 2005 2:23 pm

Re: kids and us

EntradaAutor: MONTSERRAT » dj. set. 26, 2013 3:20 pm

Bona tarda noies,

El meu fill, de 26 mesos, des dels 18 mesos aprox., que alguns dies a l'hora de sopar li posem un breu estoneta cançons en anglès pel youtube (www.dreamenglish.com), les quals són per escoltar i veure. Us ho recomano! Els dibuixos també li vam començar a posar en anglès (però veu poc la TV, això sí, si vol dibuixos en anglès).

Per altra banda aquest curs ha començat a Kids & Us de Granollers (crec que ja ho vaig dir), la seva professora és nativa i de moment perfecte! Està caçant molta cosa. El mètode de moment, per l'edat que té, el trobo encertat, aviam si a mesura que avancin em resulta igual d'interessant o bé hem d'optar per una escola d'anglès convencional i amb personal nadiu (que de moment, enguany, sí que em tingut sort en aquest aspecte).

A casa també estem aplicant el mètode i alhora ens extenem una estona més però ja sense el material propi, sinó com a immersió.

Us vaig seguint ;-)
Avatar de l’usuari
FloR
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1736
Membre des de: dl. maig 14, 2007 7:19 pm

Re: kids and us

EntradaAutor: FloR » dj. set. 26, 2013 5:52 pm

Hola noies! El meu fill farà demà la segona clase! A cada escoltem cada dia el cd i balla i canta molt content! Ja diu byebye papa!! Jo també intento parlar-li l'estina que escoltem el cd.. Estic d'acord amb qui deia que és una inversió a llarg termini!!
DAVID
Imatge

IRENE
Imatge
Avatar de l’usuari
Nanuka1987
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 307
Membre des de: dt. ago. 13, 2013 5:55 pm
Ubicació: Barcelona

Re: kids and us

EntradaAutor: Nanuka1987 » dl. maig 12, 2014 9:01 am

Hola marones!
Parleu d'inmersió lingüística i, logicament és el millor quese li pot oferir als nostres fills per un aprenentatge optim en qualsevol idioma.
Però no tots els papis i mamis ho podem fer...
La nostra primera filla naixerà en una setmaneta (esperem) i hem pensat en una "cangur" una o dies hores setmanals que jugui amb ella i tambértar-la a Kids and Us. A més a més ens agradaria posar-li els dibuixos i pelis en angles, esperem que li sigui de profit ja que considerem l'angles super important! Però, tot i ser mestra de primària, jo no tinc angles
Imatge
Avatar de l’usuari
gegette
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1073
Membre des de: dc. ago. 26, 2009 4:44 pm
Ubicació: Salou, TGN

Re: kids and us

EntradaAutor: gegette » dt. nov. 04, 2014 11:41 pm

musica ha escrit:
Nime ha escrit:Has vist que al costat del Monestir han obert un centre Helen Doron? També en parlen molt bé del seu mètode. Jo sóc traductora de l'anglès i us he de dir que mai vaig anar a cap acadèmia i només feia l'anglès del cole... Això sí, sempre llegia i mirava pel·lícules en anglès, però el que més em va ajudar i em va fer posar les piles va ser anar primer a campaments als EUA, després fer intercanvis amb noies d'allà (s'estaven un mes a casa meva i després jo un mes a la seva) i més tard treballar com a monitora a campaments d'allà també. No hi ha res com la immersió :ok: Però clar, tot això va ser a partir dels 14 anys. Jo ara dubto en portar el meu fill a algun mètode d'aquests (també visc a Sant Cugat, nuria_lm), però veient la meva experiència i els preus que tenen em tira molt cap enrera. Crec que amb el meu nivell farem immersió lingüística a casa a veure com va, la idea és fer un dia a la setmana tot en anglès i la resta de dies tele, dibuixos i llibres també en aquest idioma. Tot val a dir que el meu peke només té 9 mesos i que a l'escola bressol fan un programa d'anglès molt semblant a aquests mètodes :ok:

De totes maneres, us segueixo a veure si al final em decideixo o què.


Nime, jo sóc mestra d'anglès i també crec més en la immersió que no pas en aquests mètodes. I si realment cal reforçar fora de casa/escola, jo optaria per una acadèmia amb professorat NADIU!!!!! Has posat en pràctica ja el tema de fer immersió a casa? nosaltres estem començant. De fet, fa com un any que mira elsdibuixos de la Peppa Pig en anglès i ara de tant en tant deixa caure alguna paraula ja. L'altre dia ens llençava una pilota i ens va dir: Steady? i ens vam quedar parats!!!
M'agradaria compartir l'experiència. A veure com ho feu vosaltres a casa, etc...


Hola Música, jo també sóc mestra d'anglès i estic totalment d'acord amb tu. Els meus fills miren des de petits molts dibuixos en anglès: Dora, Peppa Pig, Ben i Holly, Caillou... , i també en francès, perquè el papa és francès. També els hi explicava contes en anglès, però ara la meva filla gran (4 i mig) sembla que ja no vol tant. A P3 un dia va voler que li posés CDrom d'anglès que tinc de l'escola i m'ho feia tot bé sense dubtar, i després quan el va acabar em va demanar el de primer i també tot bé.
El petit (ara en té 2 i mig), té especial prelidecció per l'anglès. Si per ell fos es passaria hores i hores mirant vídeos al youtube de "nursery rhymes". Va començar a tenir obsessió cap als 18 mesos amb l'Old McDonald: es podia passar una hora mirant 20 vídeos de diferents versions de l'Old McDonald i encara ara molts cops em demana que li canti per adormir-se. Després "family finger", ten in the bed, the wheels on the bus... i ara ja són totes en general. El que més em sobta d'ell, és que té molta consciència de quan està escoltant un idioma o un altre, l'altre dia va i em diu: "la Peppa in English!" tot emocionat...
Els dos tenen molt vocabulari, i es saben lo bàsic com pot ser números, colors, animals, família... i jo no els hi he ensenyat, ha sigut en plan autodidacta, amb les cançons i els dibuixos.
La meva opinió és que un mètode d'aquests val molts diners i només una hora no és gaire significatiu per ells, sobretot si no hi ha una continuïtat a casa (suposo que per això hi ha lo dels CD's).

Nime, nosaltres al ser el meu marit francès i jo catalana, ens vam informar i es veu que és important parlar sempre al teu fill amb el mateix idioma, fins que tinguin "el cap estructurat" i després ja es poden barrejar. Així que el papa sempre, sempre, sempre els hi parla en francès i jo en català. Només els hi parlo anglès per explicar contes, i només ara que ja veig que tenen els idiomes clar, els hi començo a dir coses en anglès de vegades, però basicament els hi parlo en català. El francès l'entenen perfectament però no el parlen, o millor dit, la meva filla gran no el vol parlar. Això sí, quan anem a França i està amb amiguetes de la seva edat, llavors si que el parla, sí!
El teu petit ja deu parlar ara, ja ha passat temps des de que vas escriure, així que ja ens explicaràs com ha anat al final! ;-)
ImatgeImatge

ImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Nime
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1507
Membre des de: dv. des. 30, 2011 10:32 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: kids and us

EntradaAutor: Nime » dc. nov. 05, 2014 6:14 am

Bones, doncs al final hem acabat amb els dibuixos i vídeos en anglès en plan autodidacta, ara té 21 mesos i ja sap dir els colors en anglés i jo no li he ensenyat pas ;) Ell també té obsessió amb les nursery rhimes (estic del daddy finger...) així que de moment continuarem així. Jo li vaig parlant de tant en quant en anglés i també m'enten perfectament, així que de moment mètodes d'acadèmies descartats :ok:
Imatge
Avatar de l’usuari
montsejoel
:: granota
:: granota
Entrades: 240
Membre des de: dl. març 17, 2014 12:26 pm

Re: kids and us

EntradaAutor: montsejoel » dc. nov. 05, 2014 7:42 am

Molt interessant tot el que comenteu, jo em plantejava el Kids & us per l'any que vé, però crec que començarem a casa :ok:
Avatar de l’usuari
gegette
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1073
Membre des de: dc. ago. 26, 2009 4:44 pm
Ubicació: Salou, TGN

Re: kids and us

EntradaAutor: gegette » dc. nov. 05, 2014 11:26 pm

Nime, molt bé! Veig que els nostres fills van de la mà, autodidactes al poder! ;-)))
jajaja, el daddy finger... el meu fill és capaç de veure 30 versions seguides d'aquesta cançó! :-:)

Molt bé MontseJoel, tu ves començant ja que crec que la clau està en que vegin els dibuixos en anglès des de ben petits, perquè si s'intenta de fer a partir dels tres anys, ja no cola i els nens et diuen lo típic de "no entenc res".
A mi ara em passa amb la que té 4 anys, que quan li poso en anglès de vegades em demana que li canvïi al català o castellà, suposo que ho vol entendre tot, tot. D'altres vegades vol veure dibuixos nous, llavors els busco al youtube en anglès i com que són nous, ella encantada i li és igual que siguin en anglès, perquè sap que en espanyol no existeixen (per exemple els PAW PATROL). En canvi si li poso en francès (per exemple, els superminiheroes és d'origen francès i li poso els del youtube en francès que es troben) mai em diu de canviar perquè ho pilla sense cap problema.
ImatgeImatge

ImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
montsejoel
:: granota
:: granota
Entrades: 240
Membre des de: dl. març 17, 2014 12:26 pm

Re: kids and us

EntradaAutor: montsejoel » dj. nov. 06, 2014 8:10 am

Gegette, gràcies per les recomanacions :ok:

Veig que ets de la província de Tarragona, jo també!
Avatar de l’usuari
gegette
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1073
Membre des de: dc. ago. 26, 2009 4:44 pm
Ubicació: Salou, TGN

Re: kids and us

EntradaAutor: gegette » dj. nov. 27, 2014 5:42 pm

montsejoel ha escrit:Gegette, gràcies per les recomanacions :ok:

Veig que ets de la província de Tarragona, jo també!


Hooooooola! Doncs sí, sóc de Lleida, però visc i treballo a Salou. I tu?
ImatgeImatge

ImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
VespresVerds
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 566
Membre des de: ds. gen. 18, 2014 11:13 am

Re: kids and us

EntradaAutor: VespresVerds » dj. nov. 27, 2014 7:50 pm

Jo també crec que l'única cosa efectiva és la immersió (ja sigui fora del país o no). Jo m'he passat tota la vida en acadèmies i amb profes nadius i d'acord tinc un títol però no sé parlar l'anglès com l'hauria de saber parlar després de tantes i tantes classes. De fet, estic bastant cabrejada amb aquest tema i amb la pressió dels meus pares sobre l'anglès. Ja sé que era pel meu bé, però jo volia fer altres activitats. No cal que tots sapiguem el mateix...
El català, el castellà, l'anglès o qualsevol idioma no l'aprenem perquè fem assignatures en aquestes llengües, l'aprenem perquè ens és útil en situacions diàries (no una hora a la setmana). Per això estic d'acord que cançons, pelis, dibuixos, llibres... des de 0 començar-los a donar en diferents idiomes.
Jo tot ho miro i ho llegeixo en V.O., és l'idioma de debò, el que parla la gent.
helenpink
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dv. juny 12, 2015 10:30 am

Re: kids and us

EntradaAutor: helenpink » dv. juny 12, 2015 10:45 am

Hola! Sóc nova aquí i he vist que hi havia un tema de Kids&Us i he de contestar perquè tinc molt a dir sobre aquesta acadèmia. La meva germana ha estat professora durant uns 3 anys allà, jo pensava portar-hi al meu fill de 2 anys, però ella m'ha dit que no ho faci. Com tota franquicia el que realment els interessa és el negoci i tot és cara a la galeria per quedar bé amb els pares i prou. Els propietaris no tenen perquè tenir cap coneixement d'ensenyança i fins i tot la majoria no saben ni anglès.
El mètode pot ser efectiu en alguns nens, si realment es fa tota la feina a casa, que sincerament amb el que et cobren em sembla una vergonya que la major part de la feina s'hagi de fer a casa i només es faci 1 hora de classe. De tota manera, ma germana m'ha dit que es basa en repetir el mateix una vegada i una altra, expliquen el mateix conte durant 8 setmanes i els nens n'acaben farts. A més, al seu un mètode tant específic, no dòna llibertat als professors per fer canvis segons el grup que tinguin o segons les necessitats dels nens. De fet, ella m'ha dit que ha tingut nens que haurien de repetir curs perquè no enganxen res, però per quedar bé amb els pares no ho fan. Només els importa quedar bé per tal que no desapuntin als nens.
A part de tot això, les condicions laborals dels professors fan pena, es veuen obligats a anar-hi abans per preparar les classes i fer informes, reunions, etc i això no ho paguen com a extra, cosa que provoca que a la mínima que troben una altra cosa els professors marxin i els nens es quedin a meitat de curs sense professor i s'hagi de buscar un de nou amb tot el que comporta. A més, no tots tenen estudis relacionats amb la llengua anglesa, la majoria són filòlegs o traductors, però també agafen gent que ha fet altres carreres, però tenen un títol d'anglès.

Sincerament jo crec que hi ha acadèmies sense tanta publicitat que ho fan igual de bé o millor o fins i tot, en edats tant petites el millor és, com heu dit algunes, posar música o veure els dibuixos i pel·lícules en anglès, ja que els nens absorbeixen tot. Tampoc és tant important un professor nadiu, com algú que realment sàpiga ensenyar, perquè hi ha nadius que parlen molt bé la seva llengua però no tenen paciència o no saben explicar correctament.

Espero haver sigut d'ajuda.
Avatar de l’usuari
VespresVerds
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 566
Membre des de: ds. gen. 18, 2014 11:13 am

Re: kids and us

EntradaAutor: VespresVerds » dv. juny 12, 2015 11:24 am

És clar, Helen Pink, no és d'estranyar, què espereu d'una franquícia? No pot donar atenció personalitzada, ni ser un lloc proper, etc etc... Jo mai portaria el meu fill a una franquícia, ni de menjar, ni d'escola, ni d'acadèmia.... Com diuen, hi ha milers de negocis que els munta la gent amb moltes ganes i que tenen millor qualitat, però com que no surten anunciats enlloc, doncs au...
Avatar de l’usuari
Jurdi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1517
Membre des de: dl. març 16, 2009 11:25 am
Ubicació: Manresa
Contacta:

Re: kids and us

EntradaAutor: Jurdi » dl. juny 15, 2015 1:16 pm

Hola a tothom!!!
Aquest tema m'interessa bastant,explico el meu cas amb el métode kids:
Jo sempre he cregut que fins el meu fill no fes primer de primària no l'apuntaria a cap académia d'anglés,aquestes edats es per jugar i passar-s'ho bé ja tindràn temps per aprendre anglés.

Doncs bé,quan feia 2 messos que el curs escolar havia començat el meu fill em van demanar una mama perquè no m'apuntes anglés al col.le amb els meus amics (extraescolar kids a l'escola),vaig pensar mira comquè està motivat s'ho passarà bé.

Va començar a fer el kids el mes de desembre,en els materials que et donen (tots ells molt moders)hi ha un cd de aprenentatge,aquest cd l'has d'escoltar obligatóriament cada dia de la setmana,un cop l'escoltes has d'anar pintant uns dibuixets.

El mes de febrer rebo un mail del kids que em convoquen a una reunió amb la mestra del meu fill i un responsable del kids.

Quan ens reunim m'expliquen que li han fet un examen oral al meu fill (té 4 anys)i que ha suspés que que en penso jo de que hagui suspés,aqui noies faig començar a flipar,un nen de 4 anys un examen d'anglés ???on es vist aixó,es legal??

Desprès la mestra em pregunta si el meu fill es tímid,coomm perdona però que no ho has vist que si que es un nen no tímid super tímid.
Al final resulta que va suspendre perquè no va escolar prou el cd,però de què van??
En definitiva l'any vinent desapuntat del kids.
Imatge
Avatar de l’usuari
Jurdi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1517
Membre des de: dl. març 16, 2009 11:25 am
Ubicació: Manresa
Contacta:

Re: kids and us

EntradaAutor: Jurdi » dl. juny 15, 2015 1:19 pm

Per cert,l'altre dia van tornar a fer examen d'anglés i el meu fill ja m'ha dit que no va contestar res de res.

En fi,deixo el meu testimoni.


Jurdi
Imatge
Anamama
Entrades: 1
Membre des de: dl. juny 15, 2015 4:50 pm

Re: kids and us

EntradaAutor: Anamama » dl. juny 15, 2015 5:04 pm

Hola, porto el meu fill a kids and Us de Granollers, no poso en dubte el Mètode pero la directora del centre no m agrada .. Que opineu de helen dorom?
helenpink
:: puça
:: puça
Entrades: 6
Membre des de: dv. juny 12, 2015 10:30 am

Re: kids and us

EntradaAutor: helenpink » dt. juny 16, 2015 12:10 am

Jurdi ha escrit:Hola a tothom!!!
Aquest tema m'interessa bastant,explico el meu cas amb el métode kids:
Jo sempre he cregut que fins el meu fill no fes primer de primària no l'apuntaria a cap académia d'anglés,aquestes edats es per jugar i passar-s'ho bé ja tindràn temps per aprendre anglés.

Doncs bé,quan feia 2 messos que el curs escolar havia començat el meu fill em van demanar una mama perquè no m'apuntes anglés al col.le amb els meus amics (extraescolar kids a l'escola),vaig pensar mira comquè està motivat s'ho passarà bé.

Va començar a fer el kids el mes de desembre,en els materials que et donen (tots ells molt moders)hi ha un cd de aprenentatge,aquest cd l'has d'escoltar obligatóriament cada dia de la setmana,un cop l'escoltes has d'anar pintant uns dibuixets.

El mes de febrer rebo un mail del kids que em convoquen a una reunió amb la mestra del meu fill i un responsable del kids.

Quan ens reunim m'expliquen que li han fet un examen oral al meu fill (té 4 anys)i que ha suspés que que en penso jo de que hagui suspés,aqui noies faig començar a flipar,un nen de 4 anys un examen d'anglés ???on es vist aixó,es legal??

Desprès la mestra em pregunta si el meu fill es tímid,coomm perdona però que no ho has vist que si que es un nen no tímid super tímid.
Al final resulta que va suspendre perquè no va escolar prou el cd,però de què van??
En definitiva l'any vinent desapuntat del kids.


Sí, fan 4 exàmens orals al llarg de l'any. Quan el nen suspèn o treu mala nota es convoca als pares, més que res perquè després, al rebre l'informe, no s'extranyin si les notes no són bones del tot. La majoria de pares no li donen importància, ja que els nens són molt petits i jo tampoc trobo normal fer proves d'aquest estil a aquestes edats, però ho fan com a mesura per informar als pares de com van els nens.
aloma_biel
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 59
Membre des de: dj. gen. 15, 2015 7:12 am

Re: kids and us

EntradaAutor: aloma_biel » dj. ago. 27, 2015 11:20 am

Hola,
Veig que els comentaris no són recents però vaja, com que ahir vaig trucar per demanar informació, al llegir el post he pensat que us explicaria el que em van dir. Per si hi ha algú interessat...
Jo vaig trucar al KIDS & US de Vic, suposo que deuen funcionar tots igual.
Grup d'1 any:
-Durada de la classe: 45 minuts un cop a la setmana (hi ha d'haver un adult acompanyant l'infant pq són molt petits i a vegades es despisten, així l'adult els recondueix i reforça el que diu la mestra)
-Preu mensual d'octubre a juny: 61€ (Si un dia no hi ha classe pq és festa el dia es perd però si heu faltat a una classe pq el nen està malalt o qualsevol motiu es pot recuperar un altre dia)
-Preu setembre: Com que es comença a mitjans "només" es paga 30,5€ però també cal pagar la matrícula: 61€ i el material per casa: 68€. Total: 159,5€!!!!
Deu ni do, jo ho he trobat car però tampoc no he consultat altres preus.
Avatar de l’usuari
vicky1983
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 589
Membre des de: dl. set. 12, 2011 10:25 am

Re: kids and us

EntradaAutor: vicky1983 » dl. gen. 04, 2016 11:33 am

Hola,

Us escric perque estic buscant un nino d'en Bunny de segona mà... Vaig possar anunci també al mercadillo però ningú ha contestat... Si coneixeu algú que en tingui un i que el seu fill o filla no li faci cas jo li compraria!!!

Mil gràcies!!
Visita el meu Blog personal: http://lacasadelaia.blogspot.com.es/
Avatar de l’usuari
izascun79
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1321
Membre des de: dv. gen. 08, 2010 11:13 am

Re: kids and us

EntradaAutor: izascun79 » dv. març 04, 2016 4:50 pm

Hola noies.

Només per aportar una experiencia diferent, us explicaré el que conec jo del Kids, perquè entenc que som al fórum de 3 a 5 anys i la majoria de les que escrivim aquí tenim nens d'aquestes edats, i és ben cert que el Kids, a aquestes edats, pot semblar un mètode car i totalment innecessari si fas inmersió a casa.
Doncs bé, a part de dir que els meus dos fills van al Kids (el gran ja és el tercer any i el petit el primer) i que tots dos entenen el que els diem en anglès, tot i no ser les paraules textuals que sonen al cd, i que el meu fill gran enten els dibuixos que li posem i inclús ens pregunta paraules que no ha entès (la qual cosa indica que la resta sí l'ha entès, jo em quedo flipada), tinc dos nebots d'11 i 8 anys que han anat al kids des que tenien 5 i 2 anys respectivament i tenen un anglès que ja el voldria jo. Penseu que a l'escola dels meus nebots han hagut de fer dos grups d'anglès perquè el material que feien servir a clase als nens del kids els quedava massa curt (van a una escola per projectes) i ara fan dos grups per nivell, en un els nens que van al kids d'extraescolars, i a l'altre els que no, perquè no és només la fluidesa en la parla, és que tenen un vocabulari ben extens i de temes del dia a dia, saben parlar de com es troben, del que els fa mal, de menjars,... coses que a nivell escola no s'ensenya, i un anglès que realment és el que es fa servir quan parles amb altres persones, quan viatges fora o quan escrius per a comunicar-te amb nadius.
No sé, jo ho he vist amb els meus propis ulls. Els meus nebots poden parlar amb una fluidesa que em deixa pasmada, i jo vull que els meus fills parlin així l'anglés a la seva edat.

Espero que la meva experiència servixi a algú.
Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Si et ve de gust, visita el meu bloc... http://cosetesnostres.wordpress.com

Torna a “General”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::