Perquè li costa tant adormir-se!?

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
Nineta22
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 328
Membre des de: dt. set. 03, 2013 2:39 pm

Perquè li costa tant adormir-se!?

EntradaAutor: Nineta22 » dg. maig 10, 2015 8:54 pm

Bones de nou marones!!

Aquesta vegada escric per preguntar si alguna de vosaltres te nens/es nocturns, d'aquests que els costa moltíssim anar a dormir i tardem molta estona a fer-ho.

La nostra petita no ha estat mai de dormir!! Sempre ens ha fet anar de bòlit les nits. Ara que ja té 20 mesos sembla (i ho dic amb la boca petita) que estem una mica millor i "només" ens despertem 3 vegades cada nit!

El tema que m'inquieta ara és la rutina a l'hora d'anar a dormir. Nosaltres després de sopar juguem amb ella una estoneta a jocs tranquilets i cap a les 9 anem al llit a llegir contes. El tema es que puc tirar-me al llit amb ella amb els contes una hora, i normalment apago el llum abans i em quedo amb ella explicant-n'hi algun més fins que s'adorm, pero perquè això passi poden passar tranquil·lament 3/4 d'hora!! M'adormo jo abans que ella!! Total que se'ns fan cada dia les 10.30, es a dir que he estat amb ella mes d'una hora i mitja allà!! Amb això jo ja no torno al menjador perquè em quedo fregida i aixo repercuteix en la relació amb el meu home. No tenim moments per nosaltres!!!!

No sé que haig de fer!! Si algun dia no ha fet migdiada, a les 6 esta morta de son i no ens aguanta fins a la nit, aixi que de moment ho descarto com a opció, pero si no faig res tinc la sensació que els meus dies son curts i que no tinc relació amb el meu home!! Ni amb mi mateixa tampoc, no tinc cap estona per llegir o simplement per no fer res. Algun Consell!? Creieu que haig d'anar al llit amb ella mes tard i aixi no estarem tanta estona perquè s'adormi!? Pero també penso que és molt petita per anar a dormir tan tard... No sé com gestionar-ho ni si m'hi haig d'atabalar l simplement ella és així i ja canviarà!

Algú té nens que vagin a dormir tan tard!? Al matí es lleva a les 8 o abans moltes vegades i a les 9 ja és a la llar d'infants!! No para en tot el dia!!

Merci una altra vegada!!
jellwill2
:: gosset
:: gosset
Entrades: 429
Membre des de: ds. jul. 05, 2014 11:34 am

Re: Perquè li costa tant adormir-se!?

EntradaAutor: jellwill2 » dg. maig 10, 2015 9:28 pm

Hola,

al meu fill gran li va passar sempre, i encara en certa manera li passa. Ara ja té 4 anys, i hem aconseguit que s'adormi sol (bé, l'arribada del germanet ha trastocat una mica la rutina, però entra dins la normalitat). Jo era la que em passava estona i estona. I el meu home menys. El deixava més sol.

Feia temps que havíem comprat un projector amb música, i després dels contes, apagada de llum i projector. I jo em quedava al seu costat, agafant-li la mà mentre ell es resistia a adormir-se (però amb molta son). AL cap de poc, anava entrant i sortint. I intentava que no ens agaféssim la mà, per què detectava quan marxava. Després li feia carícies, o li deixava la meva mà sobre el braç o el cos, que notés que hi era i no s'alterés. Amb paciència, la cosa no s'allargava tant, però menys de mitja hora o tres quarts era excepcional.

De més grandet ha estat més fàcil per què li llegia el/s conte/s i després d'uns cinc minuts, el deixava amb la llum de companyia i li deia que anava al lavabo, o a estendre la roba o el que fos, i tornava. Mai el vaig enganyar, sempre vaig anar al lavabo o a estendre la roba o el que fos, i després tornava. I la majoria de dies funciona. Això sí, sempre surto de l'habitació quan està relaxat. Ah!; i ara ja té clar que si no intenta dormir, piru. Li tinc dit: "la mama està aquí per ajudar-te a dormir, no per jugar i fer gresca. Si no intentes dormir, marxo que tinc feina". I em funciona, alguna vegada he de fer un "amago" de sortir, i funciona.

Dit això, la teva filla està estona per què no té son o per què no vol dormir? El meu no volia ni vol dormir. Ara hi ha dies que està tan despert i juganer i li dius que s'acabat, que s'ha d'adormir, que el deixes i tal, i ell fa el canvi de xip (crec que s'adona que no pot estirar més el dia amb nosaltres), i es deixa portar pel cansament. Hi ha dies que en menys d'un minut dorm, després dels dos contes o tres, petonets i a dormir.

La migdiada la fa molt llarga? A quina hora? El meu si la feia massa tard/o massa llarga, al vespre encara era més difícil posar-lo a dormir.

Ànims i paciència. Vist amb perspectiva, jo no estaria tanta estona amb el nen, li hagués intentat ensenyar abans que no puc estar tota l'estona amb ell, no li feia cap bé, per què al matí tenia son. Havia d'adormir-se abans, per què cansat ho estava. Però no per anar més d'hora a dormir aconseguia que s'adormís abans.
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Perquè li costa tant adormir-se!?

EntradaAutor: charito » dg. maig 10, 2015 9:40 pm

Hola Nineta el meu fill gran era com la teva nena, mai li arribava la hora d'anar a dormir, bany, rutines, contes, mimos, el que fos per dormir i res no el relaxava. El meu marit arriba passades les 22 i moltes nits sopavem amb el nen de fons remugant.... com tu em passava fins una hora fent-li companyia pero es un temps precios per fer el sopar, feina de casa i preparar coses per l'endemà, i la majoria de dies a les 7.30 en peu.

La veritat que va ser una epoca xunga. No tinc gaires solucions perque ho vaig provar tot i no em va funcionar, nomes que el temps ho posa tot a lloc i les rutines a la llarga ens han servit. A P3 encara feia migdiada al cole i ens donaven les 22, pero a P4 ja no fan migdiada i ho he notat moltissim a les 21 comencem rutina i normalment a les 21.30 esta roque.
Avatar de l’usuari
PetitPrincep79
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2004
Membre des de: dt. nov. 29, 2011 3:09 pm

Re: Perquè li costa tant adormir-se!?

EntradaAutor: PetitPrincep79 » dg. maig 10, 2015 10:23 pm

La meva generalment com a molt aviat s'adorm a les 21:30, generalment és a les 22 i a les 7 del matí ja sol estar dreta (ara té 19 mesos) (i amb 3 despertars per norma).
Jo acabo anant-me a dormir a quarts de 12... Si no, no tinc cap moment per estar amb el meu home, netejar un xic....
Que no fagin migdiades no és la solució, la meva hi ha hagut algun dia que no n'ha fet (és de poc dormir) i només va avançar mitja hora per anar a dormir i la nit va ser terrible!!
Només et puc dir que paciència!! I si algú té alguna idea de com fer-ho, doncs a veure qué!
Ànims!
http://www.fertilityfriend.com/home/395bd9

http://deaquialamaternidad.blogspot.com.es/

Inici de cerca Setembre 2011
Gener 2012: TE+ Abort espontani
Gener 2013: 1a IA Positiva!!
Setembre 2013: Neix la petita.
Juliol 2015: TE+ Abort espontani
Desembre 2015: 1a ICSI 2 òvuls/1 fecunda i s'atura.
Juliol 2016: 2a ICSI 1 òvul/fecunda i s'atura.
iole
:: rateta
:: rateta
Entrades: 169
Membre des de: dj. set. 11, 2014 1:47 pm

Re: Perquè li costa tant adormir-se!?

EntradaAutor: iole » dg. maig 10, 2015 10:52 pm

no hi ha solucions...pero a mi una miqueta em serveix posarlo a dormir abans, sobre les 20h comença rutina de dents...contes. ..i cada dia casi una hora....si començo mes tard es una hora igual. ..i amb tres anys minim un despertar...normalment dos o mes...

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::