Part a la Quirón

Experiències i pors del moment més desitjat.

Avatar de l’usuari
mar2012
:: tigre
:: tigre
Entrades: 768
Membre des de: dj. jul. 26, 2012 10:56 am

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: mar2012 » dl. maig 04, 2015 2:12 pm

Totalment d,acord.. Equip MBG un 10. La gine perfecte i tb van deixar entrar al meu marit.. Ara les infermeres de planta fatal!.. A veure si milloren.. Tampoc em va agradar gens que em separessin del petit en neixer.
A sant pau, on vaig tenir el meu primer fill tb amb cesarea el nen va pujar a sobre meu a l,habitacio i el tracte de planta va ser genial..( ara, fa mes de deu anys, o sigui q potser tb ha canviat).
Avatar de l’usuari
Wala
:: papallona
:: papallona
Entrades: 111
Membre des de: dt. set. 16, 2014 9:47 am

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Wala » dl. maig 04, 2015 3:35 pm

Gràcies noies...llavors, què farieu, li dirieu a la gine de MBG el que no voleu? En el meu cas ni oxitocina, a poder ser no epidural, i que no em treguin la nena....

O canviarieu de lloc?

A banda, alguna ha fet les prepart amb les infermeres de quirón al centre BCX? Referències?

Gracies 1000!
05/2013 TE Positiu
06/2013 Tot va bé
07/2013 Avort i legrat.
-
05/2014 Comencem de nou!
08/2014 TE positiu. Microabort natural
11/2014 TE Positiu. Creuem dits!
01/2015 1rT Superat!
02/2015 AMNIO OK
Avatar de l’usuari
Delfina
:: tigre
:: tigre
Entrades: 738
Membre des de: dv. jul. 16, 2010 12:19 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Delfina » dt. maig 05, 2015 6:35 pm

Hola noies,
Aquí un altre que també passarà en breu per la Quiron :-o00m . Vaig tenir el meu primer fill allà al 2011, i coincideixo en el que dieu de les instal·lacions un 10, anestesista, gine i llevadora també de 10(així va ser en el meu cas). Les infermeres ja és un altre tema, hi havia de tot, des de les estúpides perquè sí fins a les maques de veritat. Però si que ho destacaria com el pitjor punt de l'hospital.
En breu tornaré a passar per allà, L'equip del meu gine aten els part allà. ja us explicaré que tal.
Chupee, no sabia que anaves a la quiron també. :ok:
Imatge


Imatge
Avatar de l’usuari
Cuqui0
:: gosset
:: gosset
Entrades: 416
Membre des de: ds. nov. 16, 2013 12:52 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuqui0 » dt. maig 05, 2015 7:30 pm

Delfina, llavors el teu ginecòleg no és del grup MBG? Jo es que per proximitat la Quiron es candidata però no seria amb l'equip de MBG si no amb l'equip Cabero.

Doncs que et vagi molt bé i ja ens explicaràs la teva experiència!!
06/03/14 - Inici 1ª FIV
06/06/14 - 1ª transfer
01/08/14 - 2ª transfer
06/11/14 - 3ª transfer cancel.lada
09/04/15 - Inici 2ª FIV
24/04/15 - Transfer. Bioquimic 26)
06/09/15 - Inici 3ª FIV
20/09/15 - Transfer
19/11/15 - Inici 4ª FIV
04/12/15 - Transfer
22/12/15 - Beta + 1 embrió campió!
Subem
Entrades: 2
Membre des de: dt. maig 05, 2015 8:33 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Subem » dt. maig 05, 2015 9:01 pm

Hola!
Primer cop que participo en un forum com aquest i abans que res vull agrair-vos a totes les vostres aportacions, ajuden molt i molt!
Estic embarassada de 20 setmanes, per tant el part queda encara moooolt lluny, però bé just ja una dies que començo a pensar-hi (suposo que perquè ja vaig agafant consciència que "això" avança i va en serio!!). És el meu primer embaràs i estic amb el dilema de si fer el part a Quiron, que és on tinc el seguiment amb la doctora Aliende, o bé anar a la Seguretat Social, a l'Hospital de Sant Pau, que és el que em tocaria per zona. Algú ha passat per aquesta decisió? Em sembla que la Quirón és molt bon hospital i que l'equip MBG és molt bo, però em preocupa, com a moltes pel que he llegit, el suport en la lactància i l'opció de fer el pell amb pell només en nèixer i durant una bona estona. Amb la doctora he parlat del part però no dels moments posteriors, aquesta setmana intentaré aclarir amb ella aquests aspectes. A Sant Pau sé que tenen un protocol per afavorir el part normal i que són hospital de referència en tema de naixements, a més avui que és el dia de les llevadores la Gene ha publicat una notícia sobre el paper d'aquestes professionals en ela hospitals públics:
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... -normal.do

En fi, ja començo a mentalitzar-me que cada persona o cada part és un món!
Intentaré anar aportant tot el que pugui de nou per si puc ajudar també!
Una abraçada per totes!
Avatar de l’usuari
Elma
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 310
Membre des de: dc. jul. 25, 2012 7:59 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Elma » dc. maig 06, 2015 10:18 pm

Hola Marones!!

Perdoneu que vagi a saco però no tinc gaire temps. FA 8 setmanes que la petita és amb nosaltres i estem super contents i feliços i super liats.

En primer lloc, WALA, amb el tema del consentiment que em van donar...li vaig prenguntar a la doctora Garcia en la següent visita i em va dir que m'oblidés d'això. Que ella no ho donava mai perquè no estava gens d'acord però el seu soci, el Dr. Marquès, si que ho entregava. Em va explicar que allò era el que la podia "salvar" en cas d'una denúncia però que si arribés una demaalgun cop...plegaria directament. Jo li vaig dir que aquell escrit feia molta por i que a qualsevol dona que estigués una mica informada sortira corrents al llegir-ho...i em va donar la raó.

D'altra banda, jo també li vaig preguntar pel tema part molt aviat, vam parlar en varies visites i mai em va dir el que et va contestar a tu. Sempre es va mostrar molt respectuosa amb el que jo volia (sense presses, sense oxito, sense episio, tot molt natura) i ho van respectar molt, de fet em va dir que "la que paría iba a ser yo y tenia que estar tranquila con ese tema". També em va dir lo de no deixar passar més de la 40+6 per induïr, però jo no vaig insisitir gaire pensant que quan arribés el moment ja en parlariem. Quan es va apropar la data li vaig comentar que amb el primer nen ja m'havia retrasat 5 dies i em va dir ella mateixa que ja aniriem veient. Al final em vaig posar de part a les 39+6 i tot va anar rodat. Em vaig sentir molt respectada, vaig parlar molt amb la llevadora, res d'oxitocina, i em vaig posar l'epidural estant ja de 8cm. (dosi molt baixeta). Em van trencar la bossa sota el meu consentiment, i em cap moment em vaig sentir ni pressionada ni poc respectada. La Dra. va arribar per l'expulsiu i en tres pujos la nena estava fora, i sense cap punt. Li vaig cridar un "sobretodo no me cortes!!" i em va dir que no em preocupes que "en ello estava" mentres la veia fent massatge a la zona perineal. La nena va estar amb mi tota l'estona, nomes un momentet per pesar-la i medir-la i prou. El pell amb pell el vam fer a l'habitació, això no m'ho esperava i em vaig trobar que mons pares i els cunyats hi eren allà perquè els hi haviem dit que s'esperessin a dalt. Jo estic molt contenta de l'atenció durant el part. L'atenció a planta...bueeeno, com era el segon ja sabia com anava una mica i què havia de fer. Allà mateix ja vaig veure que algo no anava be, una infermera del matí molt maca em va ajudar, però una de les de la tarda...va passar i ni va veure com mamava la nena, les seves paraules van ser "es el segundo, no? bueno, ya sabes como va, entonces" i poca cosa mes. Ja us dic que no vaig insistir molt. En canvi, la meva cunyada que va parir fa una setmana allà amb un altre metge (extern) tinc la sensació de que l'han ajudat molt amb la lactància, una infermera francesa molt agradable. El meu consell es que sigueu molt plastes i piqueu molt el timbre. I sobretot...ANEU A UN GRUP DE LACTANCIA ABANS DE PARIR.

No se qui estava valorant anar a Sant Pau, jo vaig tenir allà el primer fill...i un 10 en l'atenció a planta i l'ajuda amb la LM. Potser perquè venia molt ben assessorada del primer part vaig estar més tranqui amb el segon, malgrat que totes les dificultats les he tingut ara. Amb això ens trobarem experiències de tots els colors al mateix centre i, fins i tot, amb les mateixes persones.

Un petonàs a totes i que us vagi molt be!!
ImatgeImatge

Imatge
Saras
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 28, 2014 9:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Saras » dj. maig 07, 2015 11:40 am

Hola!
Jo també vaig tenir una cesarea per culpa d'un tema meu. Tot va anar molt bé. Em van tractar molt molt bé, no em puc queixar de res. Fins i tot la cesárea que jo pensava que seria molt fred van fer que fos més caluros, parlant-me tota la estona, apropant-me la nena per que li fes petons… De seguida la van treure perque al quirófan fa molt de fret per un nado i li van donar al pare, el van acompanyar a l'habitació i va fer el pell am pell fins que vaig arribar. Son molt partidaris de fer-ho, jo volía però al meu marit li era igual així que tampoc vaig insistir amb el tema (ara está ben content i orgullós d'haver-ho fet! :P). Una vegada a planta, tant les infermeres per la mare com les de la nursery t'ajuden molt. A mi fins i tot em van venir a visitar infermeres de l'altre ginecoleg que em va atendre, vaja, no el que em va fer la cesárea. Totes dient-li cosetes a la meva filla... Ha sigut un tracte molt humá i molt profesional. Estem ben contents! :)
Avatar de l’usuari
Wala
:: papallona
:: papallona
Entrades: 111
Membre des de: dt. set. 16, 2014 9:47 am

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Wala » dv. maig 08, 2015 8:18 am

Elma enhorabona!!! 8 setmanetes ja, felicitats!!

Moltissimes gràcies Elma per aportar la teva experiència amb tan de detall i serenitat, crec que la clau està en el que dius, parlar-ho i no forçar segons quin tema fins que es doni el cas. Doncs endaant faré això, un grup de lactància + comentar el tema part amb calma de nou. ...ja saps com van les incerteses en aquests dies i que hagis compartit la teva experiència amb el mateix centre i la mateixa dra és or!

Saras jo també penso que el pell a pell amb el pare si la mare no pot és meravellós! Una amiga anava a fer un part natural...naturalissim i pobreta va acabar amb cesària i el pell a pell el va fer amb el pare...crec que això fa que els homes facin un gran clic!!

Bon divendres panxes!
05/2013 TE Positiu
06/2013 Tot va bé
07/2013 Avort i legrat.
-
05/2014 Comencem de nou!
08/2014 TE positiu. Microabort natural
11/2014 TE Positiu. Creuem dits!
01/2015 1rT Superat!
02/2015 AMNIO OK
Avatar de l’usuari
ragi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1665
Membre des de: dg. oct. 11, 2009 5:56 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: ragi » dj. juny 04, 2015 1:47 pm

Ara a l'abril vaig tenir la meva filla amb el Guillem Cabero i he de dir que un 10, tant ell com la llevadora que em va portar la Gemma com tot l'equip que estava al quirofan!
Al final també va tenir que ser cesarea perque no em baixava pero ho van intentar. Al meu marit li van dir que podia entrar a la cesarea pero vam decidir que no entres, ell va fer el pell a pell amb la nena mentres jo era a reanimacio i amb ell el van fer despullar de la part de dalt i la nena estava bruta sol amb el gorrito i l'arrullo.
Les infermeres de pediatria en van venir 2 una de molt bona i l'altra més seca pero bé.
Les infermeres de planta jo en vaig tenir de molt majes i altres que no tant!!!!!
Jo el que estic més aixi descontenta es amb el pediatra, sol va venir 2 dies de 5 dies que vam estar allí. el primer dia i l'ultim.
Per ficar arrecades cobren 55 euros.
la tv val 6 euros 24 hores.
Nosaltres i vam estar molt bé i repetiriem!!!!! Hem quedat contents.
Imatge
21/03/14 - Un estel brilla al cel.
Imatge
Cucurucho80
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 305
Membre des de: dv. oct. 17, 2014 7:34 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cucurucho80 » dc. jul. 15, 2015 11:52 am

¡Buenas! Subo el hilo....

Estoy planteándome llevar el embarazo en Quirón y ahora me surge una duda....¿es lo mismo quirón que MBG?... voy con Axa...

¿Alguna recomendación de ginecólog@ concret@?

¡Gracias!
http://www.fertilityfriend.com/home/542781
Imatge
Imatge
4.07.2015 >> TE + :) :) Sujétate fuerte, chiquitín !!
16.07.2015 >> 1ª Eco : vemos el saquito bien colocado...y dicen que se empieza a intuir la vesícula
27.07.2015 Nos comunican que nuestro pequeño se ha ido....Algo no iba bien y no evolucionó.... Nunca te olvidaré
Avatar de l’usuari
Ananda
:: puça
:: puça
Entrades: 41
Membre des de: dg. gen. 18, 2015 9:53 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Ananda » dv. ago. 14, 2015 7:59 am

Hola

Vista l'entrada veig que segurament els teus dubtes ja estan solucionats, però de totes maneres et contesto, MBG es un grup de ginecòlegs a banda com molts grups de ginecòlegs que hi ha a la Quirón. Treballen allà, tenen les consultes allà i fan servir totes les instal·lacions de la Quirón, la eco de les 20 setmanes et deriven a la Quirón antiga a Diagnòstic Prenatal a la Dra Alegre.

Tot el personal de MBG es molt bo, pero com a referencies que m'hagin ates, es la Dra Garcia del Real que es la meva ginecòloga, en el cas que ella ha estat de vacances he sigut atesa per la Dra. Rosana Diaz, la Dra. Andrea de Sas i la Dra. Aliende. A mi m'han agradat totes son grans professionals.

Espero et serveixi.

Salutacions
Imatge
mishi
Entrades: 4
Membre des de: dg. ago. 30, 2015 2:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: mishi » dg. ago. 30, 2015 3:12 pm

Bona tarda noies,

Sóc novata i estic embarassada de 25 setmanes. Em visito en dos centres: la Quiron (Alfonso Comín) amb la doctora Barrionuevo (de l'equip del dr. Cabero) i a la Dexeus (amb la dra. Claudia Forteza). Haig de començar a tenir clar on vull anar a parir i fins ara em tira més la Quirón, malgrat la setmana que ve tinc visita amb la dra Barrionuevo i vull preguntar-li tots el meus dubtes sobre "la respetuositat al part" com el pell a pell, portar-se la nena sense que la poguem controlar el pare i jo, maniobres de Kristeller, episiotomia, rotura de bossa i cesàrees innecesàries. Si em dona confiança en tots aquests temes, possiblement esculli la Quiron. Respecte la Dexeus, la veritat és que la ginecòloga em va donar confiança però veig que el centre es mou molt per calers i el dia del part si no està de guàrdia la dra. Forteza ( o bé pargar-li no sé si son 600 euros per a que m'atengui ella) ningú em dona garanties de que el part sigui el més natural possible.
He llegit tant crítiques positives com negatives de tots dos hospitals, però -potser pel tema sacacuartos- em declino més per la Quirón. ¿Alguna té referències de la dra Barrionuevo en l'atenció al part? Gràcies noies!
Avatar de l’usuari
ragi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1665
Membre des de: dg. oct. 11, 2009 5:56 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: ragi » dv. set. 04, 2015 9:23 am

mishi fa 4 mesos vaig tenir a una nena, a mi m'atenia el dr. Cabero, al final va acabar sent cessarea pero van intentar de totes totes que fos part natural, fins i tot el dr. em va dir, ho sento pero no ha pogut ser i volia que parissis natural.
També van avisar al dr. perque m'atengues al part i sense pagar res de més!
I pensa que tot el treball el fan les llevadores fins al moment del part part, aleshores es quan ve el ginecoleg. i jo pel que vaig veure volen molt lo natural i sempre et pregunten a tu!!! jo pell a pell no el vaig fer perque va ser cessarea pero si que el va fer el meu home a l'habitacio els dos solets fins que vaig arribar jo!
La meva experiencia va ser molt bona a la Quiron, repetiria.
Si tens qualsevol dubte pots preguntar. Jo també en tenia molts i es normal,.
Imatge
21/03/14 - Un estel brilla al cel.
Imatge
Subem
Entrades: 2
Membre des de: dt. maig 05, 2015 8:33 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Subem » dv. set. 04, 2015 11:16 am

Hola a totes, gràcies per compartir l'experiència, les que ja heu tingut la criatura a la Quiron. A mi em porta la Dra Aliende i estic de 37+4, amb la bossa a punt i molta emoció perquè suposo que ja queda res per sortir cap a l'hopital! Espero poder entrae al Forum a compartir la meva vivència!
Una abraçada a totes!!
mishi
Entrades: 4
Membre des de: dg. ago. 30, 2015 2:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: mishi » dv. set. 04, 2015 8:27 pm

ragi gràcies per respondre!! la veritat és que ho he estat parlant amb el meu xicot i tots dos hem optat per que parís a la Quirón. Ara estic de 26 setmanes i em preocupa que la nena estigui en posició podàlica, malgrat la dra. Barrionuevo m'ha dit que encara té temps de col·locar-se cefàlica. És el que ara per ara em preocupa, perquè em va dir que la parella no pot entrar amb mi si em fan cesàrea. Però per lo demés la veritat és que em va agradar el que em va contestar sobre el part vaginal. Segons ella prioritzen sempre part vaginal, fan pell amb pell, no s'enduen a la nena per netejar-la sino que ho fan a la mateixa sala, les habitacions són individuals (també les de dilatació...). En general feien un part bastant respectat, veurem a veure a la pràctica :ok: ¿Podríes dir-me com va ser la teva experiència abans dels pujos, vull dir si vas poder estar en la sala de dilatació i poder-te moure abans de l'epidural? Gràcies!! :-()-)
mishi
Entrades: 4
Membre des de: dg. ago. 30, 2015 2:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: mishi » dv. set. 04, 2015 8:28 pm

Subem ha escrit:Hola a totes, gràcies per compartir l'experiència, les que ja heu tingut la criatura a la Quiron. A mi em porta la Dra Aliende i estic de 37+4, amb la bossa a punt i molta emoció perquè suposo que ja queda res per sortir cap a l'hopital! Espero poder entrae al Forum a compartir la meva vivència!
Una abraçada a totes!!


Que vagi molt bé tot!! >.-<:
Ieiabcn
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dg. juny 07, 2015 3:25 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Ieiabcn » ds. set. 05, 2015 8:52 am

Hola! Jo he tingut els meus dos fills a la Quiron. I en general n estic contenta. Dilatacio sola en una sala, el gine q et porta nomes apareix al darrer moment, la gran feina la fan les llevadores i penso que en el meu cas van respectar la maxkma naturalitat que els vaig demanar. No em van fer epi... i vaig poder fer pell amb pell, en el ñrimer jo, i amb el segon el meu marit xq jo vaig quedar en observacio una estona x una baixada de presio arterial.
La nota negativa que per mi te la Quiron es el servei d infermeria a planta. La majoria d infermeres ben seques ... en el meu cas volien tan si com no que prengues els calmants que el metge havia pautat. Joem trobava perfectamdnt i elles no entenidn que els rebutges...
Pero en general, be!
Molta sort i a gaudir d aquests parts imminents!!! ☺
Minta
:: papallona
:: papallona
Entrades: 100
Membre des de: dc. set. 16, 2015 3:55 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Minta » dj. set. 17, 2015 1:20 am

Molt bones!!!
Necessito ajuda per escollir ginecòleg que hem porti les revisions i un futur embaràç. Estic indecisa entre tres:
1. Doctor samaranch - parir a la corachan
2. Doctor guillem cabero riera i parir a la quiron.
3. Doctor Garcia-Valdecasas i parir a la teknon.

Vaig tenir una visita amb el dr samaranch fa un any, i vaig quedar mes q contenta amb el tracte. Lo q no m'agrada es que te molta estona d'espera (encara tenint cita programada) i que la corachan te un acces mes complicat de cara a nosaltres (vivim al vallès).

En quant al doctor guillem cabero riera, no el conec personalment, pero he llegit bones experiències en general amb ell. I sobre la quiron la trobo mes accesible per la ronda i a mes a mes molt mes maca en quant a habitacions i clinica en general (encara q això es lo d menos... pero clar tot suma).

El dr. Garcia-Valdecasas, igual, no el conèc, pero m'ho recomana una companya de feina... tant per atenció com per clinica (bona ubicació a prop de la ronda)

Podeu ajudarme? Alguna q tingui experiencies amb aquets gines i/o cliniques???

Moltisiisissmes gracies x l'ajuda!!!
Avatar de l’usuari
chupee
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 58
Membre des de: dj. nov. 27, 2014 6:10 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: chupee » dj. set. 17, 2015 7:19 pm

Hola Nereida!
Jo triaria anar a la Teknon, tothom en queda molt content de les infermeres, sala de parts i nursery. Jo vaig parir a la quiron perque es on treballa la meva gine de confiança, pero les infermeres deixen molt a desitjar i es una llastima.
Que hi hagi sort!!
Imatge
Minta
:: papallona
:: papallona
Entrades: 100
Membre des de: dc. set. 16, 2015 3:55 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Minta » dg. set. 20, 2015 11:51 am

chupee ha escrit:Hola Nereida!
Jo triaria anar a la Teknon, tothom en queda molt content de les infermeres, sala de parts i nursery. Jo vaig parir a la quiron perque es on treballa la meva gine de confiança, pero les infermeres deixen molt a desitjar i es una llastima.
Que hi hagi sort!!


Moltes gràcies Chupee!
Crec que aniré a teknon a provar sort! Una companya de feina m'ha parlat molt be del dr. Garcia-valdecasas i de la clínica. :ok:

Torna a “El part”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::