Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

Cereals, fruita, verdura, carn i peix.
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dc. feb. 25, 2015 7:13 am

Gràcies pels consells noies! Aseret amb el meu peque passa al contrari, s'enfada si el trec de la trona! És molt menjador i té un interés terrible per tot el que li poso a la trona. Ahir va provar per primera vegada el carbassó i la carbassa (potser els tindria que haver introduit d'un en un però com són poc al·lergènics vaig optar per arriscar). Va ficar una cara de fàstic que no vegis, jajaja però algun trosset es va empassar. D'altra banda li torna boig la taronja, deixa els trossos que li dono ven secs :content: .

Aquests dies, conforme anem provant, vaig agafant més confiança. Si que fa por quan el veus fent arcades, per que realment asocies aquesta imatge a que t'estas ofegant, però és cert que normalment ho resolen sols. Haurieu de veure la meva cara quan li passa, li sonric per que no s'espanti però per dins estic feta un flan, jajaja! Una altra cosa que m'ha cridat molt l'atenció és que m'imita. Mentre ell menja a la trona jo sec al costat sense molestar-lo i potser menjo un tros de pa o el que sigui per que em vegi mastegar. Doncs ahir no em treia l'ull del damunt mentre menjava plàtan i va començar a imitar-me i a mastegar solet! Quina il·lusió, jeje!

Bé, aniré fent més provatures. Avui fa 6 mesos i mig o sigui que compraré pa sense sal i li donaré una punteta per que xarrupi i així anem introduint el gluten. Em fa un pèl de por pel tema molles però bueno, farem un esforç :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m


Merci a totes!
Avatar de l’usuari
mar2012
:: tigre
:: tigre
Entrades: 768
Membre des de: dj. jul. 26, 2012 10:56 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: mar2012 » dc. feb. 25, 2015 12:14 pm

Hola guapes!

Pesoleta quina gràcia això del pebrot!! realment són sorprenents.. el meu també ha menjat pebrot escalivat, i albergínia.. L'altre dia vaig provar de donar-li uns quants pèsols i em va deixar al·lucinada, perquè els va aconseguir agafar, d'un en un i cap a la boca.. jejejj.. també li he donat palets de cogombre fresc.. de fet, tot el que li deixo al seu abast ho prova..i és cert que el primer que vol agafar són les coses que no ha vist fins aquell moment.. és normal, perquè el que fan és experimentar..
El tema carn hem provar de bastants tipus (pollastre, gall d'indi, conill, porc, vedella, xai..)
Aquesta setmana volia començar amb el peix, i em fa una mica de por pel tema anisake.. vosaltres congeleu prèviament el peix? Quants dies? penseu que començar amb bacallà frec (que fa uns dies que tinc congelat), és massa agosarat, i que primer potser que provi llenguado o lluç??.
Nosaltres de moment fem entre setmana tres àpats amb el peque (esmorzar, berenar i sopar. El dinar no puc perquè està amb la cangur..), i el cap de setmana els 4 àpats, però no ha sigut fins ara que hem introduït el sopar (a les 19.00), perquè el nen fins ara estava molt cansat i només volia teta i dormir.. A les 19.00h jo mig sopo amb ell perquè no mengi sol, i després acabo de sopar quan ell dorm amb la resta de la família.

Clara, ànims amb aquests ensurts.. poc a poc veuràs que ell agafa confiança i tu també l'aniràs agafant.
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dc. feb. 25, 2015 2:16 pm

Gràcies Mar! Quan té el teu petit? Veig que ja feu gairebé tots els àpats del dia...
Avatar de l’usuari
petitajo
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 336
Membre des de: dj. set. 05, 2013 5:00 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: petitajo » dc. feb. 25, 2015 2:24 pm

hola a totes, gracies pels comentaris ajuden molt, grans consells. Soc una mama d'una peque de 8 mesos mooolt inexperta.

Dos dubtes, quan li oferim els trosos de menjar es pq els agafi amb les mans i se'ls endugui a la boca pero llavors, quan s'han d'introduir els coberts?

I tema aigua??? Com l'hi oferiu?? Nosaltres a vegades utilitzem bibero o un got adaptat (d'aquells tapats amb un bec) o un got normal, fins i tot directament les ampolles d'aigua petites q venen directament amb adaptadors. Vaja, q no sabem q ens pot ser mes practic a la llarga.

salut!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dc. feb. 25, 2015 3:01 pm

Hola Petitajo! Jo vaig anar a la consulta de Carlos González i em va dir que fes servir got de nanses per nadons però sense que li fiqués la tapa. Segons ell aprenen més ràpid a ser autònoms i ho corroboro. El meu peque utilitza got amb ases i encara necessita la meva ajuda, però hi beu molt bé. En relació als coberts, no sé exactament quan s' introdueixen, però jo al meu fill li deixo la cullera a l'abast mentre té altres coses per menjar a la trona i de tant en tant l'agafa i se la fica perfectament a la boca, o sigui que amb 6 mesos i mig ja va practicant, jeje!

Noies ja sé que soc pesadeta però tinc una altra pregunta. Perdoneu la meva ignorància, però no soc massa bona cuinera. Quan dieu que oferiu pollastre tallat a contra-beta què voleu dir exactament?
Avatar de l’usuari
pesoleta314
:: conillet
:: conillet
Entrades: 380
Membre des de: dv. des. 13, 2013 3:17 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: pesoleta314 » dj. feb. 26, 2015 10:04 am

Ningú no neix ensenyat, Clara! Jo també tinc els meus dubtes. Tema pollastre: si agafes, per exemple, un pit obert per la planxa i te'l mires bé, fa com unes línies totes en la mateixa direcció. A contra-beta vol dir que talles perpendicular a aquestes línies, no seguint-les. Jo la veritat és que no m'ho he mirat si ho faig així; de fet, el que és més fàcil per a ella és que li doni un os de pollastre amb una mica de carn pel voltant i anar escurant.

Petitajo, nosaltres amb got sense tapa; la infermera em va dir que millor així, que ja n'aprenguin de petits. Els primers dies feia mullader, però ara ja beu perfectament (aguantant-li jo el got i ella posant les mans a les anses).

Mar, la meva ha provat el peix dos cops i jo no l'he congelat... Pel tipus, a mi em van dir que qualsevol peix blanc va bé per començar; el bacallà és peix blau, així que potser millor començar amb lluç, llenguado o rap, com tu dius. Tot i que si t'he de ser sincera no sé per què es recomana el blanc abans que el blau (potser algú ens ho pot aclarir).
Avatar de l’usuari
melibea80
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 19, 2012 9:11 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: melibea80 » dj. feb. 26, 2015 11:48 am

A veure, jo us dic segons la meva experiència, però també per experiència us dic que a cada casa s'ha de fer el que més pràctic, còmode, divertit i agradable resulti, en tots els aspectes (tant el menú, com les pautes d'introducció, com els passos per introduir plats i coberts i tovallons...). Veureu que anireu avançant al ritme que us marquin els vostres petits, no importa gens el que faci jo, l'amiga o la veïna, perqupè cada casa és un món. Però si us ajuda (a mi m'ajudava molt el que m'explicàven altres mares), doncs us comento el que jo crec.

Got primer amb nanses i després aneu provant sense, i veureu com els resulta igualment fàcil, és anar fent proves, jo us diria que no us marqueu un calendari tipus "a partir del dia que faci X mesos". De tota manera jo també li he donat got amb tapa moltes vegades per dos motius: un, perquè tenia algun got de tapa enroscada i em feia cosa no posar-li la tapa i veure-la beure amb la vora així... i l'altra perquè per la nit demanava (i demana encara) aigua mentre està mig adormida (quan aneu fent sopars salats, si ja no feu pit, és molt possible que tinguin una mica de set i demanin aigua) i és més còmode que begui del got d'aprenentatge estant estirada que fer-la seure perquè begui sense tapa. Però bibe mai, perquè no li agraden, sinó got amb bec. Qüestió de gustos.

Coberts, reitero el que ja he dit: és més fàcil la forquilla que la cullera. L'acció els resulta més natural, punxar i portar a la boca que fer pala+arrossegar+portar a la boca. Al principi no punxen perquè no fan bé la força però també és qüestió de temps. Deixeu-los els coberts a prop quan ho creieu convenient, sempre penso que millor haver experimentat molt molt només amb les mans (perquè calculin textura, mida de la mossegada, etc.) i després ja continuar amb els altres instruments, però vosaltres mateixes ho anireu veient. Si veieu que amb els coberts només juga i "toca el tambor" o que es pot fer mal, doncs aquell dia els aparteu i un altre dia torneu a provar... Normalment, per imitació i sempre que tinguin algo de gana, no "tocaran el tambor" jejeje Intentaran fer-lo servir igual que el papa i la mama. El mateix passa amb el plat... Algun dia va a terra... però normalment això a nosaltres sempre ens ha passat quan ja havia quasi acabat o quan no tenia gana... si no, ja veureu que normalment s'acostumen de seguida a que lo bo (i divertit i curiós) és el que hi ha a dins del plat i no el plat en sí.

Jo la sopa i els purés els donava, i després d'un temps de jugar i provar amb forquilla i cullera amb coses més sòlides ja li vaig anar deixat la cullera també per a sopes i purés.. I la veritat és que em va sorprendre molt. Pensareu que em passo el dia netejant el terra, però no!! Això passava més al principi, però després.... molt bé, tot molt controlat. Menja sopa de meravella des de ja fa molt de temps (amb un anyet o any i poc).

Ànim noies!!! I quina sort amb aquesta pediatra!!! La meva em va dir que oioioioiioi i que li ho fes tot ben petit ben petit... mare meva! Si li arribo a donar trossets petits hauria tingut algun disgust, segurament. Així que vaig optar per ocultar-li de quina manera menjava. Menja fruita? Sí. Menja carn? Sí. Quina carn? Tal i qual. Ah, molt bé... jejejejejeje No hay más preguntas, señoría?

Petons a totes!
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dj. feb. 26, 2015 2:38 pm

Moltes gràcies Pesoleta!
Avatar de l’usuari
Navi
:: conillet
:: conillet
Entrades: 376
Membre des de: dl. nov. 04, 2013 8:39 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Navi » dv. feb. 27, 2015 5:35 pm

Melibea gràcies per explicar-nos la teva experiència! Anima i tranquilitza molt!

Noies tinc un dubte, el pà com s'ha d'oferir perquè sigui segur? És millor que no tingui crosta dura o és igual? De barra o rodó? Em sona que fa poc una de vosaltres deia que li donava el crostó però ara no ho trobo enlloc.

Us explico una mica, fa 4 dies que hem començat. De moment li hem donat plàtan, bròquil, mongeta i pà.
El pà és l'únic que ha triomfat, li hem deixat un trosset avui, l'ha agafat i de seguida cap a la boca. Primer li hem donat el crostó d'una barra i llavors una llesca, el crostó ha acabat de seguida a terra i el gos se l'ha menjat jeje. La llesca l'ha anat xupant i al final tenia una bola de la molla ben xopa, el meu home li ha tret de la mà perquè la veia massa petita i buf! Quin drama! plorava que li queien les llàgrimes i tot, fins que l'hi hem donat un altre tall de pà.
Els altres dies no li ha fet gaire gràcia el menjar, ja posava cares només d'agafar-lo, la mongeta ni se la va acostar a la boca. Crec que el pa és l'únic que s'ha empassat i no n'estic ni segura, però els ànims no decauen :content:

Una altra cosa que us volia preguntar... Uns amics ens van regalar la baby-cook i encara l'he d'obrir. Alguna l'ha fet servir fent blw? Si mengem tots el mateix no deu servir de molt, no?
Imatge
Avatar de l’usuari
pesoleta314
:: conillet
:: conillet
Entrades: 380
Membre des de: dv. des. 13, 2013 3:17 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: pesoleta314 » ds. feb. 28, 2015 10:06 am

Melibea, gràcies per compartir la teva experiència. És clar que cada nen és un món, però sentir d'altres mares sempre ajuda (almenys a mi!!). Nosaltres també fem servir el got amb "bec" per les nits pel mateix motiu que vosaltres: practicitat.

Tema pa: jo li dono de tot, de vegades molla, de vegades només la crosta (tipus en tira), de vegades una mica de tot, això sí, és pa rodó perquè és el que mengem a casa. Pensa que al principi és normal que facin boles o que no mengin res... no sap com gestionar-ho, és tot nou. Jo també el que feia era aguantar-li el tros de menjar davant i ella l'agafava (si li deixava a la safata no sabia com agafar-ho). Ara ja ho agafa soleta del plat. Mira, la meva el pa passava d'ell completament al principi, fins que un dia li va fer gràcia i ara li encanta. i en canvi el plàtan va començar a devorar-lo i ara no en vol... veig que amb això són molt canviants.

Jo la babycook la faig servir molt!! No ho hauria dit mai, hehe. Però tota la verdura li faig allà (així cuino sense sal), de vegades només la seva, de vegades la de tots, depèn de la quantitat o de com la mengem. I la poma i la pera, que són dures, també els hi faig allà. N'hi faig una peça i així en tinc per un parell d'àpats. I també faig salsa de tomàquet per la pasta! (cuino un parell de tomàquets madurs i els trituro amb un bon raig d'oli i una mica d'alfàbrega, i està molt bo!!) I compota per a posar-li sobre del pa, tot i que cada cop faig més pa amb oli o tomàquet + peça de fruita.
Avatar de l’usuari
Navi
:: conillet
:: conillet
Entrades: 376
Membre des de: dl. nov. 04, 2013 8:39 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Navi » ds. feb. 28, 2015 10:57 am

Gràcies Pesoleta!

Quina alegria m'has donat amb la baby cook, em sabia un greu que s'haguessin gastat els diners per res. Provaré el que dius!

Ja veig que tant els hi encanta una cosa com no la poden ni veure i al revés, d'aquí uns dies tornarem a provar amb el que no ha volgut.

Provaré d'afegir alguna coseta al pa, a veure si així també li fa gràcia.
Imatge
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dl. març 02, 2015 8:47 am

Sabeu si és normal que amb la introducció de la AC els peques vagin restrets? El meu nen porta dies sense anar de ventre i ja m'estic començant a preocupar.
Avatar de l’usuari
melibea80
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 19, 2012 9:11 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: melibea80 » dl. març 02, 2015 10:06 am

Hola! No sé si és normal clara13, crec haver llegit que fins a dos dies sense fer caca pot ser habitual, però en el meu cas, acostumada sempre a una al dia mínim, jo el que intentaria és oferir almenys un cop al dia coses que ajudin com taronja, raïm... A veure si li va millor...

La babycook la vaig fer servir prou! Però quasi mai per triturar, perquè per fer purés m'agraden més finets (com que només tritura amb les dues fulles del fons, no queda tan fi com amb la batidora). La feia servir molt al principi del BLW per fer totes les verdures al vapor i també vaig comprar l'accesori que es diu arrocera que serveix per fer pasta i arrós bullit, i li ho donava com acompanyament quan nosaltres menjàvem alguna cosa que ella encara no menjava (com peix o alguna carn dura...). És a dir, si menjàvem alguna cosa que ella no podia menjar, o si teníem previst sortir a dinar fora per exemple, o menjar a una hora diferent, li posava l'"arrocera", que és un altre tipus de cubell que no porta forats a baix. Li posava una mica d'arrós o de pasta tipus tiburones, pajaritas, etc... i cobert d'aigua. Aigua al dipòsit i una o dues passades (jo la verdura dura com la pastanaga la feia també amb dues passades de babycook). I després escórrer i servir, juntament amb les verdures o el que fos. Ja us dic, sobretot al principi, després ja tots menjàvem el mateix i la babycook es queda petita. Les mamis que fan papilles la faran servir mooooolt més, però vaja, que durant uns mesos a mi em va venir molt bé. No és res diferent de qualsevol altre aparell per cuinar al vapor, hi ha mil models al mercat, potser un altre més gran hauria servit durant més temps... però com que ho venen per nens, fa gràcia, no sé...

Ah, i per la poma també la utilitzava però mai li ha agradat la poma tova.

Proveu a donar diferents tipus de pa, de duresa... També cal tornar a posar les mateixes coses una vegada i una altra fins que li acaven prenent el gust... Van canviant d'interesos, mai se sap.
Avatar de l’usuari
ner
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 575
Membre des de: dt. abr. 17, 2012 4:15 pm
Ubicació: Girona

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: ner » dc. març 04, 2015 6:59 pm

Hola a totes,

La meva filla fa LME però el pediatra ja m'ha dit que a partir dels 6 mesos (que els fa a finals de març) hem de començar amb l'alimentació complementària.

Conec una altra mama que fa BLW i ho trobo molt interessant però el meu entorn hi està en contra: el pediatra em va dir que això dels trossets està de moda però els nadons a 6 mesos no estan preparats per a mastegar! I la meva mare em va dir que era massa petita i ella no li donaria trossos. Per sort la meva parella ha dit que recolzarà el que jo decideixi així que ara em toca aprendre i no sé ni com començar. A més jo no sóc gaire cuinera! Avui m'he anat a comprar el llibre d'en Julio Basulto "Se me hace bola" que em varen recomanar i intentaré llegir-me el post, em surten 52 pàgines així que necessitaré temps!

A nosaltres també ens varen regalar la Babycook que encara tenim per estrenar.

Aprofito per fer-vos un parell de preguntes:
- Coneixeu algun pediatra a Girona que estigui a favor del BLW o almenys ho respecti? Es que em sentiré una mica incomode anant a un pediatra que hi està en contra. A l'última visita que li vaig comentar el tema em va fer un sermó: que era una moda, que tampoc entenia la gent que decidia no vacunar (nosaltres si que hem vacunat) ni portar-los a la piscina tan petits que no era necessari... uf crec que es va desfogar amb nosaltres.
- Tema trona: vosaltres que feu BLW en recomaneu alguna? Amb o sense safata? En varem comprar una d'ikea però ara que la tenim muntada a casa, no té per a recolzar els peus i em sembla molt dura. I hem pensat que aquesta la podem portar a casa els avis i comprar-ne una altra per casa.

Aniré seguint el post. Gràcies
Imatge
Avatar de l’usuari
pesoleta314
:: conillet
:: conillet
Entrades: 380
Membre des de: dv. des. 13, 2013 3:17 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: pesoleta314 » dj. març 05, 2015 3:41 pm

Hola Ner! Benvinguda! Si tu ho tens clar, la resta anar fent. L'important és que tu ho vulguis. Jo el que faig és que les iaies li donen papilles quan se la queden, i llestos, i no passa res. L'altre dia va menjar peix amb verdures ella sola davant tota la família política i es van quedar tots a quadres (aquell dia em va fer quedar bé perquè va porquejar poc i menjar molt, hehe. No sempre és així!).

Et recomano el llibre "el niño ya come solo" si tens molts dubtes, ja que és una guia de com fer-ho. El del julio està bé des d'un punt de vista de nutrició i dietètica. Tot i que, sincerament, al final veus que és sentit comú! Mirant aquest fil o blogs d'internet trobaràs tota la informació que vulguis i més.

Tema metge no et puc ajudar, ja que no sóc de la zona.

Tema trona: aquí nosaltres la vam cagar MOLT. Vam agafar la que ens van endosar a la botiga abans de néixer la petita, que ni et planteges què menjarà ni res. Si pogués la llençava i en comprava una altra!! Compra la cosa més bàsica, amb menys roba i amb menys raconets que trobis (la de l'IKEA, per exemple), ja que cada cop que acabeu de menjar acabarà feta un fàstic. Alguna cosa que sigui fàcil de netejar. També em sap greu que la nostra trona no es pot posar a la taula amb nosaltres, sempre amb safata. Ara encara, però quan sigui més gran... acabarem per no fer-la servir, ho veig a venir.
Avatar de l’usuari
petitajo
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 336
Membre des de: dj. set. 05, 2013 5:00 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: petitajo » dv. març 06, 2015 8:30 am

Nosaltres tenim una trona de fusta convertible de la q estem molt contents, la safata es pot treure (ho fem quan menjem tots a taula) o posar per quan juga una miqueta. Es neteja facilment i la funda es impermeable. Jo recomano q tingui la opcio de posar i treure safata.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Clara13
:: gosset
:: gosset
Entrades: 436
Membre des de: dc. nov. 20, 2013 11:40 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Clara13 » dv. març 06, 2015 2:28 pm

Hola Ner! La meva sogra també li dona triturada la fruita pel mati, i la resta de dia, dinar, berenar i sopar, menja sòlids. A mi de moment em funciona.
Avatar de l’usuari
Navi
:: conillet
:: conillet
Entrades: 376
Membre des de: dl. nov. 04, 2013 8:39 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: Navi » dv. març 06, 2015 5:03 pm

Nosaltres no l'hem encertat gaire amb la trona. Tenim una evolutiva (la cotinfant advance), no m'agrada perquè té la safata llisa i és fàcil que el menjar surti disparat pels costats i tampoc m'agrada perquè el coixí s'embrut molt. Li podem treure la safata però llavors el nen juga a apretar els peus contra la taula i es va separant.
A casa els meus sogres tenim una Emotion plus de jané que ens han deixat i li queda gegant.

Si fos ara crec que em compraria la Cosatto 3 sixti, té encoixinat plastificat i safates amb "bordes".

Ner nosé si a tot arreu són iguals les visites que toquen amb el pediatra, nosaltres fins als 6 mesos hem tingut revisió cada mes però ara ja no hi hem d'anar fins als 9 mesos. Ho dic perquè si només us falla pel tema del menjar potser ja no l'haureu de veure gaire més, i no cal que canvieu.

Per cert, l''altre dia ja vaig estrenar la babycook! Gràcies per les respostes!
Imatge
Avatar de l’usuari
melibea80
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 19, 2012 9:11 am

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: melibea80 » dt. març 10, 2015 10:50 am

Wola!

Jo tinc una trona Inglesina Gusto, que és la que tenia les potes més fines (no m'agraden aquelles amb potes tan grosses ni m'entusiasmaven les de fusta). Sí que te racons, però com que tot és plastificat, cap problema per netejar, i el plàstic del seient és suau, no em resulta desagradable. M'agrada especialment la safata doble, molt útil per deixar a sobre el menjar sense plat i poder escurar-ho bé després a la pica. A més jo li pessigo una mica el pitet entre la safata extraïble i la no-extraïble i així li cau menys, perquè li queda tot al pitet. La safata completa en realitat es pot treure del tot i es coloca a les potes del darrere que porten unes guies, així la pots apropar a la taula, però jo personalment sempre l'he posat a la taula amb la safata per sobre de la taula.

No sé com es pengen fotos, si no us en passaria alguna.
Avatar de l’usuari
pesoleta314
:: conillet
:: conillet
Entrades: 380
Membre des de: dv. des. 13, 2013 3:17 pm

Re: Experiència A.C. seguint els consells del Carlos Gonzalez

EntradaAutor: pesoleta314 » dt. març 10, 2015 1:58 pm

Sí, és veritat! Això de la safata doble va molt bé, la nostra també ho té. Jo li dono plat igualment perquè s'hi vagi acostumant, però acaba de cap per avall.

Com aneu amb els avanços?? Nosaltres hem notat un canvi gran des de la setmana passada. Menja molt! De fet, estava una mica preocupada perquè cada cop vol menys llet i més sòlid (fem teta abans i després de menjar, a més de a demanda la resta de dia). He arribat a la conclusió que ella ja va bevent la seva llet, però que segurament quan veu el menjar prefereix el sòlid en aquell moment (de fet, a la nit prefereix més llet que sòlid). L'altre dia va menjar tant que va acabar vomitant al cap d'unes hores (això és l'explicació que hi he trobat, realment es va passar un ou de quantitat). Ara procuro deixar-li menys menjar al plat, perquè si no al final li acabava traient i em liava la del cristo. Bé, el tema quantitats ho dic pel que a mi em sembla que és molt, no li medeixo ni res, però per lo petita que és trobo que menja molt. A més, ha millorat molt la tècnica. Si té alguna cosa a la mà i ja no se la pot menjar, ho deixa a la safata i ho torna a agafar bé. I segueix embrutant, però menys. Estic francament sorpresa.

Hem descobert que no tolera bé la civada. Cosa que no entenc perquè al principi se la menjava bé. Un dia la va vomitar i ara sempre que en menja vomita al cap d'una hora o així, així que la pediatra ens ha dit que fora civada. Els altres cereals cap problema. Ara fa dies que no introduïm cap aliment. Va força restreta i de vegades sembla que pateixi una mica, així que li he tret la poma, el plàtan, la pastanaga i l'arròs de la dieta i menja més mandarina, pruna i carabassó. Li donaré a provar kiwi a veure què tal.

Ja explicareu!!

Torna a “Els aliments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::