Nits horribles...

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
Nineta22
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 328
Membre des de: dt. set. 03, 2013 2:39 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Nineta22 » dt. nov. 25, 2014 6:24 pm

Moltes gràcies a totes per les vostres opinions!! Teniu raó que com a mínim suport si que en trobo!! L'opció de deslletar de nit es una opció pero encara no estem preparades.

Pel que fa al tema de percentils, se que la meva filla està be perquè es viva, espavilada i molt inquieta, suposo que a la nit també es reflexa. Pero entendreu que a un percentil 90 et sap menys greu treure-li el biberó de la nit que a un altre, o aquesta es la meva humil opinió. Suposo que els que esteu en una situació així m'ententendreu, i els altres us en podeu fer una idea. Teniu raó que es un numero buit, pero un numero que angoixa en el fons.

Martina, la charito com a mínim utilitza arguments a favor del que ella creu i se la veu convençuda dels seus actes, pero (i disculpa pero fa temps que llegeixo els teus comentaris) els teus escrits no tenen cap fonament, cap argument a favor mes que la teva experiència, i en cada post sembla que hagis de justificar la teva conducta. Gràcies per escriure però ja tinc prou neguit amb les meves coses com per haver-me de preocupar pel que em dius aquí (estic convençuda que més d'una opina el mateix)

Charito, tot i que som d'opinions diferents Gracies igualment per escriure'm :)
Nineta22
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 328
Membre des de: dt. set. 03, 2013 2:39 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Nineta22 » dt. nov. 25, 2014 6:29 pm

Per cert charito, gràcies pel link. Ho tindré en compte quan sigui el moment.
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Mara17 » dt. nov. 25, 2014 6:30 pm

Nineta, els meus fills són de percentil 3 i van deixar de menjar de nit molt aviat. Suposo que em vaig agafar a la frase 'fa més el dormir que el menjar', quan amb menys de mig any passaven menys de mig dia sense menjar perquè dormien. I si, de vegades, fent algun canvi podem aconseguir millores, però la manera de dir les coses, ajuda força a fer arribar el missatge. ;)
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Aquitania
:: conillet
:: conillet
Entrades: 392
Membre des de: dc. gen. 18, 2012 11:12 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Aquitania » dt. nov. 25, 2014 7:47 pm

Hola, el meu te ara 18 mesos i cada nit al menys fa un despertar, i no em puc queixar. Pero escric per a dir que li vam treure el bibe de la nit progressivament cap als 9m i va reduir despertars.
Ara ha tingut un brot de creixement i durant uns 10 dies ens ha tornat a demanar bibi, inclus 2, durant la nit de la gana que tenia.
Solucions magiques no hi ha. Es anar provant coses fins que algo ajuda, pero es un proces maduratiu. A mi em va ajudar pasar-lo al bressol abans d'hora, destete amb pla pare, despres a un llit normal arran de terra, despres treure bibi i donar aigua, i fins aqui... No se, anar fent ;)
La propera sera posar-li la germaneta a dormir amb ell jejeje
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: charito » dt. nov. 25, 2014 8:30 pm

Jajajaa neuetes q bo lo dels gremlins.... home si t'hi pares a pensar una mica si no ?? ;p o ho semblen per les nits que ens fan passar!

Si la llet es del temps i sense colacao tambe relaxa?
ja m'agradaria sortir a l'apm a veure si estan d'acord
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: charito » dt. nov. 25, 2014 8:38 pm

Nineta ei i no et pensis que no t'entenc pel tema percentils eh? El quim mai ha sigut cap gegant i ara es el mes peque de la classe pero menja de tot i be, paciencia i intentar no rallar-se....i no caure amb el parany de com es petit que mengi macarrons perque es l'unic que menja i si no no sopa.... tu saps el que em costa deixar-lo sense sopar perque no vol la verdura? Hem de fer un exercici de contencio i si el nen esta sa i be no angoixar-se innecessariament...
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: martina13 » dt. nov. 25, 2014 9:31 pm

Rossinyola es una manera de parlar en plural es ho veieu esteu sempre ala defensiva! He dit quadriculada en general pq en molts fils k parlem de temes k son controvertits de rutines o el k sigui sempre es diu aixo ( ho poso impersonal a veure si aixi no se sent ningu profundament atacat) k som quadriculades.
I deia lo de quadriculades xq les k sou ( parlo en general altre cop) defensores del ritme dels nens etc mai mai mai accepteu opinions contraries
Rossinyola
:: pantera
:: pantera
Entrades: 806
Membre des de: ds. maig 21, 2011 11:05 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Rossinyola » dt. nov. 25, 2014 9:57 pm

Sincerament, no sé a quin grup em poses, què vol dir "sempre esteu a la defensiva"? Jo i qui més? Ens coneixem? És més, quins grups hi ha? T'equivoques i molt, a la defensiva no ho estic pas, simplement m'ha sorprès el teu comentari que sembla que t'hagi ofès algú quan ni tan sols havies participat. El que s'ha dit a altres fils ni idea, jo només he entrat a participar pq la Nineta demanava ajuda i en molt m'hi he sentit identificada pq ho he passat. Potser has tingut discusions en altres fils i portes el "pot acomulat", però no cal barrejar ni ficar a tothom a dins un sac, i molt menys agafar-te a qualsevol comentari per sentir-te atacada, que no va per aquí la cosa! : lasito :
Imatge

Imatge

Imatge
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: martina13 » dc. nov. 26, 2014 5:22 am

I dale rossinyola k no mestic referint a ningu en concret!!!!! Jo que se si tu et sents aludida o no!!!! Crec k ho he dit ben clar era un comentari en GENERAL
ni se qui ets ni ens coneixem ergo...no em refereixo a ningu en concret!!!! Uffff es k a vegades de veritat com us preneu les coses!!! digam en kina frase the "atacat" siusplau pq jo flipo a vegades
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: garota » dc. nov. 26, 2014 6:27 am

Ui sí que us ho agafeu a pit tu..... Jo només dic que cada nen és un món, cada persona un món vaja, i que si en un moment a tantes families se'ns desperten els peques deu ser normal no??? O els tenim a tots malalts????
Una amiga meva té 2 nens, un de 7 anysi un de 5. El de 7 s'ha despertat seeempre un parell de cops, fins i tot ara encara. El petit ha dormit des dels 6 mesos a la mateixa habitació i ha dormit d'una tirada des de sempre......
Així que hi ha experiències de tot. Però continuo dient que si un percentatge taan alt de nens es desperten a la nit, vaja, o ho estem fent fatal fatal toootes aquestes families, o serà un procés maduratiu..... Dic jo.
Rossinyola
:: pantera
:: pantera
Entrades: 806
Membre des de: ds. maig 21, 2011 11:05 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Rossinyola » dc. nov. 26, 2014 10:33 am

Martina de veritat, o m'explico fatal o hi ha un problema de comprensió lectora. Jo no m'he sentit atacada en cap moment ni has dit rès per atacar-me (ni estic a la defensiva, que això no és una lluita). Ets tu qui et sents atacada tota l'estona des de la primera intervenció en aquest fil, o almenys a mi m'arriba això per la manera com escrius. Dit això, si repasses els escrits de totes, veuràs que no hem fet coses tan diferents, potser canvia la manera d'explicar-ho. I lluny de crear polèmica, que no era ni de bon tros la meva intenció, salut i que vagi tot molt bé :-()-)
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Cayena
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1235
Membre des de: dl. oct. 10, 2011 1:54 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Cayena » dc. nov. 26, 2014 11:03 am

Nineta22
El meu nen farà 17 mesos la setmana vinent. El dia que fa "només" tres despertars em sento afortunada. Hi ha nits que es desperta cada hora, alguns cops plorant, d'altres més tranquil, d'altres ni tan sols s'arriba a despertar del tot... Vol teta, contacte, saber que hi sóc a prop... no vol saber res del papa, durant les nits només la mama el calma... Hem passat unes setmanes de gastroenteritis i refredat amb tos i mocs i l'unic que volia, durant el dia i la nit, era teta. Ni tan sols allò que més li agradava menjar ho volia. Sort de la teta, doncs, si no, no sé què haguéssim fet...
Ell quan s'enganxa a la nit de vegades menja, de vegades fa succió no nutritiva. No sempre està menjant però la succió no nutritiva també l'alimenta... l'ànima, que no el cos. El reconforta.... I què voleu que us digui, quan es pega a mi a mitja nit amb els bracets i les cametes per sobre meu... se'm cau la baba i haig de controlar-me per no menjar-me'l a petons!!!
Jo també vaig esgotada, sobretot les nits de despertars continus. També m'aixeco a les 6 del matí per anar a treballar i no és fàcil mantenir el ritme que un nen de 17 mesos et demana, a part de la feina, la casa, la vida de parella... Però per mi, per ara, la solució és el collit. No crec que hi hagi sol.lucions màgiques i no crec que el que va be al meu nen li vagi bé al teu o a l'inrevés. Per sort, tots som únics i els nostres fills també ho són. I la son és un procés maduratiu que uns adquireixen abans, d'altres més tard, com el caminar o el control d'esfinters...
La nostra intenció és fer destete nocturn per nadal, volem intentar fer el pla pare, però el que tinc claríssim és que si fem l'intent i resulta traumàtic per al meu fill, ho posposarem uns mesos.
Només et puc dir que ànims i paciència.
noviachuky
:: dinosaure
Entrades: 7535
Membre des de: dt. maig 06, 2008 4:05 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: noviachuky » dj. nov. 27, 2014 8:50 am

neuetes ha escrit:
charito ha escrit: Que prengui bibe a la nit potser no influeix per res en que creixi mes o menys i m'arrisco a dir encara que em jugo que em linxin.... que si s'omple la panxa de llet a la nit potser no menja altres coses mes nutritives.

Jo preguntaria al pediatra....


?-) ?-) ?-)

Doncs jo hauré de preguntar al psiquiatra si el que em passa és normal... si alguna vegada em desvetllo a mitjanit, per agafar el son em prenc un got de llet calententa amb colacao. :-:) Mira que hi ha maneres de dir les coses, però aquesta que has deixat anar, charito, es mereix un apm.

Els nens no es converteixen en gremlins si menjen més enllà de mitjanit.


Neuetes quan em passa a mi em menjo un plàtan, sino no hi ha manera de tornar a dormir :-) :-) :-) :-)

Des que sóc mare he aprés una cosa: NO FAIG EL QUE VULL, FAIG EL QUE PUC
Imatge

Imatge
Zayda
:: gosset
:: gosset
Entrades: 481
Membre des de: dc. des. 09, 2009 1:48 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: Zayda » dl. març 02, 2015 9:49 am

Noies hola a totes, fa un munt de temps que no escric al foro, pero ara tinc un mal de cap...
us explico el meu petit, en Ferran, que va fer l´any el divendres...es lleva per la nit 4 o 5 vegadas amb un plor desesperant...nomes es calma amb la teta...de vegades ni la teta...si es posa molt nervios...
llavors tothom em diu que li tregui la teta....que aixi dormirem etc...estic una mica farta d´aquest comentaris, pero una part penso potser li trec la teta i dorm..i portser li trec i no dorm res, llavors haurem fet l´esforç per res....tambe m´agrada que prengui teta...encara que de vegades per la nit ufff m´agafa una mica desesperada....
bueno que volia desfogar-me i veure com ho porteu vosaltres
Imatge
novella
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 585
Membre des de: dg. oct. 14, 2012 1:16 pm
Ubicació: Girona

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: novella » dl. març 02, 2015 1:14 pm

Zayda ha escrit:Noies hola a totes, fa un munt de temps que no escric al foro, pero ara tinc un mal de cap...
us explico el meu petit, en Ferran, que va fer l´any el divendres...es lleva per la nit 4 o 5 vegadas amb un plor desesperant...nomes es calma amb la teta...de vegades ni la teta...si es posa molt nervios...
llavors tothom em diu que li tregui la teta....que aixi dormirem etc...estic una mica farta d´aquest comentaris, pero una part penso potser li trec la teta i dorm..i portser li trec i no dorm res, llavors haurem fet l´esforç per res....tambe m´agrada que prengui teta...encara que de vegades per la nit ufff m´agafa una mica desesperada....
bueno que volia desfogar-me i veure com ho porteu vosaltres


Zayda, primer de tot donar-te ànims, no dormir és molt dur.
Segon, dir-te que el meu nen també va passar una fase de despertar-se plorant, si has descartat problemes físics (mal d'orella, de panxa...), no pateixis, passarà.
Sobre el tema de la teta, jo he alletat al meu fill fins els 27 mesos (es va deslletar amb el nou embaràs) i durant tot aquest temps també em vaig sentir dir de tot. El meu fill és mal dormidor i ara, que fa gairebé 3 mesos que no fa teta, ho continua sent. Es desperta igual.
Amb això et vull dir que destetar no és garantia de no tenir despertars. Si tu consideres, que pel teu bé es millor destetar-lo, endevant!!!! Però et recomano que no ho facis "forçada" per les opinions alienes.
El meu fill té 29 mesos i encara no em dormit MAI cap nit sencera. De fet no hem baixat MAI de 3 despertars. Cada nen és un món.
Ànims bonica!!
Imatge
Imatge
petipe
:: granota
:: granota
Entrades: 241
Membre des de: dj. set. 27, 2012 11:10 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: petipe » dl. març 30, 2015 10:17 am

Hola Zayda,

a mi també m'havien dit moltes coses perquè dormís i la meva experiència és que si no tu n'estàs convençuda no ho facis.

Jo vaig destetar als 24 mesos. En aquell moment, per a mi, alletar a la nit s'acabava convertint en un "infern", com han comentat. Em sabia molt i molt greu i em sentia molt malament, perquè sempre havia pensat que es deslletaria quan volgués però ja no podia més.

Va ser deslletar i en una setmana va passar a dormir tota la nit. Vaig tenir sort, perquè no sempre està relacionat. Però no ho vaig fer perquè m'ho diguessin, ho vaig fer perquè per mi era una angoixa donar el pit a la nit i vaig pensar que no podia ser bo ni per a ella ni per a mi. Si s'hagués seguit despertant segurament m'hagués sabut greu treure-li el pit, però jo havia arribat al meu límit i passés el que passés sabia que ho havia de fer.

Sort!
arual65
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: ds. set. 20, 2014 8:26 am

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: arual65 » dg. juny 28, 2015 12:11 am

Hola noies jo volia explicar la meva experiència, perquè va ser la meva salvació. El meu fill amb 16 mesos sempre havia dormit força bé, seguiem sempre la mateixa rutina de dormir i perfecte. Fins que d'un dia per l'altre es despertava plorant molt espantat. Ja no volia la rutina de sempre, m'havia de dormir amb ell perquè a la que es veia sol plorava i plorava. Vam probar hasta de cambiar-li el bressol i res funcionaba. Ja no feia ni siesta, era dir-li de dormir i veia l'habitació i es posava histèric. Vam passar un mes horrorós sense descansar ni ell ni nosaltres.
Fins que un dia em va donar per comprar aquestes llums quitamiedos i va ser un miracle. Però li havia de posar que ell la veiés, perquè quan li posava a un raconet plorava igual. Noies val la pena probarho. Des del primer dia em torna a dormir la nit sencera.
En el meu cas no hi havia cap canvi que el pugués afectar per això estavem tan sorpresos que de cop i volta no volgués dormir com abans. Aquesta llum ens ha salvat!!!
lavidaesbonica
:: granota
:: granota
Entrades: 233
Membre des de: dg. oct. 12, 2014 7:21 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: lavidaesbonica » dl. juny 29, 2015 4:09 pm

Hola!! Doncs a nosaltres ens passa com a tu, Arual65, perquè la nostra filla de 13 mesos sempre ha dormit força bé però els ultims mesos ha anat tenint nits de tot... de repent les dents, despertant-se xisclant 3 o 4 vegades per la nit, i ara la calor! també fa unes setmanes plorava només posar-la al llit i vam descobrir que era perquè ja no volia dormir amb la porta tan ajustada... i va ser deixar-la més oberta i dormir bé. En fi, que s'ha d'anar provant! però pares boig perquè mai saps què passa: gana.. mal de dents.. calor.. por.. ???

:-:)
RobertoElizondo
Entrades: 2
Membre des de: dl. jul. 25, 2022 5:04 pm

Re: Nits horribles...

EntradaAutor: RobertoElizondo » dl. jul. 25, 2022 5:09 pm

bona tarda a totes les mares del fòrum,
som l'encantadora de nadons i hem escrit un article sobre tots els tipus de deslletament i com portar-los acabo pas per pas: https://encantadoradebebes.es/destete/
esperem que us agradi

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::