EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
shibi
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 04, 2013 10:23 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: shibi » dc. oct. 22, 2014 9:03 am

Astra! que bunica la teva història!!!
m'encanta llegir totes les historietes que poseu per aquí!
Entro per dir-vos el que vaig fer jo per aconseguir el positiu!

Al principi no vaig fer res (bé, pinxitos quan ens venia de gust jaja) i em vaig quedar embarassada... Però va acabar amb un abort espontani.
Després vaig tardar 4 mesos en tornar a quedar-me de la meva nena que ara ja té 1 any.

El mes que m'hi vaig quedar:
- Prendre agnus castus fins la ovulació
- Fer tests d'ovulació
- A partir que vaig ovular, posar-me progesterona (m'ho van aconsellar després de l'abort)
- Més o menys, pels altres mesos de tests, sabia que ovulava cap al 13-14è dia. Així que 2 dies abans pinxito. Quan test va donar postitiu, pinxito el mateix dia i el següent, descans d'1 dia i un altre pinxito.
- Després de fer-ho, cames amunt una estona. Normalment ho feiem a la nit per així quedar-me estirada durant hores! I em posava un coixí sota el cul i tot per dormir.

Crec que això és tot ;)

En resum!:

Temps buscant: 4 mesos (abans un abort espontani a les 7 setmanes)

Edats: Els dos 29 anys

Intents setmana clau: (amb detalls si pot ser, jaja). Pinxito dos dies abans del test ovulació positiu. Quan va donar positiu...pinxito el mateix dia i el següent. Descans d'1 dia i pinxito l'altre.

Trucs: Agnus castus abans de l'ovulació, fer tests d'ovulació, progesterona vaginal després de l'ovulació. Després dels pinxitos cames amunt. Fer-ho a la nit. A dormir amb un coixí al cul

Regularitat cicle: 27/30 dies

Dia del test: Gine em va dir que si el 30è dia no em venia la regla em fes test...més que res per saber si havia de deixar progesterona i esperar regla o seguir amb la progesterona si hi havia embaràs. El 30è dia em va sortir postitiu

Simptomes: doloret als pits. Però uns dels símptomes de la progesterona ja és això...així que no en feia massa cas. Dies després del positiu...no parar de fer pipí, més mal als pits i nàusees.

Consells: Fàcil dir-ho però difícil fer-ho... paciència i relax. Tot arriba... sigui com sigui tot arriba... Gaudiu de la búsqueda. A part d'això, el que em va anar millor a mi és conèixer el meu cicle gràcies als tests d'ovulació.

Ànims i sort a totessss!!! :*
Imatge

Imatge
agost
:: puça
:: puça
Entrades: 36
Membre des de: dj. oct. 02, 2014 2:28 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: agost » dc. oct. 22, 2014 3:36 pm

mel29!!!
"I si teniu cicles molt llargs (més de 35dies) q us miri un gine... Podríeu tenir ovaris poliquistics (com jo) i hi ha medicació magica x regular ovulació (i q sigui molt més fàcil enxampar-la)."

quina és aquesta medicació? jo tinc ovaris poliquístics amb cicles llargs i prenc ovusitol! què em recomanes?

gràcies ;)
Avatar de l’usuari
nurieta84
:: papallona
:: papallona
Entrades: 102
Membre des de: dl. ago. 25, 2014 8:31 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: nurieta84 » dj. oct. 23, 2014 3:08 pm

Hola cercadores!

Doncs us explico la meva experiència, tot i que només ho saben els meus pares i la meva millor amiga. Ho vem volgué portar en silenci (tot i que el silenci a vegades era una llossa molt forta - i més amb els comentaris de la gent que es fica on no la demanen)

Nosaltres vem començar a buscar al juny del 2011 (si, fa 3 anys) i al gener 2012 veien que no ens quedavem vem anar al metge a veure que pasava. I resulta que tenia úter septe (tabic total que partia l'úter en 2) i que aquest septe era tan total que no deixava passar l'esperma.
A l'hospital Can Ruti ens van fer proves de fertilitat: ..::··
- a mi la de les trompes per veure si són permeables (menys mal que va sortir que si ho eren) HISTEROSALPINGOGRAFIA (siusplau, si us l'heu de fer, demaneu que us dormin o que us ho facin a la privada - a mi em van fer una carniceria, inlcús com que no podien fer-l'ha bé al final eren 9 persones a sala entre metges i infermers..... molt molt mala experiència) . :ufs: :sogra:
- al meu marit li van fer l'esperminograma i va sortir tot genial.

Per tant, la resposta del fantàstic metge va ser: està tot correcte, únicament que tens el septe, intenta quedarte embaraçada i ja parlarem. Quan li vaig preguntar si podiem fer algo amb el septe, la resposta va ser: Farem algo quan hagis tingut 2-3 aborts.

Com??????????????????????????????????????? Si gràcies, estava pensant ara mateix que patir 1 sol abort és un trauma per tota la vida, si contem que vols esperar-te a 2-3, si vols comencem ja?!?!?!?!?!??!????????????????????? Alucino amb els metges, de veritat! A vegades tenen una sensibilitat de hipopotam! :sogra:

Inmediatament el meu marit em va insistir en anar a la privada i així ho vem fer. Vem anar al centre de la Dexeus i al novembre ens van fer les primeres proves dient-nos que m'anaven a operar per treure el tabic, que això allà no feia res i que m'impedia arribar els espermes a casa :) Dit i fet, al febrer 2013 em van operar ---> Dra. Elena Fernandez

Al maig tenia la revisió de la operació per a veure com había quedat i semblava no estaba del tot curat i no ho havien tret del tot a part que s'havien format com petits plegs de pell a dins de l'úter i els havien de treure.. Haig de dir que el tracte d'aquesta doctora en la prova va ser mooooolt dolent. Tan que vaig estar a punt de desmayarme a la prova i va tenir que avisar a la jefa de planta perque em fes la prova i al moment de vestir-me i fer la visita donant-me pressa (recordo que em va tenir que ajudar l'enfermera a reaccionar....) perque deia que anava amb retràs a les visites...i més coses que ara no em vull ni recordar.............. :: orrr:: :sogra:

Com podeu veure no hem tingut gaire sort amb els metges que hem anat trobant. En fi...segueixo.....

Seguidament vem demanar canvi de doctora i ens va tocar un encant, Dra. Olga Salas (molt recomenable - un encant com a persona i professional al 100%) - que em va tornar a operar un 04/06/2013 i em va deixar el tabic net de septe i de plegs.
Em va remitir al Dr. LaBastida (canvi novament de doctor!! OMG!!!) i després de 3 histeroscopies on sempre era un NO VA BÉ. Em va donar un tractament hormonal que em va engreixar 8kilos (el doctor es va equivocar - per escrit - de la durada del tractament - havía de ser de 1 mes i em va donar 3 :( i nova visita al gener 2014. Quan vem anar ens diuen que segueix malament i que segurament m'hauren de tornar a operar.

Com podeu llegir i segur entendreu ja estaba fins els nassos!!! i vem anar a diferents clíniques a preguntar opinions i a veure si agafavem feeling amb algún doctor i el 22/01/2014 vem caure a la Teknon. - Dr. Ignacio Segura (un encant i lo millor que ens ha passat)
Ens van dir que el meu úter era perfecte (amb una eco!!!!!!!!!) que no em prengués cap tipus de tractament ni que em deixes operar ni fer cap prova més i que ho deixes tot , que em relaxes i que a Semana Santa sino m'havia quedat embarassada naturalment em parlariem. :ok:
Per Semana Santa vem anar novament, no ho haviem aconseguit. El doctor amb tot l'historial que portavem em va suggerir fer una biopsia d'endometri a veure si hi havia algo més serio i els resultats van ser perfectes. Estava tot sà.
Així que em va donar 2 cicles d'OMIFIN i al Juliol del 2014 ens vem quedar embarassats i a dia d'avui estem de 16+6setmanes! :content:

Us ho podeu creure?!?!?! Després de tot el que ens havien fet, resultava que desde feia casi 1 any ja ho podriem haver intentat!!!!!!

Quan ens vem enterar, vaig plorar molt, moltíssim, d'alegría, de noves sensacions, de impotencia, de tanta tristessa i llàgrimes que havia tret, de tants moments dolents i bons que haviem passat. Per fi, després de tot el nostre calvari, ho vem aconseguir!!!! Ja el tenim aquí :) Es un nen!!!! :) I és un nen moooooooooooooolt esperat! té tiets i tietes per sota les pedres jajajajajajajaja :anec: :-())

Així que animo a totes les cercadores que tot i que el camí a vegades és dur, molt dur, sempre hi ha un final.
Us deixo la meva frase preferida que ens ha ajudat molt: Si no has aconseguit el teu objectiu, és perque encara no has arribat a la meta, segueix lluitant per fer-ho. <:-)

Ànims i petonets a totes!!!!! (sento la llargada de l'escrit però......m'acabo de desfogar jajajajaja) <:-< <:-< <:-< <:-<
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lpmf.lilypie.com/qyMwp1.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Premature Baby tickers" /></a>
Avatar de l’usuari
Bluebike
:: conillet
:: conillet
Entrades: 367
Membre des de: dt. set. 30, 2014 8:38 am
Ubicació: Leicestershire

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: Bluebike » dj. oct. 23, 2014 4:18 pm

Nurieta Per favor, vaia mala passada, si es que no hi ha dret! Fan venir una mala llet aquestes històries!

Però bueno, lo important es que ja teniu el vostre cigronet! :p-) :p-)

A mi em van fer una histerosalpingografia el mes passat i també em va fer un mal horrorós. Durant un minut això si, però em va fer replantejar-me de que si gairebé no puc aguantar allò com aguantaré un part!

Ja vaig anar a la camilla mig espantada per que el radiòleg es va haver de plantar el paper just davant del nas per poder llegir-lo. Sort que va anar ràpid, van dir que tot estava bé, però clar no m'en fio gaire, a veure que diu el gine.

Vaig marxar a casa i em trobava bé, però al vespre s'em va inflar la panxa com si estigués de 3 mesos i vaig passar dos dies sense gairebé poguer-me moure. Jo crec que va ser per que en comptes de introduir el líquid poc a poc me'l va ficar tot de cop el molt animal!

Bueno, que això es un post de bones notícies :-()) , però a l'esmentar la proveta dels nassos també m'he hagut de desfogar.
Avatar de l’usuari
nurieta84
:: papallona
:: papallona
Entrades: 102
Membre des de: dl. ago. 25, 2014 8:31 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: nurieta84 » dj. oct. 23, 2014 4:25 pm

Jajaja Bluebike si es que són uns animals, jo els entenc perque ells ho fan tots els dies, però nosaltres és la primera vegada i necessitem una miqueta de tacte!

Ànims ja veuràs que tot es correcte :) !!!

Espero sentir que dintre de poquet ja tens bones notícies :cnena: :cnen:

Petonets!
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lpmf.lilypie.com/qyMwp1.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Premature Baby tickers" /></a>
Avatar de l’usuari
cinderela
:: papallona
:: papallona
Entrades: 147
Membre des de: dl. oct. 27, 2014 5:57 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: cinderela » dj. oct. 30, 2014 4:44 pm

Astra!! Quina història més maca!!!

Nurieta... mare meva, quina mala passada tot junt, no?? Pero bueno, amb final feliç!! Si que es veritat que hi ha meges que tenen la mateixa empatía que un sac de patates... com bé dius, ells fan aquestes coses cada día, pero per nosaltres es una cosa molt especial, i ho haurien de tractar amb més delicadesa...
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: garota » dl. nov. 03, 2014 12:25 pm

Va, jo també m'animo a animat-vos!!! Jeje i jo una mica en la línia de l'Astra... Quan menys t'ho esperes!!!

Vam començar a cercar un mes de Març de 2011... A l'Octubre d'aquell mateix any, ens vam quedar embaraçats! Quina il·lusió! Però va acabar amb un legrat, a lasetmana 9, per ou buit... Va ser una bona galledad'aigua freda... Però bé, dos mesos de descans i hi vam tornar. A l'Abril de 2012, ens hi vam tornar a quedar... Però va durar poc, avortament bioquímic.
Elsànims estaven fotuts però ho vam seguir intentant. A l'Agost, amb vistes de que no ens hi quedavem i que anavem postposant de casar-nos, que no feiem ni una cosa ni l'altra vaja,.. Jeje vam decidir començar toooot el papeleo per casar-nos al Novembre!!! Vam organitzar-ho tot molt ràpid i va ser xulíssim! Teniem pocs mesos! I vam dir, aquesta mesos vigilem( setembre i octubre) perquè marxar a USA embarassada....... Doncs PAM! Ens vam enterar que estavem embarassats 5?dies abans del dia que ens vam casar, i ens ho vam pendre molt relaxadament i amb la filosofia de "si ha d'anar bé, hi anirà, i si no ha d'anar bé, no està a les meves mans....". Vaig vigilar dirant el viatge, clar, però vam fer de tot, vols llargs, en avioneta pel Gran Canyon, atraccions (suaus) a Disneyland, caminades monumentals..... Però aquell cigronet, avui ha fet 16 mesos!!!!!! I és un petit valent preciós!!
Així que ja veieu.. Això que tothom et diu, quan menys hi penses,... Amb mi es va complir!!! Distreieu-vos, viatgeu,... Ompliu el cap de coses boniques! I gaudiu de tot plegat! Tot arriba! Molts ànims a totes!!!!!!
Avatar de l’usuari
boira75
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1029
Membre des de: dl. des. 28, 2009 5:13 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: boira75 » ds. nov. 08, 2014 4:17 pm

Garota gràcies per cmpartir l'experiència. A vegades necessitem llegir coses com aquesta! Jo us explicaré la meva: a l'agost de 2011 vam començar amb la meva parella i al novembre, per allò de la passió del moment, em vaig quedar embarassada, al primer descuit...El fruit fou una nena que ara ja te tres anys. Volíem que el segon es portés al menys tres anys, tema diners principalment. Ara fa un any vaig posar-me unes infiltracionsmusculars que em poso i que haig d'esperar dos mesos per quedar-me embarassada, així que al gener, dos mesos després, ho vam intentar, i a la primera altre cop! Però va acabar amb un ou buit i legrat a les 7 setmanes. Vaig plorar tant! dos mesos de descans i al juny em vaig tornar a quedar embarassada: bioquímic...i des d'aleshores, juliol, agost, setembre, octubre, novembre...cada mes una nova decepció quan ve la regla...no he tornat a posar les iniltracions pel fet de que no vull esperar dos mesos a tornar a intentar-ho però ja n'han passat 12! total que proves, que no han demostrat res de res, de moment, i l'edat que comença a pretar: jo 39 i ell 44....i no sabem ben bé què fer, a part de continuar intentant.
Boira


15/12/2010: TE positiu comença el viatge
19/08/11: neix la meva filla després d'un embaràs perfecte
13/02/14: TE positiu i avort espontani
juny 14: TE positiu i bioquímic
5/12/14: TE positiu
Avatar de l’usuari
chupee
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 58
Membre des de: dj. nov. 27, 2014 6:10 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: chupee » dv. nov. 28, 2014 12:54 pm

Hola a totes!
No escric mai per aqui però volia compartir la meva experiència per animar a les que fa més d'1 any que busqueu i comenceu a desesperar.
Vaig començar a buscar el juny de l'any passat i al juliol vaig tenir un avortament bioquímic, cosa que em va animar perquè vaig pensar que seria fàcil tornar a quedar-hi aviat, però un any després res de res i estava molt desanimada...les relacions estaven totalment programades, haviem perdut tota la xispa i vaig comprar test d'ovulació, cames amunt just després del coit i totes les tonteries que som capaces de fer quan ens obsessionem.

Cansada i desanimada vaig anar al ginecoleg i em van donar hora 3 mesos després per començar les proves de fertilitat. Vam marxar de vacances i no vaig mirar ni ovulació, ni postures ni res de res,suposo que el fet de tenir el tema en mans d'algú que em pogués ajudar em va relaxar i la sorpresa va ser que quan vaig anar a la visita ja estava de 8 setmanes!!!! No m'ho podia creure.. ni tan sols prenia àcid fòlic perquè la gine em va recomanar fer una pausa després de l'any.
Conclusió: els nervis i l'obsessió no ajuden gens, el millor és relaxar-se i tenir relacions durant la setmana fèrtil quan vingui de gust, en el meu cas vaig ovular el dia 12 i vaig tenir relacions el 10, 11 i 12. Ara va tot sobre rodes i aviat tindrem el petit aqui, aixi que ànims i no desespereu!!!!! :cnen: ..::·· :-())
Avatar de l’usuari
Nina5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 165
Membre des de: dj. oct. 02, 2014 8:17 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: Nina5 » dv. nov. 28, 2014 1:22 pm

Nurieta84, m'has fet posar la pell de gallina amb la teva història!! m'alegro que hagueu tingut un final tan feliç!!! us ho mereixeu, i m'encanta el teu lema!! me l'apunto!!!

jo estic amb el pas de no obsessionar-me i fer vida normal però és tant difícil..quan la teva motiviació única i exclusiva és aconseguir un panxu..en q es pensa tot el dia?? aiixxxxx

m'encanta aquest post!!!
Avatar de l’usuari
sergem
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 577
Membre des de: dc. juny 19, 2013 3:53 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: sergem » dv. nov. 28, 2014 9:29 pm

Nina, jo tambe estic intentant desconectar totalment del tema i es fa molt dificil pero per exemple ara mateix em va molt be refugiarme a la feina perque em fa tenir el cap ocupat i no pensar-hi. Crec que lo seu es buscar alguna cosa que et faci tenir el cap ocupat. Se que es molt dificil perque fins ara a mi m'ha passat i mes encara quan tens una cosina que fa 2 mesos a sigut mare i ton tio et va enviant fotos del nen cada mes...
anims que al final ho aconseguirem!!
Avatar de l’usuari
mimi82
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1532
Membre des de: dl. ago. 08, 2011 6:06 pm
Ubicació: Lleida

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: mimi82 » dt. feb. 10, 2015 12:26 pm

Temps buscant: 3 anys i mig (que es diuen ràpid però us asseguro que es fan eterns... :ufs: )

Edats: 32 anys tots 2 ara, 28 quan vam començar la cerca

Intents setmana clau: Va ser al 2n criotransfer de la 2na FIV, havent fet anteriorment 4 IA's. Teniem infertilitat desconeguda (totes les proves havien sortit bé i ell tenia un esperma de donant, segons ens deien a tot arreu), tot i que a l'últim centre vam fer un FISH (és un tipus de seminograma molt complert) on vam veure que la morfologia dels ..::·· no estava per tirar coets, així que sentim que vam llençar més de 2 anys...

Trucs: Demanar ajuda a la ciència!!! :love:
També fer acupuntura, vigilar una mica amb la dieta,... ah, i beure infusions de gingebre cada dia per tenir l'úter ben calentonet per acollir els embrions!!! :p-) :p-)

Regularitat cicle: cicles súper regulars de 27/29 dies (depenent del costat que ovulés).

Dia del test: Vaig fer un TO el dia abans de la beta (dia 8 post transfer, dia 13 post ovulació podriem dir...) per poder fer una cervesa tranquil·lament, i la sorpresa va ser que va sortir SÚPER POSITIU, llavors vaig començar a tremolar i li vaig ensenyar al mimo... Al cap d'unes 3 hores quan vaig haver aguantat una mica el pipí, vam fer un TE que va sortir positiu. El dia de la beta vam fer un Clear Blue amb resultat Pregnant 2-3 i la beta va donar 336.

Simptomes: CAP NI UN!!!! Tenia mal de pits degut a la progesterona i que arrossegava de l'anterior tractament. Jo pensava que després de tants anys i d'haver patit mil psicosímptomes i mil decepcions, el dia que em quedaria embarassada ho notaria, i res més lluny de la realitat!!!
També us diré que no he tingut ni una sola nausea en tot el que porto d'embaràs, ara que ja estic de 3 mesos l'únic simptoma destacable es el restrenyiment, per la resta em trobo molt bé! :content:

Consells: Jo l'únic consell que us puc donar es que gestioneu la vostra cerca de la manera que vosaltres cregueu i necessiteu, no us deixeu influenciar per la gent (que no vol dir que no escolteu opinions) i feu i sentiu el que vosaltres necessiteu... i sobretot, no us sentiu culpables dels vostres actes, el que feu, ho feu amb el cor i es el que importa! :love:
En tantissim temps de cerca em vaig cansar de sentir: quan us relaxeu us quedareu embarassats, fins i tot quan feia els tractaments m'ho deien, evidentment no ho aconseguia i encara em feia sentir responsable de que no hagués anat bé, ho passava fatal... :ufs: El meu home em deia que part de culpa era del SP, que feia que estigues sempre pendent i que no em relaxés...
En l'inici dels tractaments, al sentir que feia alguna cosa nova era una injecció de positivisme i em relaxava un munt, pq estava conveçuda que tenia que ser la solució, durant la cerca de la forma "diver" no aconseguia desconectar i fer un tractament era com una alliberació, i ho disfrutava, fins que arribava el :ufs: ...
El primer criotransfer de la 2na FIV, que em van posar un blastocit molt maco, vaig estar súper relaxada i súper positiva pensant que tenia que ser la bona, tenia un embrió maquissim dins, em medicava de tot lo "habido y por haber" i el negatiu va ser una patacada molt i molt seria.. vam voler fer un altre criotransfer de seguida posant 2 blastocits per provar, però estavem convençuts que no aniria bé que teniem algun problema d'implantació que mai trobriem, i aquella betaespera va ser horrorosa, estava súper neguitosa i amb ansietat, una setmana no vaig poder anar a acupuntura i em va entrar un atac de pànic i fins i tot pel pont de la puríssima que vam anar porai amb uns amics, vaig beure alguna que altra cervesa estan convençuda que no hauria hagut sort, i PAM! Aquella va ser la bona!!! I us asseguro que de relaxada res, eh!!!!
Amb això NO VULL DIR que no us teniu que relaxar, eh!!! És de lògica que com més relaxats estiguem, el cos funciona millor i tot es més fàcil, però si vull dir-vos que no us atabaleu per no ser unes "passotes", es ben normal que quan desitgem una cosa la desitgem per ja i més quan la gent que ens envolta els hi es tan fàcil d'aconseguir-ho i a nosaltres ens costa una mica més, i que es pitjor el neguit de pensar que sóm les culpables, i que no sabem ni tan sols fer això bé, que el sol fet de voler controlar una mica el tema... almenys això es el que crec jo per la meva propia experiència... :love:

Sento el rollasso que us he pegat, però si la meva experiència us pot ajudar ni que sigui una mica, em sentiré més que satisfeta!!! ;-)))

Molta sort a totes, i dir-vos que si, que al final arriba!! N'hi ha que trigareu menys i n'hi ha que tenim que recorrer un llarg camí, però la meta és la mateixa per totes!!! :-())
Tenim ganes de tu, petit@...Maig 2011
4 IA's :ufs: 2na transfer, 2na FIV desembre 2014 :ok:
12/08/2015 --> Benviguda princesa!!!!
**BessonadaPacte de panxu: crisàlide :-()) ,mimi , isa31**

Imatge
Avatar de l’usuari
Nidshi
:: papallona
:: papallona
Entrades: 120
Membre des de: dc. gen. 07, 2015 10:14 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: Nidshi » dt. feb. 10, 2015 12:34 pm

Ostres mimi82, m'ha agradat molt tot el que has escrit. És veritat això de que et diuen i et repeteixen que has d'estar tranquil·la, que quan no ho busquis és quan t'hi quedaràs… però a mi tampoc hem serveix. Hi penses! No hi pots fer res amb això, és inevitable. Jo crec que no aconseguiré "desconnectar" totalment. Tenim un desig, i el volem cumplir!
Sempre anima llegir missatges com els teus, que per molt difícil que sigui o per molt llarg que sembli el camí sempre hi ha una esperança, i com diuen "quien la sigue la consigue"!
Avatar de l’usuari
sergem
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 577
Membre des de: dc. juny 19, 2013 3:53 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: sergem » dt. feb. 10, 2015 4:43 pm

Mimi enhorabona per aquesta panxeta!!!

A mi tb m'ho han dit moltes vegades, inclosa la meva cosina (que ho va aconseguir en 4 mesos) i la veritat és que de vegades quan et diuen això i veus que és gent que no s'hi trova et fot molta rabia i et donen ganes de contestar malament pero tragues i calles. Almenys a mi m'ha passat això.
Jo he passat per molts estats d'ànim: desde pensar que el meu marit no volia i jo sí, a estar pendent, desconcetar del SP durant 2 mesos,... de tot! Ara estic una mica més pendent els diez que ha de venir (o no) i prou. Tambè és veritat que el fet d'estar enfeinada fa que em desconecti més i ara mateix estic en una situación de passotisme perque començo a pensar que el cos no vol o no esta preparat o que simplement no és el nostre momento!
En fi, després d'una any i dos mesos començarè amb els TO durant dos mesos a veure que tal i anirè al gine que em volia veure, però crec que ho allargaré a pasar aquests dos mesos, que almenys ja tindré una idea de com funciona el meu cos i potser el gine em pot acabar d'ajudar.
Avatar de l’usuari
mimi82
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1532
Membre des de: dl. ago. 08, 2011 6:06 pm
Ubicació: Lleida

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: mimi82 » dt. feb. 10, 2015 5:02 pm

Moltes gràcies boniques!!! :love: :love:

Nidshi, no se quan temps porteu cercant, no us segueixo, però puc dir-te que a mesura que pasen els mesos ja no es la mateixa "obsessió" del principi però deixar de pensar-hi jo no ho vaig deixar mai, si que no es tan intens (i sort, pq no m'imagino estar 3 anys amb la tensió inicial...) però inevitablement sempre hi penses, i jo que tinc cicles tan regulars, sense voler comptava els dies fèrtils i m'era impossible desconectar... A més, les panxus del voltant ho feien encara més dificil... :ufs:
Desitjo que la teva :-()) estigui a tocar!!!

Segem, un any i dos mesos ja es un llarg recorregut, has passat el llindar de "lo normal" i la cosa ja comença a ser feixuga, però com be dius, per altra banda, després de tan temps la ment necessita desconectar una mica de tot aquest tema per no acabar boges, es una etapa més del procès...
Jo amb la ma al cor et recomanaria començar proves, no vull dir.te que per haver traspassat el llindar de l'any hi tingui que haver cap problema, però jo crec que fer el pas t'ajudarà molt a relaxar-te i si realment hi ha alguna cosa (que poden ser coses tan bàsiques com la tiroides alterada que es soluciona amb una pastilleta al dia,...) millor saber-ho aviat pq sino, quan te n'assabentes et queda la sensació d'haver perdut el temps...
Amb això no vull dir que corris, si heu decidit esperar i provar TO, perfecte, però tampoc ho deixis massa pq les proves son algo llargues (es fan en dies concrets del cicle) i ja veuràs que fer "algo diferent" també dona vidilla a l'assumpte i es fa tot més portador... :love:
A tu també et desitjo el teu :ok: ben aviat, i si tens qualsevol dubte, estaré encantada d'ajudar-te! ;-)))
Tenim ganes de tu, petit@...Maig 2011
4 IA's :ufs: 2na transfer, 2na FIV desembre 2014 :ok:
12/08/2015 --> Benviguda princesa!!!!
**BessonadaPacte de panxu: crisàlide :-()) ,mimi , isa31**

Imatge
Avatar de l’usuari
tilepa
:: lleona
:: lleona
Entrades: 927
Membre des de: dc. feb. 26, 2014 10:54 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: tilepa » dt. feb. 10, 2015 5:09 pm

mimi enhorabona i mil gràcies per explicarho tan bé! mhe sentit molt identificada amb tu! Després d'un any buscant, estem fent proves i haurem de fer FIV... doncs des de que sé que necessitem ajuda de la ciència, estic mooooooooooolt més tranquila perquè hem trobat un per què. ja veurem com gestiono els nervis el dia qur comenci amb les punxades!
. espero que la cosa no sallargui massa i que totes aconseguim el nostre desig!
Tilepa
http://www.fertilityfriend.com/home/4cc99e
Oligo severa, FISH alterat i jo baixa reserva
Abril 2015: 1a FIV+ICSI: 8 ovuls/4 madurs/3 fecundats/3 congelats. DGP amb la 2a FIV: 1 biopsiat/0 sans
Maig-Juny 2015: 2a FIV+ICSI+DGP: 9 ovuls/ 9 madurs / 8 fecundats /5 biopsiats / 1 sa, el transferim / BETA POSITIVA, esperem bessons!!

Imatge
Avatar de l’usuari
boira75
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1029
Membre des de: dl. des. 28, 2009 5:13 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: boira75 » dc. feb. 11, 2015 7:18 am

Temps buscant: uns mesos, no us sabria dir quants, perquè ens hi vam posar al gener de l'any passat, m'hi vaig quedar de seguida però vaig tenir l'avort, vaig estar dos cicles a la banqueta i el primer mes de cerca fou al maig, al juny vaig tenir un bioquímic, juliol, agost, setembre, octubre i novembre m'hi vaig quedar!

Edats: 39 ara i ell 44

Intents setmana clau: 2-3 sempre, amb l'ovulació i sense

Trucs: acupuntura em va anar molt bé i vaig començar a passar una mica...també vaig fer osteoptia energètica i després de pinxitu no m'aixecava del llit de seguida.

Regularitat cicle: cicles de 25 a 28 dies

Dia del test: aquell fou el primer mes que no vaig fer el TO, no vaig controlar gens quan ovulava! Vaig fer el TE l DC26 i va sortir una segona ratlleta molt fineta...el ginecòleg em va fer un altre TE el DC 29 i van sortir les dues ratlletes marcadetes.

Simptomes: mal als pits però fou el mes que menys símptomes vaig tenir, per tant els psicosímptmes existeixen!

Consells: se que és difícil però no marcar-me dates em va ajudar. Penseu que la ginecòloga em va dir que al gener podíem anar a RA i per tant era l'últim mes que provàvem i ja vam dir que no, que ho deixàvm per més endavant, en el moment que vam treure la data de gener m'hi vaig quedar però crec que l'acupuntura i posteriorment la progesterona va ajudar a quedar-m'hi i a l'implantació.
Boira


15/12/2010: TE positiu comença el viatge
19/08/11: neix la meva filla després d'un embaràs perfecte
13/02/14: TE positiu i avort espontani
juny 14: TE positiu i bioquímic
5/12/14: TE positiu
Avatar de l’usuari
Wala
:: papallona
:: papallona
Entrades: 111
Membre des de: dt. set. 16, 2014 9:47 am

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: Wala » dv. feb. 13, 2015 7:21 am

Hola noies, el meu cas és força semblant al de la boireta

Primerament us vull donar ànims a totes. Super sovint penso en lo dur que va ser la recerca. EL dia a dia. Malgrat intentava fer vida normal...bufff...Ara inclus embarassada penso que si el perdés no sé com tornaria a agafar forces per pujar la muntanya. Però la il·lusió pot amb tot!

Temps buscant: uns 8 mesos, vaig tenir un bioquimic de seguida al maig, un al setembre i al novembre/desembre m'hi vaig quedar.

Edats: 31 ara i ell 35

Intents setmana clau: 2-3 però de vegades 1: cansament, estrés, mil coses...

Trucs: no tirar la tovallola.

Regularitat cicle: clavadeta de 28 dies

Dia del test: un de alta sensibilitat 3 dies abans de la W (finament positiu), i un normal el dia de la W. Positiu.

Simptomes: en el meu cas sempre han estat clarissims: pits com globus des de dies abans de la W. També les vegades dels aborts, així que ja m'ho sabia. I es que és...molt exagerat XD

Consells: sempre que m'obsessionava pensava en el que podria fer "si no" m'hi quedava, en positiu. Sapigueu que no esteu soles i que la majoria de dones passem per això. A mi sempre m'ha ajudat pensar que : si ha de ser, serà. I sobretot: al final, la vida sempre s'obre camí!

Segem, i totes les que atravesseu el desert tan de temps, m'agradaria explicar-vos el cas d' una bona amiga:
Van comencar a cercar ella amb 31, ell 33. 2 anys cercant, van começar a fer-se totes les proves del planeta. No els van trobar res. Finalment van anar a Dexeus. I allà, en les proves rutinàries per començar tractament els van trobar el que era: ell poc semen i ella òvuls envellits. Van fer una inseminació i no va funcionar. Van efr una invitro i va ser un caos perquè se'ls van morir els ovuls...en van sobreviure 2 però "poxitos". Els van posar i ...ara està embarassada de 2 meravelles!!! Ho escric i encara ploro de l'emoció! Va ser tan dur. Sisplau mai perdeu l'esperança!!
05/2013 TE Positiu
06/2013 Tot va bé
07/2013 Avort i legrat.
-
05/2014 Comencem de nou!
08/2014 TE positiu. Microabort natural
11/2014 TE Positiu. Creuem dits!
01/2015 1rT Superat!
02/2015 AMNIO OK
Avatar de l’usuari
futuramami29
:: conillet
:: conillet
Entrades: 397
Membre des de: dl. juny 03, 2013 9:51 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: futuramami29 » dv. feb. 13, 2015 8:32 am

Bon dia!!

He llegit els últims comentaris i dir-vos que us entenc molt! No a gran escala perquè no he passat per IA ni RA perquè si entenc la angoixa de que no arribi algo tan esperat i no parar d'escoltar: estàs obsessionada, relaxa't, deixa fluir... I UNA MERDA!!!!!!!!!!!!!

Ara estic de 7 setmanes, desitjo de cor que tot vagi bé! És el meu primer embaràs i ha trigat en arribar 20-21 mesos... i us diré que el mes que em vaig quedar no vaig fer res d'especial: mateixos dies pinxis, mateix tot!

Desitjo de cor que us arribi a totes! Jo encara no m'ho crec i com he llegit tant, vaig amb peus de plom!

Petonets!
Imatge
Imatge
Anetta
:: puça
:: puça
Entrades: 45
Membre des de: dj. març 05, 2015 7:35 pm

Re: EMBARASSADES, PASSEU x AQUÍ PLEASE!!!!Les q busquem us neces

EntradaAutor: Anetta » dl. març 23, 2015 3:15 pm

Hola noies
Alguna de vosaltres va tenir test positiu passats els 40 dies del cicle?

Estic a CD40 i he fet dos TE i negatius: un ara i un a CD34. Però de moment res de regla

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::