NECESSITO LA VOSTRA OPINIÓ

Alèrgies, otitis, problemes..

Vi
Visitant

NECESSITO LA VOSTRA OPINIÓ

EntradaAutor: Visitant » dc. gen. 02, 2008 10:04 pm

HOLA NENES,

MOLTES JA SABEU DE SOBRES TOOOTS ELS PROBLEMES BRONQUIALS QUE ESTEM PATINT AMB LA CLÀUDIA.
SABEU QUE DES DE BEN PETITA (4 MESOS) FINS ARA (17 MESOS) DEVEM HAVER PASSAT UNES 7/8 BRONQUITIS I UNA BRONCO-NEUMONIA.
QUE DES DE SEMPRE LI HAN RECEPTAT VENTOLÍN, I UN CORTICOIDE QUAN EL MOC NO MARXAVA PER SÍ SOL.
QUE LI VAN FER LES PROVES D'INMUNODEFICIÈNCIES I VA SORTIR TOT BÉ.
QUE LES PROVES NO AFIRMAVEN PERÒ TAMPOC DESCARTAVEN PROCESSOS ASMÀTICS I QUE ENS VAN DIR QUE FINS ELS TRES ANYS NO SABRIEM MÉS
I QUE DES DEL MES DE JULIOL ESTÀ FENT UN TRACTAMENT PREVENTIU AMB UN INHALADOR.

DONCS JO ARA MATEIX JA NO SÉ QUÈ FER.

LA MEVA TIA D'ITÀLIA ÉS TÈCNIC DE LABORATORI ESPECIALITZADA EN RECERCA FARMACOLÒGICA, I DURANT 10 ANYS HA TREBALLAT EN RECERCA, DINS EL GRUP DE LES MALALTIES BRONCO-PULMONARS.
QUAN VAM SER A ITÀLIA AQUEST NADAL, LA CLÀUDIA, PER VARIAR TENIA MOLTA TOS, D'AQUESTA DE "VELL-FUMADORDETOTALAVIDA-TUBERCULÓS" QUE EN DIC JO.
QUAN LA MEVA TIA VA VEURE QUE LI DONAVA EL VENTOLÍN, JA VA ARRONSAR EL NAS, PERQUE EM VA DIR QUE S'HAURIA D'UTILITZAR EN CASOS DE TOS ASMÀTICA I NO EN SIMPLES BRONQUITIS. EM VA PREGUNTAR SI NO LI DONÀVEM CAP MUCOLÍTIC, I LI VAIG CONTESTAR QUE MAI ENS L'HAVIEN RECEPTAT, NI EL SEU PEDIATRA NI A L'HOSPITAL (I DE FET, SÉ QUE NO SE SOL RECEPTAR, ALMENYS AQUÍ A LA ZONA).
I QUAN VA VEURE EL TRACTAMENT PREVENTIU AMB L'INHALADOR JA SÍ QUE ES VA POSAR LES MANS AL CAP I VA FOTRE EL CRIT AL CEL...
...QUE LI ESTEM DONANT CORTISONA PER UN TUBO...
...QUE EL METGE L'ESTÀ TRACTANT D'UNA ASMA BRONQUIAL, COSA QUE ENCARA NO ESTÀ DEMOSTRADA...
...QUE EL PRIMER QUE S'HA DE FER ÉS INTENTAR DILUIR EL MOC, I LLAVORS SI NO ES POT, MIRAR DE TREURE'L AMB EXPECTORANTS O ALGUN PUFF DE VENTOLÍN, PERÒ NO PER NORMA...
...QUE D'AQUESTA MANERA SE LI ESTÀ IRRITANT EL SISTEMA RESPIRATORI DE TANT QUE TUS, I QUE AIXÒ A LA LLARGA SERÀ CONTRAPRODUENT...
...QUE TANTA CORTISONA NO ÉS BO, QUE LA CLÀUDIA ENCARA ÉS MOLT PETITA...

EN FI...

JO TINC UNA CONFIANÇA CEGA EN LA MEVA TIA, I TOT EL QUE M'HA DIT M'HA FET PUJAR LA MOSAC AL NAS.

VEIEM QUE LA CLÀUDIA NO MILLORA: TÉ TOS SEMPRE, EN MAJOR O MENOR GRAU, PERÒ SEMPRE. (ARA MATEIX PORTA DOS DIES QUE QUASI NO MENJA, HO VOMITA TOT PELS MOCS...)

I JA NO SABEM SI ESTEM FENT BÉ O MALAMENT.

EL SEU PEDIATRA ÉS NEUMÒLEG INFANTIL, PER AIXÒ SEMPRE ENS N'HEM REFIAT, I M'AGRADA COM S'ESTIMA LA CLÀUDIA...PERÒ POTSER SÍ QUE HAURIEM DE VEURE UNA SEGONA OPINIÓ...

EM FA POR QUE LI ESTIGUI TRACTANT UNA COSA QUE NO TÉ, I AIXÒ FACI QUE A LA LLARGA LI EMPITJORI LA QUALITAT DE VIDA...

AVUI HE ENVIAT UNA MAIL A L'HOSPITAL ST JOAN DE DÉU, DIUEN QUE ÉS EL MILLOR EN QUANT A PEDIATRIA, PER VEURE SI AMB LA MEVA MÚTUA PODRÍEM FER-LA VISITAR...

NO SÉ SI FEM BÉ (EN JORDI ESTÀ IGUAL QUE JO)...
L'ÚNIC QUE SÉ ÉS QUE ESTIC PREOCUPADA PER LA SALUT DE LA MEVA FILLA, I QUE A HORES D'ARA JA NO SÉ SI TOT EL QUE LI ESTEM FENT LI SERVEIX O NO, LI FA MÉS MAL QUE BÉ...

CARINYOS,
DIEU-ME QUÈ EN PENSEU,
SEMPRE M'AJUDEU MOLT EN AQUESTS CASOS
Avatar de l’usuari
Elidé
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3386
Membre des de: dc. maig 02, 2007 10:00 pm
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

EntradaAutor: Elidé » dc. gen. 02, 2008 10:49 pm

Hola patufa! No sé si et serviré gaire d'ajuda perquè jo no sóc experta en aquesta matèria, però de petita (a partir dels 7 anys) vaig patir moltes bronquitis i mai no em van donar inhaladors... La filla de la meva millor amiga té 14 mesos i en porta 2 amb l'inhalador, i jo sempre li dic que no ho veig clar... Em dóna la sensació que avui dia se n'abusa molt (fa tres setmanes ni van receptar dos de diferents al meu marit també per una bronquitis). A mi sempre em curaven en 7/10 dies i no calia l'inhalador, tot i que he de dir que algunes nits em costava molt adormir-me perquè no podia respirar... També vaig conèixer un noi que era asmàtic i l'inhalador només li deixaven fer servir en casos molt desesperats... Jo buscaria una segona opinió :globus:
ALNU
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2439
Membre des de: dv. nov. 16, 2007 12:15 pm

EntradaAutor: ALNU » dj. gen. 03, 2008 6:52 am

Hola!!!

Doncs a mi tampoc em fa gaire gràcia això que expliques de l'inhalador. Els meus dos germans tenen bronquitis asmàtica des de que van neixer(amb tos de vell fumador de tota la vida que dius)i mai els van receptar cap inhalador. Això si, un cop que el metge els va receptar algun medicament (no recordo quin) que als meus pares no els va fer cap gràcia (per efectes secundaris i demes) va provar amb la homeopatia, i bingo! els va posar a tots dos en hora. Ara ja son grandets (22 anys i 28) i ni rastre de bronquitis asmatica des de el tractament.
Jo intentaria demanar una segona opinió i intentar de perdre de vista l'inhalador. El ventolin sempre he sentit que es molt nociu.
Imatge
Vi
Visitant

EntradaAutor: Visitant » dj. gen. 03, 2008 10:34 am

hola guapíssima!!!!!!!!!

a veure jo no en tinc ni flowers d'aquest tema peròoooo mai està de mes una segona tercera i si cal quarta opinió.
el tema homeopatia tb m'agrada molt pk almenys mal no fa.
el que a mi no m'agrada gens, en general , és que abusen fça de certs medicaments.
amb en lluc quan li va sortir pell atòpica la pediatre em recepta una crema amb cortisona.
jo clar, espantadíssima pk em va avisar que si amb la cortisona li baixarien les defenses, no creixeria tan akell mes, etc etc.(tenia 2 msos!)
pos mira, li vaig posar en una cama i a l'altre aloe vera trinxada.
quina va ser la meva sorpresa kuan vaig veure que la cama amb aloe l'endemà no tenia cap taca, estava genial i la de la cortisona seguia bastant inflamada i vermella.
li vaig comentar a la pediatre i em diu: aloe vera? va bé per la pell? a sí? pos si li va bé deixa la cortisona..

no et fot...no podien provar primer remeis menys agressius i com últim recurs pos els més nocius?

per això crec que estaria mooolt bé visitar un homeòpata, comentar-li tot, el tractament que seguiu etc, i tb portar-la a algun altre pediatre.
i llavors comparar i decidir.
però si de moment amb el tractament que seguiu tampoc noteu massa millora sempre hi podeu tornar, proba'n un altre de menys agressiu!
nusé eh? és el que o crec que faria!
ALNU
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2439
Membre des de: dv. nov. 16, 2007 12:15 pm

EntradaAutor: ALNU » dj. gen. 03, 2008 10:39 am

Jo la veritat és que confiu molt en la homeopatia, per el que tu dius natrix, perquè no fa cap mal. De tota manera entenc que la gent és reticent a aquest tipus de medicina alternativa.

Jo he tingut molt bones experiencies amb els homeopates i acupuntura, de tota manera suposo que és com tot, n'hi haurà de bons i de dolents, però del que si estic segura és que els tractaments "casserus" son molt millor que els de farmacia, més que res perquè no porten un feix d'efectes secundaris inclosos!
Imatge
Avatar de l’usuari
Helena
:: pantera
:: pantera
Entrades: 872
Membre des de: dj. feb. 08, 2007 4:40 pm

EntradaAutor: Helena » dj. gen. 03, 2008 11:33 am

Ostres tu, quin patir,...

Doncs jo sóc partidaria de que si la medicina tradicional no ho cura, perque no provar amb la homeopatia?!

Jo sóc de Terrassa i estic encantada de l' homeopata on anem! Si vols et passo el contacte!
Vi
Visitant

EntradaAutor: Visitant » dj. gen. 03, 2008 12:05 pm

HELENA, GRÀCIES, PERÒ TERRASSA EM CAU UN XIC LLUNY neukiss-) neukiss-)

A VEURE,

SI US HAIG DE SER SINCERA, JO AMB L'HOMEOPATIA NO HI TINC GAIRE BON ROTLLO, PERQUE A MI AMB L'ANSIETAT NO M'HA FUNCIONAT: NI HOMEOPATIA, NI FLORS DE BACH, NI MASSATGES, NI OLIS, NI PEDRES MÀGIQUES...
PER AQUEST MOTIU SÓC FORÇA RETICENT...

TAMBÉ ÉS VERITAT QUE NO TÉ PERQUE PASSAR AMB LA CLÀUDIA, VULL DIR QUE A ELLA LI PODRIA ANAR BÉ... (DE FET, LA MEVA COSINA ÉS ASMÀTICA, I LA ÚNICA COSA QUE LI HA ANAT BÉ I HA ACONSEGUIT FRENAR LES CRISIS HAN SIGUT LES FLORS DE BACH. LA SEVA MARE ÉS INFERMERA I NO HI CREIA, I VA SER LA ÚLTIMA OPCIÓ, L'ÚLTIM RECURS...)

PERÒ JA ESTEM AMB LES MATEIXES, NO LES TINC TOTES, I AIXÒ S'HA DE FER CONVENÇUDA, NO???

AINSSSS, QUINA MERDA, LA VERITAT...
ALNU
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2439
Membre des de: dv. nov. 16, 2007 12:15 pm

EntradaAutor: ALNU » dj. gen. 03, 2008 12:22 pm

Patufa no cal que hi estiguis convençuda. Si funciona ,funciona encara que no hi creguis. I una cosa és el que creguis tu i l'altre que el tractament és per la teva pitufa que no enten res de tractaments, per tant por a que el tractament d'homeopatia no funcioni per no creure-hi no en tinguis por.
El meu pare tampoc hi estava convençut, però ma mare va insistir i als meus germans els ha anat de conya, i de retruc hi hem anat tota la familia per una cosa o altre i a tots en més o menys mesura ens ho ha arreglat. Això si, a mi, amb el tema ansietat tampoc he resolt res, però ni amb la medicina tradicional, ni amb homeopatia ni amb acupuntura, ni flors de bach, ni res de res. Però lo bó que té és que tot el que et recepten no te efectes secundaris, a diferencia de la medicina tradicional, i si no funciona a lo únic que et fa mal és a la butxaca! neu:-D
Imatge
Avatar de l’usuari
nuna
:: peixet
:: peixet
Entrades: 252
Membre des de: dt. oct. 03, 2006 2:33 pm

EntradaAutor: nuna » dj. gen. 03, 2008 12:50 pm

Hola, Patufa.

Lo primer, jo si que crec que si vas a un metge (sigui homeopata o no) has d'estar convençuda, sino, quan els tractaments s'allarguen massa, desconfies, pares i no es cura res de res (de fet, es el que t'esta passant ara, que tampoc n'estas convençuda.....). Pero si dubtes de l'homeopatia, no se sical que ho comencis....(i jo soc mes pro-homeopatia que de l'altra, eh?).

Lo segon; com saps, visc a França, i aqui les bronquiolitis i bronquitis es curen, d'entrada, amb mucolitics i amb FISIOTERAPIA RESPIRATORIA. Els fan uns massatges per ajudar a desenganxar els mocs. Es força impactant de veure, perque els apreten fort, pero t'asseguro que no els fan mal i que funciona. Tambe, quan son mes grandets, els donen exercicis per fer a casa (bufar una canyeta, per exemple; nomes recordo aquest, ara).

Si tot i aixi, la tos continua, llavors poden receptar ventolin.

Aqui a França es de lo mes normal; tots els pediatres prescriuen sessions de fisioterapia, pero ja se que aqui a Catalunya no es tant facil.

Vaig trobar un telefon de fisios pero era per adults, no se si ho feien a bebes....si t'interessa puc intentar trobar-lo de nou.
<a><img src="http://b2.lilypie.com/md6pp2.png" alt="Lilypie Segundo Ticker" border="0" width="400" height="80"></a>
Avatar de l’usuari
Mònika
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2174
Membre des de: dc. oct. 18, 2006 10:48 pm

EntradaAutor: Mònika » dj. gen. 03, 2008 1:35 pm

MAIA SI T'HAS DE QUEDAR MÉS TRANQUIL.LA DEMANA UNA SEGONA OPINIÓ, DE FET JA NO ESTÀS CONVENÇUDA DE QUE EL TRACTAMENT FUNCIONI.
EL TEMA DE L'HOMEOPATIA NO EL CONEC GAIRE PERÒ MAL NO LI FARÀ, L'IDEAL SERIA TROBAR ALGÚ COM EL PEDIATRA DE LA MAMAJOE QUE A MÉS ÉS HOMEÓPATA.
ESTIC D'ACORD AMB LES NOIES EN QUE RECEPTEN MEDECINES ALS NENS COM SI FOSSIN CARAMELS! JA SAP QUE L'ORIOL VA ESTAR UNA SETMANA AMB VENTOLIN PER UNA BRONQUITIS, DONCS QUAN VAM TORNAR AL METGE ENS DIUEN QUE JA NO TÉ PITOS PERÒ QUE COM QUE TÉ MOLTS MOCS LI HEM DE DONAR ANTIBIÒTIC!!! :-(( COI, PERÒ L'ANTIBIÓTIC NO ÉS PER A INFECCIONS???? DONCS SI NO EN TÉ I EL QUE TÉ SÓN MOCS NO SERÀ MÉS FÀCIL UN XAROP QUE ELS ESTOVI? ?-) DESPRÉS ACABES DONANT-LI EL QUE ET DIUEN PERQUE NO SOM METGES I NOMÉS FALTARIA QUE PER FER CAS DEL TEU SENTIT COMÚ EL NEN EMPITJORÉS!
AIXÓ QUE DIU LA NUNA DELS MASSATGES ÉS EL QUE LI FEIEN A MA COSINA AL CLÍNIC QUAN LI VAN EXTIRPAR MIG PULMÓ, FEIA POR PERÒ LI ANAVA DE CONYA PER EXPECTORAR.
FACIS EL QUE FACIS ESPERO QUE LA CLÀUDIA MILLORI BEN AVIAT, UN PETÒ MOLT FORT A LA TEVA BALDUFETA. :-)
<a><img src="http://lilypie.com/pic/080224/o987.jpg" alt="Lilypie Segundo Pic" width="100" height="80" border="0"><img src="http://b2.lilypie.com/MNxBp1.png" alt="Lilypie Segundo Ticker" border="0"></a>
Avatar de l’usuari
Ilítia
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2187
Membre des de: ds. març 10, 2007 9:11 am
Ubicació: Sabadell

EntradaAutor: Ilítia » dj. gen. 03, 2008 3:49 pm

Ufff, tema complicat però crec que una segona opiniió no està de més i a més si ara ja no confies tant amb el teu pediatre.

Jo si que sóc asmàtica i de tota la vida que he pres el ventolin però jo de ben petita que havia anat d'urgències moltes vegades i m'havien de posar oxigen però pel tema asma no pas per bronquitis. Ara també la Mireia ha passat una bronquitis i el primer que li van receptar va ser el ventolin i a mi i als meus pares ens va estranyar molt però es clar fas cas als metges perquè ells en teoria són els que saben. La meva tieta em va comentar el tema homeopàtic ja que al meu cosí ho va fer des de petit i ara que és adolescent està molt millor.

Resumint crec que es bo una segona opinió, sinó és amb el tema homeopàtic perquè no hi acabes de creure doncs amb un altre pediatre, sinó també hi ha l'opció dels metges que a part de la medicina tradicional també són d'homeopatia.

Ànims guapa!
Avatar de l’usuari
galarina
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1900
Membre des de: dj. nov. 01, 2007 4:01 pm
Ubicació: Osona

...

EntradaAutor: galarina » dj. gen. 03, 2008 7:37 pm

Per sort (toco fusta!) cap dels meus patufos m'ha agafat mai cap bronquitis... però tinc amigues que els seus nens han tirat d'inhalador durant molt de temps i que l'única solució que hi han trobat ha sigut l'homeopatia. Jo ho provaria... estic d'acord amb el que dius de creure-s'ho o no... jo mateixa era força reticent, però ho vaig provar amb en Marc i també amb la meva dilatació a l'hora del part de la Bet i la veritat és que em van sorprendre els resultats. Per provar...
Imatge
Aquest és el post d'en Marc:
viewtopic.php?f=36&t=4521

Imatge

Aquest és el post de la Bet:
viewtopic.php?t=4492
Avatar de l’usuari
Cabirola
:: tigre
:: tigre
Entrades: 790
Membre des de: dl. ago. 20, 2007 6:36 pm

EntradaAutor: Cabirola » dj. gen. 03, 2008 10:17 pm

Crec que el món de la medecina es divideix entre els QUE HO RECEPTEN TOT i ELS QUE NO RECEPTEN RES.

El ventolín és un producte molt antic, de tota la vida, que ara el donen com l'aigua, però que abans s'hi miraven més.

LA meva pediatra és de les que recepta : molta aigua per treure el moc (com a mucolític), palmadetes a l'esquena (per trencar el moc), i rentats nasals de sèrum (per treure mocs). Fins un cert punt, hi estic d'acord. Però de vegades hi he anat amb un sac de mocs disfressat de ROger, i n'he sortit igualment amb l'aigua i el suero pel nas.

De tota manera, atenció amb la informació de la teva tia. Jo també he treballat 8 anys en la Indústria Farmacèutica, i la informació amb la que sols treballar està bastant "sesgada" cap al teu producte versus els de la competència. Amb això no dic que els laboratoris diguin mentides, ni molt menys, però sí que dones moltes vegades fe cega als teus productes. No oblidem que els metges es passen 10 anys estudiant, i solen tenir una visió menys partidista de l'assumpte (si exceptuem la pressió que els fa l'administració pq receptin coses baratetes o remeis casolans, clar)
nuscka
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2351
Membre des de: dj. maig 17, 2007 5:12 pm

EntradaAutor: nuscka » dv. gen. 04, 2008 7:01 am

jo era asmàtica i m'ho va curar la homeopatia.
Crec que és important triar un metge que a part, sigui homeopata.
pero si no hi creus gens, potser millor no t'hi posis, perque són tractament molt llargs i pesats.
ImatgeImatge
Vi
Visitant

EntradaAutor: Visitant » dv. gen. 04, 2008 8:45 am

NURIETA,
TENS TOTA LA RAÓ AMB AIXÒ QUE DIUS QUE
en la Indústria Farmacèutica, i la informació amb la que sols treballar està bastant "sesgada" cap al teu producte versus els de la competència

A VEURE, JO HI CONFIO BASTANT, PERQUE ELLA ÉS BONA EN LA SEVA FEINA I SE L'HAN RIFAT DIFERENTS INDUSTRIES (BOHERINGER, BAYER, ROCHE...), I PER TANT LA RECERCA L'HA FET FORÇA DIVERSIFICADA, I PERQUE NO M'HA DIT RES EN CONTRA DELS MEDICAMENTS SINO DEL TRACATMENT EN SÍ...

DE TOTES MANERES, A PART D'AIXÒ, SÍ QUE ÉS VERITAT QUE LI ESTIC FOTENT MOLT DE MEDICAMENT...QUE ÉS MOLT PETITA, COI!!!

JO NO VULL QUE NO EM RECEPTIN MAI RES, PERÒ TAMPOC QUE ESTIGUI MEDICANT-SE SEMPRE...

UFFF....
Avatar de l’usuari
gblanch
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3659
Membre des de: ds. jul. 01, 2006 9:27 am
Ubicació: St.Feliu de Codines
Contacta:

EntradaAutor: gblanch » dv. gen. 04, 2008 1:20 pm

SI PORTEU 13 MESSOS LIATS AMB BRONQUITIS I SIMILAR, ES QUE EL TRACTAMENT QUE SEGUIU NO VA BÉ. jO DE TU DEMANAVA UN ALTRE OPINIÓ :gat:
Niu
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2559
Membre des de: dj. abr. 27, 2006 7:27 pm

EntradaAutor: Niu » ds. gen. 19, 2008 10:42 pm

Mira, a mi pels mocs em van dir les gotes Bisolvon, per diluïr-les. Però clar, també hi ha qui diu que és menys agressiu el ventolin que aquestes gotes, que són codeïna i que els restreny molt. Jo també buscaria una alternativa per augmentar les defenses de la Clàudia si és que els mocs li vénen de refredats. Però, ep, ni idea,eh? També he sentit dir que tirar molt de nahrinels i coses d'aquestes encara els produeix més mocs... ?-) ha arribat un punt que he vist que tothom té opinions diferents sobre els mateixos temes i que s'ha de provar el que li vagi millor a la criatura sense passar-se de nocivitat.
Imatge
Joanaina
Entrades: 4
Membre des de: dj. feb. 28, 2008 1:00 pm
Ubicació: Vilanova i la Geltrú
Contacta:

hola Patufa

EntradaAutor: Joanaina » dj. feb. 28, 2008 2:04 pm

He llegit el teu missatge i m'he sentit molt identificada amb tu. Tinc un bebé de 13 mesos que va estar ingressat per bronquiolitis i que ara té hiperactivitat bronquial, tus molt i els pulmons li xiulen constantment. Des que té 5 mesos pren ventolin i estilsona totes les nits i tots els dies. Jo em vaig preocupar molt perquè trobo que la medicació és molt forta.
Vaig preguntar per anar a un metge bo de Barcelona. El metge treballa a la Quiron i es diu dr. Salcedo. No entra per cap mútua, la primera visita val 95€
A mi em va tranquilitzar, em va explicar bé què eren els medicaments i em va dir que inhalats ( tan el ventolin com el pulmicor) no són tan greus com nosaltres les mares pensem.
Quan els nens o les nenes tan petites tenen "problemes"respiratoris es molt pesat perquè no els poden fer proves fins que són una mica més tard, així que pasciència.
De totes maneres, és important que consultis un metge que et doni suficient confiança.
JOANAINA
Avatar de l’usuari
nuuria
:: conillet
:: conillet
Entrades: 383
Membre des de: dl. oct. 29, 2007 4:17 pm

EntradaAutor: nuuria » dl. març 17, 2008 4:20 pm

Patufa, a nosaltres ens va passar amb en Marc, va començar a la guarderia amb 4 mesos i des d'aleshores no va parar de tenir bronquitis (6), otitis (5) i al final el vam haver d'ingressar per un principi de pneumonia... ho dic perquè estavem com tu dius amb el Ventolin, també li donavem Pulmicort i Estilsona... a mi també em feia patir moltissim tanta medicació i després de l'ingrés vam treure'l de la guarderia fins aquest passat gener que hi ha tornat amb 19 mesos. A nosaltres ens ha funcionat, el vam treure que era pel juny i va passar l'estiu com una rosa, ara m'ha agafat un parell de constipats pero ni comparació amb el que vam passar el primer any... pel que fa al metge, nosaltres hem canviat, anavem amb una doctora i sempre sortiem d'alla amb algun inhalador... ara anem amb un metge homeopata i amb el pediatre del CAP que ens recepta mucolitics... quina diferencia! Noieta, molts anims i jo de vosaltres miraria també una segona opinió...

ELS BITXOS DE CASA!!
Marc, ja tinc 4 anys!
Oriol, ja en tinc 2!!

Imatge

Torna a “La salut”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::