Desilusió total a la 1a eco

Salut, dubtes i preparatius.
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » ds. feb. 08, 2014 7:10 pm

Hola noies!
Fa dies vaig obrir un post titulat angoixa de primerenca on exposava les meves pors pel fet de no tenir simptomes! Aquesta vegada realment no tinc gaires bones noticies...divendres al mati vam fer la nostra primera eco estant segons el gine de 6+2 segons DUR i cicle regular. Jo calculo que aquest mes vaig ovular 4-5 dies més tard fent TO, però ell d'això no n'ha volgut saber res. El cas és que vam veure un saquet molt ben agafat però del tot buit...segons ell correspon a 5 setmanes i no 6. Repetirem eco en una setmana però ens ha dit que en posem en lo pitjor. Que pinta molt malament...no escric esperant respostes dient-me que tot anirà bé de veritat! Per què a més estem els dos fatal conscientciant-nos q serà que no, però si alguna de vosaltres ha passat per experiència similar...ho agrairia moltissim! Em va bé anar-me mentalitzant i tot i la tristesa estic forta!! Tinc un clear blue i no sabem si fer-lo demà! Ens havia sortit 1-2 semanas el dia de la falta i suposo que ara hauia de sortir 2-3 o inclus 3+...creieu q em podria indicar si va endavant? O no val la pena? Sabeu si quan és un ou buit la hormona el cos la segueix fent? Potser el cos no s'ha assabentat, ja que al estar ben enganxat tot i estar buit...aixxxx estic ben cagada...i passar pel legrat em fa terror...gràcies cuques!
Imatge
Avatar de l’usuari
aivlis85
:: gosset
:: gosset
Entrades: 457
Membre des de: dg. set. 01, 2013 9:27 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: aivlis85 » ds. feb. 08, 2014 7:19 pm

hola bonica,

t'explico el meu cas...aveure si et serveix d'alguna cosa...jo no perdria l'esperança!
Vaig deixar les pastilles a finals de juliol i principis d'agost vam començar la cerca d'un bebito...al tornar de vacances, a finals d'agost vaig anar al gine primer per dir-li que em fes la revisió i per comentar que haviem començat just a buscar aquell mes...total que com que havia passat uns dies amb molts dolors d'ovaris em va fer eco i...quina va ser la sorpresa? hi havia UN saquet...segons el gine estava embarassada de 4 setmanes i 6 dies (segons la ultima regla, com tenen ells protocol de calcular embaras)...els dolors que tenia era d'una forta infecció d'orina-cistitis...així que m'anirien controlant. A la setmana seguent...estant de 5 setmanes i 5 dies vaig tornar a anar pq seguia amb la infecció i a la eco seguia sortint un saquet... pero semblava que havia crescut... així que em va dir que tornes a la seguent setmana. A la setmana 6 i 6 dies vaig anar i...saps que? hi havia DOS SAQUETS! estava embarassada de bessons...increible oi? va apareixer un saquet...que potser estava amagat al darrere o...ves a saber...pero un d'ells havia crescut i l'altre estava completament buit així que ens va dir que ens esperessim dues setmanes...aveure que passava pero que segurament un no tirés endavant. Doncs a les dues setmanes vam anar i...els dos cigronets havien crescut i tenien mides molt similars...i a dia d'avui, els meus bessonets estan sempre en mides semblants i pesos bastants similars... així que com jo et dic...no perdis l'esperança. Un dels meus peques fins les 8 setmanes no va començar a creixer... Per a nosaltres va ser un shock lo de portar bessons, no ens ho esperavem pero...realment jo volia que els dos seguissin endavant i tenia una ment oberta i positiva...

una abraçada!
ImatgeImatge
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » ds. feb. 08, 2014 7:56 pm

Aivlis que bonic! Estic toveta i la teva historia m'ha fet plorar d'alegria!!!! Com m'alegro per tu! Jo porto des del positiu angoixada pensant en si no va bé...google fa tant de mal! I ara q realment tindria motius, una espurneta em fa pensar que tinc quelcom viu dins meu!!!!! Però potser vull fer-me ilusions i la batacada estarà allà a la sala d'ecos...em fa por que una setmana sigui poc i tampoc es vegi res però si que estigués, tot i que...en una semana si hi és si o si apareixerà oi???? Un petonàs i gràcies per escriure'm! Alguna experiència més?
Imatge
Avatar de l’usuari
brnc81
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 552
Membre des de: dt. abr. 26, 2011 7:38 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: brnc81 » ds. feb. 08, 2014 8:08 pm

pruneta, dóna-li temps al temps. Potser realment va malament, però potser no. No t'angoixis massa, però prepara't per si de cas. Ja veus que al començament tot va de dies, i el fet d'ovular més tard ja fa que els primers càlculs fallin. Pensa que jo, per exemple, vaig veure per primer cop l'embrió de 5+6, i feia 1,4mm, amb regles regulars i ovulació "normal". Els ecògrafs detecten a partir d'1mm...
Sigui el que sigui, molt ànims! La incertesa és horrible :ufs:
23/10/2011 - El dia que va canviar les nostres vides.
Imatge
Imatge
Tati
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 338
Membre des de: ds. març 29, 2008 8:06 am
Ubicació: Vila de Gràcia - Barcelona

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: Tati » ds. feb. 08, 2014 8:18 pm

Bonica!

A la primera eco dels meus bessons ens van dir que hi havia dues bosses però que una semblava més petita i buida... que segurament a la segona eco únicament hi hauria un embrió... T'asseguro que tinc un parell de trastos corrent per casa!!!!!

Una abraçada i no perdis l'esperança de tenir bones notícies!
Imatge

Imatge

Ja sóc mama-http://www.stikets.com... aquestes etiquetes són el meu vici!!!! Codi dte 5% Ms88df
Avatar de l’usuari
feeling
:: gosset
:: gosset
Entrades: 404
Membre des de: dv. ago. 20, 2010 4:42 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: feeling » ds. feb. 08, 2014 8:41 pm

Hola,
Jo vaig anar al gine quan segons els meus calculs estaba d 7 setmanes i nomes es veia el saquet pero sense embrio.
Em van donar visita per 10 dies despres i aqui ja vam veure l'embrionet i fins i tot vam sentir el cor!
Habia ovulat mes tard i mira q jo socmolt regular!
Espero q tambe sigui el teu cas.
DENÍS
Avatar de l’usuari
Gingis
:: peixet
:: peixet
Entrades: 251
Membre des de: dg. des. 15, 2013 3:09 pm
Contacta:

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: Gingis » ds. feb. 08, 2014 8:57 pm

Pruneta, al meu segon embaràs vaig anar a la eco a les 7 setmanes i segons el ginecòleg estava parat des de feia una setmana. A les dues setmanes vam tornar i el resultat... el resultat dilluns fa dos anys que va nàixer! Ara en aquest tercer des del primer moment van veure els dos saquets però em van dir que un no tiraria endavant... i de moment tinc quatre cames i quatre braços dins meu. Tan de bo el teu cas sigui com el meu!
ImatgeImatge
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
bertian
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1919
Membre des de: dl. feb. 13, 2012 9:26 am

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: bertian » dg. feb. 09, 2014 7:44 am

Pruneta, jo només entro per comentar-te que jo de tu no em faria un altre clear blue, perquè encara que estiguem en el pitjor dels casos (ou buit) pot continuar augmentant l'hormona perfectament (a mi em va passar), així que passa de fer-te'l perquè no t'aportarà cap informació.
Intenta estar tranquil·la i distreu-te, i la setmana que ve esperem tenir bones notícies bonica!!! molts ànims!!!!
Avatar de l’usuari
lila
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1388
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 10:40 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: lila » dg. feb. 09, 2014 8:21 am

Jo he viscut les dues experiències.

Amb el meu primer embaràs, també estava de menys del que es suposava i tampoc es veia gaire res. Al cap d'uns dies, ja es veia saquet i embrió bategant, i es va confirmar que vaig ovular més tard, i em van reajustar la data de part. Haig de dir que sempre he tingut cicles llargs.

Amb el meu segon embaràs, va passar igual amb la diferència que uns dies més tard es va confirmar que s'havia aturat i em van haver de fer legrat. Emocionalment va ser dur, acceptar-ho i anar compartint el procés amb la parella, doncs tots dos ens vam tancar en la nostra "pena", però el legrat en sí cap problema en el meu cas, gens de dolor físic... Em van adormir de seguida i no em vaig assabentar de res... I al segon dia ja tornava a treballar.

El tercer embaràs, en canvi, tot correcte. També és cert que vam esperar més per la primera eco. Estic d'acord amb la Naethda que tenim tantes ganes de veure que tot està bé, que es fan les ecos massa d'hora...

I de tot aquest procés, que quan hi ets sembla que no hagi de passar mai... tinc dues nenes precioses!
Redescobrint-me a mi mateixa gràcies a les meves TRES filles!
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: garota » dg. feb. 09, 2014 9:41 am

Jo també penso que hauriem d'esperar per a la 1a ecografia perquè a vegades ens espanten. Jo al meu primer embaràs també vaig pecar de presses,...i també es veia un sac buit. Hi vaig anar en teoria de 6 setmanes i jo hi vavia embrió. M'hi van fer anar a la setmana següent i hi havia la vesícula vitel·lina però res més, hi vam tornar a la següent, i era un sac buit. A les 9 setmanes em van fer un raspat. Va ser un cop dur. Però el pitjor va ser l'odissea d'anar-hi cada setmana i la por a cada eco.
Amb l'embaràs que ha anat bé, vam esperar per la 1a eco. Teniem un viatge a USA i quan vam tornar hi vam anar. Estava de 8 setmanes i pico, i ja es veia l'embrió perfectament format, fins i tot s'intuïen bracets i cames. Amb el 1r embaràs no sé què esperaven veure fent-me fer tantese cos si ja no es veia res,.....
Amb això també vull dir que hem de tenir paciència, i si va bé anirà bé i si no,.....és una patacada, però passa. I te'n surts i tires endavant i ho tornes a provar. Molts i molts ànims!
Avatar de l’usuari
Moreneta
:: papallona
:: papallona
Entrades: 107
Membre des de: dc. des. 26, 2012 3:03 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: Moreneta » dg. feb. 09, 2014 9:48 am

Pruneta jo et dic el mateix que la Bertian. No et facis el ClearBlue perquè en cas que fos un ou buit, el teu cos ho detecta igual com un embaràs (pq hi ha un saquet implantat) i pots tenir símptomes igual. Aquesta incertesa és lo pitjor, però també estic d'acord amb algú d'aquí del forum que diu que no es bo per nosaltres que ens facin ecos tan aviat perquè realment no es veu res i als pares no fa més que crear-nos angoixa. El meu primer embaràs va ser un ou buit, i a les 6 setmanes em van veure un saquet i prou però em van dir que pel temps que estava, hi havia tot el que hi havia d'haver, però a la eco de les 8 estava tot igual i vam fer raspat. Amb això no et vull dir que el teu cas hagi de ser igual, però a mi el gine em va dir que a les 6 setmanes només s'havia de veure saquet i així era, hi ha gent que amb 6 setmanes o 7 veu algo més, pero també depen de la data d'ovulació. I també he de dir que els metges moltes vegades es posen en lo pitjor i es curen en salut per prevenir-nos, i això sumat a la eco tan d'hora fa que ens angoixem a saco.

Espero que tot vagi bé, sigues positiva!
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » dg. feb. 09, 2014 9:56 am

Moltes gràcies noies! Quin fart de plorar amb les vostres històries tant per bé com per no tant bé! Us agraeixo moltíssim que ho hagueu compartit amb nosaltres (el rpunetu està aquí amb mi) pq divendres no teníem cap esperança i ara tenim aquell puntet de i si....el qual no vull deixar anar! La por que tinc és que 6 dies de diferència entre eco i eco no siguin suficients per veure res si es que haguéssim de veure alguna cosa...bertian, no he fet el CB al final...el guardarem...el q si vaig fer ahir vespre va ser un TE de tira que gairebé explota de lo marcadíssima q estava la ratlleta quan encara pujava el pipi! El meu cos es podria enterar si es q no va endavant!! Grgrgr mil gràcies noies de veritat! Mil gràcies! Us mantindré informades!
Imatge
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » dg. feb. 09, 2014 9:59 am

Ah naethda! Estic totalment amb tu! Una molt bona reflexió! Tant si va bé com malament, ens ho pensarem alhora de repetir primera eco tant d'hora!
Imatge
Avatar de l’usuari
pesoleta314
:: conillet
:: conillet
Entrades: 380
Membre des de: dv. des. 13, 2013 3:17 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pesoleta314 » dg. feb. 09, 2014 8:36 pm

Hola!

Aquí una altra embarassada que va correr massa. A la primera eco ni tan sols es veia el sac, xasco total! Una plorera... anàlisis de sang (per mirar la quantitat de Hgc) i al cap d'una setmana a tornar-hi: es veia el sac però no l'embrió. Nou xasco. Dues setmanes més tard,finalment, es veia! I de moment ja estic de 14 setmanes. Si una cosa he après, com ja heu dit, és que si repeteixo aniré al gine unes setmanes més tard, perquè el mal tràngol d'aquelles setmanes no m'ho treu ningú. Som unes neguitoses! ;)
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » dl. feb. 10, 2014 3:31 pm

Gracies pesoleta i enhorabona per la panxulina! Ojala dijous ens donessin bones noticies! El problema es q estic pessimista i...no em sento embarassada...no sento res a banda dels dolorets de regla q sento des del principi...:-(
Imatge
Avatar de l’usuari
Ayrs
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1824
Membre des de: dv. ago. 03, 2007 9:47 pm
Ubicació: Molins de Rei

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: Ayrs » dl. feb. 10, 2014 7:46 pm

Naethda ha escrit:
Desprès volia fer una petita reflexió que sempre em ve al cap cada cop que llegeixo algún tema semblant, espero que ningú s'ho agafi malament, perqué jo també vaig pecar del mateix. Porto temps pensant que aquestes ecos tan tempranes ens fan més mal que bé, ja són moltes les vegades que llegeixo que a la eco "no es veia res", "el gine no ho veia clar", etc, però passades una o dues setmanes s'ha confirmat que tot rutllaba la mar de bé, hi havia cigru, se sent el cor, etc. Aquests pares s'hauríen estalviat dies de pors i incertesa si els gines (i nosaltres mateixos, doncs el TE+ ens sap a poc i necessitem una confirmació visual) s'esperéssin una mica més per realitzar la primera ecografia. Torno a repetir que jo vaig pecar del mateix, es ara, desprès d'uns mesos i una mica més d'experiència llegint-vos, quan veig que fer ecos tan d'hora no és "bo". Si va la cosa malament anirà malament hi hagi ecografia o no, i si va bé però és massa d'hora per veure/sentir res són uns dies de patiment pels pares que, al meu parer, són innecesaris. Espero de tot cor pruneta que el vostre cas sigui del segon grup. Una abraçada.

100% d'acord. De fet m'extranyaria que no hi hagués un post meu (de ves a saber quan) dient exactament el mateix...
ImatgeImatge
Imatge
hadavideo
:: rateta
:: rateta
Entrades: 165
Membre des de: dl. gen. 13, 2014 12:24 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: hadavideo » dl. feb. 10, 2014 8:00 pm

Pruneta, no perdis del tot l'esperança. Jo no tinc cap símptoma d'embaras i estic de 15 setmanes. Només tinc aquests dolors de regla que dius tu. Per sort a mi em van dir que fins la setmana 8 no em donaven hora per la eco i la seva explicació va ser la que dieu, abans potser no es veu res i et portes un disgust innecessari
Avatar de l’usuari
lovekyn
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 315
Membre des de: dc. des. 18, 2013 9:46 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: lovekyn » dt. feb. 11, 2014 8:13 am

Hola pruneta! Com ja t'he comentat..anims i esperança! Estic 150% d'acord amb el que t'han dit les noies, potser jo tb he pecat d'anar massa d'hora i x aixo nomes es veia saquet!
En el meu cas, si em permeteu, vam anar ahir pensant que estava de 6+3 i resulta q com els meus cicles son de 35 dies estic d'una setmana menys!!! Xasco total xq nomes vam veure saquet... La cosa (i x on ve la meva pregunta) es q m'ha donat hora x d'aqui a dos setmanes (em va dir q la setmana vinent ha es veuria algu xo millor esperar dos) q ja em sembla be xq tot es veuria millor pero no m'acaba de convencer el gine... Llavors havia pensat en demanar hora x una altre i a un altre hospital xo nose si demanar-ho per la setmana propera o esperar-me a la cita q ja tinc amb el gine actual i despres valorar si realment vull canviar... Q farieu? Gracies a totes x les histories i l'ajuda! M'he quedat una mica mes tranquila
[b]Lovekyn
TE+ 02/02/14
TE+ 25/02/17 (marxes el 18/03, adeu bb)

Imatge

Imatge
roella
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 347
Membre des de: dj. des. 12, 2013 12:16 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: roella » dt. feb. 11, 2014 1:33 pm

Lovekyn i Pruneta, jo em vaig fer la primera eco estan de 6+2 i només vam veure el saquet. El gine em va dir que més valia esperar a haver complert les 8 setmanes, ja que si hi tornava abans ens podia passar que tornèssim a veure només el saquet i res més. Vam tornar a les 8+5 i ja vam veure i sentir el cor.

Així que Lovekyn, jo m'esperaria les 2 setmanes que t'ha recomanat el gine. Si hi vas abans potser veuràs el mateix,... i no val la pena passar-ho malament,... I Pruneta jo que estic de 14 setmanes, em passa com l'Hada, que de síntomes només he tingut dolors com de regla! ànims a les 2!
Imatge

Imatge
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Desilusió total a la 1a eco

EntradaAutor: pruneta30 » dt. feb. 11, 2014 4:13 pm

Gracies noies! Em feu estar inclus una mica esperançada! Aixx q em fotre batacada grossa...jo tb estava com tu roella i ara em fa por que deixant passar només una setmana no veiem res de res i deixant passar més si! I clar si no veiem res em faran el legrat...tot i q penso q alguna cosa si veurem no en una setmana de diferencia si es q si?
Lovekyn tu q de moment ho tens pautat aixi jo mesperaria!!! Si jo pogues ara allargaria una setmana més pq porto prou bé el desespero...però si ara truco semblarà q m'és igual tot! Així t'assegures nina! I un cop l'hagis vist decideixes q fer amb el gine! Molts petonets
Imatge

Torna a “Estic embarassada”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::