llobarro al forn?
llobarro al forn?
Tinc quatre llobarros que voldria fer al forn però no sé com o amb què posar-los. Em podeu aconsellar?
Jo sempre els he fet a la planxa o barbacoa però al restaurant l'he menjat al forn i està boníssim!
Jo sempre els he fet a la planxa o barbacoa però al restaurant l'he menjat al forn i està boníssim!
Re: llobarro al forn?
Pots posar dins els llobarros una mica d'all, un parell de llesques de llimona, sal, pebre i un raig d'oli (Sal, pebre i oli tant per dins com per fora) i tal qual al forn. Si vols també pots posar dins dels llobarros alguna herba tipus romaní...
O fas un llobarro a la sal cobrint-lo de sal gruixuda humida.
Aix, és taaaan bo el llobarro al forn (ara me n'has fet venir ganes...)
O fas un llobarro a la sal cobrint-lo de sal gruixuda humida.
Aix, és taaaan bo el llobarro al forn (ara me n'has fet venir ganes...)
Re: llobarro al forn?
uau muc m'entren ganes de menjar-me'ls per sopar! Però no sé si als nens els agradarà amb all i espècies?
Re: llobarro al forn?
Jo a la plata del forn hi poso patates pelades i tallades en rondanxes que cobreixin tota la base i alguna ceba també tallada i sal. I ho cobreixo amb suc de peix (i si no en tinc amb aigua). Ho poso a coure, quan les patates estan ja una mica cuites hi afegeixo el peix que he salat (sense cap herbeta). A nosaltres ens agrada molt així!
Re: llobarro al forn?
la meva pregunta és d'inexperta....quan temps triga a coure's? Una vegada en vaig fer i va quedar cru. Em va fer tan fàstic que no vaig poder menjar-lo, ni després de recuinar-lo.
Per això necessito saber el temps i temperatura de cocció (aprox).
Gràcies
Per això necessito saber el temps i temperatura de cocció (aprox).
Gràcies
Re: llobarro al forn?
La veritat és que jo ho faig una mica a ull i ho vario una mica depenent de la pressa que tingui. Així que els temps que us indico a continuació són orientatius.
Mentres tallo les patates, preescalfo el forn a 200ºC. A la mateixa temparatura hi poso les patates, la ceba i el suc de peix (o aigua si no en tinc) durant uns 30 minuts.
Llavors hi poso el peix, si veig que se m'acaba l'aigua o el suc de peix i les patates comencen a secar-se, afegeixo més aigua. Si mantinc la temperatura amb uns 10-15 minuts el peix està fet. Però el temps també depèn de com de gran sigui el peix i de quin tipus, ja que jo també faig dorades d'aquesta forma. A vegades si el meu home no ha arribat per dinar, baixo la temperartura a 170-180 ºC i el peix tarda una estona més a fer-se i així el mantinc calent.
Mentres tallo les patates, preescalfo el forn a 200ºC. A la mateixa temparatura hi poso les patates, la ceba i el suc de peix (o aigua si no en tinc) durant uns 30 minuts.
Llavors hi poso el peix, si veig que se m'acaba l'aigua o el suc de peix i les patates comencen a secar-se, afegeixo més aigua. Si mantinc la temperatura amb uns 10-15 minuts el peix està fet. Però el temps també depèn de com de gran sigui el peix i de quin tipus, ja que jo també faig dorades d'aquesta forma. A vegades si el meu home no ha arribat per dinar, baixo la temperartura a 170-180 ºC i el peix tarda una estona més a fer-se i així el mantinc calent.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |