Es desperta a les 6 del matí...

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
Avatar de l’usuari
gallareta
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 51
Membre des de: dc. des. 12, 2012 10:16 am

Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: gallareta » dj. abr. 04, 2013 8:48 am

Hola noies,

el meu fill té 19 mesos i el tema de dormir... doncs bé, hem tingut temporades de tot, però no ens podem queixar.

La veritat és que dorm tota la nit seguida, se'n va a dormir a les 21h però es desperta a les 6h! I no, no és qüestió del canvi d'hora, perquè abans ja ens ho feia.

El tema que em preocupa és que no dormi prou hores, perquè sé que quan es desperta tant d'hora encara té son. Sé que us demano l'impossible però... em podeu donar algun consell?

Gràcies mamis!!!
Avatar de l’usuari
Laia80
:: tigre
:: tigre
Entrades: 755
Membre des de: dg. gen. 08, 2012 6:20 pm

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: Laia80 » dj. abr. 04, 2013 9:04 am

Holaaaa!!!
Jo conec molta gent que li passa igual i la solució (a vegades! no és la" panacea") és donarl-si un bibi tan bon punt sents que s'està despertant...llavors agafen el son un altre vegada i allarguen unes horetes més!!! Prova-ho! Per provar no s'hi perd res!! No vol dir que el primer dia t'hagi de funcionar però algun dia potser que sí!!!!
:ok:
Imatge

Imatge



PANXUPACTE CERCADORES TARDOR:petitanuria :-()) ,Magar :-()) , Kith20 :-()), sergem, irem :-()) , perla24 :-()) ,
laurita6 :-()) , Laia80 :-()) , Bellamar, peixicu :-()) , stela :-()) , petita83, copina :-()) , xity :-()), melicanyella :-()), marga_2, jpg1980 :-()) , lula1 :-()) , ximhy :-()), dolceta85, mym, lalama :-()) , pruneta30
Avatar de l’usuari
Cabana
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 349
Membre des de: dg. gen. 08, 2012 9:42 am
Ubicació: Al país de la Tramuntana

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: Cabana » dj. abr. 04, 2013 9:46 am

El meu té 13 mesos i quan comença a remugar de matinada l'enxufo a la teta i a clapar!
Avatar de l’usuari
jllt
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 326
Membre des de: ds. feb. 04, 2012 9:03 pm
Ubicació: Pirineu

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: jllt » dj. abr. 04, 2013 9:54 am

Els nostres nens han sigut sempre molt matiners. Quan estaven tots dos a casa, abans que el nen comencés P3, a les sis o quarts de set es llevaven cada dia de cada dia, i no hi havia manera de tornar-los a fer dormir. Me'ls enduia al meu llit i allà ens estàvem una estona però no gaire perquè tots dos tenien presses per anar a esmorzar i a activar-se. Ara el nen es lleva a les vuit i la nena, que té 34 mesos, segueix llevant-se molt d'hora, a quarts de set-les set. El nen ha "regulat" l'hora de llevar-se a partir del moment que ha anat al cole. Va més cansat i es nota. He de dir que sempre, i tots dos, han anat a dormir cap a dos quarts de nou, i que la nena ara fa una temporada que ja no vol saber res de migdiades. Confio que quan al setembre començarà també ella P3, anirà també una mica més cansada i dormirà la nit seguida (perquè ara es desperta sempre a la matinada) i no serà tan tan matinera. Però el que comentes que us passa a vosaltres, et puc dir que és força habitual en mooooolts nens petits.
Avatar de l’usuari
Marieta vola vola
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dj. ago. 09, 2012 10:19 am

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: Marieta vola vola » dj. abr. 04, 2013 10:20 am

Però quina sort!! Si et dorm 9 hores seguides!!! I si proveu de posar-lo a dormir una miqueta més tard?
Avatar de l’usuari
gallareta
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 51
Membre des de: dc. des. 12, 2012 10:16 am

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: gallareta » dj. abr. 04, 2013 10:51 am

Gràcies per totes les respostes!

Això del biberó només ens funciona si es desperta cap a les 5'30h, després és missió impossible...

El problema no és que nosaltres vulguem dormir més (a veure, que també : lasito : ) sinó que sé que es queda amb son i a la llar no van a dormir fins a les 12'30h. I amb un any dormia 12h seguides sense dir ni mu i després feia la migdiada!

Deu haver canviat els hàbits i em deu passar com a la Jllt, és matiner!

En fi, seguirem provant amb el biberó, a veure si redrecem una mica el tema.

Gràcies de nou a totes!
montse80
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dl. juny 25, 2012 11:25 am

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: montse80 » dj. abr. 04, 2013 1:33 pm

Ostres t'entenc perfectament!!! el meu nen té 18 mesos i fa el mateix. Es desperta a les 6 del matí i el poso a les 20'30h a dormir, amb 9 o 10 hores ja en té prou. He intentat que vagi a dormir més tard però impossible, ve de la guarde rebentat i és una tortura allargar-lo fins més tard. Només per vacances descansem una mica més perquè fa la migdiada més tard i ens aguanta fins les 22h que se'n va a dormir i es lleva cap a les 7'30h o 8h. Hem provat de tot però res, el bibe com tu bé has dit, només funcionava quan es desperta a les 5h però si és més tard ja està prou desvetllat, i a les 6h noto que li falta ni que sigui una hora de son. Jo només espero que això un dia canvii.
El que també em preocupa és que cada nit es desperta una vegada però que em costa molt que torni a agafar el son, és a dir, es desperta cap a les 3h i només s'adorm ràpid si ens el posem el llit, però clar s'està mal acostumant, però a aquelles hores se'm fa molt dificil estar-me ben bé 30 m o 45 per adormi-rlo un altre cop... en fi!!! aiaiaiaiaiai!! espero que un dia dormi seguit!!!!
Avatar de l’usuari
jllt
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 326
Membre des de: ds. feb. 04, 2012 9:03 pm
Ubicació: Pirineu

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: jllt » dj. abr. 04, 2013 2:18 pm

Montse80, tingues per segur que arribarà el dia del canvi. Més tard o més d'hora, però arribarà. :-o00m :-o00m

La nostra nena tenia l'estiu passat dos anys i ja en feia més d'un que dormia les nits d'una tirada. No sé pas per quin motiu concret, després de tornar d'uns dies fora de casa, es va començar a despertar a les matinades i després d'unes quantes matinades estant en vetlla una i dos hores perquè li costava molt tornar a agafar el son, vam decidir que el millor per a tots era anar-me'n jo a dormir amb ella. I així estem des d'aquell dia. Segur que l'hauré malacostumat, però la prioritat és intentar anar tots una mica més descansats durant el dia, i jo com a mínim necessito dormir unes hores seguides per aguantar el ritme dels meus fills i de la vida diària. Per tant, quan se'm desperta a l'hora que sigui, ja me'n vaig com una autòmata al seu llit. I em llevo a les set, i com que ella té un radar posat i sap quan surto jo del seu llit, ella es lleva amb mi. El nen també era molt matiner... fins que va començar P3 al setembre, com us deia més amunt. Ara hi ha molts dies que l'he de despertar, cap a les vuit. Per això espero que quan la nena comenci P3 aquest setembre que ve, dormi les nits ben seguides i no siguem tan matiners. zz:-)
llumimar
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dj. set. 08, 2011 11:56 am

Re: Es desperta a les 6 del matí...

EntradaAutor: llumimar » ds. maig 11, 2013 7:51 am

Bones a totes! ara la meva filla té 20 mesos i durant més de 15 s'ha despertat a les 6 del matí cada dia... i ara us puc dir que toooot passa, que quan hi ets no ho sembla però amb paciència i temps segurament veureu que era una etapa, una època... ara la nostra petita es desaperta a les 8 o fins i tot més tard! No ens pensavem que això passés mai, o sigui que ànims, arriba el dia i es fan grans, alguna coseta canvia, madura dins seu... i passa!! molts ànims a totes!

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::