Escola Garbí

Canvia el seu entorn: professores i amics.

Avatar de l’usuari
rossetona
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dt. nov. 06, 2012 11:48 am

Escola Garbí

EntradaAutor: rossetona » dt. gen. 08, 2013 10:46 am

Hola.

Algú em pot dir què tal és l'Escola Garbí, a Esplugues, i quant costa?

Moltes gràcies, noies.
Imatge

Imatge
Aieris
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 60
Membre des de: ds. des. 10, 2011 8:48 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Aieris » dt. gen. 08, 2013 6:15 pm

Jo he buscat informacio per internet ja que mhan comentat que tant les instalacions com el nivell educatiu estan molt be pero resulta una mica cara...casi 500 euros al mes. No he trobat gaire informacio pero no he buscat massa mes perque la meva lany que ve fara P1 i el que he de buscar son llars dinfants pero quan comenci P3 es un dels coles que mirare segur!!!

Aprofito per preguntarte a tu si em recomanes alguna desplugues.
dora
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. ago. 23, 2011 11:46 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: dora » dt. gen. 08, 2013 7:35 pm

Doncs jo tambe estic interessada en aquesta escola, pero en la q tenen a badalona. A veure si algu te informacio!
Avatar de l’usuari
rossetona
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dt. nov. 06, 2012 11:48 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: rossetona » dc. gen. 09, 2013 8:06 am

Hola.

Tornaré a trucar al col·legi a veure què em dieun. Quant a les guardes a Esplugues, recomano:
- el sucre (és pública i està al carrer Josep Anselm Clavé, 82-86)
- Nimbo (www.nimbo.es). M'han dit que les instal·lacions estan força bé
- Jaifa: les profes són molt simpàtiques

Ja us diré alguna cosa quan parli amb el Garbí.
Imatge

Imatge
Aieris
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 60
Membre des de: ds. des. 10, 2011 8:48 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Aieris » dc. gen. 09, 2013 3:04 pm

Gracies!
Avatar de l’usuari
Estic peix
:: conillet
:: conillet
Entrades: 392
Membre des de: dt. des. 01, 2009 1:45 pm

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Estic peix » dl. gen. 14, 2013 11:03 pm

Jo hi vaig anar i és una molt bona escola. Si vols un pel elitista. Amb molts patis, i una piscina i gimnàs propis. Forma part de la fundació Pere Vergés. Aneu en compte amb els extres, encara s'encareix més, bates, banyadors, tovalloles, xandall, sortides, etc.
Avatar de l’usuari
janau
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. set. 02, 2011 11:41 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: janau » dv. maig 24, 2013 8:23 am

Hola!
Jo hi porto als meus dos fill, actualment P5 i P3. De moment estem molt contents, amb el projecte educatiu i amb les mestres.
És cert que les activitats extraescolars són una mica cares, aquest ha estat el primer any que les hem fet servir i la veritat és que no estem gaire contents amb els resulats. Les quotes mensuals per educació infantil ronden els 450 €, les de més endavant les desconec.
Respecte al que deieu de la compra de material (xandall, tovalloles, banyadors...) l'escola recomana fer servir el seu model però la veritat és que la majoria de families opta per comprar peces similiars i millor de preu a altres botigues de roba infantil i al Decathlon, de moment l'escola no ha posat impediments en aquest tema.
Nina278
:: puça
:: puça
Entrades: 10
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:31 pm

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Nina278 » dj. gen. 14, 2016 10:34 pm

Hola, sabeu preus actuals?? Inclou el bus?? Seria per Badalona. Gràcies
snurckle
Entrades: 3
Membre des de: dt. set. 06, 2016 11:34 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: snurckle » dt. set. 06, 2016 12:15 pm

Hola, Ni,
Sóc mare de dues nenes. Aquest any ens toca mirar escoles... Dues que em fan el pes són el Pere Vergés i el Sant Andreu de Natzaret. Al final vosaltres heu optat pel Pere Vergés? Tens idea de les tarifes?
Gràcies per endavant!
Si algú té informació de primera mà sobre aquestes escoles (o altres de Badalona) estaré enormement agraïda d'escoltar-vos!

Rosa
Aptore
Entrades: 1
Membre des de: dt. abr. 04, 2017 5:53 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Aptore » dt. abr. 04, 2017 6:08 am

Hola
Jo Soc ex alumna del Garbi, si be es una escolta laica i Catalana amb un bon nivel i un pel elitista, el cert es q parlant desde la meva experiencia no el recomendaría a ningu. La metodologia teoricament es molt bona pero a la práctica almenys aleshores no es plasmava a la realitat. Apart a mi em van fel bulling moltissim i ningú ningú va avisar a als mes pares de que alguna cosa passava. Es mes els deien que jo tenia problemes amb el nivell i que no estudiava perquè tenia trauma del neixement de la meva germana... sense comentaris... Amb el temps i els anys he conegut altres casos de la mateixa escola que els ha passat el mateix en altres cursos. no la recomanaria, pot ser que hagi cambiat pero la realitat es que es tracta d'una escola molt gran amb molts nens i poc control sobre el que passa.
snurckle
Entrades: 3
Membre des de: dt. set. 06, 2016 11:34 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: snurckle » dj. abr. 06, 2017 8:23 am

Gràcies, Aptore per la teva informació.

M'ha resultat molt valuosa perquè no tenim referències personals de les escoles de Badalona, Només disposem de la informació que ens mostren a les portes obertes i entrevistes . Però les experiències personals trobo que són les més profitoses.
Al final hem fet preinscripció a Maristes. Ja veurem. No deixa de ser una aposta. Però el sistema educatiu d'infantil és el que més ens va agradar, treballen en xarxa amb altres institucions Maristes (lo qual espero que impliqui un grau de coneixement i recursos major), la religió no és un handicap en absolut i ens vans semblar molt transparents. Però ja et dic, fins que no hi entres no pots valorar al 100%.
Gràcies per la teva informació i dedicar-me uns minuts!
enrekt
Entrades: 1
Membre des de: dc. maig 16, 2018 6:27 pm

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: enrekt » dc. maig 16, 2018 6:35 pm

Sé que el post es bastante antiguo, pero me vi con la necesidad de responder como ex alumno de la escuela durante los 2 años que estuve en el Bachillerato: Fueron los dos peores años de mi vida y me la marcaron a posteriori durante años.
Academicamente? Excelente, muy buen nivel, muy buenos profesores y buenas actividades, con lo que cuesta, para que no lo tenga...
Pero me hicieron MUCHO acoso escolar mis compañeros durante mi corta estancia como a Aptore puso en un comentario. Toda mi clase me aisló e ignoró sistematicamente durante esos dos años y los profesores ni lo notaron un poco. Bueno si, sé que lo notaron, pero lo dejaron pasar, pensando que no sería tan grave. No sé si será por los profesores, por como enseñaban a mis ex compañeros en sus casas, que hay demasiados alumnos, no tengo ni idea. Pero no me arriesgaria que ninguno de mis hijos (si algun dia los tengo XD) pasara por lo mismo que yo.
Resultado? No solo me hicieron pasar los dos peores años, sino que cogi pánico y fobia social a raiz de ello desde entonces y condicionando por completo mi vida social durante años hasta que logré superarlo, pasando años de mi adolescencia solo.
No sé si será la tónica habitual en la escuela, pero si es por lo que he vivido yo, es muy desconcertante. Y no sé si academicamente el nivel es tan tan bueno como para pagar lo que cuesta, la verdad.
kitiana
Entrades: 1
Membre des de: dv. ago. 14, 2020 10:02 am

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: kitiana » dv. ago. 14, 2020 10:07 am

Pues, que queréis que os diga. Yo he sido muy feliz en Pere Vergés. Des de los 3 años hasta los 18 años.
Ni acosos, ni bullyings, ni he presenciado nada así nunca. Está claro que todos somos distintos y te puede tocar una mala clase o vete tú a saber, pero de verdad; profesores increibles, especialmente en ESO y bachillerato, muy cercanos, al final casi amigos.
En Primaria los recuerdo más exigentes, pero bueno, te dan buena base educativa, al menos en mi niñez, no sé ahora.

Yo he sido feliz y volvería a repetir, de hecho me paso a saludar cuando puedo a mis ex profes.

Espero que os sirva.

K
Gemmas1
Entrades: 1
Membre des de: dv. set. 25, 2020 3:20 pm

Re: Escola Garbí

EntradaAutor: Gemmas1 » dv. set. 25, 2020 3:37 pm

Fa molt de temps que vaig estudiar, però vull aportar el meu gra de sorra. Vaig anar dels 3 als 16 anys (actualment tinc 31). Just he entrat al fòrum perquè estic buscant escola pel meu fill i en quan he vist el nom de la meva primera escola m'han vingut molt mals records. És una escola que, pel que fa al nivell infantil, és molt bo. Juguen, espais enormes, piscina, càrrecs , distribució per colors... Recomanable fins màxim primaria. Quan vas a secundaria ten adones que es una escola 100% elitista, amb pocs valors i bàsicament mana l'AMPA a cop de bitllets. Només dir-vos que a la meva classe la majoria de gent vivia amb cases a la zona alta d'esplugues O Barcelona amb 3 plantes, ascensor i personal de neteja a casa. Òbviament totes elles de L'AMPA i els professors perdien el cul per aquests alumnes. Nens i nenes plens de marques i 0 valors. Jo vaig tenir sort al ser extrovertida de "adaptar-me " i treure el millor de lexperiencia. És a dir, a saber el que no volia en un futur. No m'agradaria una escola així pel meu fill, amb professors que puntuen en funció del cognom i ple de persones amb ganes de cridar l'atenció (pares metges amb jornades infernals que es pensen que el que necessiten els fills són diners) que tenien conductes que es passaven per alt per ser qui eren. Precisament per tot això vaig voler canviar d'escola per batxillerat i curiosament vaig anar a una on quan vaig dir que venia de garbí em van dir literalment que notari als diferencia perquè allà el nivell era MOLT baix. Conservo amics d'aquella època i quasi tots repetidors a la universitat, desorientats laboralment O amb problemes de consum. Si esteu duptosos, pregunteu sobretot per la mitja de la nota de la sele dels alumnes i veureu el resultat...

Torna a “De l'escola bressol a la educació infantil.”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::