Ovodonació

Tractaments, clíniques, medicaments..
Avatar de l’usuari
Medea
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dc. des. 22, 2010 8:30 am

Ovodonació

EntradaAutor: Medea » dl. des. 27, 2010 6:44 pm

Hola noies,

he vist que hi ha diferents posts dins reproducció assistida, però no n’he trobat cap d’ovodonació i m’he animat a obrir-lo.
Després d’uns dos anys de buscar i d’alguns tractaments i operacions, la única possibilitat que tenim de ser pares és per ovodonació o per adopció. No descartem cap de les dues vies i de moment les volem tirar totes dues endavant.

El problema que tenim ara és que hem de triar una clínica i no sabem gaire per on començar i us voldria demanar la vostra ajuda, a veure si em podeu aconsellar. Tot el que em pogueu explicar sobre ovodonació i clíniques serà de gran ajuda per a nosaltres i sobretot, si em podeu orientar en quines clíniques demanar visita i el preu del tractament.

Gràcies per la vostra atenció, espero que ja ens anirem coneixent.
Que tinguem sort
Si vens amb mi ... No demanis un camí planer ... Ni estels d'argent ... Ni un demà ple de promeses sols .. Un poc de sort ... I que la vida ens doni un camí ... Ben llarg
Avatar de l’usuari
cuqueta
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4991
Membre des de: dg. ago. 05, 2007 12:04 pm
Ubicació: Ja som 4!!! Quina felicitat!!!!
Contacta:

Re: Ovodonació

EntradaAutor: cuqueta » dl. des. 27, 2010 7:05 pm

Hola Medea!!!

Espero que ben aviat pogueu ser pares per una o les dues vies que comentes.
Jo no tinc massa idea de clíniques ni de l'ovodonació en si, només entrava per comentar-te que quan estudiava a la Facultat sempre hi havia cartells animant a l'estudiantat per a que fés ovodonació o donació d'esperma, i els cartells eren de la Dexeus.
Espero que alguna companya et pugui ajudar una miqueta més.

Molta sort :ok:
Imatge
Ieiiiiiiiiiiiiiii que m'estic fent molt gran viewtopic.php?f=35&t=8514
Cuquet, hem fet tetilla juntets durant 15 mesos!!!
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
Avatar de l’usuari
D.J.
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1631
Membre des de: dl. gen. 02, 2006 1:26 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Ovodonació

EntradaAutor: D.J. » dl. des. 27, 2010 9:52 pm

Hola Medea,cuando yo me quede embarazada,mi ginecologa trabajaba en una clinica donde yo iva a hacerme las visitas,alli se que se pueden donar los ovulos porque yo me he informado,pero aún no puedo ponerme a donarlos(estamos en proceso de destete),pero se que hay lo hacen y tratan los problemas de fertilidad,la clinica se llama eugin,te pongo el link
http://www.eugin.net/
Pero ya te digo que en cuanto a trato del personal estupendo,claro que yo conocia a la ginecologa,pero la hija de una que trabajaba conmigo,me dijo que su nuera y su hijo se hicieron hay un tratamiento ya que no podian tener hijos y ahora tiene unos gemelos preciosos y deben tener unos 4 años,ya que son un poco mas grandes que Maia y la mujer siempre me decian que estaban supercontentos con la clinica.
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
criscris
:: papallona
:: papallona
Entrades: 113
Membre des de: dj. jul. 15, 2010 8:25 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: criscris » dt. des. 28, 2010 12:01 am

Hola Medea,
Jo he viscut d'aprop dos casos d'ovodonació i ten puc parlar amb molt de coneixement de causa.
Primer de tot dir-te que si tries aquesta opció tens moltes possibilitats d'aconseguir un embaraç que arribi a bon port.
Normalment s'aconsella aquest tractament a pacients que tenen problemes d'ovulació: menopausa precoç, o bé han patit els efectes de quimioterapies...etc que els hi ha provocat "fallo ovaric".
Hi ha un foro sobre ovodonació que està molt i molt bé. Jo te'l recomano perquè allí, mirant els posts o bé escribint-hi i preguntat podreu aclarir molts dubtes, es diu: http://ovodonacion.foroes.net/
Veuras que en aquest foro gent de diferents provincies d'espanya parla d'experiencies a les cliniques on han anat.

A l'hospital de st. Pau a bcn, fan ovodonació. Però és "creuada", com a la majoria de llocs per la SS. Això vol dir que tu has de portar una donant i l'hospital et proporcionaria l'ovul d'una altra donant. El que et puc dir segur és que tarden bastant temps en trucar-te....

A les cliniques privades el tractament ronda els 6000€ ( comptant que la medicació la pots aconseguir per la seguretat social. A catalunya no hi acostuma a haver problemes per això...si tens confiança amb el metge de capçalera). Amb aquest preu s'hi inclou: el donatiu per la donant, l'extracció de la donant, els controls ecografics de l'endometri, ...tot.
Jo et recomano que vagis a una clinica petita on el tracte sigui molt proper. Doncs aquets tractaments desgasten molt psicologicament i és important que quan necessitis parlar amb el teu metge hi pugis parlar sense trabes.
Jo no et recomano per res centres grans com ara: Dexeus o l'IVI (aquest és el més car de tots..amb un tracte fredissim, poc personalitat...Imagina't si és poc personalitzat que quan tens qualsevol dubte i vols trucar per a preguntar-ho al metge o bé vols trucar per a dir els resultats de la beta ho has de fer a un 902 i donar el teu DNI!!!).
Jo et puc parlar molt i molt bé d'una clinica de tgona que es diu: Embriogyn http://www.embriogyn.com/es/equipo/01equipo.php( i sobretot dels dos gines que la porten: el Pere Feliu i la Celia Vives i de les dos biologues ). Es un centre petit on fan un bon seguiment de la pacient inclus havent lograt l'embaraç la truquen per de tant en quan. El Pere Feliu abans treballava a l'institu Marques, que diuen que també és un bon centre ( clar, depenent del gine que et toqui. QUe, al fi i al cap és el més important).
Bé em sembl a que ja te'n he fet 5 cèntims. Espero haver-te ajudat!!!
SORT! xxsta::
MARC I JOAN
Imatge
Avatar de l’usuari
Elidé
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3386
Membre des de: dc. maig 02, 2007 10:00 pm
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Elidé » dt. des. 28, 2010 1:08 am

Hola Medea,
Lamentablement no et puc ajudar en el tema de l'ovodonació, però he llegit el post i m'he quedat parada perquè jo em vaig tractar a l'IVI i no recordo haver trucat mai a cap 902! És innegable que és un centre gran i que això comporta alguns inconvenients, però he de dir que en el meu cas el seguiment sempre va ser acurat i que, si quan trucava al metge o a la infermera no aconseguia parlar amb ells, em telefonaven ells al cap de poques hores.
Espero que, triïs l'opció que triïs, aconsegueixis el teu objectiu ben aviat. Molta sort! :ok:
Avatar de l’usuari
picdeladona
:: poltre
:: poltre
Entrades: 660
Membre des de: dt. gen. 26, 2010 7:19 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: picdeladona » dt. des. 28, 2010 7:35 am

Hola Medea :***:

He llegit el teu cas i simplement vull donar-te ànims i explicar-te que jo estic en tractament a la clínica EUGIN. Jo no estic per ovodonació, però en aquesta clínica estàn molt especialitzats en aquest tema ja que venen moltíssimes parelles des de França i Italia per tractar-se ja que als seus païssos les lleis limiten moltíssim el tema d’ovo.
Jo a EUGIN estic molt contenta tot i que encara no he pogut aconseguir el meu desitjat +. Pots demanar una primera visita i fer-te llavors la teva opinió. L’equip és encantador, tant els metges com infermeres, (alguna recepcionista no tant però això és el de menys..). A més no és una clínica excessivament cara i la coordinació és molt bona.

Molts ànims Medea i benvinguda al SP. Ja saps on som. :-()-) :-()-) :ok:
Avatar de l’usuari
criscris
:: papallona
:: papallona
Entrades: 113
Membre des de: dj. jul. 15, 2010 8:25 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: criscris » dt. des. 28, 2010 8:03 am

Bon dia foreras!
Elidé, no sé quan et vas fer el tractament ni a quin IVI. Jo vaig fer-ho a IVI Valencia ( Hi anava expresament pq em tracté el fundador d'aquestes cliniques i...........Dr, Antonio Pellicer). Vaig acabar el tractament el Febrer de 2010 ( no fa ni un any!!) i et ben asseguro que per a qualsevol consulta mèdica havia de trucar a un 902. I si queia en dilluns pel matí, ja et podies preparar per esperar perquè et podies tirar tot el matí penjada al telefon ...
Un altre inconvenient d'IVi que no em vaig recordar de mencionar, és que és molt més car que els altres lloc. Pensa, que abans de fer-te la transferencia de l'embrió t'han de medir l'endometri setmanalment mitjançat una eco i fer-te anali´tiques per mirar els nivells hormonals...i allí et costa 75€ la eco i uns 30€ l'analítica. I a la majoria de cliniques més petites aquests controls t'entren amb el preu global que et donen al principi. Un tractament d'ovodonació a IVi surt per uns 2000€ més que a una clinica més normal.
IVI no te cap convieni amb cap mutua i l'única manera d'aconseguir algun descompte és associante a ASPROIN i et fan un 5% de descompte si no recordo malament. (asociacion nacional para los problemas de infertilidad) http://asproin.com/
Val la pena pq associar-te només et costa uns 30€ anuals.Si mires a la web veuras que també entren d'altres centres importants,

Si vols esperar una mica a fer-te el tractament, et recomanao que et fassis d'una mutua perquè t'estalviaras bastants diners.

En totes les cliniques hi veuras molts estrangers, i sobretot a l'estiu coincidint amb vacances, perquè, desgraciadament, els tractaemnts d'ovo estan prohibits a molts paisos i si fan la comparativa, a Espanya surten molt bé de preu.

Bé espero que decideixis el que decideixis tinguis molta sort!!! :p-) :p-)
MARC I JOAN
Imatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Ítaca » dt. des. 28, 2010 9:00 am

Jo t'anava a recomanar el fòrum d'ovodonació q ja t'han dit. Conec la noia q el va crear.
Si vols et passo per privat el seu mail i et poses en contacte amb ella.... segur q et podrà aclarir molts dubtes....
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Elidé
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3386
Membre des de: dc. maig 02, 2007 10:00 pm
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Elidé » dt. des. 28, 2010 1:48 pm

Criscris, em portaven a IVI Barcelona i em vaig quedar embarassada l'any passat al febrer, o sigui que ho tinc recent... Suposo que cada centre deu funcionar de manera diferent! Pel que m'ha explicat un amic, enguany també han començat a fer preus en pack. I per cert, jo tinc contractada la mútua DKV i també hi ha un 5% de descompte... Però en fi, aquest no és el tema i no tinc accions d'IVI ni vaig a comissió, així que ho deixo aquí :globus:
Avatar de l’usuari
juliet
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1145
Membre des de: dc. març 04, 2009 2:02 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Ovodonació

EntradaAutor: juliet » dt. des. 28, 2010 8:21 pm

Jo no et puc explicar experiències sobre ovodonació, però on em vaig fer les FIV sé que ho fan i també està plagat de gent de fora que venen a fer-s'ho aquí perquè hi ha bones referències. És l'Institut Maquès de Barcelona, els preus no sé com estan ara, però fa uns anys eren un terme mig, el tracte de tot l'equip i personal per mi va ser molt bo, i els resultats també!!
De les altres clíniques no en tinc gaire referències, només de la Dexeus i la Teknon, d'on no he sentit gaire bones paraules, però clar, suposo depèn de qui et porti.
Desitjo que tinguis molta sort :***: :***:
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Mafaldeta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dc. feb. 10, 2010 12:11 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Mafaldeta » dt. des. 28, 2010 8:44 pm

Hola, Medea! :--/) :***:
Jo estic en tractament de RA amb ovodonació, per tant, crec que puc expressar-te la meva vivència.
Un altre dels motius pels quals es va a l'ovodonació és per ser portadora d'una malaltia genètica, com és el meu cas.
Jo vaig a FIV Clínic (Hospital Clínic) pel privat. Vaig amb ells perquè tot el meu historial sobre la malaltia de la qual sóc portadora la tenen ells. A més, no paren d'investigar. Quan vaig optar per l'ovodonació, llavors hi havia un llista d'espera llarga i ells mateixos em van recomanar Dexeus o IVI, però preferentment Dexeus, perquè coneixien el cap de la RA.
Gràcies a la crisi, la llista d'espera es va reduir i em van trucar de FIV Clínic per si encara estava interessada. I tant! Sincerament, estic molt contenta, sempre que he preguntat m'han aclarit els dubtes i quan he trucat i no s'ha pogut posar, el mateix dia m'han trucat (avui mateix, per exemple).
Preus: més o menys Dexeus és igual, si fa o no fa. Pel que fa al tracte, aclarir-m'ho. Per nosaltres és la nostra vida, la nostra il·lusió i la nostra esperança. Per ells, nosaltres som les pacients, les clientes... Vagis on vagis, hauràs d'anar una mica darrera d'ells i, perquè és el nostre dret, preguntar sempre perquè ens ho expliquim de manera que ho entenem.
El gener, si Déu vol, em faran el transfer del darrer congeladet que em queda x*x*x . Buf! Ho porto tota tremolosa... :p-) :p-) Però la doctora que m'atén m'ha donat ànims :ok: Déu l'escolti :-())
Espero haver-te ajudat. Si vols telèfons o més informació, fes-me un privat. Tranquil·la, no és cap 902 :miko: :content:
Gràcies per l'enllaç! >.-<:
Petons i abraçades per totes :love: :-()-) :love: :-()-) :love: :-()-)
La vida ens es donada i la mereixem donant-la (R. Tagore)
Persegueix la teva felicitat i l'univers obrirà portes on abans només hi havia murs (J. Campbell)

10/06/2011: Transfer - Beta positiva!
15/09/2011: Amniocentesi - Cariotip ok - És una nena!!!
04/02/2012: Ja ha arribat el sol de la meva vida!!!
Avatar de l’usuari
NidiaGi
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 31, 2010 11:16 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: NidiaGi » dc. des. 29, 2010 7:51 am

Avui en dia tots els centres de fertilitat tens ovodonació, busca el ginecòleg que més pes et faci o el centre que creguis més adequat i endavant!!!!
A Girona et recomano Girex, és on em porten a mi i un 10!!! s'han portat molt bé i si em passa qualsevol cosa puc parlar amb els metges o em fan anar i em colen :)


Anims... :content:
Imatge
Imatge

Això" 28/8/2010 - 4/10/2010
++++++++++++ 12 positius !!!!!
Avatar de l’usuari
vj29
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. abr. 28, 2009 6:15 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: vj29 » dc. des. 29, 2010 3:35 pm

Hola,
estoy embarazada de 8 semanas de mi primera ovodonacion en Dexeus, decirte que yo personalmente he salido muy contenta con el trato recibido, son amables, me han estado llamando durante el proceso para indicarme como iba la donante e incluso yo he llamado varias veces por dudas que me han surgido y no han tenido ningun problema en atenderme por telefono. Yo ya habia estado en otro centro donde habia echo 3 IA y una FIV que cancelemos por baja respuesta, querian hacerme otra a ver como respondia y decidimos ir a Dexeus, allí me hicieron dos pruebas mas que no me habian echo en otro centro y confirmaron mi baja reserva ovular (solo un 5% de posibilidades de quedar embarazada con mis ovulos) decidimos ovodonacion. La lista de espera unos 4 meses, y el precio supongo que mas o menos igual que otros sitios, unos 8000 en total (la otra clinica me cobraba 6000 por FIV normal).
A mi me han atendido siempre el Dr. coroleu ( jefe de reproduccion ) y la biologa Eli Clúa. Ademas nos ofrecieron entrar en un estudio, en el que al azar nos tocaba la tranfer de 1 o 2 embriones, nos toco 1 y de momento esta conmigo. Ademas nos quedan 4 congelados. Yo sin duda, volveria.
29-11 +++
15-12 - mide 5mm
29-12 - mide 2 cm
24-1- mide 6.2cm
31-1- mide 7.6 cm
28-2- mide 18 cm y pesa 202grs.
22-3- mide 21 cms y pesa 373 grs.
20-4- mide 28 cms y pesa 808 grs.
ImatgeImatgeImatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Medea
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dc. des. 22, 2010 8:30 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Medea » dc. des. 29, 2010 8:16 pm

Hola noies!

moltíssimes gràcies a totes per la informació que m'esteu donant i pels vostres consells. :content:

vj29: enhorabona per l'embaràs! comentes que vas entrar en un estudi a la Dexeus, si participes en un estudi és gratis o són els 8000 € que dius? com s'ha de fer?
NidiaGi: també sóc gironina, però hem decidit anar a BCN perquè ens han dit que per ovodonació és molt important el tema de laboratoris i biòlegs, no sé, tot just entrem amb tot això i anem molt perduts. Ja ens sap greu haver de fer viatges, perquè per comoditat no hi ha res com estar a casa, me n'alegro molt que a tu et vagi bé aquí.
Mafaldeta: veig que estem en el mateix vaixell, tu ja el portes més avançat i segur que ben aviat arribes a bon port :ok: M'interessaria conèixer més coses sobre el clínic, perquè precisament ahir una metgessa m'hen va parlar molt i molt bé. Quan dius que els preus són similars a la Dexeus, vols dir 8000 €? i les llistes d'espera, són molt llargues?
Juliet: gràcies pels consells, no sabia que a la Teknon també fessin tractaments.
Itac@, criscris: gràcies per la recomanació del fòrum, ja me'l miraré.
Criscris, Elidé: sobre l'IVI, també m'han dit que tenen un bon laboratori i que són molt professionals, però crec que també és important que tinguin una part humana, perquè pels processos que estem passant totes les que estem per aquí no són fàcils i sovint necessitem paraules amables, o si més no, que ens escoltin. És un dels centres que ens estem plantejant demanar hora per informar-nos del procés i dels preus.
Criscris: literalment, he flipat amb el tema de la donació creuada. A la SS, si tu aportes una noia que doni òvuls llavors et fan el tractament o sinó no te'l fan?
Karma gràcies per la benvinguda i la recomanació, i molta sort!
D.J., Cuqueta: gràcies per les vostres experiències

Gràcies a totes, qualsevol recomanació o suggerència serà benvinguda. Molta sort!
Que tinguem sort
Si vens amb mi ... No demanis un camí planer ... Ni estels d'argent ... Ni un demà ple de promeses sols .. Un poc de sort ... I que la vida ens doni un camí ... Ben llarg
Avatar de l’usuari
vj29
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dt. abr. 28, 2009 6:15 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: vj29 » dc. des. 29, 2010 8:35 pm

Si hemos entrado en un estudio pero nos ha costado lo mismo, lo unico que nos bonificaban la congelacion de embriones durante el primer año (creo que son 300 euros). Entran en el estudio era voluntario, y para entrar en el teniamos que conseguir al menos 5 embriones de buena calidad y otra cosa de la que nos beneficiemos es que al entrar en el estudio los embriones pasaban un dia mas en el labaoratorio con lo cual el control que llevaban de estos embriones era muy bueno. El estudio es porque quieren demostran en ovo, que cuando hacen la tranfer de 2 embriones la tasa de embarazo es mas elevada(60%) que cuando la hacen de 1 embrion (40%) pero al final del embarazo los bebes que nacen sin problemas es mas elevado en la tranfer de un embrion que en la tranfer de 2 embriones. Cuando digo sin problemas, me refiero a parto prematuro, bajo peso... todas complicaciones de parto multiple. La tranfer de 1 o 2 la hacian al azar, a nosotros nos toco 1 y tuvimos suerte poruqe se ha quedado con nosotros. El estudio nos lo propusieron ellos, el dia siguiente de la puncion nos dijeron que habian fecundado 11 ovocitos y fue cuando nos lo ofrecieron. Cualquier duda, ya sabes. Yo estoy super contenta, despues de tantos tratamientos con este ha sido todo mucho mas ligth y al fin y al cabo voy a ser su madre, pues le voy a dar la vida.
29-11 +++
15-12 - mide 5mm
29-12 - mide 2 cm
24-1- mide 6.2cm
31-1- mide 7.6 cm
28-2- mide 18 cm y pesa 202grs.
22-3- mide 21 cms y pesa 373 grs.
20-4- mide 28 cms y pesa 808 grs.
ImatgeImatgeImatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Medea
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dc. des. 22, 2010 8:30 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Medea » dt. gen. 04, 2011 7:09 pm

Vj29, el més important és aconseguir l'embaràs, però si a més et pot estalviar diners encara ajuda.

Fa poc vàrem anar a la caixa amb l'excusa de preguntar per un crèdit per un cotxe i vàrem dir que potser també n'hauriem de fer un altre per diverses coses (no volíem dir que era per temas de RA) i ens vàren preguntar per què era (vàrem dir diversos) i ens vàren dir que havíem de portar un pressupost del què volguèssim comprar, que sense dir perquè era el crèdit no el donaven. Ho vaig trobar molt fort! no em veig portant el presssupost d'una clínica de RA i que mirin si sóc apte o no pq em donin el crèdit! un fill no es compra, només necessito molts diners perquè la sanitat privada m'ajudi a poder-lo tenir. Teníem uns estalvis però no els volíem gastar, però al final potser ho haurem de fer ...

Alguna ha hagut de demanar un crèdit per fer els tractaments de RA? heu hagut de portar pressupost i tot plegat?

Acceptar haver d'anar a ovodonació no és un procès fàcil, al menys per mi. A vegades crec que sí, d'altres em sap greu no poder tenir un fill/a biològic meu, i tot plegat em fa tenir molts sentiments contradictoris. Suposo que el dia que saps que ja està creixent amb tu, tot això et passa.
Que tinguem sort
Si vens amb mi ... No demanis un camí planer ... Ni estels d'argent ... Ni un demà ple de promeses sols .. Un poc de sort ... I que la vida ens doni un camí ... Ben llarg
Avatar de l’usuari
Eimy
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 574
Membre des de: dt. nov. 27, 2007 5:02 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Eimy » dl. gen. 10, 2011 3:41 pm

Hola Medea,
nosaltres vam fer ovodonació i em vaig quedar embarassada a la primera, i tot ha anat molt bé. La vam fer a l'Institut Marqués i només et puc dir coses positives. El tractament personalitzat, són molt amables i saben escoltar. La meva nena s'assembla a mi, o sigui que les característiques de la donant eren similar a les meves. En el nostre cas gairebé no ho sap ningú que vam recórrer a l'ovodonació i de moment no tenim cap intenció de dir-ho mai.
Ens va costar sobre els 8.000€, que alguna altra noia també ha posat en algun missatge.

Estem molt contents de com ha anat tot i tornaria a repetir-ho mil cops. Tenir la meva filla, sentir-la crèixer a la panxa i donar llum, juntament amb l'amor que cada dia compartim és el millor que he fet.

Molts ànims i sort!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
arona
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 327
Membre des de: dt. set. 14, 2010 9:54 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: arona » dl. gen. 10, 2011 4:45 pm

Hola medea...
nosaltres em demanat un credit per que ens cobreixi unes 2 fivs...i hem tingut que presentar el pressupost de la fiv...m'el vaig demanar online de la clinica Eugin., ja que el tenia al moment.. tot i que ho faig a corachan (cirh)......
petons
arona l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. març 29, 2011 9:27 am, en total s’ha editat 1 vegada.
2 DE GENER 2012
ImatgeImatgeImatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Medea
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dc. des. 22, 2010 8:30 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Medea » dl. gen. 10, 2011 4:46 pm

Hola Eimy,

gràcies per compartir l'experiència, missatges com el teu m'ajuden a veure la muntanya més petita.

Aquest cap de setmana hem estat parlant força sobre el procès i tot el què comporta. De moment tenim clar que a la família no direm res (tampoc no saben que fa dos anys que estem buscant, per tot el què hem passat i el que estem passant) però hem estat parlant de si en un futur ho diríem al/s nen/s o no.
En la primera part de la conversa pensavem que seria important dir-ho al/s nostre/s fill/s perquè si fos adoptat bé li diríem, perquè és clar, nosaltres adoptarem uns ovocits, però llavors et planteges a quina edat se'ls hi pot dir perquè ho entenguin; si els ho dius a ells, la resta de la família se n'acabarà enterant i els hi pot saber greu que no els hi diguéssis i tot es pot complicar ... i tota una sèrie de dubtes i qüestions que també a mi em fa pensar que potser seria millor no dir-ho mai. Però el meu marit deia que potser sí que els ho hauríem de dir, que en un futur se'n poden assabentar per algun document o per l'historial mèdic i que pot ser pitjor, que es poden sentir enganyats.
Ja sé que ara estem fent volar coloms perquè de moment encara no hem ni començat tractament, però cada dia tens dubtes nous i costa anar endavant. Però volem ser positius, intentarem saltar tots els obstacles fins que aconseguim ser pares.
Que tinguem sort
Si vens amb mi ... No demanis un camí planer ... Ni estels d'argent ... Ni un demà ple de promeses sols .. Un poc de sort ... I que la vida ens doni un camí ... Ben llarg
Avatar de l’usuari
Medea
:: rateta
:: rateta
Entrades: 154
Membre des de: dc. des. 22, 2010 8:30 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Medea » dl. gen. 10, 2011 5:07 pm

Arona,
veig que en el teu ticker posa que tens visita a la SS! a veure si tens sort i ho pots fer tot per allà!
En el meu cas solament tinc "problemes" jo, però els patim tots dos. Quan vaig saber que no podria tenir fills biològics meus, al principi m'ho vaig agafar molt malament i a poc a poc ho he anat assimilant, l'important és tenir-los, però ens ho estem passant malament tots dos.
Un dia que ho veia tot molt negre, el meu home em va dir que si ell també tinguès problemes o perquè tot fos més fàcil haguèssim d'adoptar un embrió, cap problema, l'important és ser pares i que un dia ho serem.
Tu tranqui, que segur que ens en sortirem :ok:
Que tinguem sort
Si vens amb mi ... No demanis un camí planer ... Ni estels d'argent ... Ni un demà ple de promeses sols .. Un poc de sort ... I que la vida ens doni un camí ... Ben llarg

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::