Com ho podem solucionar?

Per presentar-nos i parlar de tot alló que vulguis..
esquitx
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 546
Membre des de: dc. set. 30, 2009 10:17 am

Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: esquitx » dj. des. 16, 2010 3:16 pm

Aviso que escric en un moment de màxima emprenyamenta!!! Resulta que el veí de l'immoble del costat ha decidit arreglar un pis per el seu fill i està tot el sant dia picant!!! I tant la veïna com jo tenim nens petits i no hi ha manera que dormin!!! Tremola tot!! Però és clar, tothom està en el seu dret de fer obres però a totes hores i els caps de setmana no!!! Ja li hem dit però ni cas...
I ja els tenim inflats del tot!!! El tema és que aquest senyor està de baixa i cobrant perquè no pot treballar per problemes a l'esquena però és passa tot el sant dia fent de paleta, ho sento molt, però amb la veïna hem decidit denunciar-lo, com s'ha de fer???? Tampoc té permís d'obres, per això s'ha de parlar amb l'arquitecte municipal? Mira, si les ha de fer que pagui els impostos corresponents i que els pocs diners que té la SS, serveixin per algú que realment estigui malalt!!!!
No sóc així però arriba un moment que una no pot més perquè a part d'això moltes vegades no podem entrar o sortir del pàrquing perquè li han descarregat una muntanya de sorra o totxos, o perquè hi ha una màquina que li fa no sé què... i si un dia algún veí ha de sortir d'urgència... tu, que paguem un gual i a part d'unes obligacions també tenim uns drets que no se'ns estant respectant!!!

Estic feta una fúria, espero no trobar-me'l perquè me'l menjo!!!!
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: neuetes » dj. des. 16, 2010 3:37 pm

Quina putad***a!!!!

Jo crec que si no tenen llicència d'obres, teniu les de guanyar. I si us poseu d'acord amb els veïns i presenteu queixa conjunta encara tindreu més força.

Ànims!
pucpuc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1394
Membre des de: dc. maig 21, 2008 6:51 pm
Ubicació: catalunya

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: pucpuc » dj. des. 16, 2010 3:37 pm

per lo del permis d'obres ho has de denunciar al teu ajuntament.
potrita
:: peixet
:: peixet
Entrades: 283
Membre des de: dg. jul. 11, 2010 11:21 am

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: potrita » dj. des. 16, 2010 3:48 pm

Contestando a tu pregunta..

Denunciarlo lo puedes denunciar por tres cosas segun comentas.
- ruidos.. en teoria no se puede hacer obras antes de las 8 de la mañana y a partir de las 10 de la noche, ni los domingos.. los sabados se siguen entendiendo como dia laboral.
-permiso de obra.. no haria falta que fuera del ayuntamiento mientras que no modifique la estrucutra del interior.. pero en el momento que toca cocina, cuarto de baño etcc por lo menos tendria que tener un permiso comunitario.
- por ocupar una via publica- tambien necesitas un permiso del ayuntamiento, para la descarga de cualquier camion de materiales o depositar ni que sea un hora un saco de escombros.

Ahora yo te pregunto una cosa ( porque dices que hablas desde el enfado) sino tubieras un hijo pequeño te molestaria igual? ( te entiendo perfectamente eh) pero creo que aveces antes de tomar segun que actuaciones tenemos que pensar que el dia de mañana haremos lo mismo y mas cuando se trata de una reforma de piso, por desgracia en estas situaciones el que lo hace lo disfruta y los vecinos se fastidian.

Lo de la baja.. bueno puedes ocasionarle un problema muy serio.. no se si vale la pena, cuando ya lo puedes fastidiar por lo que realmente te interesa a ti no?
Avatar de l’usuari
mel
:: granota
:: granota
Entrades: 221
Membre des de: dj. set. 23, 2010 6:11 pm

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: mel » dj. des. 16, 2010 3:53 pm

L'has de denunciar a l'ajuntament per el tema del permís d'obra. Fa un temps que vaig fer obres menors i quan vaig anar a l'ajuntament a demanar el permís d'obra d'obres menors em van dir els horaris que tenia per fer soroll, amb això són molt estrictes, no dubtis en denunciar si es passen de l'horari.
Imatge

Imatge
esquitx
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 546
Membre des de: dc. set. 30, 2009 10:17 am

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: esquitx » dj. des. 16, 2010 4:21 pm

Potrita, sí, sí, si no tuviera un niño me molestaria igual!!! Todos tenemos el ruido del martillo metido en la cabeza!! Además que algunos martillazos vibran en todo el piso. Miras la tele, lees o da igual, planchas y además yo trabajo en casa y todo el rato con el pampampam...

Si jo sóc la primera que quan s'ha de fer obres és una putada per tu i per els veïns per les molèsties que pots ocasionar des de pols, fins a sorolls, brutícia a l'escala, etc però bé tots sabem que és temporal, és de dilluns a divendres o com a molt estirar dissabtes matí però és que el senyor aquest ho fa per hobby... és que em fa por perquè s'ho fa ell i això pot ser l'obra de la seu!!!! Ull!! Ara només està enderrocant les parets i envans exitents!! Ja us dic que fa un pis per el seu fill, per tant, després d'aixó vindran totes les obres noves i evidentment que farà banys i cuines!!!!

No vull semblar una intolerant però tinc la sensació que aquest país les coses es fan i van com van, i una mica la culpa la tenim nosaltres per callar, abaixar el cap i pringar i ja n'estic una mica farta!!! Dieu-me revolucionària...!!! neujor:-) Mireu tenia el pap ple i el necessitava buidar!!!
Avatar de l’usuari
sivi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1803
Membre des de: dt. juny 29, 2010 10:08 am
Ubicació: girona

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: sivi » dj. des. 16, 2010 6:32 pm

El que podeu fer es trucar els mossos un dia que estigui treballant avisant que les obres són ilegals.
Si aquest home no vol fer cas de les vostres queixes, que pagui les conseqüències.
Imatge

Imatge
potrita
:: peixet
:: peixet
Entrades: 283
Membre des de: dg. jul. 11, 2010 11:21 am

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: potrita » dj. des. 16, 2010 6:58 pm

No se.. yo es que antes de llegar a una denuncia.. iria y le diria las cosas claras.. mira me he estado informando y incumples esto, esto y lo otro o empeizas a respetar a los vecinos y la normativa o atente a las consecuencias...

Si es que ademas de todos modos aunque denuncies no vas a cosneguir parar las obras, simplemente que se ajuste a horarios y segun si tu insinuas que sera mas larga que la obra del escorial, aun os puede fastidiar muchisimo mas.
Avatar de l’usuari
Nuri g
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1046
Membre des de: dv. feb. 05, 2010 3:27 pm
Ubicació: Girona

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: Nuri g » dj. des. 16, 2010 7:20 pm

Hola,

Sòc aparelladora... i només et diré una cosa... avui en dia els ajuntaments estan espitosos amb els permisos d'obra... són calers, i van molt necesitats... no en deixen passar una... només que ho comenteu tindreu algú em menys de 24 hores... i a més del permis d'obres li ficarant una multa.... no li sortirà pas barato. Jo tinc clar que anar de bones... si ja ho heu intentat, no serveix de res... denuncieu-ho... almenys no us sentireu tant impotents...

I també us assegureu que no faci cap disbarat... que molta gent es pensa que fer obres obres a casa és molt fàcil... i després sota el bany del vei hi ha humitats... o han sortit esquerdes... qui sap... per això hi ha professionals qualificats com arquitectes tècnics i arquitectes...

El tema del horaris ja és una altra cosa... perquè l'ajuntament no vindrà a comprovar-ho... però sempre podeu avisar als mossos d'escuadra si es posa a treballar el diumenge.

I sobre els inconvenients a les obres... ni nens, ni avis, ni cap persona té perquè suportar-ho.... per això s'estipulen horaris.
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Glauca2
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1192
Membre des de: dl. març 22, 2010 4:50 pm
Ubicació: Sant Cugat

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: Glauca2 » dj. des. 16, 2010 8:07 pm

El tema de que està de baixa, i fent feines de paleta, potser ho podries denunciar a sanitat...no sé els pasos, però sé que estan molt cojoneros amb el tema de les baixes fantasmes ( a ensenyament estan cridant al tribunal mèdic amb baixes de 3 dies!!!)

Ánims i molta sort!!! O et poses tacons i a caminar a les 3 del mati....
ImatgeImatge
pucpuc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1394
Membre des de: dc. maig 21, 2008 6:51 pm
Ubicació: catalunya

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: pucpuc » dj. des. 16, 2010 8:19 pm

Si es veritat que no esta pagant, el permis d'obra al ajuntament , i esta de baixa de la feina, pero treballant fent les obres de casa seva, significa que esta estafant una quantitat de diners, en impostos, que no tindrem per un pediatre de mes al hospital public, o un professor mes...
Avatar de l’usuari
gretagalgo
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1639
Membre des de: dv. set. 11, 2009 9:45 pm

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: gretagalgo » dj. des. 16, 2010 9:39 pm

primer de tot t´entenc, pero una vegada feta la denuncia , potser entres en una guerra no?
pensa que si va a dolentes , potser tots tenim algun debil,
i si amb la calma , parles amb ell , o si tu estas molt agobiada que parli el teu marit i li comentes la situacio dels petits, el que si que he de dir.te es que una vegada denunciat , aixo no limita que continui, només ha de treure el permis i llavors podra picar en els horaris permesos, per aixo penso que es millor parlar a la fi les obres no crec que durin molt de temps no?
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
damma85
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1285
Membre des de: dt. ago. 25, 2009 1:21 pm
Contacta:

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: damma85 » dj. des. 16, 2010 10:04 pm

Nosaltres ens hem reformat la casa sencera (i encara queden algunes coses). Ho hem fet tot nosaltres i tot i que no és el mateix perquè lo nostre és una casa unifamiliar entre mitjaneres, també hem moltestat als veïns amb el soroll, un contenidor d'obres al carrer i suposo que també la pols. Sempre hem demanat els permisos oportuns en cada cas i hem demanat perdó als veïns, hem tingut la sort que han sigut moooolt comprensius.
Doncs bé, ara la casa del costat també està en obres i som nosaltres els que ens hem d'aguantar i tenir paciència. Crec que entre veïns s'han de poder sol·lucionar tots els conflictes que sorgeixen.
Ànims.
El meu blog http://mielylimonsalud.blogspot.com.es/" onclick="window.open(this.href);return false;
La meva botiga eco: http://mielimon.es/ca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
heaven25baby
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2050
Membre des de: dc. abr. 30, 2008 10:48 am
Contacta:

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: heaven25baby » dj. des. 16, 2010 10:32 pm

Yo por supuesto que lo denunciaría...

1- Porque mis hijos tienen sus horas de descanso y no consiento que NADIE los moleste.
2- Porque los horarios son los horarios y hay que respetarlos por pura convivencia.
3- Porque si el día de mañana yo me pusiera hacer cualquier reforma, respetaría todo tanto el no molestar como que estuviera todo en regla.
4- Si tan enfermo está como para no poder trabajar que contrate alguien que haga las reformas en condiciones.

Te aconsejo 1º que llames a la guardia urbana conforme teneis molestias y que manden una patrulla, le pedirán los permisos y se le caerá el pelo y 2º que lo denuncies y cuanto antes porque esto va despacio y podéis pasaros tiempo con este "señor" dando por saco (hablando mal).
Yo también te hablo desde el enfado, no tenemos a nadie con reformas en el edificio pero es que aquí no hay quien se salve... A cual peor... Son todos unos incívicos y la verdad que es lo peor... A veces te dan ganas de vivir aislado... JAJAJAJA
Imatge
Imatge

ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
marranxeta
:: granota
:: granota
Entrades: 213
Membre des de: dv. març 21, 2008 2:10 pm

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: marranxeta » dj. des. 16, 2010 11:23 pm

esquitx ha escrit:Si jo sóc la primera que quan s'ha de fer obres és una putada per tu i per els veïns per les molèsties que pots ocasionar des de pols, fins a sorolls, brutícia a l'escala, etc però bé tots sabem que és temporal, és de dilluns a divendres o com a molt estirar dissabtes matí però és que el senyor aquest ho fa per hobby... és que em fa por perquè s'ho fa ell i això pot ser l'obra de la seu!!!! Ull!! Ara només està enderrocant les parets i envans exitents!! Ja us dic que fa un pis per el seu fll, per tant, després d'aixó vindran totes les obres noves i evidentment que farà banys i cuines!!!!


Ui mira, al meu municipi si enderroques parets, envans, ja és obra major o sigui que com a mínim si hi ha llicència tenen uns terminis establerts (1 any...) per executar l'obra i com que la llicència ha d'estar vigent i costa peles potser així limitareu el temps que s'hi pugui estar... si s'ho fa ell així de "tranquis" pot ser llarguíssim....
Jo patia les obres de la reforma d'un local de sota casa i feien sorollets a qualsevol moment de la setmana, inclosos diumenges. Com a bona follonera que sóc, abans d'enviar-hi la poli vaig fer mirar si tenia llicència i resulta que tot estava ok.... Les obres van durar uns 4-5 mesets, treballant diumenges a porta tancada perquè no és veiés.... i la poli no la vaig fer venir de miracle ... jeje... Bé, seriosament, del que es tracta és que les coses es facin bé, legals i en aquesta cas amb les mínimes dilacions en el temps perquè realment sentir soroll i patir les obres d'un tercer a casa és un pal; el que per aquest senyor pot ser horari de treball per tu o els teus fills pot ser l'hora de la migdiada i per tant ja t'afecta. Es tracta de minimitzar-ho.
Evidentment, no sé com té regulada l'ocupació de la via pública el teu municipi, però el que no pot fer és càrregues i descàrregues davant un gual d'ús comuitari (per entrada i sortida de vehicles i que ja és una ocupació...)...
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
marta_mum
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2129
Membre des de: dt. feb. 24, 2009 8:32 pm
Ubicació: Sant Boi

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: marta_mum » dj. des. 16, 2010 11:58 pm

jo el denunciaria per treballar tenint la baixa, em sembla molt fort que tots estiguem mantenint aquest tio, si pot treballar que treballi, truques al 012 i t'informaran en un moment.

És per gent així que no paren d'apujar-nos els impostos.

Tema obres, és un rollo, però no estic d'acord amb que molesta igual amb nens o sense, perque si a mi em molesta doncs faig mes vida fora de casa i llestos, però els nens pobres, no els tindràs en plè hivern tot el dia fora, no m'ha quedat clar si respecten els horaris o no, però potser podrieu pactar amb ell unes hores al dia fixes sense sorolls, i aprofitar perque els nens facin migdiades aquestes estones.
Avatar de l’usuari
isa
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3178
Membre des de: dj. oct. 11, 2007 1:56 pm
Ubicació: Al poble del meu cor!

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: isa » dv. des. 17, 2010 7:09 am

Hi ha una cosa que no m'ha quedat clara: tema horaris. Poden picar i fer soroll de dilluns a divendres de 8 a 20. Piquen abans d'aquesta hora? O després? Perque és una pena però per més nens que tinguis poden picar tooooot el dia i estan en lo legal. I dissabtes són laborables. L'únic dia per a no fer soroll és diumenge. T'ho dic perque si el que et molesta de veritat és el sorolll durant aquestes hores.....no arreglaràs res denunciant. Jo abans de denunciar miraría quin serà el benefici cap a tu....o si el cas és que el vols denunciar per estar de baixa i treballant, fotre'l a ell (oju, que s'ho mereix eh) però tu no treure'n més profit que l'haver-lo pu-tejat diguèssim.
Passeu pel post de la Pao viewtopic.php?f=35&t=6220
Imatge
Imatge
potrita
:: peixet
:: peixet
Entrades: 283
Membre des de: dg. jul. 11, 2010 11:21 am

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: potrita » dv. des. 17, 2010 8:56 am

Isa es que lo mismo que yo pienso.. ademas el horario es de 8H a 22H.. no me quiero ni imaginar a malas este hombre el rudio y jaleo que puede llegar hacer.

Lo de la baja.. pues mas de lo mismo (nadie se tiene que parobechar de una baja que no necesita) pero tambien es muy libre hablar de tiene la baja y esta trabajando.. no este señor legalmente no esta trabajando esta arreglando su casa... entonces pensareis pues no necesita la baja... pues segun en que gremio trabaje directamente es que no puede hacerlo.

Yo me dedico al gremio de la cosntruccion tubimos un trabajador que le operaron de una herneia.. medicamente quedo mal.. aunque el podia hacer practicamente de todo.. en la cosntruccion nos obligan a pasar unos certificados medicos anuales, sin los cuales no puedes trabajar... pues nos encontramos que aunque el queria trabajar no le daban el apto medico y no lo podiamos tener en ninguna obra.. cuando fue a su medico de cabezara le dieron la baja, no por cuento sino porque el no podia desarollar su puesto de trabajo con las secuelas ( que como digo no le impedian hacer practicamente de nada) que habian quedado despues de la operacion.
Avatar de l’usuari
entrerius
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3452
Membre des de: dv. set. 26, 2008 6:12 pm

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: entrerius » dv. des. 17, 2010 8:58 am

Bon dia esquitx.

Jo el que faria primer és anar a parlar amb ell directament cara a cara. Així també conec en primera persona els seu tarannà...
No sabem com ens podem trobar algun dia nosaltres...... i la denuncia es entrar en conflicte segur amb ells..... i si has de viure tota la vida al costat...no sé si paga la pena...

Si el que t’interessa és poder fer dormir a la nena podeu negociar els horaris de “picar”.... segur que hi ha moltes més feines que pot fer durant la migdiada de la nena. I demaneu-li que compleixi els horaris legals.
Parleu també el tema del gual demanant-li que no envaeixi la sortida........
Pensa que el picar s’acabarà algun dia i que les obres podran continuar sense tant enrenou per vosaltres...

A mi em fa molta ràbia la gent que està de baixa i treballant al mateix temps, o la gent que està a l’atur i continua treballant fins i tot a la mateixa empresa que l’ha despatxat......... n’hi ha moltes d’injustícies ....però encara no n’he denunciat cap.......
No sé... es complicat.....per una banda ho faria... però per una altra em sap greu....

Ara… si anant de bones no en treus res….. doncs a l’ajuntament, a la grua i al departament de treball si fa falta….
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Com ho podem solucionar?

EntradaAutor: Ítaca » dv. des. 17, 2010 9:34 am

Truca directament els mossos (o a la local) i digues q hi ha un veí q està fent obres a casa i no té permís. Li aturaran les obres inmediatament.

A mons pares els va passar una cosa semblant... quan van comprar la casa, van haver de fer obres (van tirar parets i van restructurar tot l'espai). El constructor, els va dir q ell ja s'encarregava de demanar el permís corresponent i llestos... fins q un dia va venir la polícia i va veure q el permís q tenien era d'obra menor, en lloc d'obra major i els van aturar les obres al segon. No van poder continuar fins q mons pares van anar a l'ajuntament a pagar pel permís d'obra major....

Sobre q està treballant estant de baixa, doncs aquí ja no sé... li haurien d'enviar un inspector de la SS i comprovar q és cert...
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge

Torna a “De tot una mica”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::