APERITIUS PER CAP D'ANY
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Si proveu, queden genials, ja em direu.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
També podeu fer estrelles de nadal tipus sandwich.
Agafeu un motlle metalic en forma d´estrella, ho fique-ho a sobre d´una llesca de pa bimbo i feu pressió per deixar l´estrella be marcada, poseu a la base el que volgueu, (tonyina, cranc, etc..), i després feu una altre estrella amb altre llesca per posar-la a sobre. Per a que l´estrella quedi amb color agafeu un pebrot morró i feu el mateix proces amb el motlle, després el poseu a sobre i queden unas estrelletes molt maques.
Agafeu un motlle metalic en forma d´estrella, ho fique-ho a sobre d´una llesca de pa bimbo i feu pressió per deixar l´estrella be marcada, poseu a la base el que volgueu, (tonyina, cranc, etc..), i després feu una altre estrella amb altre llesca per posar-la a sobre. Per a que l´estrella quedi amb color agafeu un pebrot morró i feu el mateix proces amb el motlle, després el poseu a sobre i queden unas estrelletes molt maques.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Ostres noies quantes idees, i que bones!! Ara no sabrem que fer!! Se'ns acumula la feina, haurem de fer una tria!!
Moltes gràcies per les idees, ens posarem tots les botes!!
Moltes gràcies per les idees, ens posarem tots les botes!!
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
quina bona idea també els sandwich en forma d'estrella... la meva avia com té un munt de gent i ja és gran ja no te energia per cuinar i sempre fa sandwichs per tothom, així s'els hi pot donar un toc nadalenc!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Si, no deixan de ser sandwichs, pero amb un toc especial, jejeje.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
hola
aqui us deixo una altra idea
fàcil senzilla
rotllets de pa bimbo 'sin corteza'
agafes el pa bimbo ( sobretot sns corteza ), li poses filadelphia i a sobre una llesca de pernil dolç, salmo, sobrassada...
Amb l'ajuda de paper film o enrolleu apretant una mica que quedi ben rodonet i a la nevera 1-2 horetes ( jo quan no tinc temps ho poso uns 10 minuts al congelador ), o treieu li retireu el film i talleu rodanxes presentat en el palt i de diferent sabors queden molt macos i bons.
També i podeu posar pate o palitos de cranc triturats amb mayonesa.
apa aquí teniu la meva aportació
aqui us deixo una altra idea
fàcil senzilla
rotllets de pa bimbo 'sin corteza'
agafes el pa bimbo ( sobretot sns corteza ), li poses filadelphia i a sobre una llesca de pernil dolç, salmo, sobrassada...
Amb l'ajuda de paper film o enrolleu apretant una mica que quedi ben rodonet i a la nevera 1-2 horetes ( jo quan no tinc temps ho poso uns 10 minuts al congelador ), o treieu li retireu el film i talleu rodanxes presentat en el palt i de diferent sabors queden molt macos i bons.
També i podeu posar pate o palitos de cranc triturats amb mayonesa.
apa aquí teniu la meva aportació
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
també podeu fer piruletes de pollastre.
filetejeu un pit de pollastre ben finet, el salpebreu i poseu formatge ho enrotlleu i ho punxeu amb un pal de pinchos( jo ho faig amb pals de pinxos petits d'uns 15 cm, sino podeu tallar els grans ), s'arrebossa amb quicos ( jo els pico amb la picadora ) o tb amb picatostes d'all i
julivert ( tb els pico amb la picadora ), i llestos
Queda bonissim
filetejeu un pit de pollastre ben finet, el salpebreu i poseu formatge ho enrotlleu i ho punxeu amb un pal de pinchos( jo ho faig amb pals de pinxos petits d'uns 15 cm, sino podeu tallar els grans ), s'arrebossa amb quicos ( jo els pico amb la picadora ) o tb amb picatostes d'all i
julivert ( tb els pico amb la picadora ), i llestos
Queda bonissim
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
dues idees més, ara em venen moltes al cap , jo també estic rumiant que faré aquestes festes
amb lamines de pasta de full, les tallo en quatre talls en triangles, les pinto amb mostassa i les empleno de pernil i formatge les pinto amb ou i li poso una mica de formatge ratllat per sobre i al forn uns 15 minuts.
també es poden omplir de carn picada, amb ceba, carbasso i col, queda molt bo.
broxetes de gambes i xampinyons naturals molt bo
amb lamines de pasta de full, les tallo en quatre talls en triangles, les pinto amb mostassa i les empleno de pernil i formatge les pinto amb ou i li poso una mica de formatge ratllat per sobre i al forn uns 15 minuts.
també es poden omplir de carn picada, amb ceba, carbasso i col, queda molt bo.
broxetes de gambes i xampinyons naturals molt bo
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
nenes cuantes idees! i q bones totes!!! m'agradat això de ficar-li un toc nadalenc, així tot i que sigui un sandwich per exemple ja fa gracia només de veure l'estrella, m'he de fer amb un motlle d'aquests!!!
a mi ahir s'em va ocorrer, boletes de brandada de bacallà amb tall de salmó, les he de provar de fer, faré la brandada, faré boletes del tamany de chupa chups l'enrollaré un tallet de salmò fumat i un palillo pq semblin chupa chups aviam q tal esta
a mi ahir s'em va ocorrer, boletes de brandada de bacallà amb tall de salmó, les he de provar de fer, faré la brandada, faré boletes del tamany de chupa chups l'enrollaré un tallet de salmò fumat i un palillo pq semblin chupa chups aviam q tal esta
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
siiii la veritat és que això dels pica-picas en forma de xupa xup ara està molt de moda, i és que a més de quedar bé és molt pràctic, no t'embruts gens les mans,... jo sempre agafava algun potet o got amb sorra decorativa i tot punxat dintre, i al mig de la taula... aix quines ganes de festes i menjars bons jejeje...
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
m'apuntu un munt de receptes!! aquest nadal triunfaré gracies a vosaltres!!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Em costarà decidir-me per quina fer, totes tenen tan bona pinta!!.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Quantes bones ideas. me les apunto.
Si se macud alguna cosa us la posso.
Si se macud alguna cosa us la posso.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Merche ahi va unaltre recepta:
galets farcit de carn picada gratinats amb beixamel ( estann bonisimsssssssss ) el gales son els mes grans !!!
m'encanta aquest post !!
galets farcit de carn picada gratinats amb beixamel ( estann bonisimsssssssss ) el gales son els mes grans !!!
m'encanta aquest post !!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
osti makuita! quina bona idea tmb! jo els galets farcits de carn picada els faig pero per la sopeta, pero amb bechamel i gratinats... no se si serà per cap d'any o un altre dia pero aquesta la probo segur!!!!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
makuita ha escrit:Merche ahi va unaltre recepta:
galets farcit de carn picada gratinats amb beixamel ( estann bonisimsssssssss ) el gales son els mes grans !!!
m'encanta aquest post !!
Ostres mai se´m hauria ocorregut, els ficava solament a la sopa, jejeje.
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
Hola guapes !! de veritat que estan bonisimssss !!! els va portar una amiga a la castanyada y bueno va ser el plat estrella !!!
y son molt facil de fer es,es entrtingut de fer perque van farcits de carn picada pero esta sofregida amb ceba y tomaquet y despres betaxamel sobre y bueno ummmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!
y son molt facil de fer es,es entrtingut de fer perque van farcits de carn picada pero esta sofregida amb ceba y tomaquet y despres betaxamel sobre y bueno ummmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
mmm que bueno todo lo que estais poniendo
yo esto lo pongo siempre cuando vienen a comer y como sale mucho y sobra el resto se lo comen con pan triunfa muuucho y es frio y rapido
mus de atun rapida : una lata de atun, un envase de piladelpia, dos cucharadas de nata de cocina, un huevo duro, (lleva tambien una anchoa pero a mi no me gusta asi que no le exo) todo esto lo poneis en el recipiente para la batidora lo batis y se pone o en los vola van o en las mini tartaletas que tambien venden
todas las medidas es lo que ay que poner entero os sobrara pero esta tan bueno que con cualquier cosa va bien jeje
yo esto lo pongo siempre cuando vienen a comer y como sale mucho y sobra el resto se lo comen con pan triunfa muuucho y es frio y rapido
mus de atun rapida : una lata de atun, un envase de piladelpia, dos cucharadas de nata de cocina, un huevo duro, (lleva tambien una anchoa pero a mi no me gusta asi que no le exo) todo esto lo poneis en el recipiente para la batidora lo batis y se pone o en los vola van o en las mini tartaletas que tambien venden
todas las medidas es lo que ay que poner entero os sobrara pero esta tan bueno que con cualquier cosa va bien jeje
Re: APERITIUS PER CAP D'ANY
hola nenes!!! l'altre dia vaig provar les piruletes de formatge (on més se'n parlava?) i crec que tenien massa gust a formatge... nosé si m'explico... com que em cansaven... (al igual vaig posar-n'hi massa, o al igual el formatge era massa fort...)
total que vam pensar amb el soleiluo de posar-hi herbetes o algo... he provat una tongada amb diferents espècies que tenia per casa... a algú se li acudeix algo per posar-hi, a part d'espècies?
una altra pregunta: aperitius que es puguin fer el dia abans, com ho veieu??? alguna idea???
gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
total que vam pensar amb el soleiluo de posar-hi herbetes o algo... he provat una tongada amb diferents espècies que tenia per casa... a algú se li acudeix algo per posar-hi, a part d'espècies?
una altra pregunta: aperitius que es puguin fer el dia abans, com ho veieu??? alguna idea???
gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |