Que cuineu quan teniu convidats??

Nadal, sant Esteve, aniversaris, festes, comiats, àpats multitudinaris, pica-pica.....
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dt. nov. 10, 2009 10:03 am

jajajaaja, sí, sóc la aliaga!
estic d'incògnit... jejejeje...
d'aquí a uns dies,que em fan la segona eco, ja entraré al GN i diré que estic :-())
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dt. nov. 10, 2009 10:03 am

per cert! què reguapa que estaves de núvia, diana!
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dt. nov. 10, 2009 10:12 am

raquel79 ha escrit:jajajaaja, sí, sóc la aliaga!
estic d'incògnit... jejejeje...
d'aquí a uns dies,que em fan la segona eco, ja entraré al GN i diré que estic :-())


O veus!!! no anava gens mal encaminada!!! :love:

Que guai!! poc a poc totes aneu caient!!!!! >.-<: >.-<:
Ja deia jo que no em sonava que ho sapigués!!!! tranqui, no diré res!!! tot el seu moment! :ok:

Com estàs??

Moltes gràcies per el piropu!!!! :-()-)
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dt. nov. 10, 2009 11:09 am

de moment no em puc queixar... tot just he començat ara a tenir algo de nàusees... però per lo demés, molt bé i molt feliç!
i vosaltres? us animeu?
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dt. nov. 10, 2009 2:34 pm

raquel79 ha escrit:de moment no em puc queixar... tot just he començat ara a tenir algo de nàusees... però per lo demés, molt bé i molt feliç!
i vosaltres? us animeu?


A mi no em faria res... però és cosa de 2!!! ;-)

Cuida't moltíssim! i m'en alegro de tornar a concidir amb tú!
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dc. nov. 11, 2009 7:34 am

:ok:
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dc. nov. 11, 2009 11:45 am

mmmmmmmmmmm... algú té una bona recepta de fideuá?
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dj. nov. 19, 2009 8:23 am

mmm... qui la penja, porfi!
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dj. nov. 19, 2009 8:53 am

xurdit ha escrit:FIDEUÀ
Ingred.per 4 pers

250 gr. de fideus del número 2
250 gr. de sípia o calamars
250 gr de gambes
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
1l de caldo de peix
salsa de tomàquet

En una paellera rehogar los fideos en aceite que esten dorados.

Retirarlos y freis la sepia o calamar a trocitos y las gambas. Incorporar los pimientos y por ultimo la cebolla y el tomate frito o natural mejor.

Cuando todo este ya doradito , añadir el caldo de pescado y cuando rompa a hervir, SI LOS INIVTADOS YA ESTAN AQUI!!, añadir los fideos y sazonar al gusto. (unos 10 minutos aprox) Deben estar jugosos.

Y si quereis, y os gustan que los fideos queden de punta,onerlos 2 minutos en el gratinador del horno, y....

LISTOS!!!


>.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 9:29 am

Em sembla perfecte Xurdit!!! ja s'em fa la boca aigua!!! (és l'hora d'esorzar i es nota!!!!! :content: )
Així que aviat el teu aniversari?? la setmana que ve oi?

Us poso una recepta que va dir ahir en Fermí puig a Rac 1, la vaig trobar perfecte i fàcil per acompanyament o de primer quan tinguem invitats!


RECEPTA FRANCESA

Engeguem el forn a 220 graus. Agafem cansalada curada tallada fina, uns 100 grams per persona. A més, 150 grams de patates per persona, uns 60 grams de formatge gruyère, una mica de mantega i una dent d’all. Per començar a preparar-ho, agafem una cassola baixa d’un pam d’amplada i en freguem tot el fons amb l’all. Escampem la mantega per tot el recipient. Muntem la cansalada curada a tires al fons de la cassola com si fos una rosa. A continuació, prepares les patates com si les anessis a fer al forn. Llavors les vas introduint per capes afegint-hi sal (poca, perquè la cansalada ja en porta) i pebre i el gruyère. Deu minuts al forn perquè la part de cansalada que ha quedat a sobre es torri i la traiem per posar-li una tapadora. Tot seguit, ben bé tres quarts d’hora de cocció. Per treure-ho del motlle, ho tornarem a posar al foc perquè es desenganxi i amb un plat o tapa, tombem el plat com faríem per girar una truita de patates.
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
a_fer
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2294
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 11:03 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 11:58 am

Hola noies!

Demà vénen uns amics a sopar, i no sé què fer... Condicionants:

- no agrada ni el peix ni el marisc (ni tan sols la tonyina)
- que no porti molta feina al moment perquè al vespre hi ha la operació banyera+sopar+dormir, ja sabeu què vull dir ;-) ;-) ;-)

Se m'havia ficat al cap fer un rissotto, potser perquè vaig veure la recepta per aquí pel fòrum de cuina i em ve molt de gust, i com que és per sopar depèn de què és massa pesat... però el rissotto incompleix el condicionant 2....

També he pensat en el llom a la sal que dèieu, però llavors de primer què??
Volia fer una quiche de verdures, però no sé si pega quiche i després llom a la sal...
També he pensat en fer pollastre amb poma i salsa de mostassa, d'una recepta fàcil que he trobat er internet. Torno a no saber què fer de primer.

Què m'aconselleu? ... és que m'agrada cuinar però em fa sempre molta mandra pensar què fer...
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 12:01 pm

a_fer ha escrit:Hola noies!

Demà vénen uns amics a sopar, i no sé què fer... Condicionants:

- no agrada ni el peix ni el marisc (ni tan sols la tonyina)
- que no porti molta feina al moment perquè al vespre hi ha la operació banyera+sopar+dormir, ja sabeu què vull dir ;-) ;-) ;-)

Se m'havia ficat al cap fer un rissotto, potser perquè vaig veure la recepta per aquí pel fòrum de cuina i em ve molt de gust, i com que és per sopar depèn de què és massa pesat... però el rissotto incompleix el condicionant 2....

També he pensat en el llom a la sal que dèieu, però llavors de primer què??
Volia fer una quiche de verdures, però no sé si pega quiche i després llom a la sal...
També he pensat en fer pollastre amb poma i salsa de mostassa, d'una recepta fàcil que he trobat er internet. Torno a no saber què fer de primer.

Què m'aconselleu? ... és que m'agrada cuinar però em fa sempre molta mandra pensar què fer...


guapa! jo faria el risotto! vols dir que dóna tanta feina? (pregunto)
jo sempre tinc aquests problemes dels condicionants:
-a jordi i a un altre amic no els hi agrada el formatge
-un amic és al.lèrgic al peix i al marisc
-un altre amic és vegetarià
toma ya!
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 12:42 pm

Ostres, doncs jo faria llom a la sal!
Faria la quiche, però que fós més per picar i hi possaria 4 cosetes més senzilles per picar de primer.
No xe... meló amb pernil, alguna amanida currada, torradetes amb ous de guatlla i sobrassada..

Jo també tinc uns amics que no els hi agrada gens el peix (ni la tonyina tampoc!) i és una kk!!!!

Ja ens explicaràs que fas al final!!! :ok:
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 12:44 pm

jo també optaria pel llom a la sal i la quiche de verdures, i fer algu més per picar tipu el que et diu la NYINYI

ja ens diras perque et decideixes ok?
Imatge
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
raquel79
:: dinosaure
Entrades: 7784
Membre des de: dl. ago. 31, 2009 12:22 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 12:53 pm

mmm... com feu la quiché de verdures?
síndria, com va la teva grip?
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Esquiroleta
:: papallona
:: papallona
Ubicació: Baix Llobregat
Entrades: 128
Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dv. nov. 20, 2009 8:54 pm

xurdit ha escrit:FIDEUÀ
Ingred.per 4 pers

250 gr. de fideus del número 2
250 gr. de sípia o calamars
250 gr de gambes
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
1l de caldo de peix
salsa de tomàquet

En una paellera rehogar los fideos en aceite que esten dorados.

Retirarlos y freis la sepia o calamar a trocitos y las gambas. Incorporar los pimientos y por ultimo la cebolla y el tomate frito o natural mejor.

Cuando todo este ya doradito , añadir el caldo de pescado y cuando rompa a hervir, SI LOS INIVTADOS YA ESTAN AQUI!!, añadir los fideos y sazonar al gusto. (unos 10 minutos aprox) Deben estar jugosos.

Y si quereis, y os gustan que los fideos queden de punta,onerlos 2 minutos en el gratinador del horno, y....

LISTOS!!!

Avui he fet la fideuà i m'ha encatat. Jo mai n'havia fet perquè la meva mare la fa molt complicada i pensava que donava molta més feina. Però aquesta recepta és ben senzilla i el resultat boniiiiiiiiísim! Gràcies Xurdit >.-<:
Avatar de l’usuari
a_fer
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2294
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 11:03 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dg. nov. 22, 2009 10:20 am

Llom a la sal.... hip hip, hurra!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Més fàcil impossible!!!!! I el resultat boníssim, va agradar molt!!!!! El vaig fer amb salsa al pebre, que també és més fàcil impossible, i va sortir tot molt bé!!!!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dg. nov. 22, 2009 11:25 am

Eiiiiiii enhorabona a-fer!!!!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<:
Que vas fer de primer al final??
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
a_fer
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2294
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 11:03 am

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dg. nov. 22, 2009 1:05 pm

La quiche i una amanida!

i de postres fondue de xocolata... mmmmm!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
martinica
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dl. feb. 23, 2009 7:13 pm

Re: Que cuineu quan teniu convidats??

dg. nov. 22, 2009 8:55 pm

A casa fa anys que fem el llom a la sal, i sempre trionfa, es d'allomés agrait,poca feina i resulton, sempre el acompanyem de compota de poma, salsa tartara i d'una salsa de ceba i roquefort que ara us explico perque queda bonisima agrada fins i tot als que no els hi agrada el roquefort.

SALSA DE CEBA I ROQUEFORT:


Tallar molta ceba, com 3 cebes grandetes, en rodanxes finetes i posarlas en una paella antiaderent amb un bon raig d'oli i un polsim de sal. Deixar estova la ceba i quant ja hagi reduit bastant tirar-hi com el roquefort, més o menys com un triangle d'aquells del roquefort societe que es un bano en elque venen 4 triangles. Remanar sense parar a poc a poc fins que el roquefort fongui i la ceba es torni fosqueta, a de quedar com una pasteta, tot ben agafat i amoros.

UMMMMMM BONISIMA PER ACOMPANYAR TOT TIPUS DE CARN, a casa tambè la fem per la Fondue de carn :ok:
Imatge

Imatge

Imatge

Torna a “Tenim convidats”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::