Fem un bescuit de carabassa
Fem un bescuit de carabassa
La carabassa és un aliment de temporada. Prepara aquest pastís tan gustós en tan sols cinc passos.
Ingredients (per a 10 persones)
- 300 g de Carabassa
- 250 g de Farina
- 250g de Sucre blanc o bru
- 3 Ous
- 1 sobre de Llevat en pols
- 1 Culleradeta d'Essència de Vainilla
- Sal
- 150 ml d'Oli
Preparació:
1. En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC..
2. Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.
3. En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.
4. Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.
5. Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fins a comprovar que surt totalment net.
Font: AMIC | Eva Remolina
Ingredients (per a 10 persones)
- 300 g de Carabassa
- 250 g de Farina
- 250g de Sucre blanc o bru
- 3 Ous
- 1 sobre de Llevat en pols
- 1 Culleradeta d'Essència de Vainilla
- Sal
- 150 ml d'Oli
Preparació:
1. En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC..
2. Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.
3. En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.
4. Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.
5. Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fins a comprovar que surt totalment net.
Font: AMIC | Eva Remolina
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |