Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga
Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga
Del 23 de novembre a Berga, la Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga amb parades de productes, espectacles, maridatges de xocolata, tallers de cuina de snacks i dolços saludables amb xocolata, xerrades, demostracions i molt més!
Una mica d’història
La ratafia és una de les begudes que pertany al receptari popular de gran part de les terres de parla catalana i més enllà. Elaborar-ne significa mantenir la cultura popular. I també significa gaudir-ne cíclicament diverses vegades durant l’any: recol•lectar les plantes aromàtiques i medicinals durant el juny, compartir experiències alhora de barrejar els ingredients; colar-ho i embotellar-ho durant el setembre i posteriorment tastar-lo durant la resta de l’any envoltat de gent que comparteix aquesta mateixa passió. I paral•lelament ens vincula al fascinant món de les plantes remeieres.
Per altra banda, la xocolata i els productes elaborats amb cacau ens acompanyen des del segle XVI, i des d’aleshores s’ha anat forjant una arrelada tradició gastronòmica entorn aquest producte.
En aquesta fira podreu gaudir de valent d’una vintena de parades amb productors artesans de ratafies i xocolates, els vailets podran participar en els tallers i actuacions infantils, i les famílies podreu tastar durant tot el dia un ampli ventall de productes relacionats amb la xocolata i la ratafia.
Gaudiu d’aprenentatge pels 5 sentits i la nostra cultura i tradició!
Consulteu aquí el programa de la Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga »
http://firaxocolata.ajberga.cat/wp-cont ... a_2019.pdf
Una mica d’història
La ratafia és una de les begudes que pertany al receptari popular de gran part de les terres de parla catalana i més enllà. Elaborar-ne significa mantenir la cultura popular. I també significa gaudir-ne cíclicament diverses vegades durant l’any: recol•lectar les plantes aromàtiques i medicinals durant el juny, compartir experiències alhora de barrejar els ingredients; colar-ho i embotellar-ho durant el setembre i posteriorment tastar-lo durant la resta de l’any envoltat de gent que comparteix aquesta mateixa passió. I paral•lelament ens vincula al fascinant món de les plantes remeieres.
Per altra banda, la xocolata i els productes elaborats amb cacau ens acompanyen des del segle XVI, i des d’aleshores s’ha anat forjant una arrelada tradició gastronòmica entorn aquest producte.
En aquesta fira podreu gaudir de valent d’una vintena de parades amb productors artesans de ratafies i xocolates, els vailets podran participar en els tallers i actuacions infantils, i les famílies podreu tastar durant tot el dia un ampli ventall de productes relacionats amb la xocolata i la ratafia.
Gaudiu d’aprenentatge pels 5 sentits i la nostra cultura i tradició!
Consulteu aquí el programa de la Fira de la Xocolata i la Ratafia de Berga »
http://firaxocolata.ajberga.cat/wp-cont ... a_2019.pdf
Torna a “Actualitat a Socpetit”
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |