Veganisme
Re: Veganisme
Hola noies!
M'ha fet gràcia llegir-vos mentre casualment estic fent hamburgueses de civada i alga nori. És una recepta del llibre "Cuina natural" de l'Adam Martín. Per cert, recomano moltíssim els seus dos llibres sobre el tema, aquest que us he dit i "Menjar per ser millors", són molt clarificadors i s'han convertit en la meva guia bàsica, els he folrat i tot! Jejeje! ;)
Va, que us passo la recepta:
Ingredients: 2 tasses de flocs de civada; 4 cullerades de flocs d'alga nori; 1 ceba picada petita; 4 grans d'all picats; 2 cullerades de julivert picat; 1/2 culleradeta de gingebre mòlt; 1/2 culleradeta de cúrcuma; 4 cullerades de farina de cigrons; 2 ous ecològics; 2 pebrots vermells; sal; 1 culleradeta de tamari.
Poseu els flocs de civada i l'alga nori en un bol i cobriu-los d'aigua, espereu uns 20 minuts fins que la civada s'hagi begut l'aigua. Enrossiu la ceba i els alls en una paella amb una mica d'oli i sal. Barregeu la civada, la nori, la ceba i els alls i la resta d'ingredients (els pebrots a trossets ben petits) fins a formar una pasta espessa. Tireu dues cullerades de la massa en una paella amb oli calent, doneu-li forma d'hamburguesa i daureu-la per les dues bandes. Per girar-la, jo ho faig amb l'ajuda d'un plat, amb delicadesa....Proveu-les de sal perquè jo sovint he de rectifica-la.
M'ha fet gràcia llegir-vos mentre casualment estic fent hamburgueses de civada i alga nori. És una recepta del llibre "Cuina natural" de l'Adam Martín. Per cert, recomano moltíssim els seus dos llibres sobre el tema, aquest que us he dit i "Menjar per ser millors", són molt clarificadors i s'han convertit en la meva guia bàsica, els he folrat i tot! Jejeje! ;)
Va, que us passo la recepta:
Ingredients: 2 tasses de flocs de civada; 4 cullerades de flocs d'alga nori; 1 ceba picada petita; 4 grans d'all picats; 2 cullerades de julivert picat; 1/2 culleradeta de gingebre mòlt; 1/2 culleradeta de cúrcuma; 4 cullerades de farina de cigrons; 2 ous ecològics; 2 pebrots vermells; sal; 1 culleradeta de tamari.
Poseu els flocs de civada i l'alga nori en un bol i cobriu-los d'aigua, espereu uns 20 minuts fins que la civada s'hagi begut l'aigua. Enrossiu la ceba i els alls en una paella amb una mica d'oli i sal. Barregeu la civada, la nori, la ceba i els alls i la resta d'ingredients (els pebrots a trossets ben petits) fins a formar una pasta espessa. Tireu dues cullerades de la massa en una paella amb oli calent, doneu-li forma d'hamburguesa i daureu-la per les dues bandes. Per girar-la, jo ho faig amb l'ajuda d'un plat, amb delicadesa....Proveu-les de sal perquè jo sovint he de rectifica-la.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |