SOPAR
SOPAR
Noies que sopen els vostres bebés??
La meva nena te casi 7 mesos i es molt glotona, fem pit, bibi quan treballo, verdura al Mig día.. I a la nit cereals, pero vull pasar els cereals al mati per no donar-li bibi,
I m'agraria que sopes un altre cosa. Però per un altre banda es que es menja tan be els cereals que com
Per no donar-li res consistent
Ainsss que difícil, la pediatra diu que cereals només un cop, ja que de pes esta per sobra
Em podeu donar idees??
A veure si el Carlos González ( que m'agrada molt) treu un llibre de mi niño come demasiado jjjj
La meva nena te casi 7 mesos i es molt glotona, fem pit, bibi quan treballo, verdura al Mig día.. I a la nit cereals, pero vull pasar els cereals al mati per no donar-li bibi,
I m'agraria que sopes un altre cosa. Però per un altre banda es que es menja tan be els cereals que com
Per no donar-li res consistent
Ainsss que difícil, la pediatra diu que cereals només un cop, ja que de pes esta per sobra
Em podeu donar idees??
A veure si el Carlos González ( que m'agrada molt) treu un llibre de mi niño come demasiado jjjj
Re: SOPAR
Truita, carn, hamburguesa, pollastre, peix, verdures al vapor, verdures a la planxa, crema de verdures, sopa, amanida, tomàquet (els cherrys per la meitat ideals per aquesta edat), formatge sense sal, llegums, etc...
pasta/arrós/altres cereals en forma de pasta (t´estalvies el biberó)
Vaja, de tot! el mateix que sopeu vosaltres, sense sal.
pasta/arrós/altres cereals en forma de pasta (t´estalvies el biberó)
Vaja, de tot! el mateix que sopeu vosaltres, sense sal.
- ginko biloba
- :: rateta
- Entrades: 192
- Membre des de: ds. oct. 17, 2009 9:47 pm
Re: SOPAR
T'adjunto un parell de post on hi pots trobar alguna idea:
viewtopic.php?f=16&t=39066
viewtopic.php?f=18&t=38475
A veure si t'ajuda!
viewtopic.php?f=16&t=39066
viewtopic.php?f=18&t=38475
A veure si t'ajuda!
Re: SOPAR
Començare amb papilla només de verdura, i algun tocet
Lo de la Sèmola m'agrada, però la veig petita per una hambueguesa o truita.. Poc a poc
L'arros també es bona idea, la chafeu o es menja els grans tal cual
Lo de la Sèmola m'agrada, però la veig petita per una hambueguesa o truita.. Poc a poc
L'arros també es bona idea, la chafeu o es menja els grans tal cual
- ginko biloba
- :: rateta
- Entrades: 192
- Membre des de: ds. oct. 17, 2009 9:47 pm
Re: SOPAR
Per sopar, jo, l'arròs bullit amb el caldo de la sopa, sencer. Com sopa, però canvio els fideuets per arròs.
Re: SOPAR
Noies quan dieu que feu caldo,el feu vosaltres?entenc que no es de pot tipu Aneto... Com el feu? Tan el de peix con el de pollastre...?
Gracies!
Gracies!
- ginko biloba
- :: rateta
- Entrades: 192
- Membre des de: ds. oct. 17, 2009 9:47 pm
Re: SOPAR
Jo, quan dic caldo, pot ser qualsevol. Generalment el faig de dues maneres, sobretot el de pollastre.
1. Bullint les hortalitzes (patata, ceba, porro, pastanaga...). En moltes fruiteries ja venen safates amb una mica de tot pel caldo, més un bocí de pollastre: una carcanada, una ala o bé una cuixa.
2. Aprofitant el caldo de la verdura, quan no és congelada. Quan bullo la verdura per nosaltres (per exemple, mongeta amb patates) també hi afegeixo ceba i pastanaga. Amb l'aigua que sobra, o bé ja és directament un caldo de verdures o bé, hi puc afegir una mica de pollastre o lluç per donar-li més gust. En aquest cas, procuro triturar la pastanaga i la ceba amb el caldo, per a que sigui més nutritiu. El caldo queda una mica més espès.
A més, procuro guardar-ne una mica al congelador per tenir-ne sempre.
I per descomptat, també tinc sempre algun brick tipus Aneto, per aquell dia en que ve de gust una sopeta i, o bé on he tingut temps per fer-ne i a més, s'ha acabat la del congelador.
1. Bullint les hortalitzes (patata, ceba, porro, pastanaga...). En moltes fruiteries ja venen safates amb una mica de tot pel caldo, més un bocí de pollastre: una carcanada, una ala o bé una cuixa.
2. Aprofitant el caldo de la verdura, quan no és congelada. Quan bullo la verdura per nosaltres (per exemple, mongeta amb patates) també hi afegeixo ceba i pastanaga. Amb l'aigua que sobra, o bé ja és directament un caldo de verdures o bé, hi puc afegir una mica de pollastre o lluç per donar-li més gust. En aquest cas, procuro triturar la pastanaga i la ceba amb el caldo, per a que sigui més nutritiu. El caldo queda una mica més espès.
A més, procuro guardar-ne una mica al congelador per tenir-ne sempre.
I per descomptat, també tinc sempre algun brick tipus Aneto, per aquell dia en que ve de gust una sopeta i, o bé on he tingut temps per fer-ne i a més, s'ha acabat la del congelador.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |