TR2 febrer-poma
TR2 febrer-poma
i aquest mes cuinarem amb...
no val fer només receptes dolces, eh? que espero que feu molts pastissos de poma, mmm ....però també amanides, quiches, salses, acompanyaments de compota.......o el que se us acudeixi!
a cuinar!!
no val fer només receptes dolces, eh? que espero que feu molts pastissos de poma, mmm ....però també amanides, quiches, salses, acompanyaments de compota.......o el que se us acudeixi!
a cuinar!!
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. feb. 01, 2012 9:41 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR2 febrer
índex de receptes
cus-cus amb poma i pollastre al curry (tolinso)
galetes de flocs de cereals i poma (Ponioleta)
pastís de poma i pera (Danu)
pa de pessic amb poma (glorieta)
truita de poma (tolinso)
pastís de poma a l'estil dels Bitus (Bita)
hamburguesa de pollastre amb poma (Danu)
pa de flocs de civada i poma (ametista)
pomes al forn (Arual83)
pomes al forn (edae)
cus-cus amb poma i pollastre al curry (tolinso)
galetes de flocs de cereals i poma (Ponioleta)
pastís de poma i pera (Danu)
pa de pessic amb poma (glorieta)
truita de poma (tolinso)
pastís de poma a l'estil dels Bitus (Bita)
hamburguesa de pollastre amb poma (Danu)
pa de flocs de civada i poma (ametista)
pomes al forn (Arual83)
pomes al forn (edae)
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. feb. 16, 2012 5:31 pm, en total s’ha editat 6 vegades.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: TR2 febrer
oleeeeeeeeeeeeeeeeee, aquesta m'hi apunto avui mateix!!! Ara el meu home fara el dinar per dema i hi ha.... CUS-CUS AMB POMA, POLLASTRE I CURRY nyam nyam!! fare la foto i aquest mes si que hi haura recepta jeje
i en tinc una altra!!! TRUITA DE POMA a veure si la faig i tambe poso foto, sino almenys posare la recepta segur
i en tinc una altra!!! TRUITA DE POMA a veure si la faig i tambe poso foto, sino almenys posare la recepta segur
Re: TR2 febrer
UOOOOOOOO!!!! Que bé!!!!
M'encanta!! M'encanten les pomes, i cuinar amb elles, amb totes les seves variants!!!!
Tolinso, jo també feia truita de poma! ara fe temps que no en faig!
M'encanta!! M'encanten les pomes, i cuinar amb elles, amb totes les seves variants!!!!
Tolinso, jo també feia truita de poma! ara fe temps que no en faig!
Re: TR2 febrer
oooooh!!! A mi m'encanta cuinar amb pomes però només sé receptes dolces (i un magret d'ànec amb pomes que ara no faré perquè sóc vegetariana ).
Poseu, poseu!!!!
Jo en faré alguna de dolça però intentaré que no sigui el típic i tòpic pa de pessic amb poma...
Poseu, poseu!!!!
Jo en faré alguna de dolça però intentaré que no sigui el típic i tòpic pa de pessic amb poma...
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: TR2 febrer
be... soc un desastre i no he fet la foto del cus-cus Quan m'estava a punt d'acabar el tupper hi he pensat
igualment us poso la recepta i a veure si la repetim aviat i LI FAIG LA FOTO! tot i que visualment es un plat que no crida gaire l'atencio perque es molt unicolor.
en fi...
CUS-CUS AMB POMA I POLLASTRE AL CURRY
Ingredients (les quantitats a "ojimetro", segons us agradi)
* cus-cus (el que fem servir nosaltres es integral)
* pomes golden (o la que us agradi), tallades a daus
* petxugues de pollastre, tallades a daus
* curry
* crema de llet
Preparacio
1- En una paella amb una mica d'oli, rostir les pomes que agafin una mica de color. Retirar-les del foc
2- A la mateixa paella, fregir el pollastre a daus, amb sal al gust. Quan esta ja una mica fet, afegir-hi la poma que hem retirat.
3- Afegir-hi curry en pols (al gust), barrejar-ho be, i afegir-hi una mica de crema de llet, que faci una mica xup-xup, pero sense passar-vos amb la quantitat de llet. Si queda molt suau de sabor, afegir-hi curry.
4- Coure el cus-cus, ja sigui al vapor o com ho feu normalment (o com digui l'envas )
5- Barrejar-ho tot, i si cal afegir una mica de curry i remenar be.
igualment us poso la recepta i a veure si la repetim aviat i LI FAIG LA FOTO! tot i que visualment es un plat que no crida gaire l'atencio perque es molt unicolor.
en fi...
CUS-CUS AMB POMA I POLLASTRE AL CURRY
Ingredients (les quantitats a "ojimetro", segons us agradi)
* cus-cus (el que fem servir nosaltres es integral)
* pomes golden (o la que us agradi), tallades a daus
* petxugues de pollastre, tallades a daus
* curry
* crema de llet
Preparacio
1- En una paella amb una mica d'oli, rostir les pomes que agafin una mica de color. Retirar-les del foc
2- A la mateixa paella, fregir el pollastre a daus, amb sal al gust. Quan esta ja una mica fet, afegir-hi la poma que hem retirat.
3- Afegir-hi curry en pols (al gust), barrejar-ho be, i afegir-hi una mica de crema de llet, que faci una mica xup-xup, pero sense passar-vos amb la quantitat de llet. Si queda molt suau de sabor, afegir-hi curry.
4- Coure el cus-cus, ja sigui al vapor o com ho feu normalment (o com digui l'envas )
5- Barrejar-ho tot, i si cal afegir una mica de curry i remenar be.
Re: TR2 febrer-poma
Tolinso, quina bona pinta!!! M'encanta el cus cus i m'encanta la poma!
Faré una adaptació vegetariana i la penjaré aquí
Jo acabo de fer galetes amb poma (ja us he dit que intentaria no penjar el típic pastís, doncs galetes!). Demà us penjo la recepta que a casa no tinc ordinador i no puc descarregar les fotos.
Faré una adaptació vegetariana i la penjaré aquí
Jo acabo de fer galetes amb poma (ja us he dit que intentaria no penjar el típic pastís, doncs galetes!). Demà us penjo la recepta que a casa no tinc ordinador i no puc descarregar les fotos.
Re: TR2 febrer-poma
eeei ja tenim la primera recepta!
noies que jo vull pastissos de poma, eh????? remarcava lo de les receptes salades per no limitar-nos només a les dolces però un taller de poma sense pastís de poma NO TÉ SENTIT!!!!
edito: Ponioleta galetes mmmm!!! i sí sí, penja la teva adaptació vegetariana del cus-cus!
noies que jo vull pastissos de poma, eh????? remarcava lo de les receptes salades per no limitar-nos només a les dolces però un taller de poma sense pastís de poma NO TÉ SENTIT!!!!
edito: Ponioleta galetes mmmm!!! i sí sí, penja la teva adaptació vegetariana del cus-cus!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR2 febrer-poma
Galetes de flocs de cereals i poma
Font: és una adaptació d'aquesta recepta, que diu que és una recepta australiana http://pan-amor-y-fantasia.blogspot.com ... anzac.html
Ingredients:
100 grams de farina integral (també pot ser blanca)
100 gr de flocs de civada o de barreja de cereals (en comencen a haver-hi en molts supermercats, o sinó en tendes de dietètica i productes ecològics)
1 poma golden
50 gr de sucre
100 ml d'oli (jo l'he posat d'oliva i es nota el gust, si ho preferiu el podeu posar de gira-sol que té un sabor més neutre)
1 culleradeta de llevat de pastisseria
Preparació
Es barregen els ingredients secs (farina, flocs, sucre i llevat) i la poma pelada i rallada. Després hi afegim l'oli i amassem una miqueta amb les mans.
La massa no queda molt fina perquè entre els flocs i la poma... per tant les galetes les haurem de fer amb les mans. Agafem una cullerada de pasta, la premem una mica, fem una boleta i l'aixafem de manera que quedin unes galetes d'un cm de gruix més o menys.
escalfem el forn a 190ºC i hi posem les galetes entre 12 i 18 minuts. Les meves galetes eren bastant grans i van estar uns 18 minuts perquè als 12 encara estaven molt tovetes (tot i que heu de pensar que al refredar-se s'endureixen una mica, així que és normal, i de fet aconsellable, que al treure-les del forn estiguin una mica tovetes).
Quan les traieu del forn aneu amb compte que es desfan una mica (al refredar-se ja queden més consistents).
Comentaris
Amb aquestes quantitats surten poques galetes. Jo la propera vegada ho faré amb el doble d'ingredients.
La recepta em va agradar perquè en primer lloc tinc molts flocs de cereals que em vaig comprar a granel per prendre amb la llet per esmorzar però ja me n'he cansat i no sabia què fer amb ells. En segon lloc, perquè són unes galetes amb poc sucre i sense greixos saturats (mantega, margarina etc) que és el que busco (sense sort) quan compro galetes pel meu fill. I en tercer lloc perquè admeten tota mena de variants. He pensat en posar-hi plàtan la propera vegada i fer-les amb menys sucre o sense sucre, ja que el plàtan és dolç. També se li poden posar panses, fruits secs, pipes, pell de taronja, fruites dessecades... I també vull fer-ne en forma de barretes, com les típiques barretes "energètiques" que venen.
Ah, aviso, atipen molt! Jo me n'he menjat dues per esmorzar (grossetes) menys algun trosset que s'ha menjat el meu fill, i he acabat ben tipa
----demà poso fotos, que m'he deixat la càmera a casa amb l'emoció de la neu i tot plegat ------
Font: és una adaptació d'aquesta recepta, que diu que és una recepta australiana http://pan-amor-y-fantasia.blogspot.com ... anzac.html
Ingredients:
100 grams de farina integral (també pot ser blanca)
100 gr de flocs de civada o de barreja de cereals (en comencen a haver-hi en molts supermercats, o sinó en tendes de dietètica i productes ecològics)
1 poma golden
50 gr de sucre
100 ml d'oli (jo l'he posat d'oliva i es nota el gust, si ho preferiu el podeu posar de gira-sol que té un sabor més neutre)
1 culleradeta de llevat de pastisseria
Preparació
Es barregen els ingredients secs (farina, flocs, sucre i llevat) i la poma pelada i rallada. Després hi afegim l'oli i amassem una miqueta amb les mans.
La massa no queda molt fina perquè entre els flocs i la poma... per tant les galetes les haurem de fer amb les mans. Agafem una cullerada de pasta, la premem una mica, fem una boleta i l'aixafem de manera que quedin unes galetes d'un cm de gruix més o menys.
escalfem el forn a 190ºC i hi posem les galetes entre 12 i 18 minuts. Les meves galetes eren bastant grans i van estar uns 18 minuts perquè als 12 encara estaven molt tovetes (tot i que heu de pensar que al refredar-se s'endureixen una mica, així que és normal, i de fet aconsellable, que al treure-les del forn estiguin una mica tovetes).
Quan les traieu del forn aneu amb compte que es desfan una mica (al refredar-se ja queden més consistents).
Comentaris
Amb aquestes quantitats surten poques galetes. Jo la propera vegada ho faré amb el doble d'ingredients.
La recepta em va agradar perquè en primer lloc tinc molts flocs de cereals que em vaig comprar a granel per prendre amb la llet per esmorzar però ja me n'he cansat i no sabia què fer amb ells. En segon lloc, perquè són unes galetes amb poc sucre i sense greixos saturats (mantega, margarina etc) que és el que busco (sense sort) quan compro galetes pel meu fill. I en tercer lloc perquè admeten tota mena de variants. He pensat en posar-hi plàtan la propera vegada i fer-les amb menys sucre o sense sucre, ja que el plàtan és dolç. També se li poden posar panses, fruits secs, pipes, pell de taronja, fruites dessecades... I també vull fer-ne en forma de barretes, com les típiques barretes "energètiques" que venen.
Ah, aviso, atipen molt! Jo me n'he menjat dues per esmorzar (grossetes) menys algun trosset que s'ha menjat el meu fill, i he acabat ben tipa
----demà poso fotos, que m'he deixat la càmera a casa amb l'emoció de la neu i tot plegat ------
Re: TR2 febrer-poma
mmmmmmmmmm... se m'està fent la boca aigua amb el cus-cus i les galetes... Això he de provar de fer-ho!
Re: TR2 febrer-poma
FEia molt que no entrava aquí!! M'he de posar les piles amb els mesos anteriors!! Poma!! M'agrada, a veure quina penjo!
Re: TR2 febrer-poma
mmm quines galetes, les faré segur!
m'encanten els flocs de civada!! (...menys tal qual a la llet, bfffff però cuits: al pa, a les magdalenes, a les galetes...nyam!)
edae hola! a veure si et reenganxes, va!
m'encanten els flocs de civada!! (...menys tal qual a la llet, bfffff però cuits: al pa, a les magdalenes, a les galetes...nyam!)
edae hola! a veure si et reenganxes, va!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR2 febrer-poma
Ui, que estava a la parra!!! M'encanten les pomes!! Jeje, bueno, posaré una recepta dolça però molt saneta que vaig preparar per esmorçar el dia de Sant Esteve, i aquests dies tractaré de fer quelcom salat, que tinc l'estómac "potxo" i la doctora em va dir que mengès poma cuinada o compota...
PASTÍS DE POMA I PERA
INGREDIENTS
- 3 pomes i una pera
- 200 grs de farina de blat integral
- 200 grs de mantega light
- 160 grs. de sucre morè o integral
- 4 ous
- 1/2 sobre de llevat
- Mig got de llet semi
- Caramel líquid (optatiu)
- Cacau en pols (optatiu)
PREPARACIÓ
Es pelen les pomes i la pera, i es tallen en daus. Es reserven en un bol amb tres cullerades de sucre per sobre.
A un altre bol, es baten els ous amb la resta del sucre fins que la barreja estigui escumosa. S'afegeix el mig got de llet i la mantega fosa.
Es preescalfa el forn a 180º.
Es barreja el mig sobre de llevat amb la farina, i es va afegint tot poc a poc a la barreja dels ous, sucre, llet i mantega, batent constantment amb una batedora de varetes. Quan ha quedat una massa homogènia i sense grums, s'afegeixen els trossos de fruita.
S'unta un motlle amb oli o mantega, es fica cacau (o farina) i s'esparceix bé. Es fica cap per avall el motlle per eliminar l'excès de cacau. Es pot ficar caramel líquid a la base, i després la barreja amb la fruita per sobre.
Es deixa uns 35-40 minuts (jo em vaig passar i la vaig deixar 45 min, però no va quedar malament), amb la safata al mig. Si es clava una vareta al mig i surt net, ja està fet.
El de la foto és el meu pare, que es va posar les botes
Edito per aclarar que el color és per la farina integral i el sucre morè! Però està molt bona i sucosa!!
PASTÍS DE POMA I PERA
INGREDIENTS
- 3 pomes i una pera
- 200 grs de farina de blat integral
- 200 grs de mantega light
- 160 grs. de sucre morè o integral
- 4 ous
- 1/2 sobre de llevat
- Mig got de llet semi
- Caramel líquid (optatiu)
- Cacau en pols (optatiu)
PREPARACIÓ
Es pelen les pomes i la pera, i es tallen en daus. Es reserven en un bol amb tres cullerades de sucre per sobre.
A un altre bol, es baten els ous amb la resta del sucre fins que la barreja estigui escumosa. S'afegeix el mig got de llet i la mantega fosa.
Es preescalfa el forn a 180º.
Es barreja el mig sobre de llevat amb la farina, i es va afegint tot poc a poc a la barreja dels ous, sucre, llet i mantega, batent constantment amb una batedora de varetes. Quan ha quedat una massa homogènia i sense grums, s'afegeixen els trossos de fruita.
S'unta un motlle amb oli o mantega, es fica cacau (o farina) i s'esparceix bé. Es fica cap per avall el motlle per eliminar l'excès de cacau. Es pot ficar caramel líquid a la base, i després la barreja amb la fruita per sobre.
Es deixa uns 35-40 minuts (jo em vaig passar i la vaig deixar 45 min, però no va quedar malament), amb la safata al mig. Si es clava una vareta al mig i surt net, ja està fet.
El de la foto és el meu pare, que es va posar les botes
Edito per aclarar que el color és per la farina integral i el sucre morè! Però està molt bona i sucosa!!
Re: TR2 febrer-poma
Tolinso, aquest cus-cus té una pinta fenomenal!! He de fer-me'l, quina ganaaaa!!!!! I aquesta truita que dius??? Què bona ha de ser!!
I les galetes de la Ponioleta, i el magret d'ànec que diu que no farà... uff, babejo...
I les galetes de la Ponioleta, i el magret d'ànec que diu que no farà... uff, babejo...
Re: TR2 febrer-poma
És la pimera vegada que participo al taller, però sempre us segueixo.. m'encantes les vostres receptes!!
Una de dolça, típica típica però boníssima!!
Pa de pessic amb poma. Sempre l'he fet sense però l'altre dia m'ho van dir i fa que quedi molt amorosit.
3 ous
un iogurt de llimona
(per la resta de mides faig servir el mateix iogurt)
3 pots de farina
1 pot d'oli d'oliva
2 pots de sucre
1 paquet de llevat
anis o ratlladura de llimona
una poma.
Posat tots els ingredients (menys la poma) en un bol i remenar-los bé. Quan estigui del tot lligada afegir la poma i remenar-ho bé. Possar-ho en un motllo de forn que previament forro amb paper i posar-ho al forn a 180º uns 45min. Estarà fet si al punxar un escuradents surt net. Un cop fet el podeu farcir amb mermelada, nocilla,... o simplement menjar-lo amb un tros de xocolata.
Una de dolça, típica típica però boníssima!!
Pa de pessic amb poma. Sempre l'he fet sense però l'altre dia m'ho van dir i fa que quedi molt amorosit.
3 ous
un iogurt de llimona
(per la resta de mides faig servir el mateix iogurt)
3 pots de farina
1 pot d'oli d'oliva
2 pots de sucre
1 paquet de llevat
anis o ratlladura de llimona
una poma.
Posat tots els ingredients (menys la poma) en un bol i remenar-los bé. Quan estigui del tot lligada afegir la poma i remenar-ho bé. Possar-ho en un motllo de forn que previament forro amb paper i posar-ho al forn a 180º uns 45min. Estarà fet si al punxar un escuradents surt net. Un cop fet el podeu farcir amb mermelada, nocilla,... o simplement menjar-lo amb un tros de xocolata.
El post d'en POL: viewtopic.php?f=50&t=13495" onclick="window.open(this.href);return false;
El post d'en Jan: viewtopic.php?f=115&t=32447" onclick="window.open(this.href);return false;
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: TR2 febrer-poma
us passo la recepta de la TRUITA DE POMA, pero tinc un problema amb el numero d'ous No me'n recordo quants n'hi posavem, aixi que suposo que es a ull
TRUITA DE POMA
Ingredients:
5 pomes Golden
1 cullerda de maizena
1 cullaradeta de llevat
1 rajoli de "ponche" o d'anis
ous (jo crec que potser 1 o 2)
una mica de manega
Preparacio:
- En una paella, desfer una mica de mantega (una culleradeta?) i afegir les pomes tallades en forma de mitja lluna i no molt gruixuda (0.5cm potser?). Fer-les a poc a poc fins que quedin tovetes. Tambe les podeu fer al microones, pero a mi no m'agraden tant. Retirar-les del fot i deixar-les refredar
- Batre un ou, barrejar-hi la maizena i el llevat, i afegir-hi les pomes, remenar be. Afegir-hi tambe el licor.
- Afegir-hi mes ou si veiem que n'hi ha massa poc
- Fer la truita com si fessim una truita de patates
Jo crec que no hi posavem sucre, perque la poma ja es suficientment dolca.
Si us grada, la presentacio es pot fer amb una mica de nata muntada al costat (o gelat), i un polsim de canyella. A mi m'agrada sense nata ni canyella
he de mirar si la fem aquest cap de setmana, que ara en tinc ganes
HELIA, com la fas tu?? a veure si m'ajudes a completar la recepta que jo i el "ojimetro" estic sempre que no se ben be com faig les coses
TRUITA DE POMA
Ingredients:
5 pomes Golden
1 cullerda de maizena
1 cullaradeta de llevat
1 rajoli de "ponche" o d'anis
ous (jo crec que potser 1 o 2)
una mica de manega
Preparacio:
- En una paella, desfer una mica de mantega (una culleradeta?) i afegir les pomes tallades en forma de mitja lluna i no molt gruixuda (0.5cm potser?). Fer-les a poc a poc fins que quedin tovetes. Tambe les podeu fer al microones, pero a mi no m'agraden tant. Retirar-les del fot i deixar-les refredar
- Batre un ou, barrejar-hi la maizena i el llevat, i afegir-hi les pomes, remenar be. Afegir-hi tambe el licor.
- Afegir-hi mes ou si veiem que n'hi ha massa poc
- Fer la truita com si fessim una truita de patates
Jo crec que no hi posavem sucre, perque la poma ja es suficientment dolca.
Si us grada, la presentacio es pot fer amb una mica de nata muntada al costat (o gelat), i un polsim de canyella. A mi m'agrada sense nata ni canyella
he de mirar si la fem aquest cap de setmana, que ara en tinc ganes
HELIA, com la fas tu?? a veure si m'ajudes a completar la recepta que jo i el "ojimetro" estic sempre que no se ben be com faig les coses
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: TR2 febrer-poma
Ponioleta ha escrit:Tolinso, quina bona pinta!!! M'encanta el cus cus i m'encanta la poma!
Faré una adaptació vegetariana i la penjaré aquí
Jo acabo de fer galetes amb poma (ja us he dit que intentaria no penjar el típic pastís, doncs galetes!). Demà us penjo la recepta que a casa no tinc ordinador i no puc descarregar les fotos.
ahir vaig buscar alguna recepta vegetariana amb cus-cus, poma i curry, i vaig trobar aquesta a dos links diferents, pero estan en angles
http://www.101cookbooks.com/archives/001509.html
http://katieatthekitchendoor.com/2011/1 ... -couscous/
tenen una pinta espectacular
Re: TR2 febrer-poma
eeei quantes receptes noves!!
ja les he posat a l'índex!
glorieta holaaaaaa! espero que a partir d'ara participis cada mes!!
(perquè a més això voldrà dir que continues estant "buenorra" )
tolinso ja et queda poquet poquet! com et trobes?
ja les he posat a l'índex!
glorieta holaaaaaa! espero que a partir d'ara participis cada mes!!
(perquè a més això voldrà dir que continues estant "buenorra" )
tolinso ja et queda poquet poquet! com et trobes?
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR2 febrer-poma
ametista ha escrit:glorieta holaaaaaa! espero que a partir d'ara participis cada mes!!
(perquè a més això voldrà dir que continues estant "buenorra" )
La veritat és que us llegeixo sobint, per que m'encanten les receptes, llavors no en faig mai cap. El meu home sempre s'en enriu, em compro llibres de cuina i llavors no faig res. També he de dir que sóc una mica patata i a casa no som massa de probar coses noves, però mireu, de tant en tant m'animo! I m'ho passo bé, que és l'important!!
El post d'en POL: viewtopic.php?f=50&t=13495" onclick="window.open(this.href);return false;
El post d'en Jan: viewtopic.php?f=115&t=32447" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: TR2 febrer-poma
tolinso ha escrit:HELIA, com la fas tu?? a veure si m'ajudes a completar la recepta que jo i el "ojimetro" estic sempre que no se ben be com faig les coses
Ui! Jo també sóc molt d'ojímetro!! A més, la faig de la manera més senzilla i cutre! és a dir, com si fossin patates! un raig d'oli, la poma tallada a daus grans, la deixo coure i daurar una mica, i hi afegeixo l'ou batut amb una mica de sal... jeje... tal qual!
Per cert, ja ho tinc tot a punt per fer el cuscús avui!!
Ponioleta, vaig fer les teves galetes!!!! a veure, varies observacions: en primer lloc, i com que em conec, hi vaig posar 70 gr de sucre... si n'hi hagués posat 100, tampoc hagués passat res, pel meu gust... Després, l'oli... ha de quedar MOLT pringós? és que n'hi vaig posar 70 gr, i vaig veure que la pasta no n'admetia més... em vaig quedar aquí!
Al principi les trobava estranyes, no estic acostumada als flocs de civada... jeje... però vaja, ens les vam menjar totes!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |