panets de mantega torrada del Xavier Barriga
panets de mantega torrada del Xavier Barriga
aquests panets són lleugerament abrioixats, estil pa de llet suau...estan boníssims!
PANETS DE MANTEGA TORRADA DE XAVIER BARRIGA
500 farina
280 aigua
30 gr mantega torrada
15 gr sucre
10 gr llet en pols
10 gr sal
10 gr llevat fresc
- desfer la mantega a foc suau i coure fins que agafi color daurat, deixar refredar una mica
- unir ingredients i amassar
- fer boles de 80 gr. i deixar reposar 30 minuts
- donar forma de panet (rodó, allargat, de Viena..) i deixar fermentar fins que doblin gairebé el seu volum
- coure a 220ºC durant 16-18 minuts
a casa els fem sovint però quan els faig com a panets per esmorzar a l'escola cada dia els tunejo una mica: llet d'arròs en comptes de llet en pols de vaca+sucre i oli d'oliva en comptes de mantega... no sé si es podria dir que són els mateixos panets però també estan molt bons!! ja posaré foto i recepta quan en faci
PANETS DE MANTEGA TORRADA DE XAVIER BARRIGA
500 farina
280 aigua
30 gr mantega torrada
15 gr sucre
10 gr llet en pols
10 gr sal
10 gr llevat fresc
- desfer la mantega a foc suau i coure fins que agafi color daurat, deixar refredar una mica
- unir ingredients i amassar
- fer boles de 80 gr. i deixar reposar 30 minuts
- donar forma de panet (rodó, allargat, de Viena..) i deixar fermentar fins que doblin gairebé el seu volum
- coure a 220ºC durant 16-18 minuts
a casa els fem sovint però quan els faig com a panets per esmorzar a l'escola cada dia els tunejo una mica: llet d'arròs en comptes de llet en pols de vaca+sucre i oli d'oliva en comptes de mantega... no sé si es podria dir que són els mateixos panets però també estan molt bons!! ja posaré foto i recepta quan en faci
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets de mantega torrada del Xavier Barriga
aquí la versió tunejada dels panets de mantega torrada... sense mantega!
500 g farina
140 g aigua
150 g llet d'arròs
24 g d'oli d'oliva
10 g sal
10 g llevat fresc
la llet d'arròs substitueix la llet en pols (de vaca) i per mi també el sucre perquè és una mica dolça i ja li dóna el puntet dolç que li va bé als panets. Aquesta versió està tan bona com l'altra però clar, no té el gustet característic de la mantega...
500 g farina
140 g aigua
150 g llet d'arròs
24 g d'oli d'oliva
10 g sal
10 g llevat fresc
la llet d'arròs substitueix la llet en pols (de vaca) i per mi també el sucre perquè és una mica dolça i ja li dóna el puntet dolç que li va bé als panets. Aquesta versió està tan bona com l'altra però clar, no té el gustet característic de la mantega...
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets de mantega torrada del Xavier Barriga
ETS UNA ARTISTASSA! tenen una pinta... a veure si m'animo i els faig! L'última vegada que vaig fer panets va ser per la festa aniversari de la meva filla i vaig seguir la recepta de suisso de webos fritos i estaven mooolt bons.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |