panets d'hamburguesa
panets d'hamburguesa
mai acabava de trobar la recepta perfecta per fer panets d'hamburguesa perquè està bé que siguin tovets i amb un punt dolcet però les receptes que havia provat fins ara ho eren massa pel nostre gust (moooolt tou, massa dolç, a vegades fins i tot massa "mantecoso"...) fins que he trobat aquesta recepta que m'ha semblat ideal! és lleugerament enriquida, només un puntet (5% de mantega i 1% de sucre) i queden flonjos i una miqueeeeeta dolcets, genial!
500 gr. de farina
300 ml de llet
25 gr. mantega
5 gr de sucre
10 gr. de sal
10 gr. de llevat
...però com que sóc com sóc l'he acabat adaptant a "versió saludable", o sigui amb oli d'oliva i sense sucre... com que faig servir llet d'arròs que ja és un punt dolça, pel gust de casa els panets ja queden suficientment dolcets però si a vosaltres us agrada que es noti més hi podeu afegir els 5 gr de sucre o una cullerada de mel, xarop d'atzavara, etc.
500 gr. de farina
350 ml de llet d'arròs
20 gr. d'oli d'oliva
10 gr. de sal
10 gr. de llevat
el procediment:
- unir ingredients i amassar
- fermentar tapat en un bol fins que dobli el volum
- donar forma de panets i deixar reposar tapats amb un drap fins que gairebé doblin el volum
- pintar amb aigua i afegir-hi llavors de sèsam, coure al forn a 200ºC durant 15-20 minuts
no vaig estar a temps de fer foto amb l'hamburguesa a dins!!
500 gr. de farina
300 ml de llet
25 gr. mantega
5 gr de sucre
10 gr. de sal
10 gr. de llevat
...però com que sóc com sóc l'he acabat adaptant a "versió saludable", o sigui amb oli d'oliva i sense sucre... com que faig servir llet d'arròs que ja és un punt dolça, pel gust de casa els panets ja queden suficientment dolcets però si a vosaltres us agrada que es noti més hi podeu afegir els 5 gr de sucre o una cullerada de mel, xarop d'atzavara, etc.
500 gr. de farina
350 ml de llet d'arròs
20 gr. d'oli d'oliva
10 gr. de sal
10 gr. de llevat
el procediment:
- unir ingredients i amassar
- fermentar tapat en un bol fins que dobli el volum
- donar forma de panets i deixar reposar tapats amb un drap fins que gairebé doblin el volum
- pintar amb aigua i afegir-hi llavors de sèsam, coure al forn a 200ºC durant 15-20 minuts
no vaig estar a temps de fer foto amb l'hamburguesa a dins!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets d'hamburguesa
si a algú li agraden les receptes més contundents, dolces o "mantecosas" que deia abans us en puc posar alguna, eh?
i si us plau, compartiu les vostres si en teniu de bones!!!
me n'oblidava, amb aquesta recepta també es poden fer:
panets per l'esmorzar del cole:
i un pa de motlle boníssim!
i si us plau, compartiu les vostres si en teniu de bones!!!
me n'oblidava, amb aquesta recepta també es poden fer:
panets per l'esmorzar del cole:
i un pa de motlle boníssim!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets d'hamburguesa
mmm!!!
la farina és nomal o de força?
la forma la pots fer bé? o la massa és tan pringosa que és molt difícil de donar forma?
jo últimament m'he viciat a les fogatines, però la pega que hi trobo és que és difícil donar forma perquè la massa és molt enganxosa...
la farina és nomal o de força?
la forma la pots fer bé? o la massa és tan pringosa que és molt difícil de donar forma?
jo últimament m'he viciat a les fogatines, però la pega que hi trobo és que és difícil donar forma perquè la massa és molt enganxosa...
Re: panets d'hamburguesa
hola pesol! la farina normal!
i no queda gens enganxosa, sobretot la primera recepta que he posat...que penso que la original-original encara era una mica més dureta (500 gr de farina, 250 ml de llet) pots provar de les dues maneres a veure com et va millor!
i no queda gens enganxosa, sobretot la primera recepta que he posat...que penso que la original-original encara era una mica més dureta (500 gr de farina, 250 ml de llet) pots provar de les dues maneres a veure com et va millor!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |