Amanida d'alvocat i xampinyons
Amanida d'alvocat i xampinyons
Bon dia a totes!
Cansada de les amanides que duen enciam, un dia vaig "inventar-me" la següent amanida i des de llavors no he deixat de fer-la. És molt senzilla i a mi, m'encanta!
Agafeu xampinyons crus i els talleu per la meitat i llavors a làmines, ni molt fines ni molt gruixudes. Seguidament agafeu un alvocat (o dos depenent de la quantitat de xampinyons, això va a gust) i el talleu petitó a daus (dauets de la mida de la ungla petita de la mà, aprox..). Després agafeu tomàquets secs d'aquests conservats en oli (menys quantitat que xampinyons i alvocat ja que són més forts - no sé, 6 o 7 trossos?) i el talleu ben petit. Finalment afegiu oli d'oliva, un bon raig de vinagre balsàmic de mòdena (jo crec que el vinagre és la clau d'aquesta amanida!) i sal i remeneu bé! El vinagre massera els xampinyons. Si ho deixeu una estona a la nevera, entre el vinagre i l'alvocat queda més aviat una pasta, genial també per menjar amb pa. Amb l'oli a més, s'evita que l'alvocat es torni negre de seguida.
Potser no és l'amanida més vistosa, però de gust... mmmm! Ja em direu què tal!
Des d'Alemanya,
muc!
Cansada de les amanides que duen enciam, un dia vaig "inventar-me" la següent amanida i des de llavors no he deixat de fer-la. És molt senzilla i a mi, m'encanta!
Agafeu xampinyons crus i els talleu per la meitat i llavors a làmines, ni molt fines ni molt gruixudes. Seguidament agafeu un alvocat (o dos depenent de la quantitat de xampinyons, això va a gust) i el talleu petitó a daus (dauets de la mida de la ungla petita de la mà, aprox..). Després agafeu tomàquets secs d'aquests conservats en oli (menys quantitat que xampinyons i alvocat ja que són més forts - no sé, 6 o 7 trossos?) i el talleu ben petit. Finalment afegiu oli d'oliva, un bon raig de vinagre balsàmic de mòdena (jo crec que el vinagre és la clau d'aquesta amanida!) i sal i remeneu bé! El vinagre massera els xampinyons. Si ho deixeu una estona a la nevera, entre el vinagre i l'alvocat queda més aviat una pasta, genial també per menjar amb pa. Amb l'oli a més, s'evita que l'alvocat es torni negre de seguida.
Potser no és l'amanida més vistosa, però de gust... mmmm! Ja em direu què tal!
Des d'Alemanya,
muc!
Re: Amanida d'alvocat i xampinyons
mmm ja m'ho estic imaginart! gràcies muc
M'encanten els xampinyons i l'advocat!
Lu dels tomaquets secs conservats en oli no ho he probat mai.. sera questió de provar-ho.
Apuntat!
M'encanten els xampinyons i l'advocat!
Lu dels tomaquets secs conservats en oli no ho he probat mai.. sera questió de provar-ho.
Apuntat!
Re: Amanida d'alvocat i xampinyons
Hola Autumn!
va ser escriure la recepta ahir al fòrum, i haver-la de fer per dinar
Els tomàquets secs, és com tot, n'hi ha de bons i de no tan bons... Aquí a Alemanya he tardat un parell de mesos en trobar la marca que ens agrada. Si són molt prims i foscos, el gust és com molt més fort, per mi massa. Si són més molsudets, són més suaus... és qüestió d'anar provant!
Des d'Alemanya,
muc!
va ser escriure la recepta ahir al fòrum, i haver-la de fer per dinar
Els tomàquets secs, és com tot, n'hi ha de bons i de no tan bons... Aquí a Alemanya he tardat un parell de mesos en trobar la marca que ens agrada. Si són molt prims i foscos, el gust és com molt més fort, per mi massa. Si són més molsudets, són més suaus... és qüestió d'anar provant!
Des d'Alemanya,
muc!
Re: Amanida d'alvocat i xampinyons
Oh pitisu! doncs prova-la! conec gent que també diuen que els xampinyons crus no, però que amb el vinagre de mòdena si que se'ls mengen! Potser fes-la una estona abans de menjar-te-la i així segur que estaran ben maceradets!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |