"salses" per amanides
"salses" per amanides
A vegades he menjat amanides en restaurants que porten uns filets d'una salsa blanca que no és maionesa. Sabeu quina és i com es fa?
Re: "salses" per amanides
Podria ser salsa cèsar??? l'he tastat un munt de vegades amb amanides i també amb peixos (el salmó a la planxa amb salsa cèsar està boníssim...) però no en tinc ni idea de com es fa.
Edito: mira, he fet una recerca ràpida pel sant google i la primera entrada que em surt és aquesta: http://www.cocinaconana.com/2010/09/sal ... asera.html, espero que et serveixi.
Edito: mira, he fet una recerca ràpida pel sant google i la primera entrada que em surt és aquesta: http://www.cocinaconana.com/2010/09/sal ... asera.html, espero que et serveixi.
Re: "salses" per amanides
jo la salsa cesar la compro al Plus de la marca Florette ( hem sembla) i està molt bona!!!
Re: "salses" per amanides
Aquí a Alemanya la salsa de les amanides la majoria de vegades és blanca (i molt bona!). Hi ha milers de variacions i el millor és anar provant fins a trobar la recepta que més t'agradi, però fer donar-te una idea normalment s'hi posa...
- una cullaradeta de formatge fresc tipus philadelphia o quark
- mostassa
- vinagre blanc o llimona (a mi amb llimona m'agrada més)
- una punteta de sucre
- sal o sal d'herbes
- oli
- crema de llet
- herbetes fresques, pebre....
El que també hi dona un gustet molt bo és posar-hi una punteta de polvos de caldo enlloc de la sal...
És anar experimentant!! Espero haver-te donat idees per provar!
Records des d'Alemanya,
muc!
- una cullaradeta de formatge fresc tipus philadelphia o quark
- mostassa
- vinagre blanc o llimona (a mi amb llimona m'agrada més)
- una punteta de sucre
- sal o sal d'herbes
- oli
- crema de llet
- herbetes fresques, pebre....
El que també hi dona un gustet molt bo és posar-hi una punteta de polvos de caldo enlloc de la sal...
És anar experimentant!! Espero haver-te donat idees per provar!
Records des d'Alemanya,
muc!
Re: "salses" per amanides
Ostres probare la de la marca florette, a veure que tal.... Per cert també pot ser salsa de iogurt que jo estic a la troballa d'una que estigui bona...
Re: "salses" per amanides
Vinagreta d'oli d'oliva verge, gotes de vinagre, xarrup de módena, cullarada de mostassa, sésam i albahaca!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: "salses" per amanides
Quina bona pinta Elisabeth! tinc tots els ingredients a casa.. a veure si ho provo avui per sopar!
Re: "salses" per amanides
muc ha escrit:Aquí a Alemanya la salsa de les amanides la majoria de vegades és blanca (i molt bona!). Hi ha milers de variacions i el millor és anar provant fins a trobar la recepta que més t'agradi, però fer donar-te una idea normalment s'hi posa...
- una cullaradeta de formatge fresc tipus philadelphia o quark
- mostassa
- vinagre blanc o llimona (a mi amb llimona m'agrada més)
- una punteta de sucre
- sal o sal d'herbes
- oli
- crema de llet
- herbetes fresques, pebre....
El que també hi dona un gustet molt bo és posar-hi una punteta de polvos de caldo enlloc de la sal...
És anar experimentant!! Espero haver-te donat idees per provar!
Records des d'Alemanya,
muc!
Prenc nota!!
GRÀCIES!!
Re: "salses" per amanides
Elbereth ha escrit:Vinagreta d'oli d'oliva verge, gotes de vinagre, xarrup de módena, cullarada de mostassa, sésam i albahaca!
Doncs és ben simple, i fa molt bona pinta!!!
Re: "salses" per amanides
Noies! L'altre dia vaig fer vinagreta de gerds i va quedar molt bé, i he pensat que és molt apta per les amanides dels dies festius que s'apropen...
Vaig posar en un bol uns quants gerds (o frescos o dels congelats i deixats descongelar..) i els vaig aixafar una mica amb la forquilla. I hi vaig afegir una punta de vinagre, oli, sal amb herbetes i una punta de mostassa, que ajuda a lligar. Va quedar molt bona! Les proporcions.. doncs és anar provant. Depenent del vinagre i l'oli que feu servir potser us cal una punteta de sucre també.. Crec que queda molt bé amb tipus d'amanides un pèl fortes, com els canonges, ruca o mesclum.. tot i que amb enciam del de tota la vida també és bo!
Vaig posar en un bol uns quants gerds (o frescos o dels congelats i deixats descongelar..) i els vaig aixafar una mica amb la forquilla. I hi vaig afegir una punta de vinagre, oli, sal amb herbetes i una punta de mostassa, que ajuda a lligar. Va quedar molt bona! Les proporcions.. doncs és anar provant. Depenent del vinagre i l'oli que feu servir potser us cal una punteta de sucre també.. Crec que queda molt bé amb tipus d'amanides un pèl fortes, com els canonges, ruca o mesclum.. tot i que amb enciam del de tota la vida també és bo!
- labrisadelmar
- :: granota
- Entrades: 204
- Membre des de: dc. jul. 27, 2011 11:34 am
Re: "salses" per amanides
Jo sempre em faig amanides per sopar i m'agrada molt la salsa de iogurt amb llimona. Val la pena provar-la. Repetireu segur.
Re: "salses" per amanides
Una pregunta...totes aquestes salses que dieuu es poden deixar ja fetes???
A casa jo soc lunica que menjo amanides per temes de regim i demes, i magradaria poder tenir un satrill amb alguna barreja ja preparada!!x
A casa jo soc lunica que menjo amanides per temes de regim i demes, i magradaria poder tenir un satrill amb alguna barreja ja preparada!!x
Re: "salses" per amanides
Hola ninet@,
doncs sí. Jo ho faig. Les poso en un pot de vidre amb tapa metàlica a la nevera i aguanten bé uns quants dies (també depenent de què porten..). Si és només per exemple mel, vinagre de mòdena, sal, oli i mostassa t'aguantarà molt de temps a la nevera. Si porta crema de llet, gerds, iogurt, etc, doncs una mica menys, però igualment aguanta (sovint queda un pèl més espessa, però amb una mica d'aigua, llet etc. la pots tornar a deixar tal com la vulguis de líquida).
Bon profit!
doncs sí. Jo ho faig. Les poso en un pot de vidre amb tapa metàlica a la nevera i aguanten bé uns quants dies (també depenent de què porten..). Si és només per exemple mel, vinagre de mòdena, sal, oli i mostassa t'aguantarà molt de temps a la nevera. Si porta crema de llet, gerds, iogurt, etc, doncs una mica menys, però igualment aguanta (sovint queda un pèl més espessa, però amb una mica d'aigua, llet etc. la pots tornar a deixar tal com la vulguis de líquida).
Bon profit!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |