SocPetit.cat - Normes de privadesa

Aquestes normes expliquen en detall com “SocPetit.cat” a més de les seves companyies afiliades (a partir d’ara “nosaltres”, “SocPetit.cat”, “http://www.socpetit.cat/forum”) i phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB limited”, “phpBB Teams”) utilitzen la informació recollida durant una de les vostres sessions (a partir d’ara “la vostra informació”).

La vostra informació es recull de dues maneres diferents. Primerament, navegar per “SocPetit.cat” farà que el phpBB creï una sèrie de galetes, uns petis fitxers de text que es baixen com a fitxers temporals del navegador al vostre ordinador. Les dues primeres galetes només contenen un identificador d’usuari (a partir d’ara “id d’usuari”) i un identificador de sessió anònim (a partir d’ara “id de sessió”), que se us assigna automàticament pel phpBB. Es crearà una tercera galeta un cop hagueu navegat pels temes de “SocPetit.cat” que s’utilitza per emmagatzemar quins temes ja heu llegit, amb la qual cosa es millora la usabilitat dels fòrums.

És possible que també es creïn galetes externes al phpBB mentre navegueu per “SocPetit.cat”, això no obstant, queden fora de l’abast d’aquest document que només pretén cobrir les pàgines creades pel phpBB. La segona manera en què recollim la vostra informació és a través dels continguts que publiqueu. Això inclou però no es limita a: publicar entrades com a usuari anònim (a partir d’ara “entrades anònimes”), registrar-vos a “SocPetit.cat” (a partir d’ara “el vostre compte”) i les entrades que publiqueu després de registrar-vos havent iniciat la sessió (a partir d’ara “les vostres entrades”).

El vostre compte contindrà com a mínim un nom identificador únic (a partir d’ara “nom d’usuari”), una contrasenya personal per iniciar la sessió amb el vostre compte (a partir d’ara “contrasenya”) i una adreça electrònica vàlida i personal (a partir d’ara “adreça electrònica”). La informació del vostre compte a “SocPetit.cat” està protegida per les lleis de protecció de dades aplicables al país on es troba allotjat el nostre lloc web. Tota informació més enllà del nom d’usuari, contrasenya i adreça electrònica requerits per “SocPetit.cat” durant el procés de registrar-vos, és obligatòria o opcional a la discreció de “SocPetit.cat”. En qualsevol cas, podeu decidir quina informació del vostre compte es mostra públicament. Addicionalment, des del vostre compte, teniu l’opció d’acceptar o rebutjar que se us enviïn els correus electrònics generats automàticament pel phpBB.

La vostra contrasenya està encriptada amb una funció de resum unidireccional per tal de que sigui segura. Això no obstant, és recomanable que no reutilitzeu la mateixa contrasenya en múltiples llocs web diferents. La vostra contrasenya és el mitjà per accedir al vostre compte a “SocPetit.cat”, per tant, teniu-ne cura i sota cap circumstància ningú afiliat amb “SocPetit.cat”, phpBB o tercers, us demanarà la vostra contrasenya de manera legítima. Si us oblideu de la vostra contrasenya, podeu utilitzar la funció “He oblidat la meva contrasenya” proporcionada pel phpBB. Aquest procés us demanarà que proporcioneu el vostre nom d’usuari i adreça electrònica, llavors el phpBB generarà una contrasenya nova per que pugueu recuperar el vostre compte.


Torna a la pàgina d’inici de sessió

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::